[REPLY]
Faktisk fik jeg et godt indtryk i starten af min mail korspondance, men da jeg skulle returnere den chip jeg havde modtaget, blev tonen en helt anden.
Jeg retunerede pakken med sporing, så jeg er sikker på at Best chip har modtaget pakken, men de vil ikke retunere pengene.
Så tænk jer om før i handler med Best Chip.
Jeg købte, men sendte desværre en boks retur fra Bestchip, men de skal have ros for deres gode service alligevel.
Hurtig levering og responce på mail. Er meget begejstret.
Vil til enhver tid anbefale dem, hvis der er nogen der forespørger på en boks.
Jeg har på bestchip købt et chipmodul til min turbodiesel bil. Formålet er at få en bedre effekt og brændstoføkonomi. Jeg er på ingen måde specialist i bilers finmekanik - men jeg fik alle tænkelige tvivlsspørgsmål besvaret på hjemmesiden inden købet. Desuden modtog jeg pakken med post 3 dage efter bestilling og monteringen var så let, så man ikke kunne begå fejl. Nu kører jeg 200 km mere pr. tankfuld diesel og effekten kan mærkes markant!
Produktet er enkelt, fungerer fantastisk og monteringen er en leg. Jeg havde monteret den lille boks på størrelse med en cigaretpakke på 10 min. og var derefter parat til at køre igen - som at montere en forlængerledning på en lampe :-)
Dertil kommer en relevant og god service i form af en dansk monteringsvejledning og en udførlig beskrivelse af hvert trin.
Det burde være "lovpligtigt" at give sin turbodiesel bil en besøg hos bestchip.dk - ikke alene for den miljømæssige og brændsofbesparende effekt - men også for drengerøven, der gerne vil have lidt ekstra skub i sin turbodiesel vogn(!)