[REPLY]
Bestilte 2 Rosendahl fade onsdag formiddag. Disse var sikkert leveret torsdag før middag. Utrolig hurtig ekspedition, og god beskyttelse af mine varer i pakken. Fuldt ud tilfreds!
Jeg venter nu på 9. dagen fra min bestilling, og har stadig ikke modtaget noget, ikke engang en undskyldning for den sene levering. Har nu skrevet og rykket dem. Sker der noget positivt opdaterer jeg min anmeldelse, men som det ser ud lige nu, meget skidt.
Jeg fik svar, hvor i de skrev at de havde prøvet at skrive til mig at de åbenbart ikke havde alt i min bestlling på lager (selv om det stod som om de havde på siden) og om jeg så ville have det hele sendt når de havde det, eller sendt over 2 gange. (Jeg forstår ikke hvorfor de ikke bare sender det de har med det samme, hvorfor skulle man være interesseret i at vente på at det hele var klar?) Anyway, jeg har nu modtaget halvdelen af min ordre, kun en uge senere end forventet, og for det får de endnu en stjerne, og når jeg får resten af min ordre, hvis ikke det tager alt for lang tid, får de endnu en.
Nu ser jeg så oven i købet at noget af den del af ordren de har sendt er forkert, æv en dårlig oplevelse :( efter denne henvendelse fik jeg en refund for resten af ordren og forsendelse, med besked om at handle et andet sted næste gang. Nok den bedst mulige løsning, så det er jeg glad for.
Afgav en ordre i går eftermiddag og jeg havde nogle kommentarer til ordren. Allerede tidligt næste morgen fik jeg en mail om, at de var ved at behandle min ordre, og få minutter efter fik jeg en rigtig sød mail med svar på mine kommentarer.
Dét er hvad jeg kalder god kundeservice!
Udover den gode kundeservice havde 2kshop også den bedste pris på de varer, som jeg skulle have (Royal Copenhagen).
Så jeg kan kun anbefale andre at handle hos 2kshop - det vil jeg med garanti gøre fremover!
Fik varen rimelig hurtigt og som sådan var der ingen problemer.
Den så dog ikke ud som jeg helt havde forventet og besluttede mig så for at bytte den. Prøvede at komme i kontakt med 2kshop, men de havde ingen telefonisk mulighed for kontakt og den eneste måde var at udfylde en "kontakt os" formular på deres hjemmeside. Dette gjorde jeg, men fik aldrig svar på min henvendelse.
Jeg endte med ikke at sende varen tilbage da det ville koste mig for meget i forsendelse ift. hvad varen rent faktisk var værd, så kan ikke sige hvordan de ville håndtere retur-varen hvis det var aktuelt, men synes det er for dårligt at de ikke svarer på ens mails!
Før jul bestilte jeg en vare - denne kunne desværre ikke leveres og jeg fik en mail om at det var en fejl at det stod på hjemmesiden som om den var på lager.
Herefter sagde jeg nej tak og bestilte et andet sted. Nu ca. 1/2 - 1 år efter kan jeg se at jeg er blevet tilmeldt spam-listen alligevel selvom min handel blev annulleret. De håbede vel at jeg havde glemt alt om var de havde min mailadresse fra formoder jeg.
Det giver 1 stjerne - jeg gider sgu' ikke at spammes og det plejer jeg at holde godt øje med. At varen ikke kunne leveres er fint nok, men at blive spammet gider jeg ikke finde mig i. Nu har jeg afmeldt mig spam-listen og håber ikke at få mere fremover. Om firmaet ellers er ok eller ej, kan jeg ikke sige noget om da varen som sagt ikke var klar på lager - jeg kan bare ikke lide spam overhovedet...
Bestilte 8 blå megamussel krus og de blev afsendt meget hurtigt. Desværre hávde de sendt dem i sorte....men der blev sendt en retur pakkelabel til mig og i løbet af 5 dage kom de rigtige kopper.
Jeg kan kun sige på trods af den forkerte varer i 1. omgang at jeg er meget tilfreds og bestemt en anden vil gang købe herfra.
Jeg fik annullert min ordre efter at jeg havde bestil og betalt for mine vare, grunden skulle være prisfejl på siden. De må slæge de vare til de priser som står på siden og tage deres fejl i beratning.
Fandt et par gode tilbud på siden en søndag aften, som jeg så bestilte, tirsdag kom de med posten. Jeg fik samtidig informationer via mail, hvordan det gik med bestillingen, samt et track and tracenummer jeg kunne følge på Post Danmarks hjemmeside. Varen var pakket forsvarligt ind og alt var som 100% iorden!
Anita fra 2kshop.dk har gjort mere end man kunne forvente.
Jeg skriver til 2kshop.dk med et par spørgsmål og får hurtigt svar retur. Vi skriver sammen i et par mails hvortil Anita hver gang svarer godt og præcist - på alle mine spørgsmål.
Varerne blev bestilt hos deres leverandør da det ikke var en umiddelbar lagervare og få dage efter modtog jeg det leveret.
God service - kan varmt anbefales. 5 stjerner fra mig!
Bestilte en større ordre hos 2kshop, men blev kontaktet da det viste sig at de ikke længere kunne skaffe en af de varer jeg havde bestilt, og ordren blev annulleret uden problem.
Efter lidt overvejelse valgte jeg så at bestille de ting de havde på lager alligevel, og lagde igen bestilling hos 2kshop. Varerne dukkede hurtigt op, uden problemer.
Da der så var en fejl i den ene vare tog jeg kontakt til 2kshop, og fik svar dagen efter, at der var en ny vare på vej til mig.
Tak for super behandling, handler gerne hos jer igen. :)
Kristoffer Hendel found this review useful