[REPLY]
Bestilte to flasker helium igår og modtog dem allerede idag.
Eneste grund til at der ikke kommer en sidste stjerne på er at sidst jeg handlede hos dem var der lidt vanskeligheder med at få varen og 2 af ballonerne havde tydelige rifter og var dermed utætte. Vi fik dog dengang en ekstra flaske gas uden omkostninger for bøvlet med levering og det med ballonerne der havde rifter klagede vi ikke over så der har de slet ikke haft mulighed for at kompensere.
Jeg er glad kunde og klar til at handle der igen :-)
Så blev det endelig vores tur til at holde bryllup for vores datter. Vi fandt heldigvis ballonsalg.dk for hvilken eldorado af en hjemmeside, med mage dejlige og SJOVE TING til bl.a. et bryllup. Vi vil fremhæve de sjove figurer til kager, de mange flotte ting til pynt og ikke mindst pynt til bilen (vi har ikke set det andre steder). Da vi bager en del kransekager til bl.a. barnedåb er det også rart at finde et sted med forskellige muligheder. Vi kan kun opfordre til at kigge på ballonsalg.dk, tror også der er noget til dig.
Mvh.
Kis og Peder
jeg er meget tilfreds med det hele jeg har prøvet det vi har fået og virker som det skal..
God oplevelse. Nemt at handle på deres hjemmeside, super hurtig levering. Kan du anbefale denne virksomhed. :-)
Syntes det er en nem hjemmeside, let, billig, overskuelig. Men min forsendelse har ikke været pakket ordentligt af ballon salg da jeg kun modtog 1/3 af min bestilling. Ballonsalg siger det hele var pakket og at pakken må være fået fra hinanden. I hvert fald fik jeg ikke min bestilling til weekenden. Trods
bestilling tirsdag formiddag, kom varen først fredag og her kom jo så kun noget af den. Er af den opfattelse at det er ballonsalg, der skal pakke ordentligt, og at jeg blev taberen med en masse bøvl i denne handel. Uheldige omstændigheder eller ej. Derfor den lunkne bedømmelse.
Nu er resten af gas og ballonerne kommet, og flere af dem er ekstremt krøllede.
Det hele gik hurtigt og nemt. En helt igennem fantastisk oplevelse at handle med jer.
Venlig Hilsen Janni
Super fin måde at gøre festen endnu festligere på! Vi brugte ballonerne til vores bryllup og fik stor ros for den anderledes og cool oppyntning. Vi havde forlænget svævetiden med Hi-Float og det var en perfekt løsning.
God service og hurtig levering.Varene lever 100 procent op til mine forventninger.
Rigtig fine varer, levede fuldt ud op til forventningerne, samt super hurtig levering
Kan helt klart anbefales.
Bestilte varerne tirsdag formiddag og modtog dem onsdag eftermiddag. Godt udvalg.
Jeg bestilte varene onsdag aften på nettet, og fik dem torsdag formiddag. Super service
Hurtig levering og alt var bare perfekt. Vil helt sikkert vende tilbage en anden gang.
Rigtig god og hurtig handel. Hurtig levering, og billige priser. Er meget postitiv overrasket over hjemmesiden, da der er mange forskellige sider som sælger helium og balloner som netop var hvad jeg skulle bruge, så det var svært at vælge. Men ballonsalg kunne tilbyde mig de billigste priser, og så er det dejligt at modtage varen så hurtigt. Kan anbefales :)
Jeg sytnes det gik hurtigt fra jeg købte varen til jeg modtog den, nem og forstålig hjemmeside.
Nem hjemmeside der klart kan anbefales. Hurtig levering. Har tidligere fået leveret fra dag til dag når jeg har bestilt tidligt på dagen.
Super service og fine varer, har intet at sætte en finger på
Super fin side, hvor jeg fandt det jeg skulle bruge. Især dejligt med et sted, hvor man kunne finde pynt til bryllups bilen, og så er det super gode priser. Samt en super hurtig levering.
har fået mine ting til tiden, og vil benytte mig af ballonsalg.dk en andengang
Bestilte varer og fik dem omgående. Glæder mig til at prøve dem.
Vi var rigtig glade for for den hurtige levering og de fine balloner
Jeg ringede til Ballonsalgs kundeservice, fordi jeg havde brug for at vide om deres kinesiske lanterner (himmel lys) er nedbrydelige. Den søde unge pige i telefonen vidste ikke hvad nedbrydelig betød, eller hvad lanternerne var lavet af. Det var lidt kikset.
Jeg bestilte dem alligevel, og kan så læse på pakken at de er miljøvenlige og nedbrydelige, så det er jo fint. Købsflowet gik fint, leveringen hurtig og prisen god. Generelt tilfreds - men en kundeservice som ved noget om produkterne havde været rart.
Der var desværre hul på pakken ved leveringen, heldigvis var der ikke sket nogen skade på produkterne som jeg havde købt. Men det kunne godt være at du skulle overveje at bruge noget andet emballage når du skal sende dine produkter afsted til kunderne. Så undgår du formentlig at mange at produkterne går i stykker. Venlig hilsen Camilla
Super hjemmeside og helt igennem lige noget for mig
Positiv overrasket både over produkterne som er bedre end forventet samt den hurtige levering (+ de ekstra små overraskelser som fulgte med i pakken!)
Et firma jeg HELT sikkert skal handle hos igen !
Jeg besilte bl.a. 5 poser balloner fra ballonsalg.dk, og efter at have fedtet rundt DPD modtog jeg efter 4 dage min levering. Men her manglede 4 af de 5 poser med balloner jeg havde købt. Jeg skriver med det samme en mail ting fortæller at der mangler noget, men at jeg først skal bruge den en lille uge senere, samme aften får jeg en mail hvor fejlen beklages og det loves at de sendes tirsdag morgen
9 dage senere har jeg stadig ikke modtaget manglende varer, så jeg sender mailkorresonfancen retur og skriver at de ikke behøver sende dem men i stedet kreditere beløbet til min konto. Her til får jeg at vide at hvis der skal krediteredes noget skal jeg sende det retur først. Jeg svarer at det er lidt svært i og med jeg som sagt ikke har modtaget noget.
Retursvaret er "vi kreditere en vare til din konto."
Jeg gider ikke bøvle mere med dem, så de får de sidste poser til næste firmafest!
Go service og hurtig levering. Bruger helt sikkert ballonsalg igen.
Vi bestilte en el-ballon oppuster kl.16.00,
og den var fremme næste morgen kl. 09.00 i Lyngby
og den fungerer perpekt, det var hurtig ekspedition
Let og overskuelig webshop. Har modtaget det jeg har bestilt efter meget få dage, tak for hurtig levering. Super sjovt, jeg glæder mig til at pynte op til min fest med de fine heliumballoner.
I lever op til mine forventninger,super fine varer og meget kort leveringstid. Jeg vil bestemt anbefale andre at købe jeres varer.
Super betjening, hurtig levering, perfekt produkt. Kan anbefale det til andre.
Det er den hurtigste handel, jeg har været ude for på nettet. Dagen efter min bestilling havde jeg den med posten.
en god og hurtig handel.
varene levede op til mine forventninger.
ingen forbehold, kan varmt anbefales .
Du bestiller den ene dag og har varen den næste dag, nemmere kan det der ikke være.
Super let og overskueligt at bestille på hjemmesiden. Hurtig respons på spørgsmål, super service. Hurtig og perfekt levering. Vil helt klar bruge Ballonsalg igen.
Jeg købte duge, servietter og lys til mit bryllup. Det var billigere end de fleste andre steder jeg havde fundet!
Det er kvalitet de sælger - mærker man kender!
Hurtig forsendelse - fragtmanden leverede dog varerne til den forkerte adresse - men det er jo ikke Ballonsalgs skyld!
Vi fik et dejligt grin da spildpladsen i kasserne var fyldt med oppustede balloner!
Helt sikkert et sted jeg vil handle igen, og jeg vil også varmt anbefale dem til andre!