We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (55)
2beinlove.net

Virksomheden scammer i stor stil!

2beinlove.net reklamerer i stor stil med billige tablets, når man opretter prøvemedlemskaber, men de leverer ikke.

Mere end én måned efter at de påstår at have afsendt indmeldelsesgaven er den stadig ikke dukket op og personlige henvendelser sidder de overhørig.

Lad for guds skyld være med at gå i fælden. De profilerer sig selv som en seriøs og anstændig virksomhed, men har kun til formål at røvrende folk, mens de håber på at brugerne glemmer at afmelde prøvemedlemskabet.

ingen gave som lovet.

Lol
Det kan da ikke være muligt at skaffe så mange tablets, til alle medlemmer i alle de lande at de opererer
Er noget for godt til at være sandt . . . . :)

Svindel

Latterlige affiliate aftaler, hvor de sender dig falske emails om du har vundet tablets og H&M gavekort.. Det er snyd, de skriver man har vundet - men det har man ikke - der er nemlig en fidus med det.

Svindel - pas på!

Jeg er ufrivilligt kommet i databasen og kan ikke komme ud igen. Daglige mails om noget jeg har vundet, bestilt el.lign. med link jeg "bare" skal bekræfte på.
Hold dig væk - ignorer dem - og håb på at de bliver opdaget.

Jeg vil udmeldes

Hvordan kan jeg blive udmeldt af det her? Jeg kan jo ikke logge på på jeres side da mit password som I har sendt mig ikke virker.

Min mail er:

carolineglasiusnyborg@gmail.com

hilsen

Caroline Glasius-Nyborg

Hej Caroline

Du blev opsagt d. 14 maj. Fremtidig henvendelser bedes rettes til supp@2beinlove.net

DONT USE THIS WEB!!!

Anyone knows where I could denunciate this company to the Denmark Internet comerce authorithy??? Any web??

2beinlove.net

der er nået der ikke passe.

en google søgning.

Adresse: Søndergade 16
Postnummer: 7620
By: Lemvig
Telefon: 97822584

og jeg vente stadig på min P-skive og skulle ha brugt den til mor's dages gave...

folk gør det forkert.

der er ingen grund til at tro nedenstående kommentarer, jeg har oprettet mig på 2beinlove, og ganske rigtigt modtagede jeg en tablet q88, hvis der er nogle der ikke tror mig kan i skrive en mail til mig og jeg vil sende jer et billede af tabletten.
HUSK! man skal selv ansøge om velkomstgaverne!!
vedlagt link til tablettenten:
http://adf.ly/OYD15 Det var her jeg bestilte min.

MVH Christoffer Baagø
Christffer@hotmail.dk

opsigelse..

Hej jeg har prøvet at finde et sted ,hvor jeg kan opsige mit abonnement, med det ved jeg ikke lige hvor man gøre . så jeg vil godt opsige d.d. 7-5-13 . min mail er følg. klosterparkvej478@mail.dk . Hilsen henrk madsen

Hej Henrik

Vi har opsagt dit medlemskab.

Fremtidig henvendelser kan rettes til supp@2beinlove.net
2beinlove.net

En utrolig kriminel side!

Ligesom alle jer andre, har denne side snydt, løget og bedraget med falsk reklame, og ulovlige måder at trække penge på. De har lovet en velkomstgave, men har intet modtaget. Har kontaktet dem flere gange uden held, og deres telefon virker åbenbar ikke, da man kun får en telefonsvare... Melder dem til politiet, og Forbrugerstyrelsens

2beinlove.net

Udemærket site, besvær med deres "gaver"

Jeg har benyttet mig af den 14 dages prøve på sitet, og jeg var som sådan tilfreds med oplevelsen af dette. Sitet har endnu ikke gjort sit fulde indtog i Danmark endnu, hvilket kan ses på en overflod af især britiske og spanske brugere. Den danske brugerbase virker lille og inaktiv, men det er vel kun et spørgsmål om tid før dette bliver løst. Det er nok udvidelsen af brugerbasen, der er den største forhindring for at sitet kan blive "stort".

Jeg kan se at mange vurderer siden udelukkende baseret på deres oplevelser med gaven. Jeg har endnu ikke modtaget min gave selv (på trods af at jeg for 7 dage siden sendte billede af sygesikring osv ind), men dette burde ikke farve vurderingen af sitet. Det er selvfølgelig irriterende, men det ligger lidt i det at det er en "gave", og man derfor ikke som sådan kan forvente at den er på dørtrinnet dagen efter.

Jeg kan i samme omgang rose supportsystemet, hvor jeg oplevede hurtig respons på min "ticket", ingenting at pointére der. Endvidere var responsen fra supportsystemet velformuleret, hvilket betyder meget. Supportsystemet kan ofte være alt for kryptiske.

Alt i alt et udemærket site. De har åbenlyst problemer med deres gavesystem, og det er ikke helt så stort som man kunne ønske endnu.

Ingen svar

Jeg har skrevet ind til 2beinlove flere gange, og får aldrig svar. Jeg har stilet et par spørgsmål, som jeg gerne vil have svar på inden min 14 dags prøve render ud. Jeg synes det er for dårlig. 1 stjerne

Over en uge siden...

jeg sendte billeder af sygesikring, stadig nu på 7. dag er det stadigt ikke blevet godkendt:-( har benyttet mig af tilbudet om 14 gratis dage og en tablet til en krone, begynder da at frygte det er et frugteligt scam...Indtil jeg høre fta 2beinlove kan jeg desværre ikke give mere end en stjerne... wrkdk@Outlook.com

Fup og svindel

Har efter mange mails frem og tilbage endelig modtaget Android tablet. Men halvdelen af pakken mangler - det er noget skrammel. Hvis jeg overhovedet kan finde et sted at framelde mig yderligere henvendelser, så gør jeg det nu.
Astrid

2beinlove.net

Kan kun give nedenstående ret!!!!

Jeg har oz meldt mig ind ved det mest useriøse firma ever...Har nu fået trukket 300 på min konto, og tableten har jeg endnu ike set skyggen tvivler nu oz på at jeg aldrig ser den...har nu fået spærret mit kort så de røvhuller ikke kan trække flere penge...

Hej Helle

Du er velkommen til at kontakte os på supp@2beinlove.net, hvor vi vil hjælpe dig så godt vi kan.

Jeg forstår det ikke????

Jeg har oprettet en bruger på 2beinlove.net og gjort brug af jeres velkomst gave. Jeg fik besked at jeg ville modtage en email med mine login-oplysninger. Men efter godt 40 timer var stadig intet modtaget. Hverken i min indbakke eller min spamfolder. Jeg har skrevet til jer under "Contact me" fordi jeg bestemt ikke ønsker at forlænge mit abonnoment da jeg kun ønsker at være medlem de 14 dage for 1,- som forøvrigt lyder meget tiltalende. Jeg har en dårlig fornemmelse af at i er svindlere men jeg kan intet konkludere. Alt hvad jeg ved er at min økonomi ikke holder til at få trukket penge efter de 14 dage. SÅ VÆR VENLIG AT SENDE MIG EN EMAIL PÅ: alexanderolsen@live.dk

Mvh. Alexander

Øhm?

Jamen lidt samme historie om igen, jeg har tilmeldt mig og lavet en bruger og har nu opfyldt alle kravene, jeg har aktivt brugt siden i 10 dage men syntes ikke jeg fik ud af noget, men jeg vil nu alligevel gerne have den tablet i har lovet mig.
Hvordan får man jer til rent faktisk at sende den? for lige p.t. er den frosset på "Du har tidligere anmodet om at få din gave sendt. Vi har endnu ikke fået set på dine informationer men vi bestræber os på at gøre det hurtigst muligt." og det har den været et stykke tid, skal jeg bare afmelde mig og glemme alt om den tablet og så være glad for at det kun er en kr. jeg har mistet?

Svar til 2beinlove: Ja, det er også helt fint og der er ingen problemer nu, jeg skrev opslaget her da jeg kunne se i havde fået en masse dårlige anmeldelser og folk skrev at i trak pengene men at man aldrig modtog gaven og jeg på daværende tidspunkt ikke kunne komme i kontakt med jer og blev derfor nervøs.
Jeg har ikke modtaget min gave endnu, men opdaterer selvfølgelig og skriver herinde når jeg har modtaget den

UPDATE! 2beinlove skrev til mig herinde for en måned siden at min gave var blevet godkendt og på vej... Jeg har stadig ikke modtaget den nu og har prøvet at komme i kontakt med dem via mail flere gange hvor jeg ikke får svar....

Hej Magnus

Vi godkendte din anmodning 2 dage efter du skrev dette og gaven er på vej til dig.
2beinlove.net

lad være med at sende mig lorte mails

Jeg hopper ikke på jeres lort, så lad være med at spamme min mailboks homoer

2beinlove.net

kikker stadig efter min velkomstgave

Jeg er helt enig med Daniel Andersen, der er for få indslag på sitet, derfor afmeldte jeg også mit medlemskab, til gengæld har jeg ikke som Daniel modtaget min tablet, så min fulde vurdering af 2beinlove.net er ikke endeligt endnu, men håber snart at høre fra dem.
kim kamprad

Hjælp

Jeg ønsker at afmelde mig med det samme -

Kan simpelthen ikke være rigtigt at i oplyser telefon nummer og så får man fat i en svare som siger at i ikke tager imod telefonisk henvendelser .
Det virker meget fupagtigt.

Jeg ønsker en mail med det samme, så jeg kan få opsagt mit abonnement og gøre brug af fortrydelsesfristen.
mariah@ofir.dk

Jeg har nu fået svar og vil gerne takke for hurtig og god betjening, :)

HJÆLP!

Hvordan i alverden afmelder jeg mig siden??? Send mig lige en mail hurtigst muligt!

Patr585@gmail.com

Hej Kirsten

Venligst tjek din indbakke, da vi har svaret din henvendelse på supporten.
2beinlove.net

Det er svindel og humbug!

Totalt uprofessionelt firma, som efter min mening ligger på grænsen til bedrageri!

- Folk bør holde sig LANGT væk fra dette firma!

2beinlove.net

Fin side og service - men mangler brugere.

Jeg oprettede mig i forbindelse med et tilbud om at tage en introduktions gave - brugte siden prøve perioden der fulgte med der.
Siden er fint opbygget, men der mangler flere brugere inde på - så endte med at bestemme mig for ikke at forny abb. efter de 14 dage.

Modtog introduktions gaven 10 dage efter oprettelse - så ingen problemer med det her.

Jeppe Christophersen found this review useful

Bedrageri

Jeg meldte mig ind hos 2beinlove med 14 dages prøve hvor de lover en tablet i velkomstgave til 1 kr...men har skrevet flere gange til dem for at få en kvittering for min betalling samt en login kode til siden....hvad jeg jo syntes er meget normalt at få når man tilmelder sig sådan en side...men de svare ikke tilbage...nu har jeg overdraget sagen til min bank...hvis de nu var lige så hurtig til at svare på mail ,som de er til at trække penge på ens kort tja men nej sådan skal det ikke være...så derfor hold jer langt væk fra dette svindlere firma...et firma uden nogen form for samvittighed og respekt for andre mennesker...fy for hel...

Nå i lyver åbenbart også har ikke fået en eneste mail fra jer...min mening ændre sig ikke...så slet mig som bruger mig får i ikke flere penge ud af...

Hej Rene

Vi har svaret dig fyldstgørende pr. mail den 8. april - hvis du ikke har set denne, bedes du tjekke din indbakke.

Jeg kan se du skrev til os 1. gang d. 6. april - altså en lørdag. Vores support-medarbejdere holder, ligesom de fleste andre, også weekend.

Du fik altså svar den første hverdag efter din henvendelse - om mandagen ved middagstid.

Mvh. 2beinlove support.

Snydt og bedraget!

Jeg kan ikke huske hvilket velkomsttilbud der var, da jeg meldte mig ind. Jeg mener det var et digitalkamera. Men hvorom alting er, så har jeg aldrig modtaget velkomstgaven. Så et eller andet sted er man blevet bundefanget og røvrendt. Hold fingrene fra deres velkomstvrøvl.

Hej Jytte

Du er velkommen til at tage kontakt til os på supp@2beinlove.net, hvor vi skal gøre vores bedste for at hjælpe dig.
2beinlove.net

fusk, fup og svindel uden rygrad!!!!

både fruen og jeg var inde på et site hvor vi kunne bestille et gavekort til h&m som en eller anden form for tak ved et spørgeskema, efterfølgende kunne man tilmelde sig til 2beinlove for endnu en krone, det valgte vi ikke at gøre da behovet ligsom ikke er tilstede da vi er lykkeligt gift! Vi har aldrig modtaget noget gavekort, men i dag kan jeg så se at der er reserveret 299 for hver email adresse vi har brugt dvs. 897 kr. for et abonomet som vi åbenbart fik som "bonus" uden at være blevet gjort opmærksomme på det... øv hvor er det trælst!
har haft kontakt til en herre (tror jeg) ved navn Simon ved 2beinlove, han kunne kun blive ved med at skrive at det bare var ærgeligt da vores prøvemedlemskab udløb for en uge siden. da jeg til sidst gør ham opmærksom på loven om god skik i markedesføringsloven §1 og nævnte div. medier og politi blev kommunikationen pludseligt afbrudt....
skrev efterfølgende at hvis der skulle indgås et kompromis kunne de jo sende mig og fruen de gavekort som var blevet lovet i første omgang, stadig ingen svar....
hvem sagde konfliksky, det var vist nok mig....
er pissed lige nu, har fået spærret begge kort for at forhindre fremtidigt misbrug fra deres side af!!!

efter min mening en flok svagpissende møgsvin der udnytter folk og deres betalingskort!!!

Bedrageri

Mine penge skal bare tilbage ellers bliver i politianmeldt det er ren tyveri !!! Fucking nar hvis ik i ordner det skal jeg fandme love for jeg finder jer og tager loven i egen hånd !!! Fup og fidus bedrageri og tyveknægte i er !!!! Har fandme aldrig kigget eller købt noget fra jeres fup firma ! Fandt først ud af hvad i er da i har trukket penge fra min konto !!!!

Bondefangeri

2beinlove.net lover dig guld og grønne skove med en velkomstgave for bare 1 kr ,- for 14 dags velkomstperiode.
Man skal huske at læse betingelserne og man skal være medlem i minimum 7 dage for at modtage velkomstgaven. Hvilket også er helt i orden.
Men 2beinlove skrev til mig at jeg allerede havde benyttet mig af deres tilbud, hvilket jeg ikke havde. De prøver altså at få medlemmer ved at love gaver væk, men giver ingenting. Da jeg så svarede på deres mail om, at jeg ikke tidligere havde benyttet deres tilbud fik jeg ikke noget svar. De prøver alene at få folk til at betale efter de 2 ugers prøveperiode, uden at holde deres velkomstpakke som der stod i kampagnetilbudet.

Stefan Ellehage Arentoft found this review useful

Fupfirma

Der er i dag blevet hævet 299,- på min konto og jeg har aldrig været inde på den hjemmeside. Efter min mening er det tyveri

2beinlove.net

Det lagt op så ejeren KUN kan tjene på det. Lige meget hvor meget de lover i velkomstgave.

Man skal være medlem i 7 dage inden man får sin medlemsgave, man kan ikke lukke sin konto igen inden der er gået 3 dage. Og man får ikke engang sin velkomstgave i prøveperioden på 14 dage. Det er et velkendt svindel nummer som bruges af mange, de giver en gave som har en værdi til 200kr, hvorimod du betaler dem 300kr ca. Det er kun indtægter for dem.

Og helt seriøst, hvem betaler egentlig 300~kr for et medlemskab på en dating side, når der er så mange andre bedre og endda gratis alternativer. Og det er ikke engang for at der var særligt mange på siden..

Desuden tror Jeg personligt at firmaet EM Network har valgt dette navn kløgtigt da det noget velkendte og troværdige firma CM Network har næsten det samme navn. Det er kun for at vildlede.

Sikke noget lort

Har aldrig hørt om hjemmesiden eller været inde på den, men stadig bliver der trukket 299 kr. fra min konto

Lad vær med at have noget med siden at gøre. REN SNYDERI!!!!!

Fup i allerhøjeste grad

Man kan ikke ringe til dem via mobil, og de besvare ikke mails og hæver beløb uden mit accept!!!!!

2beinlove.net

Det er det rene bondefangeri - SVINSK UDENLIGE.

Kan bestemt ikke anbefale siden.
Jeg er 17 år gammel og er derfor ikke myndig, har ikke nogen bruger derinde og de har ingen mails sendt mig, men alligevel har de trukket 299kr fra mit kort som faktisk var mine fødselsdagspenge.
Da jeg ikke har en bruger hos dem kan jeg ikke gå ind og framelde mig siden, så derfor har mine forældre og jeg, i samarbejde med banken, været nød til at spærre mit kort.
Mine forældre har sendt flere mails til dem som de ikke har svaret på og man kan heller ikke komme i kontakt med dem telefonisk.
Vi får nu i øjeblikket hjælp af banken som har sporet firmaet til en lejlighed hvilket virker mystisk for et firma.
Jeg kæmper for at få mine penge tilbage for 299kr er rigtig mange penge for mig som teenager. Hvis ikke jeg ender med at få dem tilbage kan jeg da i det mindste advare andre mod deres lumske reklamer.

MyggenM and Ahmad Massood Popal Abdallah found this review useful

Ikke tilfreds

Jeg bestilte en prøveperiode hos dem + velkomstgave.
Jeg har ikke modtaget nogen gave selvom jeg har overholdt alle reglerne, og mine oplysninger er blevet godkendt!

Opdatering: i forgårs modtog jeg endelig min velkomstgave efter ca. 2 måneders ventetid.
Ville have givet flere stjerner, hvis I havde givet informationer om hvor lang leveringstiden var.

Konklusion: Jeg fik min velkomstgave som lovet, men deres service er ikke god og der mangler informationer og leveringstid mm.

STJÆLER DINE PENGE!!!

Pas på med 2beinlove de henter penge på dit kort, og sender ikke velkomstgaven.
Den nemmeste måde at undgå problemer med det firma er at tjekke deres post adresse.
Post adressen bliver delt af flere fup firmaer, som i sidste ende er samme ejer.
Se efter om post adressen er: Postboks 113 | 8000 Aarhus C

Glimrende!

En ven anbefalede 2beinlove.net hvor man fik en velkostgave når man blev medlem, så tænkte at jeg ville give det et forsøg. Modtog min gave, et lækkert kamera, indenfor et par dage og er nu meget aktiv med at date. Mange brugere i aldren 20-25 år hvilket er super lækkert! Helt klart et sted hvor der kan dates og velkomstgaven var helt sikkert et plus!

2beinlove.net

Fandt min nye kæreste her!

Super fed side! ny tandbørste og kæreste ! Win win !

Fin dating side!

er super glad bruger, masser af søde piger i alle aldre! Og så fik jeg endda en gave i velkomst FEDT !

2beinlove

Bondefangeri er vist det ord der skal bruges

Sørgelig opførsel

Som mange før mig tilmeldte jeg mig 2beinlove.net og blev lovet et gavekort på kr 200 til H&M. Efter at have afgivet alle info fik jeg en mail om at mit gavekort var godkendt og til afsendelse, men til trods herfor har jeg intet set til min gave.