We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (1,588)

Review by confirmed purchaser

Let og overskueligt at anvende

Jeg indtastede min opgave om aftenen og allerede næste morgen lå de tre tilbud klar! Jeg valgte det mest tiltalende tilbud og kontaktede værkstedet og efter en uge var opgaven fuldført.
Alt i alt en dejlig oplevelse og helt afgjort værd at anbefale!

En god oplevelse.

Det er første gang jeg har brugt Autobutler.dk. Jeg fik 3 tilbud inden for 3 dage som lovet,jeg benyttede mig af det ene tilbud,opgaven blev løst perfekt,jeg vil helt sikkert benytte mig af Autobutler en anden gang,så stor ros til dem,en perfekt oplevelse.

professionel og dygtig behandling

Besøget på værkstedet blev professionelt og hurtigt gennemført.
Modtagelsen i receptionen var hurtig og præcis.
Der blev ringet inden tillægsarbejde blev igangsat
Bilen var vasket og støvsuget ved afhentningen.
Godt gået - mange tak

Praktisk og brugervenligt site

Praktisk og brugervenligt site

Review by confirmed purchaser

Mekaniker for dummies (læs kvinder)

Det er nemt, hurtigt og billigt.
Skriv, hvad der skal laves og du får hurtigt gode tilbud.
Ved reperationen var der andre ting, der skulle ordnes, men mekanikeren kontaktede mig inden med et tilbud på ekstraarbejdet, så jeg vidste, hvad jeg gik ind til, inden jeg hentede bilen.
Dette er nemt for dummies (læs kvinder).

Kanon god service.

Første gang jeg benytter Autobutler, og må indrømme, jeg blev glædelig overrasket over den service de yder. Hold da fest. Fik hurtigt 3 tilbud på olieskift på min bil. Og da jeg så skulle aftale tid med værkstedet, fandt vi hurtigt en anden dato end den der stod på tilbuddet. (Dagen efter) Autobutler ringer til en og undersøger med værkstedet hvis man har spørgsmål. De er gode til at finde de helt rigtige tilbud. Kan varmt anbefales at bruge Autobutler hvis man skal have priser på service til sin bil.

Fint

Ok oplevelse

Perfekt og billigt !!!!!

Helt perfekt ! og jeg sparede 2300 kr fra det dyreste til det billigste tilbud på at få aftageligt træk på min Opel

Super god service

Jeg fik i løbet af kort tid tilbud på værksteder og kunne indenfor få timer booke det værksted som passede til mine behov (udskift af tandrem). Da den valgte dato ikke passede fik jeg på stedet en ny dato.

Perfekt

Jeg oprettede en reparation og indenfor en ½ dag havde jeg allerede 2 tilbud, hvor jeg nemt og enkelt kunne acceptere det tilbud jeg ville have.

Nemt, enkelt og hurtigt. Perfekt.

Review by confirmed purchaser

SUPER KONCEPT! BØR BRUGES OG SES AF FLERE BILEJERE!!

Hurtig tilbagemelding på arbejdsopgaven. Meget rimelige værkstedspriser. Fandt godt værksted, som leverede en superfin service!

Yes :-)

Yes yes yes :-)

• Horsens, DK
  • 2 Reviews

Det skader ikke,

Det skader ikke at oprette sig og prøve det. Jeg bruger det hver gang jeg har brug for det.

Alt går perfekt.

Jeg vil gerne anbefale autobutler. Det er nemt og hurtigt, og der kan spares mange penge. Mvh tanja

Et super godt værktøj

Fungerer upåklageligt - intet at udsætte

Nemt, enkelt og effektivt

Jeg har brugt autobutler to gange og begge gange har det været nemt og meget billigere end de tilbud jeg ellers havde fået. Meget tilfreds!

Fin service via Autobutler

Det fungerede hurtigt og effektivt at indhente tilbud på reparation af min bil via AUTOBUTLER. Vi fik udført reparationen som aftalt uden problemer.

Review by confirmed purchaser

hurtigt, nemt og der bliver fulgt op

Jeg skulle have skiftet dæk og have en mindre reparation.
Det var nemt.

NOTE har været til 60.000 km service

Det er første gang vi har haft vor NOTE på værkstedet i Odense. Vi er godt tilfreds.

Review by confirmed purchaser

hurtig, kompetent, effektiv og serviceminded betjening

jeg var glad for den service, man gav mig, der blot skulle have lavet en lille ting!

Review by confirmed purchaser

Det har fungeret rigtig godt, meget overskuelig.

Det har fungeret rigtig godt, meget overskuelig

Review by confirmed purchaser

fornuftigt og virkelig penge at spare

priserne og aftaler er overholdt og rigtig god service de to forskelige steder jeg har været og kan virkelig betale sig selv en lille ting som hjul leje sparede jeg små 1000 kr på på den dyreste og billigste tilbud.

sparegris

Der er virkelig penge at spare.

Review by confirmed purchaser

hurtighed og overskuelighed er i højsæde!

Vi har benyttet autobutler nu 2 gange og det har fungeret helt perfekt! Vi taster oplysningerne om hvad vi skal have lavet ind og hvilket bilmærke, så notere vi hvor stort område vi ønsker at søge tilbud i(postnumre). Så får man hurtigt 3 tilbud, hvor man så kan gennemse eller kontakte for yderligere oplysninger. Ellers er det bare om at træffe et valg, men ingen tvang, kan altid forkaste tilbuddene og søge nye!
Hurtigt, nemt og sikkert!

Nemt og hurtigt

Hurtigt tilbage meldning med service priser

hurtigt,nemt,og billigt

Alt kørte som det skulle. skrive hvad jeg skulle have lavet, fik 3-4 tilbud valgte det billigste. fik hurtigt en tid der passede mig. bilen ordnet....:-)

Hurtigt og nemt

Indenfor et døgn modtog jeg 3 tilbud på udskiftning af frontrude, og indenfor det næste døgn var arbejdet udført. Ikke en finger, at sætte på noget. Vil helt sikkert benytte Autobutler igen.

Review by confirmed purchaser

Glædeligt, at aftale en pris, der holder, selv om der er opgaver, der ikke klart kan defineres omfanget af

Dejligt, at få en regning på den aftalte pris. Det selv om der var opgaver, hvis omfang ikke kunne klart defineres.

Nemt

Nemt og hurtigt. Hvorfor begrænser man sig til tre tilbud?

nemt og godt

Jeg har haft en god oplevelse med autobutler.
Jeg fik 3 gode tilbud og der har ikke været nogle problemer.

God service, stor besparelse

Jeg har brugt Autobutler ifm en mindre reparation på min bil. Jeg fik hurtigt tre tilbud, hvorefter jeg blev kontaktet af Autobutler, der venligt spurgte til, om de kunne hjælpe. De endte med at fjerne de to dyreste tilbud, sådan at der var plads til to nye tilbud fra andre værksteder. God service! Der var 1600 kr. mellem det dyreste og billigste tilbud, så det var en flot besparelse, må man sige. Er meget tilfreds.

Super proffessionelt team.

Tilmeldte mig Autobutler.dk og fik meget hurtigt 3 tilbud på service af min bil.
Jeg valgte Autoteknik på Cikorievej i Odense. (godt værksted.)
Rigtig godt gået Autobutler-Team.
Vender helt sikkert tilbage.

Review by confirmed purchaser

Super smart, let og gennemført.

Jeg har netop anvendt autobutler.dk, det er let og hurtigt at finde et godt tilbud på en reparation på den måde.
Du skulle prøve det samme, det kan kraftigt anbefales.
Husk at beskrive din opgave korrekt, så går det "som smurt"

Fuldt tilfreds

Jeg oplevede en rigtig god service, og et meget flinkt og oplysende personale

Proffesionelt udført

Hele processen med tilbudsindhentning og gennemførelse af den efterspugte reparation foregik hurtigt og effektivt. Alle aftaler om tid og pris blev overholdt til punkt og prikke.

Hurtig og god behandling

Autobutler.dk

Autobutler gør det nemt at indhente tilbud

Det er første gang jeg har brugt Autobutler, og jeg fik hurtigt tre tilbud, hvoraf jeg valgte det billigste/bedste. Det er lidt uklart hvad der sker, hvis Autobutler modtager flere end tre tilbud - er det først-til-mølle princippet for værkstederne, eller udvælger Autobutler de tre billigste tilbud?

Autobutler gør meget ud af at fortælle, at man ikke må lave aftaler direkte med værkstedet. I givet fald risikerer de jo også at miste deres gebyr på 5 % af regningen!

Næste gang prøver jeg nok biibo.dk, som kører efter et tilsvarende koncept.