We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (150)

Kan kun anbefales!

Super hurtig levering og et rigtig fint produkt.

Super gd service, og levering inden 24 timer

Jeg kan varmt anbefale byggebilligt, fra jeg bestilte mine vare, til jeg modtog dem gik der kun 24 timer, det kan vist ikke gøres meget hurtigere. Ligeledes da jeg ringede til til kundeservice, var der god service

Perfekt rådgivning og levering

Fik svar på mine spørgsmål og leveringen var som planlagt

god kvalitet til tiden

de levere en kvalitet der svare til prisen og de levere til tiden

ByggeBilligt.dk

Super kvalitet. Nemme at korte op og samle.

Vi valgte Compact dørene, hvilket vi ikke har fortrudt. Dørene virker meget robuste, og meget lydtætte.

Vi skulle korte fem døre/karmsæt op med mellem 3-5 cm. Dørene egner sig fint til opkortning.

Karmene og dørene havde et fint pasforhold. Alle dørene sidder perfekt efter karme blev justeret ind.

I forhold til det tilbud jeg fik ved mit lokale byggemarkedet sparede jeg rundt regnet 4000-5000 kr., og det tror jeg ikke SWEDOOR/JELD-WEN er bedre.

Super service!

Fra bestilling til levering... ingen slinger i valsen. Søde og imødekommende når man ringer med spørgsmål....tak til Anna :-)

SÅDAN

Aldrig har det været nemmere at handle på nettet, levering og vare helt i top

Review by confirmed purchaser

Helt i orden service og kvalitet

Enkel hjemmeside og god telefonservice. ++++ herfra

Hurtig levering og Perfekt service

Jeg kan kun anbefale at handle med Byggebiligt. Bestilte 9xdøre med karme og gerigter tirsdag aften, til levering fredag. På hjemmesiden, så det godt nok ud til at nogle af dørene ikke var på lager, jeg bestilte dem dog i håb om kort leveringstid, fik da også den glædelige bekræftigelse på at alt kunne leveres til fredag, herligt. Leveringen skete fredag som aftalt og chaufføren ringede 1 time før, det kan ikke være meget bedre. Efter udpakningen var der lige en ting, jeg ikke var helt tilfreds med, men en enkelt mail og dagen efter var det løst, til alles tilfredshed. Nåede også at tale med ByggeBilligt over telefonen et par gange, hvor Anna var behjælpelig med mine spørgsmål. Desuden brugte jeg deres videoguides på deres hjemmeside, hvilket gjorde mit arbejde med isætning og justering af dørene meget nemt. Så det kan klart anbefales at handle hos ByggeBilligt.

God kundebetjæning

Byggebiligt sørger for en hurtig og professionel håndtering af køb

Review by confirmed purchaser

Leverance med ulige kvalitet.

Fik to sæt døre, som virker ok. Vi fandt imidlertid efter monteringen ud af, at de to døre var blevet leveret med forskellig træsort i fodstøttet. Den ene ser ud til at være af eg, mens den anden er af bøg eller elm. Skulle vi ikke bruge dørene i vores kælder, hvor det ikke har så meget at sige, var vi godt nok blevet knotne. Der er godt nok for ringe!

Hej Else,
Det er meget beklageligt, hvis der er alt for stor forskel på træet. Det kan være svært at undgå afvigelser, da der er tale om træ. Vi vil meget gerne se billeder af de to, så vi kan sammenligne og se om der er unormalt meget forskel.

Vi beklager ulejligheden!

Dbh. ByggeBilligt.dk

Perfekt

Overskuelig hjemmeside. Billigst. Hurtig levering. Brugervenlighed hele vejen.

Review by confirmed purchaser

Leveret = Bestilt... på aftalt dato....

Mit første køb, men bestemt ikke det sidste. Jeg er godt tilfreds. Jeg har fået det jeg har bestilt, til tiden og til den pris jeg forventede. Pengene blev først trukket på det tidspunkt varerne blev afsendt. Som forventet og helt efter bogen.

Effektiv

Hurtig, kompetent og nem at handle med

Fantastisk service - god vejledning

Det var en rigtig god oplevelse. Vi bestilte vores dør over nettet, men havde nogle spørgsmål som vi fik svar på over telefonen. Leveringstiden på 48 timer blev fint overholdt - fragtningen der leveret var sød og hjælpsom.Så dette firma vil vi varmt anbefalde.

Review by confirmed purchaser

Lav en fængende overskrift for at få din anmeldelse til at skille sig ud

Bestiller en dør med karm onsdag, modtager døren fredag og udskifter gammel dør med den nye lørdag. Nemt og hurtigt.

ByggeBilligt.dk

Hurtig,præsis, og efter aftale.

Efter en e-mail om en anden udlevering adresse, og en telefonsamtale, så gik hele handlen som efter bogen, hurtigt, præsis og efter aftalen. Varen var pakker og klar til afhentning....SUPER.

Hurtigt og præcist

Leveret til tiden. Fin kvalitet til prisen. Nem at samle (karm).

Helt perfekt!

Vi bestilte et sæt dobbeltdøre med en bestemt leveringsdato og fik ordrebekræftelse på dette kort tid efter. Fragtmanden ringede på dagen ca. 45 min før han var der - han læssede af helt henne ved døren og stod tålmodigt og ventede på at vi tjekkede at alt var i orden. Alt var pakket i plastik på en palle men var samtidig nemt at pakke ud og bære ind i varmen.
Vi fulgte samlevejledningen fra hjemmesiden, og den eneste note her er at der i denne står "Døren kan højdejusteres på hængslerne." - det er fuldstændig korrekt, men det ville være gået noget hurtigere for os at finde ud af præcis hvordan, hvis ordene "med en umbraco-nøgle" havde været tilføjet.

Hej Christina,
Tak for de rosende ord og tilføjelsen til vores monteringsvejledning. Det er hermed tilføjet.

God fornøjelse med dørene!

Review by confirmed purchaser

Jamen hold da op det gik jo smertefrit

Jeg har lige modtaget døre og karme, og det gik super godt, der var desværre en skade på den ene dør så det krævede lige et opkald, og vupti dagen efter kom der en ny dør, dejlig betjening over telefonen, og vogmanden ringede som aftalt begge gange, jeg vil til enhver tid anbefale at købe hos ByggeBilligt og jeg vil også bruge det igen hvis det skulle blive nødvendigt, hilsen en glad kunde :-))

tilfreds

Bestilling var let, levering var som ønsket på ønsket dato. Alle aftaler holdt omkring levering og kontakt før levering. Konkurrence dygtige priser.

Review by confirmed purchaser

Hurtigt, nemt og bilige vare.

Overskuelig hjemmeside.
Varene var her efter 2 dage.
Dejlig oplevelse.

Den sidste stjerne havde været i hus hvis det ikke var for de 175 kr. det kostede i fragt. Det er sku peberet.

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering. Jeg bestilte en dør som blev leveret dagen efter.
Minus. Beløbet blev trukket fra min konto med det samme, før jeg modtog døren.

Kenny

Hej Kenny,
Mange tak for din ordre. Vi er glade for, at du modtog dine varer hurtigt. Vores politik er - som du måske ved - at vi leverer alle lagervarer indenfor 48 timer i hverdage. Med hensyn til trækning fra din konto, så sker det umiddelbart efter, at varen afsendes fra lageret. Det er helt i tråd med gældende lovgivning og almindelig praksis. Vi håber du bliver glad og tilfreds med dine døre.

Nemt og billigt

Hurtig og kvik levering, alt ok.

Review by confirmed purchaser

Nem bestilling, hurtig levering!

Det er anden gang jeg har købt døre herfra. Jeg vil ikke være et sekund i tvivl om jeg skal købe herfra i fremtiden, hvis behovet for flere døre opstår.

Fungere bare

Bestilte døre om fredagen og fik dem allerede tirsdag.
Kan kun anbefale Bygge Billigt.

100%ok

Alt er som det skal være

Super god Service

Har kun positivt og sige om min handel.
Har bestilt døre til hele huset og der var ingen fejl eller mangler overhoved..
Opdagede jeg havde bestilt forkerte karme, og ringede straks til dem, hvor de rettede ordren, og 5 min efter var der en ny bekræftelse på min ordre, så alt ialt en super god og hurtig service, og ikke mindst levering.

Review by confirmed purchaser

Fin dør, alt var i bedste orden.

præsis levering, flot dør, alt er i orden.

Perfekt

Aftalt vare til aftalt tid.
Super godt gået, kan kun anbefale at handle der. :-)

Fuld tilfredshed

Har netop fået leveret 3 døre som jeg bestilte til levering mandag - og de kom mandag! Alt er klappet og klaret - slet ingenting at beklage sig over :-) Så jeg tør godt handle hos ByggeBilligt igen.

Ikke sidste gang

Har du brug for en dør så skulle du prøve dette firma
Pris, levering, og alt klares i et
Dejligt at det er sådan

Super handel!!!!

Meget meget tilfreds!! Skyddøren kom 2 dage efter bestillingen. Rigtigt god kontant, til levandøren, som oplyser hvad der løbende sker! Som første gangs køber her på hjemmesiden kan det kun varmt anbefaldes!
Glæder os kun til at få sat døren i;)

Effektivt og nemt!

Hjemmesiden er nem at finde rundt på, og forsendelse er effektiv og efter ønske

Review by confirmed purchaser

profesionelt firma og service på højt plan. kan varmt anbefales. varen vi fik var kvalitet og kælet for detaljerne.

Hvis du skal købe døre, så køb dem her.
Super kvalitets døre og service på højt plan. Både telefon service, idet vi havde bestil forkerte geregter, så ringede der en sød dame og spurgte om det var korrekt...
Varen kom hurtigt og blev båret til døren. Kan varmt anbefales.

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering og super service

Handler meget gerne med ByggeBilligt igen.

Ole Nedergaard

Super fin/nem/hurtig handel:-)

Hej. Super nem hjemmeside. Og ved tvivl:-) super fin og hurtig e-mail og telefonisk betjening. Varene leveret hurtigt og uden problemer.

Levering af døre.

Lidt problemer med leveringen ellers var alt perfekt.

Anne found this review useful

Hej Carsten,
Tak for din anmeldelse. Danske Fragtmænd overholdte desværre afsendelsen af din ordre. Da vi bliver gjort opmærksom på problemet, tager vi fat i Fragt og de leverer Fredag 16/11 kl. 12.23, og derfor bliver den 1 dag forsinket.

Vi skal selvfølgelig beklage den 1 dags forsinkelse.

Dbh. ByggeBilligt.dk

Punktlig

Overskuelig hjemmeside
Fornuftige priser :-)
Og mindsanten om ikke ALT var med, og det hele passede i murhullet (købte et "fransk" dobbeltdørparti

Tak for god betjening

Næsten alt fungerede...

Alt i alt en god oplevelse men da jeg havde læst forskellige anmeldelser sørgede jeg for at være hjemme HELE dagen hvor "pakken" skulle afleveres.
Og ganske riktigt. Der blev IKKE ringet i forvejen, der blev ringet på entredøren at nu var fragtmanden der.
Men når det er sagt så var han meget sød, han hjalp os med at få pakken ind i huset.