[REPLY]
Siden er anmeldt for svindel.
Denne side er heller ikke e-handel godkendt dette er også fup.
hjemmesiden er endda i avisen om dette nu.
Selv om de viser et E-mærke er de ikke tilmeldt så lad værre at handle der, kan de snyde med det, kan de vel også snyde med resten
Det ser ud til at vores allesammens yndlings svindler Michael Larsen er blevet løsladt igen efter 1 års rekreation i Villa gitterly - Det ligner noget af hans håndværk.
Linket skulle vidst forklare det hele.
Pas på Byens Deals. Der er netop blevet advaret i nyhederne i radioen at det er rent fup. Folk får ikke det de bestiller.
Firmaet er rent fup. Jeg har snakket med Phillipson Wine og CompuMail som ikke kender til det og slet ikke sælger til de priser. De er heller ikke e-handelsmærket som de skriver.
Deres adresser ser ud til at være falske da der ikke kan findes noget på nogen af de fire der er angivet. Det er også underligt at de ikke kan findes i CVR registret og de har heller ikke nogle telefon numre.