[REPLY]
Det var en rigtig god oplevelse at handle på altfortalt.dk
Fint stort udvalg, hjemmesiden virker noget tung i det, med med lidt tolmodighed får man hvad man søger!
Jeg bestilte en lydbog på cd og skulle modtage den med posten. Håndtering af ordren var meget hurtig, men desværre gik der noget galt med adressen og pakken endte retur hos Altfortalt. De reagerede lynhurtigt med en mail til mig om problemet, fik rettet adressen og jeg havde den i min postkasse dagen efter :-)
Jeg har købet mange bøger her, og nyder at få hørt dem jeg ikke kan nå at læse, nu hvor jeg kører i bil mere end tog. Herligt på langture at bruge tiden fornuftigt.
Der findes mange gode bøger her, og det er nemt at finde rundt i.
Ingen problemer med siden, download osv. Fin vejledning.
Når jeg køber en bog .er det oftest gode bøger ( krimier og romaner), Det går altid nemt og hurtigt. Jeg kunne ønske mig ,at der lidt oftere var et par gode gratisbøger.Men priserne på jeres e-bøger er jo heller ikke urimeligt høje.
Jeg har benyttet Altfortalt flere gange og har været tilfreds hver gang!
Udvalget er stort, priserne er gode og siden er super nem at benytte. Filerne er tilgængelige med det samme og kvaliteten er god.
Som ny kunde hos ALTFORTALT har jeg fået en gratis e-bog og en gratis intro til brugen af e-bøger.Dejligt ...når man sidder og øver sig i at bruge sin nye tablet.næste gang vil jeg købe en e-bog...har allerede været inde for at se tilbudene hos ALTFORTALT.
Jeg har fået en helt enestående behandling af altfortalt.dk Jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger... De er altid klar til at svarer på spørgsmål og hjælpe med alt hvad man behøver....
Stod og manglede nogle lydbøger, og faldt over denne shop. De har et godt udvalg af de forfattere som jeg læser mest, så jeg tænkte at det skulle da prøves. Alt gik som det skulle så næste gang jeg skal have lydbøger kigger jeg helt sikker her også.
Update: Jeg sendte en forespørgsel pr. mail til kundeservice den 16-17/3-2013 som gik på en bog-serie jeg havde kig på. jeg kunne kun finde bind 1 af serien på deres side, og da serien er i 4 bind, og jeg ved at alle er indtalte på lydbog, så ville jeg høre efter om det kunne passe at de ikke havde de 3 andre bind også. De har nu her en uge efter, ikke svaret mig, så derfor piller jeg desværre et par stjerner af.
Når man ønsker at downloade en lydbog, er Altfortalt.dk et udmærket sted at søge.
Købte en lydfil med oplæsning af julehistorier til download.
Jeg/vi skulle kun bruge lydfilen den ene dag, men linket var det forkerte eller også virkede det bare ikke. Fik bare en fejlmeddelelse på deres side.
Skrev til dem at vi ikke ville betale for en vare vi ikke havde fået.
Fik svar om at de skulle vide hvad der stod i fejlmeddelelsen. Fortalte dem at der stod en masse volapyk som vi ikke forstod noget af og at vi havde testet at alle computerne virkede.
Fik så svar om at de skulle vide nøjagtigt hvad der stod og: da vi havde trykket på linket, så galt det som et køb. Jeg oplyste dem at jeg ikke længere var interesseret i varen og at når de sender et defekt eller forkert link, så kan det aldrig gælde som et køb.
Skrev til dem at jeg synes de skulle overveje deres måde at drive virksomhed på. Har ikke hørt noget siden eller set mine penge komme retur...
Det var småpenge, så jeg overlever nok, men i andre bør da advares mod sådan et foretagende. Har handlet hundredevis af gange på nettet og det er heldigvis kun anden gang jeg bliver snydt.
KOMMENTAR:
Re: Svar fra Altfortalt:
Jeg kan kun læse jeres svar som at i vælger at ligge bevisbyrden hos kunden.
Jeg tvivler på at det er en lovlig fremgangsmåde, men jeg er ej jurist, så hvem ved? Det er i hvert fald ikke god stil og ej almindelig praksis i handel mellem virksomheder og private.
Det er heldigvis frit for alle, der søger jeres navn på nettet, at vurdere om de, ud fra sagsgangen her, stadig ønsker at handle hos Altfortalt.
Rigtig dejligt med et sted at købe lydbøger på dansk, hvilket normalt er ret besværligt, idet ikke mange steder har dem. Dog er de lidt dyre og der er også problem med at deres downloads kan være i lidt dårlig kvalitet, da de leveres sådanne fra forlagene.
Skulle bruge lydbøger til underholdning af børnene i bilen når vi skal på ferie. Jeg fandt hurtigt 3 børne titler Troldepus, Gummitarzan og Den ydmyge amulet og jeg endte med også at købe en lydbog til os på forsædet.
Vi kører ofte om natten og med en spændende lydbog går tiden hurtigere og man bliver slet ikke træt. Altfortalt havde en videoguide om download hvor man kunne prøve med en gratis test lydbog. Det er første gang jeg har prøvet at downloade og det gik fint. Så jeg købte Den ydmyge amulet og Guds næve som download og nu er de allerede overført til vores iPod.
Jeg kan kun varmt anbefale at prøve download og www.altfortalt.dk