We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (37)

Bedste service nogensinde

Jeg skulle skifte bank for at få råd til mit nye andelsbolig lån og kendte ikke meget til BankNordik, udover hvad min ejendomsmægler havde fortalt.

Jeg endte med at få den bedste rådgivning og service. Har efterhånden været ved et par banker (Nykredit, Amagerbanken og Danske Bank) og har aldrig oplevet at der er blevet så godt hånd om mig, som der gjorde her.

Så jeg vil til enhver tid anbefale banken til andre. Og har faktisk gjort det så sent som i dag, til en god veninde.

Så tak for alt indtil videre :-)

For meget der ikke fungerer

Benytter banken både personligt og erhverv.

Afdelinger lukker så man ikke hæve kontanter uden gebyr.
On-line systemet er på mange måder en joke og langt fra at det fungerer optimalt.

SKOD BANK

Amagerbanken havde service ( måske lidt for meget til nogen ) men efter den er blevet til BankNordik er ALT blevet dårligt.

alle deres afdelinger har på nær 1 lukket for deres kasser, så nu skal man helt til Tårnby for at indsætte penge.
ikke engang servicen er blevet bedre trods de har samlet det et sted - mega ventetider på ALT

kort sagt SKOD BANK
( tror danske bank er bedre )

Dårlig upersonlig service.

efter omlæggelsen til bank Nordik er der ikke længere tale om en bank. men et callcenter hvor der er skåret kraftigt i servicen. At snakke med dem er som at snakke med med arbejder i et hvilketsom helst callcenter(hvilket det sikkert også er) der er ingen fokus på service, man er bare et tal som skal hurtigt igennem systemet uden at bruge for meget tid. Har oplevet adskillige gange at man fik en sur telefon medarbejder i røret som var meget uvillig til at gøre noget. Og konfronteret med deres tidligere fadæser og ringe service bliver det bare slået hen. Jeg har ikke kunne hæve penge i over 10 dage fordi de roder rundt i det, og de nægter fortsat t gøre noget ved det. Dette er altså mine penge, det er dem som gør at jeg kan betale regninger og købe mad. noget jeg ikk har kunne i over en uge. Og nu er tålmodigheden altså slut.

grov behandling

Massiv dårlig service, skulle bare indbetale mønter. Ubehøvlet personale.

Review by confirmed purchaser

Venlig, personlig og korrekt behandling

Min bankrådgiver, Emil Karstrøm var imødekommende og venlig ved det første møde. Ved det efterfølgende møde var han forberedt, havde overblik, var rolig og havde tid til at besvare spørgsmål. Jeg gik derfra med en god fornemmelse i maven.

Louise Hermansholm Rose found this review useful

Bilfinansiering uden komplikationer

Jeg skulle have ny bil, og fik den finansieret via min bank BankNordik.
Det gik nemt og smertefrit, og nu har jeg fået pengene og bilen er min.

Kun rige får personlig betjening!

Efter omlægningen til BankNordik, har det ikke været andet end bøvl, elever og ekstrem ringe og upersonlig betjening

Efter at have været på min A-kasse i en måned og jeg havde et mindre overtræk på min budgetkonto ( men plus på alle mine andre konti ), valgte banken alligevel uden spørgen eller en nærmere samtale om min økonomi at spærre mit kort. Efter at have haft en samtale med dem om, at jeg nu var strandet i København, efter at de havde lukket mit kort og at jeg altså ikke kunne komme hjem til Holbæk, valgte de alligevel at ignorere mit forslag om at omrokere på mine konti, således at jeg kunne få min økonomi til at løbe rundt. End ikke et bevilliget overtræk kunne lade sig give, på trods af at jeg har mere end bare et fuldtidsjob. Til dette skulle jeg hente lønsedler og kontrakt på at jeg faktisk var i arbejde, til trods for at man kunne se på min konto at der hver måned tikkede penge ind.
Altså vare jeg strandet i København i en hel måned, uden mulighed for at kunne komme i kontakt med mine penge.
Da jeg langt om længe kunne komme til en BankNordik der rent faktisk ikek var kasseløs ( der findes kun EN ), var det umuligt at få sig en bankrådgiver, da det kun er folk med en konto på over 100.000kr, eller for folk der vil købe hus, bil, båd ect.
Endvidere var jeg tilknyttet et kundecenter, hvor man på ingen måde ville kunne give bvar på hverken om man var godkendt til lån eller om man skulle lave om på sin økonomi. Uanset hvad jeg skulle fortage mig, skulle jeg sende årsopgørelse, lønsedler og andet ind til dem, til trods for at de havde det i forvejen.
Efter at have fået lukket mit dankort ( til trods for at der var plus på min konto ), sagde min 'rådgiver', at jeg skulle vente til måneden efter, med at kunne få åbnet mit kort. Det fortrød han dog meget hurtigt. Så lige nu står jeg med 600 kr at leve for ( vi snakker d. 4/4 ) og han er på ingen måde villig til at give mig et lån.. også selv om han har rokeret om på mine lån, så jeg nu står med 3.000 kr mindre!
Så gad vide hvad mine to børn og jeg nu skal leve af?

Lorte bank

2 Ting 1 Pengenød bank 2 dårlig uforligeligt personale

En bank uden styr på teknikken

BankNordik, en bank uden styr på teknikken

Siden BankNordik skiftede IT-systemer har der kun været problemer og dramatiske forringelser i funktionsniveau på såvel netbank som mobilbank.

Nu skal man som (ægte)par have hver sin netbank, hvis man altså også vil kunne foretage bankforretninger via mobilen. Men det får også den konsekvens, at man skal logge ind/ud af hver sin netbank via PC/Mac, og man kan således nemt brug et Nem ID-kort om måneden hos BankNordik.

Det nye IT-system betyder ligeledes at det let tage op til 1 time og 50 minutter eller mere (hvis det ellers lykkedes) og foretage én enkel banktransaktion, hvorefter man skal logge ind igen grundet time-out og det er slet og ret ikke tilfredsstillende.

Det er som at hoppe mindst 10 år tilbage i tiden, og man kommer helt til at savne sin gamle PC Bank.

I stedet for at rulle BankNordik´s systemer ud i Danmark, så havde det havde nok været en bedre løsning at implementere Amagerbankens netbank-løsning i resten af BankNordik, for det virkede trods alt.

Ringer man til de stakkels medarbejdere hos BankNordik´s kundeservice kan de kun bekræfte, at systemet ikke fungere, men at de intet kan gøre.

Dog er man velkommen til at klage over problemet.

- BankNordik, for dig som ikke har brug for en bank...!

God bank

Har været kunde hos BankNordik siden overtagelsen af Amagerbanken og har kun været tilfreds med service og rådgivning.

Det er min bank!

I al den tid (28½ år) jeg har boet i Danmark, nærmere bestemt på Amager, har jeg været kunde i Amagerbanken, hvor jeg har haft det særdeles godt, og har aldrig så meget som tænkt på at skifte bank. Jeg har ingen forskel mærket, ved at banken er blevet til BankNordik - og dertil er det lidt pudsigt, fordi jeg nu på en måde er tilbage i min oprindelig barn- og ungdomsbank :-)

Meget ringe service!

Jeg fulgte med fra Amager bank over til Bank Nordic og havde håbet på samme gode rådgivning og service. Min økonomi er lille men i orden, så da jeg ansøgte om et lån og vedlage nyt og udførligt budget og til hvad pengene skulle bruges til, regnede jeg med at det var en "smal sag" med hurtigt ja/nej svar.
Fair nok at de satte en elev på mig, men det første han svare er ja de vil gerne låne mig penge men han vil vide hvad jeg skal bruge pengene til og han vil også have et budget!

SÅdan forsatte det frem og tilbage i 2 uger og utal af mails hvor han bliver ved med at spørge om allerede tydeligt oplyste oplysninger!
For så til allersidst at give mig et samlet afslag uden at forholde sig til, at jeg var blevet lovet rådgivning om hvordan og med hvilke mindre beløb de så kunne og ville hjælpe mig med. Jeg fik aldrig svar på min sidste forespørgsel om rådgivning og opgav derfor helt til sidst og nu er afdelingen lukket. Jeg skal til kastrup hvis jeg vil tale med en medarbejder og uden bil er der alt for langt.

Nu er jeg i gang med at finde en bank der er inde for en rimelig radius af hvor jeg bor og som vil give den kundevenlige service jeg var vantil, i den gamle Amagerbanken.

Review by confirmed purchaser

Jeg er godt tilfreds med Banknordik..

Én af de ting jeg godt kan lide ved Banknordik og min bankrådgiver er, at jeg stort set får lov at være i fred. Hun er der når jeg skal bruge hende, men hun forsøger ikke at pushe alle mulige og umulige bankprodukter. Det får mig til at føle mig tryg, i bevidstheden om at det er en seriøs bank som tilgodeser MINE behov og ikke kun deres egne profithensyn. (Lyder egentlig ret socialistisk :-) ) Men jeg er tilfreds.

Farvel

Blev kunde hos BankNordik efter Amagerbanken gik ned.

Siden har det kun været dårlig service og det virker som om banken gør
alt for at skramme kunder væk. Der har siden overgangen til Banknordik
været problemer med, at låne uden at skulle gøre/sende 1000 ting tiltrods for
banken havde adgang til det i forvejen. Få nye kort eller bare kontakt til rådgiver. Skiftet afdeling og rådgiver 2 gange, den sidste gang uden information. Har hørt på så mange undskyldninger, hvorfor alting tog lang tid....
Tilsidst skal deres netbank også genbesøges, da det virker som noget der ikke er gennemtænkt. (de burde have valgt Amagerbankens i stedet for, da det gav virkede).

Trist! Glæder mig til at skifte bank mandag.
/Oliver

Review by confirmed purchaser

Fint møde med bankforbindelse, ingen irriterende salgstaler.

Fint møde med bankforbindelse, ingen irriterende salgstaler. fokuseret og hjælpsom betjening.

Røvrendet efter sin død- og tog os med

Træls at man ikke kan give negativ karakter for det fortjener de.
oprendelig min mors(afdøde) bank og hun fortálte om deres måde at behandel kunder på, men jeg troede ikke helt på det, indtil nu. Føj siger jeg bare. Jeg kæmper stadti nu(et halvt år efter) med min mors pengesager og de er alt andet end kundevenlige når man taler med dem. Når jeg har ringet har jeg altid skulle tale med min mors rådgiver, men nu, når det kontakter mig, er det en der har mere forstand på det der ringer???? Har jeg så fået forkert vejledning af hendes rådgiver???
Syntes at de skulle skamme sig.

- 10 stjerner, hvis jeg bare kunne

Har været glad og tilfredskunde i Amagerbanken i mange år. Havde en supergod rådgiver og fik altid god service... Men så overtog BankNordik, desværre.. Aldrig har vi oplevet dårligere service og rådgivning. Vi har siden BankNordik overtog, forsøgt at få adgang til en oversigt på vores ungers børne opsparinger, som vi hver måned imdbetaler penge til.. Vi har underskrevet et hav af fuldmagter osv., men lige lidt hjælper det.. Vi har dog kunne se vores søns opsparing, men dette er mystisk nok blevet fjernet, da mine forældre havde bedt om at de kunne se DERES børnebørnsopsparingerindbetalinger..HELT ærligt, hvor svært kan det være.. Vi går nu og indbetaler 3x 500 DKK til kontoer som vi ikke aner eksisterer.
Da jeg pt. er på barsel havde vi aftalt, med rådgiveren, at vi ville tage et års afdragsfrihed på realkreditlånet..Vi underskriver og retunerer de relevante papier osv. Men ak, rådgiveren laver kludder i det, og jeg opdager først dette forsent, så nu vi ikke kan lægge lånet om.. Og de skylder mig iøvrigt 150 for et dankort med personligt design.... Nu har vi heldigvis fundet vores gode rådgiver ,Tommy Lasson, i Sydbank i Glostrup.. Så farvellllll BankNordik

service = O

Kun én kontant filial efter den 21 jan. 2013.
Langsommelig og rodet service ved telefonisk henvendelse...
Modstridende oplysninger i banken og på telefon....
Renterne stiger ca hver 4 måned...
Betalinger på kort der aldrig kommer og når man laver en aftale med dem i banken bliver de glemt og de kikker på en som om man er dum fordi man spørger hvad der sker.
Jeg er ikke tilfreds med denne bank og jeg finder en ny...
Farvel banknordik jeg gider ikke jer mere... i skylder mig 150 kr for det kort der aldrig kom...

Karina Gørtz Christiansen found this review useful

Hold jer væk.... de har ikke styr på deres aftaler.

Efter mangeårig Amagerbank kunde, der skiftede til anden bank før konkursen, så prøvede jeg igen da de blev til Banknordik.

Jeg havde et gammelt lån der skulle indfris og lavede en låneaftale på det. Aftalte at jeg ville indfri det hurtigere end låneaftalen. Så lang så godt.
Efterfølgende gik det totalt i kludder for dem, de begyndte at sende opkrævninger til mig selvom det var aftalt at betaling skulle foregå pr. bankoverførsel, og selvom pengene VAR gået ind så kom der rykkere.
Endelig har jeg nu indfriet lånet, og så vil de have ekstra gebyrer for at indfri det, trods aftale om det modsatte - efter brok kunne det så godt lade sig gøre at slippe for gebyret...
Endelig tilbød de at sende mig et tilbud på at flytte alle mine bankforretninger tilbage, trods en rykker, så kom dette aldrig...

Pyhhh - godt jeg er ude af den bank, tror reelt ikke de ønsker kunder. Deres produkter virkede ellers fine på overfladen til en rimelig pris (uden at være prangende), men der er nok folkene bag der ikke helt har forstået begrebet excellent kundeservice ?

Karina Gørtz Christiansen found this review useful

Super service og god deal

Er netop hjemvendt fra et møde i banken, hvor jeg fik ekstrem god service. Og efter 15 min. gik jeg ud af døren med en meget bedre deal end jeg havde turdet håbe på. Gældfri om 8 år mod før 12 og flere penge til mig selv om måneden.
Jeg har haft brug for deres hjælp et par gange indenfor de sidste måneder pga. et lidt bøvlet bilsalg. Og der var det hele også super i orden. Det har været Lyngby afd. i begge tilfælde.

Syntes alt det brok er for meget

Forstår ikke alt den "had"

1. De stort set alle ansatte der er ansat, der skulle udbyde dårlig service kommer fra Amagerbanken, det ikke ny ansatte.

2. Være BankNordik som lige på 1år opgraderet sin bank fra 30.000 kunder ca. med 100.000 mere er fandme ikke en let ting.
Og især ikke når Banken er færøsk, der er mange ting de skal sætte sig ind i.

3. At nogen er mugne over at de ikke kan få lån er helt ondsvagt.
Kig på deres aktier hvordan de er styrt dykket, de spiller bare sikkert med kortene de skal vende op på den kurve. Det gør man ikke ved at udstede lån til alle mulige. Kan i jo se på Amagerbanken da den måtte dreje nøglen om.

Stine Wallenberg and Louise Hermansholm Rose found this review useful

Bank Nordik kan IKKE anbefales!

Jeg har ikke haft andet end problemer med Bank Nordik og er derfor i gang medat skifte bank.

Der har været flere forskellige hændelser, blandt andet ekstremt dårlig rådgivning og uhøflig betjening.
Derudover har min eks-kæreste og jeg netop endelig fået solgt vores fælles andelslejlighed. Bank Nordik endte med at nægte os et lån efter en total latterlig proces, hvor de først lover os det ene, men så trækker det tilbage da vi rent faktisk kan leve op til deres krav. Min nye bank synes det var uansvarligt at de ikke hjælp mig i salget af lejligheden, da jeg som kunde stod i en meget dårligere situation uden en solgt lejlighed.

Jeg kan ikke anbefale denne bank til nogen!!!

Jan Hansen and Sonja Birgitte Andersen found this review useful

Den Værste bank

Ført sidder der er Bank rådgiver at rådgiver en til at genkøbe aktier men den hed amagerbanken nu sidder den samme medarbejder og siger at man kan ikke blive tilmelds PBS på grunde af økonimiske årsager

jeg jeg havde ikke været her hvis de ikke havde rådgivet mig til at købe aktier og 3 uger efter Lukker og alt er tabt

nu kan man ikke sætte penge in i banken fordi den er penge løs
hvad er du det

Jan Hansen found this review useful

Kan ikke anbefales

Vi har følt os til grin, siden vi Amagerbanken blev overtaget af Bank Nordik.
Netbanken er en beta-test, der ikke er hverken færdig eller fungerende, med kunderne som forsøgskaniner. Vores dankort blev skiftet ud med Mastercard Debit, der ikke kan benyttes i alle butikker. Senere fik vi nye Dankort, men pinkoden var ikke som lovet den samme, så vi kunne ikke bruge kortet...
Og så var det de lukkede kassen i vores lokalafdeling, så vi ikke kan gå ned med børnene og sætte deres spareskillinger i banken længere...
Vi har også erfaring som erhvervskunde i Bank Nordik - det kan IKKE anbefales. Deres kreditrenter er HELT horrible - og servicen er ikke bedre end som privatkunde. Faktisk har den uregelmæssigt fungerende netbank været ved at koste os rigtigt dyrt.

Det var en ren fornøjelse at skifte bank, selv om vi savner vores gamle Amagerbank kunderådgiver

Benjamin Jensen, John Pedersen, Christina Rantil Smith, Jan Hansen and Karina Gørtz Christiansen found this review useful

Verdens værste bank!!!!

Det koster over 200 kr. at overføre penge fra min lønkonto til mit lån!!
Min kunderådgiver kan jeg ikke komme i kontakt med?! Og hun ved intet om kundeservice, hun er nedladende og arrogant. FARVEL

AR Shah, Jens Jensen, Tommas, Michael Damborg, Jan Hansen and Sonja Birgitte Andersen found this review useful

Dyr, inkompentente og ligegyldige medarbejdere

Det føles som om banken gør alt for at smide eksisterende kunder væk:

-Man kan ikke kontakte sin rådgiver telefonisk
-Svartiden på forespørgsler er 4 uger! F.eks. en udskrift til nets aftale
-Inkompentente medarbejdere f.eks. [navn] ignorer alle mails
-Netbank koster 500kr. i kvt.
-Alle overtræksrenter er sat op til 23% og indlån er 0,0015
-Alle transaktioner blevet gebyrbelagte
-Netbank er oftest nede og det er svært at genfinde gamle kontonumre

Jeg flytter snarest samtlige virksomsomheder, privatkonti og børneopsparinger mv. til en anden bank hvor jeg har kontaktet en tidligere Amagerbanken medarbejder.

Jan Hansen found this review useful

Virkelig elendig

Netbank konstant nede. Sidste måned valgte man så ikke at betale min husleje selvom der var dækning på.
Det fandt jeg så ud af da jeg stod til at blive smidt ud af en meget sur udlejer.

Den her Bank er fra Færøerne, og der skulle den nok bare have blevet.

AR Shah, Jens Jensen, Tommas and Jan Hansen found this review useful

Dårligt udover alle grænser!!!

Jeg må desværre også tilmelde mig som meget utilfreds kunde. ( Er på vej over i en ny bank)
Jeg var rigtig glad for banken før den blev til Bank Nordik.
Min tidligere rådgiver var fantastisk og man følte virkelig man var med hele vejen.
Nu er hun fyret, og min nye rådgiver på Østerbro har på ingen måde leveret bare 1% af den service jeg fik før!
Jeg har flere gange oplevet dårlig rådgivning og følt flere gange at jeg blev taget ved næsen!
Jeg kan på INGEN måde anbefale denne uduelige bank!

Sonja Birgitte Andersen, AR Shah, Jens Jensen, Tommas and Jan Hansen found this review useful

Rodet, dyr og dårlig

Sjældent har jeg følt mig så dårligt behandlet som efter AmagerBankens "sunde"del blev overtaget af BankNordik - på nuværende tidspunkt ville jeg ønske jeg havde været en dårlig kunde så jeg ikke var blevet kunde hos BankNordik....

Der kan ikke tilbydes mobilbank til Erhverv, til gengæld er prisen stedet fra kr. 600/år til 14.000/år for tilgangen til netbank.

Deres nye IT systems betaler mine regninger som det passer dem, servicen er helt i bund, medarbejderene kan ikke svare på hvordan deres systemer fungerer og er generelt ikke specielt hjælpsomme.

Jeg har gennem årende haft meget stor tålmodighed med banken da jeg ikke altid har været den bedste kunde, men situationen er nu en anden. Jeg skylder ingen penge væk, står ikke ikke i RKI eller andet, men kan alligevel ikke få et almindeligt Dankort - årsag: De kan ikke gennemskue mine forretninger og de ønsker ikke at sætte sig ind i dem og kan derfor ikke hjælpe... Nu er det jo ikke ligefrem fordi jeg har en virksomhed af Mærsk størrelsen, så det burde nok være til at gennemskue...

Alt I alt en håbløs bank som på ingen måde kan anbefales - skulle en fra ledelsen i banken ønske denne udtagelse uddybet er de altid velkommen til at kontakte mig for en forklaring på mobil 4211 0066 - i modsætning til dem er jeg til at få kontakt til når som helst

AR Shah, Jens Jensen, Tommas, Sonja Birgitte Andersen, Christina Rantil Smith, Jan Hansen and Karina Gørtz Christiansen found this review useful

Rod og inkompetence

Jeg har de sidste par dage forsøgt at komme igennem til en kyndig medarbejder/rådgiver, da flere fejl i Banknordiks netbank gør det umuligt for mig at håndtere ekstrabetalinger til mit lån, jeg kan ikke rette i personlige oplysninger (tilføje min email) og min såkaldte rådgiver er kun angivet ved navn - telefonnummeret er udeladt.

Jeg forsøger at komme igennem pr. telefon omkring dette, men forbindelsen bliver afbrudt adskillige gange inden det lykkedes mig at komme til at tale med andre en omstillingen (forfra i køen), men fortsat ryger fra den ene afdeling til den anden.

Herefter taler jeg med en relevant medarbejder, der dog ikke kan oplyse mig, om der er tale om en fejl i systemet og slet ikke ved hvordan deres egen netbank fungerer.

Ingen hjælp at hente overhovedet - ingen svar på de mange spørgsmål, jeg havde.
Men jeg kunne da bestille tid til en samtale, siger kvinden i den anden ende af røret.
Ellers tak, jeg har nu bestilt tid til en samtale hos en anden bank.

Sonja Birgitte Andersen, AR Shah, Jens Jensen, Christina Rantil Smith and Jan Hansen found this review useful

Jeg vil anbefale at kikke på alle andre banker før denne

Jeg har i januar 2011 lukket mit firma og fordi jeg selv havde gjort det skulle jeg i karantæne i nogle uger pga reglerne i a-kassen. Jeg ville få udbetalt 18.000 kr d. 1 marts.

Jeg fik et job igen i februar. Efter jeg fik mit job med fastløn + de 18.000 måtte jeg ikke låne 5000 kroner til at klare mig for med mad og de basale ting i hverdage, (ren overlevelse)

Jeg havde en stor gæld da jeg kom til Amagerbanken som den hed dengang og siden de skiftede navn og generelt i slutningen af Amagerbanken, så begyndte alt at gå ned af.

Jeg sultede og pga at jeg ikke havde job i Januar ville andre banker ikke tage imod mig :) Jeg fik afbetalt 111.000 kroner på 1½ år i Amagerbankens tid.

Så uden at få en anmeldelse så vil jeg gerne anbefale at kikke omkring og de små linier før I siger ja til banken

Sonja Birgitte Andersen, Jens Jensen, Torben Mau and Jan Hansen found this review useful

Der er plads til forbedring.

Uhøflig, arrogant og nedladende medarbejdere som [navn] (finanselev i Lyngby afdeling), nedriver serviceniveau drastisk. Ikke noget jeg har oplevet før, da det stadig var Amagerbanken. Meget skuffende.

Sonja Birgitte Andersen, Jens Jensen, Torben Mau, Jan Hansen and Karina Gørtz Christiansen found this review useful

Service lig nul

Jeg har som Kaj Olsen også haft en skidt oplevelse. Det var dog ikke hos min faste rådgiver. Den person jeg fik "service" af kunne godt bruge et simpelt kommunikations kursus og service kursus ville nok heller ikke tag skade.
Har dog intet at sætte på min faste rådgiver, som altid er servicerende og smilende i røret.
Men må indrømme at hele det med udskiftning af DK/VISA fra amagerbanken til Banknordik virker som noget rod.. Finder det omsonst at sku ha et debet kort i en mdr, for så at få mit "nye" DK/VISA... Miljøspild og omsonst...

Torben Mau, Sonja Birgitte Andersen, Jens Jensen, Jan Hansen and Karina Gørtz Christiansen found this review useful

Håbløs service

Efter mange år som kunde i den nu hedengangne Amagerbank, er jeg dybt skuffet over den behandling man får, når man blot er små- kunde.
Bankens priser på ydelser er røget i vejret, rentesatser stiger osv osv.

Har man ikke penge på kistebunden, så banken vist helst at man opsagde sit engagement med dem

Torben Mau, Benjamin Jensen, Sonja Birgitte Andersen, Jens Jensen and Jan Hansen found this review useful

Dumpet

Jeg har, haft Amagerbanken gennem flere år. De er som bekendt gået ned og Bank Nordic har overtaget. Jeg beder normalt ikke om overtræk lån osv. Da jeg på trods af få penge, har styr på økonomien. Jeg har været på a-kasse og fået fast mdl udbetaling. Sidste måned har jeg tjent en god slat penge som vikar, men pengene bliver først udbetalt pr. 0102-2012, jeg havde derfor behov for et overtræk til at betale faste udgifter. Jeg ringede til min rådgiver, svaret var at fordi jeg havde privatlån andre steder, kunne de ikke hjælpe:) Jeg står ikke i Ribers og har ingen problemer økonomisk ellers, Bank Nordic er ikke en bank, bare en konto og ikke andet.
Tak for ingenting.
Kaj Olsen

Torben Mau, Mille, Sonja Birgitte Andersen, Jens Jensen and Jan Hansen found this review useful