[REPLY]
Bestilte en vare, og der var vist et eller andet problem med leveringen, der skulle ske senest en bestemt dag, da det var en gave. Ringede og forespurgte, og da det gik op for butikken, at der var et problem, blev det løst under store anstrengelser. Jeg oplevede en energi og service langt over det, jeg ville forvente nogen andre steder. Jeg fik varen rettidigt og vil helt sikkert bruge denne leverandør igen!
Vi købte/bestilte en Vipp toiletspand og en toiletbørste mandag eftermiddag. Onsdag formiddag blev varerne leveret.
Super nem og overskuelig hjemmeside og lynhurtig levering.
Dejligt at blive så positivt overrasket
Jeg har intet at udsætte på handlen med Bolig Nyt. Og ingen bemærkninger er vel det samme som perfekt i e-handel, ikke? Varen kom lynende hurtigt og prisen var i bund.
Hurtig og effektiv servise. Dog undrede det mig, at der netop ikke var varer nok på lageret til at opnå gratis levering.
Ann K
Jeg kan helt sikker anbefale at du handler der...God kommunikation og opfølgning, info om evt. forsinkelser mm.
Jeg var måske lidt sent ude.Bestilte gave om mandagen.Den blev først leveret i løbet af fredagen.Det gik , men vi var lidt presset. Bryllup om lørdagen og vi havde travlt med borddækning mm.
Der var heldigvis ikke langt til den butik hvor gaven skulle hentes
Varerne var hvad de lovede, og servicen var som lovet i top.
Varesorlimentet er overskueligt og let at arbejde med
jeg er godt tilfreds med min første handel med Bolig Nyt
Jeg bestilte varer ,over den fragtfrie grænse, og de ville blive sendt med GLS
I dagligdagen modtager vi pakker med GLS- så jeg tænke ikke over at det var til en pakkeshop - OK kunne have læst bedre på lektien.
Nærmeste pakkeshop for mig - afstand og trafikale forhindringer taget i betragning
er Brugsen i Lindved 7100 Vejle - næstnærmeste Bilka 7100 Vejle
BoligNyt vælger at sende pakken ned midt i Vejle -større afstand - flere fordringer
En klage (brokkemail) bliver ikke besvaret
Bestilte den ene dag, og varen kom allerede dagen efter. Perfekt pakket ind, igen problemer men tværtimod meget lettere end at skulle til at køre rundt efter varen i et møbelhus - hvad vi ikke har lige i nærheden. Super!
havde en god snak med Hanne - bestilte toiletbørste over hjemmesiden - og 2 dage senere kunne jeg hente toilet børsten
Ringede til firmaet for at få lidt information om produktet.
Fik et klart og tydeligt svar - derefter ordrede jeg produktet.
Jeg er meget tilfreds med bolignyt.dk:-)
Fik min vare til en yderst attraktiv pris, og oven i købet en hurtig levering af varen. Bestilte søndag aften og havde varen tirsdag formiddag. Kommer helt sikkert til at handle hos bolignyt igen.
Anders
En netbutik med mange gode varer, som sendes i løbet af få dage. Varen sendes til nærmeste gls-pakkeshop. Online chat mulighed med en ansat i dagtimerne, hvis man skulle have spørgsmål.
Kan klart anbefales!!
God og hurtig ekspedition af handlen. Modtog varen 2-3 efter bestilling, ligesom det stod i ordrebekræftelsen.
Bestille mandag aften og klar til afhentning onsdag, nemt, hurtigt og billigst
Bestillingen hos Bolig Nyt forløb efter ønske. Forsendelsen af pakken, som skulle sendes til en nærmere angivet adresse, forløb helt efter planen. Pakken blev afsendt fra Bolig Nyt på den ønskede dato. DET VIRKER BARE.
Alt kørte på skinner, så der hersker ingen tvivl om, at jeg vil bestille varer hos Bolig Nyt igen!!
Det var nemt at bestille og jeg fik varen leveret meget hurtigt
perfekt betjening
Når de siger dag til dag levering, så holder det !! Super service og alt bare ok..
Jeg oplevede det som meget nemt , -og hurtigt at handle hos "Bolig Nyt".
Især var jeg glad for at kunne købe Vipp varer, som "er udgået af produktion".
Meget dejligt at kunne handle uden transportudgifter.
Bestilte en Vipp spand til en god pris og havde den allerede dagen efter.
Kan virkelig anbefales.
Leveringen hurtig, varer som forventet og prisen god!
Jeg søgte en gave til min bror og fandt den hos bolignyt til en rigtig god pris og så fik man den oven i købet leveret gratis.
Jeg ville dog fortrække at kunne vælge mit eget GLS afhentningssted, som det er muligt på så mange andre hjemmesider. Der udover er jeg kun positivt stemt.
Købte ganske ordinært 2 varer, som er leveret uden problemer af nogen art.
Godt udvalg af varer og god service
Meget hurtig levering af den bestilte vare og god service.
Jeg bestilte varer en sen aften. To dage senere fik jeg meddelelse om, at jeg ku hente varerne et lokalt sted. Det er da fantastisk.
Jeg fik leveret den bestilte vare i en forkert farve ( lagt forkert i emballagen fra leverandør ) da jeg kontaktede Bolignyt blev "problemet" straks løst til min fulde tilfredshed.
Og mit køb var helt som jeg forventede. Var endda så heldig at få weekend rabat :-)
Bolig Nyt anbefales varmt.
Jeg bestilte 2 varer, som kom netop tids nok til fødselsdagen, hvor de skulle anvendes. Den ene vare var dog ikke den, jeg havde bestilt. Men jeg gav den jo i fødselsdagsgave og havde ikke set varen selv. Der var ikke den store forskel, og prisen var den samme, så jeg orkede ikke at returnere varen og få leveret ny senere.
Bestilte søndag aften og allerede tirsdag morgen ankom pakken;-)
Fin og hurtig service - ordren blev sendt samme dag, dog er det drøn irriterende, at man ikke selv kan vælge hvilken GLS Pakkeshop man kan hente i. Og så er det ikke så fedt, at der uden på pakkelabelen står skrevet, hvad pakken indeholder. Det forhøjer chancen for tyveri væsentligt. Men udover de to ting, så er det super sted at handle og dejlig overskuelig hjemmeside. Bestemt ikke sidste gang.
perfekt det er ikke sidste gang jeg handler i bolignyt de holder hvad de lover.