[REPLY]
Købte en rejsebog - en beskeden ordre, som blev effektueret prompte.
En fornøjelse at handle på den måde.
Eigil
2100 København Ø
Jeg har kun positivt at sige.
Jeg har fået en perfekt kundebetjening hele vejen, fra bestilling af bogen til modtagelsen med posten.
Venligst Alice
Der stod 3-7 dages levering og fik den heldigvis 6 dage efter, da jeg skulle bruge det til en gave på 7. dagen :)
bestilte søndag aften og pakken kom tirsdag morgen. ;-)
Har sparet næsten 50 % på mit køb i forhold til den samlede butikspris. Bestilte fredag og fik allerede bøgerne tirsdag :D
Jeg fik det jeg bestilte meget hurtigt, derfor kan det anbefales
Jeg købte en jura bog til mit studie og jeg var så heldig at der var 50% på bogen så det var rigtigt dejligt. Samtidigt fik jeg den også dagen efter jeg havde bestilt så jeg kunne bruge den i skole den efterfølgende dag
Jeg har købt en e-bog på bookzoo, det var nemt og 10 min efter bestilling kunne jeg downloade bogen.
Jeg kan kun anbefale andre at prøve det.
Bestilte sent mandag aften - leveret onsdag formiddag via "Hr. Post" :-)
Overskuelig hjemmeside, fin behandling, hurtig levering
Købte 3 e-bøger der alle var på tilbud og de lå i postkassen 10. sek. efter jeg havde betalt.
Deres sider er overskuelige og man kan ofte finde gode tilbud.
Jeg oplevede hurtig og nem betjening, betaling og levering. jeg vil helt klart bruge siden igen. Gode priser og nem at gå til.
Rigtig hurtig levering,2 dage, de rigtige bøger, meget glad dreng der modtog bøgerne.
Har intet at klage over.. Jeg bestilte min vare om mandagen, og selvom der stod at den ene bogpakke jeg bestilte ikke var på lager blev mine vare leveret om onsdagen. Vil helt sikkert handle hos dem igen!!
Det er nemt at bruge Bookzoo og man bliver guidet igennem hele forløbet. De er til at stole på, jeg fik mine varer hurtigere end forventet.
Jeg Købte en Ebog hos Bookzoo.dk troede jeg, men jeg var kommet til at bestille en lydbog. Jeg ringede til dem og fik annuleret ordren og bestilt en den varer, jeg gik efter, en Ebog.
Bookzoo lavede en kreditnote og satte med det samme det trukne beløb ind på min konto igen......Det er da service :-)
Købsforløbet fungerer perfekt! Alt er lige til på hjemmesiden og varen afsendes prompte.
At bestille bøger hos jer er en ren fornøjelse.
Nemt og enkelt at bestille.
Lynhurtig levering
Ikke sidste gang jeg bestiller bøger hos jer.
jeg bestiller en pakke op til juletid og har pakken 2 dage efter
det er bare service ;D
Bogen fra bookzoo blevet leveret lige til tiden, så vi kunne nå at få den med på juleferien!
Levering til tiden i overensstemmelse med angivet på hjemmesiden
Bestilte i ugen op til jul. Fik leveret og godt emballeret dagen efter. Det kan man da kun kalde god service! Vil helt klart handle her igen.
Hvis du har brug en gave (bog), der skal sendes, så brug BookZoo.dk.
Nemt og bekvemt og hurtig ekspedition!
Jeg bestilte en bog sent en lørdag aften/midnat og fik bogen tidligt 2 dage senere, det kan man kalde god og hurtig sevice....jeg køber klart igen fra BookZoo
let simpelt & ganske flot levering´s tid så tæt på jul
Bestilte varen en søndag og fik det hjem tirsdag.. Så fik den sidste julegave i hus med et snuptag.. :)
Det var dejlig nemt og hurtigt, både at bestille og at få pakken hurtigt til døren. Den vare jeg bestilte var udsolgt i alle de butikker vi har i 15 km's omkreds
Hurtig betjening både ift til levering og efterflg efterlevering på manglende vare i den først pakke
Bookzoo levede op til mine forventninger. Jeg fik det jeg bestilte, og det gik hurtigt og nemt.
det er bare perfekt 2 dage efter ordreafgivelse har man sine ting godt gået
Glædelig jul samt et godt og helsebringende nytår
Med venlig Hilsen
gerda
Absolut super, hurtig levering, jeg klager ikke her :)