We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (615)

Super hurtig levering!

Jeg fik min Arganolie leveret i min postkasse få dage efter jeg havde bestilt og jeg er meget tilfreds med olien som lever op til hvad der loves på hjemmesiden.
Min søn er også blevet meget begejstret for olien og bruger ikke andre produkter end olien nu.

Fint

Udemærket produkt, hurtig levering.

Review by confirmed purchaser

Troværdigt og godt naturprodukt.

Troværdigt og godt naturprodukt.
Holder hvad de lover.
Ved en lille misforståelse vedr. Handlen fik jeg den bedste behandling.
Nemme at handle med og Olien har jeg kun gode erfaringer med.
Mvh Johanne

Super

Jeg e rigtig glad for den, kun ±++++ here fra :-)

Fantastisk olie

Da jeg er ikke nem at overtale til nye produkter, som beskrives nærmest uundværlig, surfede jeg rundt og så hvad folk skrev om olien.
På facebook hvor alm borgere havde skrevet meget positivt om arganolie, gjorde at jeg stolede mere på produktet og bestilte en flaske, som kom dagen efter bestilling, og med den billige pris, tænkte jeg - jeg prøver og ellers har jeg jo før smidt 100 kr ud til pjat :-)

Jeg har igennem mange år haft eksem med kløe og trods min alder også uren hud. Min søn har samme problem, hvor vi bruger en masse kortison salver, så jeg prøvede ganske forsigtig på mig selv først, og fandt hurtig ud af, at det i hvert fald ikke blev forværret og lod sønnen prøve.
Kløen er mindsket efter ganske få dages brug og min hud er også blevet bedre ift uren hud, men dog ikke væk endnu, men jeg fortsætter da det viser sig fra den positive side efter få dages brug og jeg kan spare på de dyre cremer nu og på sigt kan jeg måske helt bliv fri for en problemhud og indkøb af dyre cremer og ikke mindst skadelige salver. Det giver også bløde læber.
Ser frem til yderligere bedring og et nyt køb af arganolie.

billigargan.dk

Ville så gerne have elsket det. Men min ansigtshud hader det! Men servicen er fantastisk!

Jeg ville gerne have givet 10 stjerner for billigarganolies serviceniveau. Jeg har fulgt med både her på Trustpilot og på Facebook, og de er virkeligt gode til at svare på spørgsmål, også dem der bliver stillet igen og igen. Ingen klager der.
Så kommer vi til produktet, som desværre var rigtig rigtig skidt for mit ansigt. Jeg har haft olien siden februar, og har prøvet de gode råd fra Facebook i en lang periode, men lige meget hjalp det. Jeg har fået store kløende bumser og eksemagtige tørre pletter (på trods af at jeg fulgte forskrifterne) Jeg har prøvet kun at bruge den om natten, at bruge den med creme, intet hjalp. Jeg har også følt mig varm og lukket i huden og det har kløet. Det skal lige siges, at selvom jeg har en sensetiv hud der reagerer på mange ting, er jeg IKKE allergisk over for nødder (I skrev, at det kunne være en mulig forklaring) Jeg har nu ikke brugt olien (eller andet) i en lille uge, og det ser bedre ud, men har stadigt problemer med en lidt fedtet hud, hvor jeg før var tør.. så øv øv øv
Afslutningsvis vil jeg sige, at jeg kender andre der elsker det, så vil ikke fraråde folk at købe det. Men måske være lidt ekstra opmærksom, hvis du får nogen af de samme problemer som mig. Og så også: Gid det dog havde virket for mig!

Fantastisk godt produkt!!!!!

Fantastisk godt produkt som man bestemt ikke skal være bange for at bruge uanset hvad for en hudtype man har. Jeg har haft talg knopper i mange år, men i løbet af 2 dage var de fuldstændigt væk og de har ikke vist sig siden!. Det kan kun anbefales.

Review by confirmed purchaser

God, specielt til den pris:-)

Varerne kom hurtigt, og olien virker god.

fugtgivende

Et godt produkt der har levet op til forventningerne

Review by confirmed purchaser

Lynhurtig kevering og super lækker olie

Lækker olie, bruger den som natcreme - og lynhurtig levering :)

Perfekt

Bruger olien i ansigt og krop, kan mærke tydelig forskel

Review by confirmed purchaser

God pris, superhurtig levering :)

Produktet lever 100% op til beskrivelsen, hurtig ekspedition - kan kun anbefales.

Review by confirmed purchaser

Perfekt produkt! - Folk med rødme og sensitiv hud, læs med

Jeg modtog for det første produktet hurtig - kun få dage efter bestillingen.

Nå. Jeg har jordens særeste hud: jeg har fregner, er ret bleg (men ikke som en rødhåret), OG jeg kan ikke tåle NOGET SOM HELST! Jeg mener.. Virkelig. Intet. Ikke engang en änglemark-creme, ikke engang Avéne, som ellers er udviklet specielt til rødme og sensitivitet. Så jeg har ikke fugtet min hud i flere år - det har været nogle hårde vintre. Ved påføring fik jeg røde knopper og spættede kinder efter få minutter, og dette kunne blive siddende i flere dage. Det var forfærdeligt. Min læge har ikke rigtig kunnet svare på, hvad jeg var allergisk overfor i cremerne: parfume, alkohol, lanolin, parabener osv. var ikke i dem, jeg brugte - men et eller andet gjorde udslaget alligevel.
Så tænkte jeg, jeg ville prøve et rent produkt, som ikke var en creme, men alligevel kunne fugte huden. Og da jeg med stor spænding/nervøsitet varmede et par dråber i mine hænder og fugtede ansigtet - for at opdage min hud bare tog det ind endda uden at fedte - var jeg en lykkelig kvinde. I kan slet ikke forestille jer det. Min hud har fået mere glød og bliver nu fugtet to gange om dagen, for første gang nogensinde egentlig. Så jeg vil klart anbefale produktet til alle - og især hvis I har tilsvarende problemer :-)
Olien er desuden god i mit hår. Den gør også underværker efter badet på tørre lår, balder osv. osv. Bruger den faktisk til alt. Selv mine øjenvipper har fået mere fylde/længde. Så køb det!

Voldsom allergisk reaktion

Hurtig levering. Desværre fik jeg voldsom allergisk reaktion. Så ikke nogen fan af Argan olie.

Kære Line

Jeg håber at du hurtigt kommer over dette. Vi har ikke kendskab til mange, der ikke tåler arganolien og du er den første, der betegner det som en voldsom allergisk reaktion.

Selvom vores arganolie er 100% ren, så kan den fremkalde en allergisk reaktion ligesom tomater, citrusfrugter o.l. Selvom argan kernen ikke er en nød, formodes det at være mere sandsynligt, at dem der ikke tåler nødder måske heller ikke tåler argan olie. Vi er ved at indsamle mere information om dette og hvis du har lyst er du er velkommen til at kontakte os, så at vi kan blive klogere på dette.

Review by confirmed purchaser

Jeg fik allergireaktioner på følsomme hudområder

Jeg syntes rigtig godt om argan olie i starten, men efter et par dage fik jeg allergisk reaktion i øjenpartierne (hævede øjne) og dernæst allergisk reaktion på skinneben (røde knopper). Så nu er jeg holdt op med at bruge olien andre steder end på negle.

Kære Lotte

Det er ærgeligt at du ikke tåler olien. Desværre er det ikke alle der tåler arganolien og vi ser, at nogle få kunder får en allergisk reaktion. Selvom vores arganolie er 100% ren så kan den fremkalde en allergisk reaktion ligesom tomater, citrusfrugter o.l. Selvom argan kernen ikke er en nød, formodes det at være mere sandsynligt, at dem der ikke tåler nødder måske heller ikke tåler argan olie. Vi er ved at indsamle mere information om dette og hvis du har lyst er du er velkommen til at kontakte os, så at vi kan blive klogere på dette.

Review by confirmed purchaser

Andet køb - behøver jeg sige mere...

Andet køb - behøver jeg sige mere...

billigargan.dk

This review has been reported to customer service by the company for only being about the product.

Customer service is in the process of investigating this review.

Following this investigation, it will either be deleted or returned to Trustpilot.

See our review guidelines here.

En skuffende oplevelse

For omkring 4 uger siden læste jeg en masse gode anmeldelser omkring arganolie og valgte derfor at prøve dette produkt. Leveringstiden var tilfredsstillende, idet jeg fik produktet hjem allerede 1 dag efter bestilling. Jeg har ikke decideret uren hud , men lider af nogle røde prikker/mærker på ansigtet. Jeg har anvendt arganolie i ca 4 uger nu og har desværre ikke set nogle synlige resultatet.. Tværtimod er min hud blevet tør, hvilke det aldrig har været før. Jeg har desuden anvendt olien i håret, hvor jeg har oplevet en positiv virkning. Alt i alt må jeg indrømme, at resultatet af dette produkt har været skuffende sammenlignet med de massive positive anmeldelser om denne olie..

Hej,

Hvis din hud bliver tør så skyldes det måske at du bruger den forkert. Måske bruger du for meget. Har du læst vores vejledninger - disse kan måske hjælpe dig. Det kan meget vel være at olien alene ikke gavner dig og at du har behov for mere fugt. I såfald vil du se den gode virkning ved først at bruge olien og efterfølgende en creme. Er den hud meget lys og sensitiv og hvis du er meget ude skal du måske nøjes med at bruge olien om natten.

Jeg håber ar dette hjælper dig videre.

Vidundermiddel

Jeg har psoraises i hovedbunden og nogen enkelte andre steder på kroppen, og det virker helt vildt godt. Jeg havde smurt olien i min hovedbunden, og havde det i i ca 48 timer, rødme og tykke pletter var væk, nu har jeg kun meget meget lidt tilbage. Jeg bruger den også som "body lotion" og den er simpelthen så lækker og bruger. Den kan stærkt anbefales til både psoraises og bare alm. tør hud :D man fortryder det ikke :)..

Virkning GOD - men lugten UFF

DEt virker rigtigt godt - meen lugter desværre af sure tæer...ked af at skrive det ...men er rigtigt...tilgengæld går lugten hurtigt væk....og så er det altså godt ...

Hej Anette

Duften er uvant for mennesker i vores del af verden - mange lærer dog at elske denne.

Hvis du ikke kan sammen med duften, så prøv at hæld lidt op i en lille skål og brug det dagen efter. På denne måde dæmpes duften og det skader ikke olien at den ilter 1 dag.

Du kan også blande lidt lavendel duft i olien eller blande olien med en dag- eller natcreme.

Rigtig god

Jeg bestilte 8 flasker argan olie og modtog dem dagen efter :-) virkelig god service

Fantastisk hurtig ekspedition

De to gange jeg har handlet her, så har jeg modtaget mine varer allerede dagen efter at jeg har bestilt dem. Der er noget at lære for andre firmaer.

Argan olie JA TAK

Dejlig olie derter super god mod tør hud og godt til håret :))

Review by confirmed purchaser

Skøn olie som gør trist hud levende

Jeg har brugt arganolie only i omkring en måned og er blevet super overrasket over dens virkning på min ansigtshud. Jeg havde en del små tilstoppede pore, trist hud og nogle begyndende rynker. Den førhen urene hud er nu væk og min hud stråler levende og frisk. Mine begyndende rynker er reduceret kraftigt. Jeg får hele tiden opmærksomhed fra andre om at jeg ser godt ud og flere spørger hvad jeg har fået lavet :-). Jeg kan så fortælle at jeg bruger billigarganolie only og at det er hemmeligheden bag mit nye frisk look. Selv mit hår som er rødblondt fra naturens side med masser af naturkrøller er blevet skinnende og mere dyb i farven. Flere siger til mig...hold op hvor er dit hår blevet lang og flot.....men faktum er at jeg bare har brugt arganolie only i min balsam plus lidt i min stylingcreme til håret. Ingen ændring har jeg fået fortaget. Kun brugt arganolie only og dermed fået et skønt frisk look til hår og ansigt. Fantastisk.

Knopper

Er skuffet desværre. Købte primært arganolien til brug i ansigtet, men både jeg og min datter får masser af knopper/bumser i hovedet efter vi er begyndt at bruge det. Ikke noget jeg vil anbefale eller købe igen. Desværre.

Hej Sarah

Knopper og uren hud er en helt almindelig reaktion den første uge. Men fortsætter du så vil du opleve at det gode resultat kommer. Hos nogle kan det tage både 2, 3 og 4 uger inden at det bliver super godt.

Hvis du ikke taler om en allergisk reaktion kan jeg kun opfordre dig til at fortsætte.

Men vær varsom med ikke at bruge for meget olie. Hellere lidt for lidt end for meget olie. Senere kan man øge mængden.

Læs også vores vejledninger til brug her: http://www.billigarganolie.dk/vejledning-til-brug-af-argan-olie/

Jeg kan naturligvis ikke give en garanti for virkningen, men af erfaring ved vi at det virker for de fleste. Så hold ud og argan olien vil blive det bedste du har givet din hud.

Fantastisk !

Vi bruger olien til ALT ! Selv et begyndende forkølelses sår ( som for mig plejer at tage evigheder om at hele op, når det først er i udbrud ) blev ikke i nærheden af det som det plejer at blive og er helet SÅ hurtigt igen.

Review by confirmed purchaser

Denne VIDUNDER OLIE kan bruges alle steder på kroppen hvor du har problemer

Nu er du fri for at købe en masse forskellige cremer, denne argan Oil kan bruge som dag og nat creme (hjælper på rynker) og øjencreme og overalt hvor du har tørre områder. Tak ..... Argan Only......

hurtig levering god produkt. A+++

Skriv som du taler med en ven.

genialt produkt

Jeg faldt over produktet og hjemmesiden ved en tilfældighed, men har bestemt ikke fortrudt mit køb. Bestillingen var nem, varen kom dagen efter og produktet holder, hvad det lover. Desuden indeholder hjemmesiden masser af information og gode råd til hvordan produktet kan bruges. Har brugt det i 2 uger nu som både ansigts og kropspleje samt hårkur. Har haft problemer med uren hud men dette er blevet betydeligt mindre på de 2 uger.... glæder mig til at se resultaterne efter længere tids brug.

Bedre bliver det ikke...

Resultatet ses og føles med det samme.

flot service

Jeg har igen købt og modtaget Arganolie, som altid hurtig service af en rigtig god olie.
Denne gang har jeg desværre været uheldig med den ene flaske, da postvæsenet er lidt hårde ved pakkerne, men har fået en god service af Billigarganolie.dk

Jeg giver Argan Olie min bedste anbefaling

Jeg kan kun anbefale ren Argan olie. Et lækkert naturligt produkt. Jeg bruger det både dag- og aften i ansigtet som erstatning for dyre cremer, på krop og hår efter bad samt på hænder og negle.
Desuden er jeg meget tilfredst med en lynhurtige ekspedition

Fantastisk

Det er simpelhen et vidundermiddel alle burde bruge det, jeg bruger det til hud hår og negle

arganolie uden dikkedarer

kun godt at sige om produktet

Alt i orden

Har ikke noget negativt at sætte på købsoplevelsen. Alt var i orden.

Godt eller skidt?

Hejsa.

Jeg har brugt olien på kroppen, lidt i håret og i ansigtet. Jeg har nu fået en allergisk reaktion i ansigtet med nogle knopper.... og da det er det eneste nye jeg har foretaget mig ift. ansigtsprodukter er jeg ret sikker på at dette skyldes olien... jeg mener at huske at have læst at der kan komme en reaktion, men at man bare skal blive ved med at bruge det og så vil det (reaktionen) gå i sig selv igen?

Det kunne jeg godt tænke mig noget respons på hvis det er muligt?

Kære Rikke

Hvis det er en allergisk reaktion så skal du stoppe med at bruge olien og er du ikke sikker så kontakt evt en læge. Prøv evt at stoppe og prøv så igen med en lille dråbe bag ørerne hvor huden er tynd. Hvis du er allergisk overfor argan olien vil denne test ofte afsløre dette.

Det er korrekt at huden også kan reagere på olien og at dette kan vise sig i form af en mere uren hud. Hvis reaktionen ikke er allergisk så plejer det gode resultat at komme efter ca. 1 uge. Men det går op til 30 dage inden du ser den fulde virkning af argan olien.

Pas på med ikke at bruge for meget olie. Det er bedre at begynde med meget lidt og senere øge mængden.

Jeg håber at dette hjælper dig videre.

Lynhurtig levering.

Det var nemt at bestille fra hjemmesiden og jeg fik varen lynhurtigt.

superlækker

Lækker olie. Hurtig levering. Dejligt.