We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (15)

Super betjening !!!

Kanon betjening og en sød efterfølgende mail. Utrolig indpakning til forsendelse

Topkarakter

Jeg elsker Bamsekram. Lækre varer, omgående levering, varerne er pakket i silkepapir og der er vedlagt de fineste kort. Jeg har handlet hos Bamsekram 3 gange, og her vil jeg handle igen.

Meget tilfreds

Handler gerne hos bamsekram igen. Jeg havde glemt en ting i min bestilling, de sendte den fragtfrit og samme dag som jeg skrev en mail. Bamsekram er helt sikkert en side, jeg handler på igen!

• København S, DK
  • 5 Reviews

Super webshop

Jeg bestilte en bamse hos bamsekram og alt fungerede perfekt. Jeg havde min vare to dage efter jeg havde bestilt. Kan helt klart anbefale bamsekram.dk

Super service

Købte nogle varer, som gerne skulle leveres hurtigt, og fik hurtigt svar på at varerne ville blive sendt samme dag. Og jeg havde dem dagen efter :) Rigtig sød og serviceminded indehaver af butikken!

Bamsekram.dk

Bamsekram er pålidelig og præcis.

Jeg ville finde et smykkeskrin til min datter, og fandt mange forskellige varianter hos Bamsekram.dk - jeg bestilte et og tre dage senere afhentede min datter og jeg det i vores lokale Brugs/posthus. Ligetil og nemt. :-)

Super betjening

Kan kun anbefale andre at handle hos Bamsekram. Jeg fandt lige den lille mis som mit barnebarn ønskede sig. Den var rigtig fin og der var hurtig ekspidition.

Top nice!

Alt helt perfekt og hurtig og sikker forsendelse. Rigtig fin og troværdig shop og sød sælger. Handler meget gerne her igen :-)

Bamsekram.dk

Smilende service selvom det er nethandel.

Meget informativ butik, en sød og rar tone, hurtig levering. Service til fingerspidserne. Og min datter er meget glad for sit bamsetårn.

Bamsekram.dk

Super god service - søde lækre bamser

Hurtig levering og meget god service. Bamserne er i lækker kvalitet og bestemt et godt køb.

Super godt!

Både kvalitet og leveringen levede op over mine forventninger. Her får du vitterligt hvad du betaler for.. Om end måske endda mere. :)
Jeg kommer da glædeligt fordi her igen!

Bamsekram.dk

Flot stork fra Teddy-Hermann leveret som aftalt

Meget tilfreds. Storken er supersød og prisen værd, selvom den ikke er helt billig. Leveret i pakke med håndskrevet adresse og sødt lille kort vedlagt. Vil gerne handle her igen.

Bamsekram.dk

Produkt og service i top

Min niece blev helt vild med den dejlige bamse.
Jeg var super tilfreds med leverancen, god indpakning til forsendelse, Hannes service, vedlagte service brev fra Hanne og brochure med produktudvalget, som jeg kunne give til min søster. Jeg havde bestilt gavepose, og det kom smukt indpakket med et sødt lille bamsekort.

Jeg kan kun anbefale Bamsekram. Jeg har ikke små børn, men kommer tilbage, når jeg skal have en tilsvarende fødselsdagsgave.

vh Jeannette

Review by confirmed purchaser

Supergod service - fem kram til bamserne

Bamsekram har en god hjemmeside, som er let at søge på - også for ikke-erfarne netbrugere. De har god kundeservice, og min vare blev leveret som aftalt. Jeg er meget tilfreds.