We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (713)

Review by confirmed purchaser

Färgstarka smycken i fin förpackning

Blingit.se är mycket inspirerande att titta på, lätt att söka och stort utbud.
Jag har handlat från Blingit tidigare och tycker mig minnas att leveransen vid det tillfället var snabbare, för det är det enda som sänker betyget "ett snäpp" denna gång - jag tycker helt enkelt att leveransen var ganska seg...
Annars toppen!

Reply from blingit.se

Hej Maria.
Vad kul att Ni uppskattar Blingit.se och vårt sortiment.
Vad tråkigt att leveransen upplevdes som seg. Vi Postade Er order samma dag som betalningen kom in till oss, dvs på fredag. Paketet fanns sedan att hämta ut hos Ert ombud på måndagen.
TYVÄRR SÅ HADE POSTEN INTE SMS AVISERAT ERT PAKET! Detta ber vi om ursäkt för.
Om Posten skött sig så hade Ni kunnat hämta ut paketet redan på måndag, nu fick Ni tyvärr vänta på aviseringen till torsdag. Vi kontaktar Posten och kollar vad som gått fel.

Review by confirmed purchaser

Mycket bra nätbutik med fint sortiment, tydliga rutiner, full service, snabb leverans! Här skall jag handla mer!

En nätbutik med sortiment i min smak, dvs kvalitets och märkessmycken. Tydliga sidor för betalningsrutin och en mycket snabb leverans. Prisbilden ej över ord butikspriser verkar det, och det är ok. Finns också tydligt utmärkta extrapriser.

OTROLIGT NÖJD!!!!!!

Jag blev mycket trevligt bemött då jag beställde per telefon och sen när jag beställde själv via internet, så var det mycket enkelt. Leveranstiden var ju otrolig, på två dagar.

helt perfekt!

Bra webbsida, bra priser och suverän service!

Nöjd

Snabb leverans och nöjd med varorna :) Tack!

Snabb service.

Kan inte bli bättre snabb och suverän service.

Snabbt levererat

Wow vilken snabb leverans,väldigt NÖJD!

Review by confirmed purchaser

En supernjd kund an bara säga....

....Snabb leverans, noga förpackat och därmed i väldigt bra skick vid ankomst.
Jättenöjd som kund och kan rekommendera Blingit när som helst och till vem som helst. :)

Super nöjd!!

Jätte snabb leverans!! Super nöjd med hela mitt köp!!

Serviceinriktade

Jag tycker att det är riktigt bra service. Har dels ställt frågor via kundtjänst och fått svar direkt- Vid ett tillfälle var det fel på en vara och då åtgärdades det direkt fick inte vänta länge på ny vara.
Bra leveranstider och mycket brett sortiment. Har bara positiva saker att säga om Blingit!!!

Bra och snabb leverans

Fina saker med bra kvalité och kända varumärken,bra priser.

Jättenöjd köpare

Snabb leverans och välförpackade varor. Inga problem att returnera varor.
Trevlig och snabb kommunikation via mail.

Review by confirmed purchaser

Blingit finns när du behöver dem

Utbudet är brett och med en smak som passar alla. Mycket snabb leverans och bästa tänkbara service.

Mycket bra!

Trevlig support, snabb leverans. Fina smycken. Topp betyg :)

Snabbt och korrekt

Mycket snabb leverans

snabba affärer

bra bredd i sortiment, snabba leveranser och bra priser !

Fem självklara stjärnor!

Beställde varan - pengarna in - bekräftelse - varan på väg - varan levererad! Helnöjd med både den supersnabba, effektiva leveransen och perfekta varan - i detta fall ett smycke!

Nöjd kund!

Snabbt, enkelt och bra kvalitet!

Review by confirmed purchaser

Jag vill tacka för den snabba leveransen.Jag kommer att rekommendera er till andra.

Alltid snabb leverans.

Leveranserna är är alltid snabba och felfria.
Jag brukar säga till mina vänner att handla här.

Toppenservice

Jag tycker att det var väldigt lätt att hadla och att grejerna kom så fort, redan dagen efter, ursäkta språket men, Jävligt bra service!

Enkelt, bra snabbt

Bra varor, snabb leverans, bra info på mail. tack

Snabb leverans.

Varan jag beställde var snygg och motsvarade bilden, men detta var en väska och
handtagen var obekväma och vassa. Jag returnerar den.

Kanon

Tack för snabb service

Review by confirmed purchaser

Underbar nätbutik med stort utbud !

Otroligt snabb leverans , bra bemötande av personal i telefon . Acceptabla priser för märkes saker och ting , stor utbud av de mesta ! Jag kommer prioritera blingit.se nästa gång jag är ute efter ny väska :)
Jag måste erkänna jag föll verkligen för väskan jag köpte (friis och company boxer black ) i vanliga fall brukar jag avsky väskor och vill helst ha enbart en lätt plånbok att förvara telefon och kort , ja så lite grejer som möjligt ...men när man har barn som ska ha med sig nappar , blöjor , nallar och allt möjligt som ingår i barn så är väska ett måste , ja har tidigare använt skötväska som jag inte är ett större fan av , dom är så hiskeligt fula och inget man vill använda som vardaglig väska så de perfekta alternativet för mig var hitta en handväska som är stor nog och rymmer det man måste ha, plus att den måste vara snygg ;) Blingit.se har det jag var/är ute efter så jag är mer än super nöjd :) många + !

Snabb service

Bra urval av varor och mycket snabb service. Jag kommer att handla här igen.

Super

Snabb leverans. Tack!

Väldigt snabb leverans.

Perfekt rakt igenom

Nöjd

Inga dåliga upplevelser endast att diamannten på Blingit - Ring Stål Fancy inte höll och ramlade av samma dag som jag använde den :(

Rekommenderas!

Snabb leverans och rätt varor.

Review by confirmed purchaser

Snabba o väldigt kundvänliga:))

Dem svarade snabbt på mina mejl och beställde tom. hem armbandet som jag önskade, skickade fort , väldigt proffsigt. Kommer handla fler gånger:)

Bra varor!

Jag har alltid blivit nöjd med mina varor har beställt väskor och smycken.

Helnöjd kund

Det fungerade toppen med beställning och leverans, Inga problem.

Review by confirmed purchaser

Fungerade perfekt ned allt.

Tycker Blingit är mycket bra att handla av.

Kvickt och snyggt

Snabb leverans och fin vara (som tyvärr inte motsvarade mina förväntningar, men det var inte butikens fel). Rekommenderas!

kanon

gillar utbudet + det här med 30 dagars faktura

Över förväntan

Gick snabbt, inga fel...kan absolut rekommendera!

Super

Har nu handlat några gånger på Blingit.se, helt outstanding i fråga om kvalité, pris och leveranser. Allt är super. Är nöjd med mina märkessmycken. Jag återkommer gärna.
/Yvve -57