We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (1,577)

God erfaren mekaniker

Tillidsfuld, ved hvad jan snakker om. Helt sikkert et sted jeg gerne anbefaler

Review by confirmed purchaser

Super fed service og yderst nem betjene, samt dejlig besparelse.

Denne hjemmeside kan jeg kun anbefale til andre bilejer som skal have repareret sin bil.
Siden er yderst nem og btjene, samt man får nogle gode tilbud fra lokale autoværksteder som er godkendt af FDM. Jeg kan kun sige om Autobutler: Fandens god Hjemmeside.

Fælge

Fælge.

Det er bestemt ikke sidste gang jeg vil bruge autobutler. Hurtig fik jeg 3. tilbud på fælge som var prisbillig super godt med autobutler.

Poul.

god men ikke perfekt

God behandling men sørg for at de læse evt. ekstra meddelser, havde min dækstørrelse i ekstra bedsked, denne overså de således at Deres tilbud blev dyrere en forventet.

Professionel håndtering

Autobutler virker professionel og systemet virker som det skal.

tilbud på nye sommerdæk

fuld tilfredshed hele vejen

Det fungerer bare :-)

Der blev hentet tilbud fra forskellige. Et blev valgt ud. Fint bekræftelse samt opfølgning.

ingen problemer med autobutler

ingen problemer med autobutler

Genialt koncept.

Hurtig respons. Gode tilbud. God opfølgning. Helt ærligt - Autobutler rykker - og jeg anbefaler det til alle..!! Lad os få en håndværker/hus-autobutler også - og en tandlæge-butler - og en alt-mulig-andet-butler. :-)

super hjemmeside

har brugt denne side par gange nu super tilfreds. kun anbefales her fra+++++

Sparede 3500 på aftageligtræk

Kanon side spar mange penge brug Autobutler

Fantastisk "opfindelse"

Hvorfor skulle man ikke modtage gratis tilbud? Udover god service, så endte vi med at ha' sparet 20% i forhold til vores 'normale' værksted!!

Review by confirmed purchaser

Perfekt måde at få et passende bilreparationstilbud på.

Jeg vil kraftigt anbefale at bruge tjenesten til at finde det rigtigtige tilbud, når din bil skal repareres.
Det er ikke unormalt at priserne svinger voldsomt.
Eks. skift af dæk vinter/sommer fra kr. 265 - 865

Det er hurtigt og nemt.

Fantastisk

Anbefaler til alle!

Review by confirmed purchaser

Synes det er perfekt med 3 priser på samme job, så føler man sig tryg i at vælge rigtigt.

Jeg valgte både efter pris og det faktum, at jeg som pendler kunne få udført min rep på enten hjemme el arbejdsadressen, så var jeg fri for at sætte tid af i en travl hverdag.

Review by confirmed purchaser

Alle burde prøve det, aftaler der holder :-)

Jeg kan kun anbefale andre at prøve.

Review by confirmed purchaser

hurtig og nemt og til at stole på

Tak for hjælpen alle aftaler er overholdt det er bare sådan det skal være , kommer igen hvis jeg har brug for hjælp hilsen Niels

Review by confirmed purchaser

Enkelt, nemt og acceptable priser

Det er nemt at komme i gang med at lave specifikationen på hvad der er ønsket. Man bliver godt orienteret om hvor langt man er efterfølgende og tilbuddet kommer rimeligt hurtigt. Jeg har brugt autobutler 2 gange nu og har været tilfreds. Jeg vil bruge autobutler igen

Velorganiseret

Velorganiseret, overskuelig og gennemført hjemmeside. Sparede mange penge på service ved at bruge Autobutler. Det er ikke sidste gang, jeg har besøgt siden.

god service

God behandling. Vil bruge dem igen en anden gang.

Det virker!

Autobutler virker rigtig godt.
Jeg fandt et billigt bilservice derinde, og det var nemt at finde rundt.
Rigtig god hjemmeside, kan klart anbefales.

kun ++++++++++ her fra

Det fungerer bare super godt.

Autobutler.dk

Autobutler er en super løsning

Atl gik godt med autobutler
let at bruge og var bedre en forventet
kan varmest anbefale det.

Hurtig og nemt

Ikke nok med det var nemt og hurtig så var det også super service! Det skønt med den hjemmeside! Du burde prøve den!! ;)

Godt arbejde

De kan deres ting og giver ærlige svar.

Review by confirmed purchaser

Andet værksted end det der blev lavet aftale om

Bestilte service på min Skoda, Fin service, alt blev aftalt.
Aftalt service på værksted i Ballerup, men da jeg ringede til værkstedet skulle jeg til Herlev for at få den lavet... Her kunne de så ikke lave det aftalte service, så jeg blev henvist til deres Ballerupværksted... Lidt skidt...
Ellers god service.

Udemærket

God service.

Review by confirmed purchaser

Let og overskueligt at anvende

Jeg indtastede min opgave om aftenen og allerede næste morgen lå de tre tilbud klar! Jeg valgte det mest tiltalende tilbud og kontaktede værkstedet og efter en uge var opgaven fuldført.
Alt i alt en dejlig oplevelse og helt afgjort værd at anbefale!

En god oplevelse.

Det er første gang jeg har brugt Autobutler.dk. Jeg fik 3 tilbud inden for 3 dage som lovet,jeg benyttede mig af det ene tilbud,opgaven blev løst perfekt,jeg vil helt sikkert benytte mig af Autobutler en anden gang,så stor ros til dem,en perfekt oplevelse.

professionel og dygtig behandling

Besøget på værkstedet blev professionelt og hurtigt gennemført.
Modtagelsen i receptionen var hurtig og præcis.
Der blev ringet inden tillægsarbejde blev igangsat
Bilen var vasket og støvsuget ved afhentningen.
Godt gået - mange tak

Praktisk og brugervenligt site

Praktisk og brugervenligt site

Review by confirmed purchaser

Mekaniker for dummies (læs kvinder)

Det er nemt, hurtigt og billigt.
Skriv, hvad der skal laves og du får hurtigt gode tilbud.
Ved reperationen var der andre ting, der skulle ordnes, men mekanikeren kontaktede mig inden med et tilbud på ekstraarbejdet, så jeg vidste, hvad jeg gik ind til, inden jeg hentede bilen.
Dette er nemt for dummies (læs kvinder).

Kanon god service.

Første gang jeg benytter Autobutler, og må indrømme, jeg blev glædelig overrasket over den service de yder. Hold da fest. Fik hurtigt 3 tilbud på olieskift på min bil. Og da jeg så skulle aftale tid med værkstedet, fandt vi hurtigt en anden dato end den der stod på tilbuddet. (Dagen efter) Autobutler ringer til en og undersøger med værkstedet hvis man har spørgsmål. De er gode til at finde de helt rigtige tilbud. Kan varmt anbefales at bruge Autobutler hvis man skal have priser på service til sin bil.

Fint

Ok oplevelse

Perfekt og billigt !!!!!

Helt perfekt ! og jeg sparede 2300 kr fra det dyreste til det billigste tilbud på at få aftageligt træk på min Opel

Autobutler.dk

This review has been reported to customer service by the company for referring to other websites or companies.

Customer service is in the process of investigating this review.

Following this investigation, it will either be deleted or returned to Trustpilot.

See our review guidelines here.

Super god service

Jeg fik i løbet af kort tid tilbud på værksteder og kunne indenfor få timer booke det værksted som passede til mine behov (udskift af tandrem). Da den valgte dato ikke passede fik jeg på stedet en ny dato.