[REPLY]
AlfabetShoppen har en nem og let overskuelig hjemmeside - med et større sortiment og billigere end jeg havde troet.
Jeg fik bestilt et Q i stedet for et O - Opdagede det først da jeg fik ordrebeskæftigelsen, men skrev til AlfabetShoppen med det samme.
De var hurtige til at svare tilbage, at selvfølgelig kunne jeg få et O i stedet for.
Pakken fik jeg et par dage senere, så hele vejen i gennem har jeg været godt tilfreds med mit køb!
Utrolig dårlig service! De har været 1 1/2 uge om levering påtrods af mange på trustpilot siger de er hurtige og at der stod på deres hjemmeside at bogstaverne var på lager- men nej! Der var ingen der besvarede opkald og mails blev svaret tilbage med autosvar! Det er for ringe! Jeg skulle have brugt bogstaverne som en lille ting til julegave, men dem byttede vi med familien i lørdags og de kunne så derfor ikk få dem med, da jeg først modtog dem igår!! Jeg handler IKKE hos Alfabetshoppen mere, dette var første og sidste gang!
super god service!! hurtig Levering!! og super Fede varer!! ikke sidste gang jeg handler ved Alfabetshoppen!!!
Der blev leveret dagen efter bestilling, og da vi havde lavet en fejl i bestillingen kontaktede jeg forhandler som ville bytte uden omkostninger... Retunerede det der var forkert og 2 dage efter kom den rette vare..!
Stort udvalgt og de kan varmt anbefales..
Der er rigtig mange fine ting at vælge mellem, både for børn såvel som til voksne. Stort udvalg og gode priser Havde en god oplevelse med bestilling, som gik hurtigt og nemt.
Fik 2 dage efter bestilling leveret varerne, der absolut levede op til det forventede. Kan anbefales.
Rigtig god handel med fantastisk service.
Gode priser, hurtig fragt og skøn service med mulighed for direkte "chat" med sælger og dermed hurtig svar på diverse spørgsmål.
Vil helt sikker benytte siden igen samt anbefale den til andre.
Fuldt ud tilfreds med vores handel hos Alfabetshoppen, hjemmesiden nem og overskuelig og leveringen var superhurtig.
Upåklagelig levering - hurtigt og billigt.
Lidt forskellige farvetoner, kunne tyde på at bogstaverne kommer fra forskellige serier. Lidt ærgeligt, men acceptabelt da vi blander farverne så nuanceforskellene ikke ses så tydeligt
Det var nemt at bestillle og kom et par dage efter, så dejlig effektivt. MEN farverne variere meget på billederne i forhold til farverne i virkeligheden - så jeg var skuffet over farverne på mine bogstaver (dem med de forskellige dyr):-(