[REPLY]
Jeg skulle købe materialer til Spejderne her i kommunen.
Vi fik bedre kvalitet, til bedre pris i rette tid.
venlig hilsen
Jørgen
Fik varerne 2 dage efter bestilling (bestilte en lørdag) og fik gode infomails fra start til slut. Ekstra bonus var billig fragt. Hos lokale XL-Byg kostede fragten 4 gange så meget.
Første gang jeg bestilte her, men bestemt ikke sidste :)
Alt var som bestilt og leveringen kom 1½ dag efter bestilling - ret imponerende
Jeg bestilte et sæt ventilator udluftningsæt til huset, der mangle en lille del i sætte og det blev sendt, så jeg modtog den dagen efter.. uden nogen problemer. Og en beskæftigelse på at fejlen var fundet.
Tak. vil bestemt handle hos jer igen.
Varerne kom som lovet, leveret lige til døren, og uden fejl eller mangler
Fungerer fint med deres hjemmeside! varerne var på lager og blev leveret til den lovede tid.....fragtfrit:-)
det er enkelt at bestille får hurtigt en tilbagemelding om alle om alle relevante oplysninger- under vejs får at vide når forsendelsen kommer frem- forsendelsen vel emballeret.
Urimelig fragt på 189 kr på en lille postpakke som lige så godt kunne være sendt som almindelig postpakke.
Jeg havde bestilt 2 stk tætnings lister men fik kun 1 og måtte have eftersendt den sidste. Leveringstid 4 dage.
Modtager nyhedsbrev selv om jeg ikke har bedt om. Jeg har heller ikke returneret den mail der skal bekræfte ønsket om at få nyhedsbrevet.
øv
Produktet afleveret som aftalt og til tiden - godt!
De bestilte materialer blev leveret så hurtigt at de blev forsøgt leveret igen med 2 dages mellemrum.
INgen problemer - overskuelige websider, prompte ordrebekrælftelse, levering til døren som aftalt og til aftalt tid. Fineds næppe bedre - deraf overskriften :-)
Jeg har handlet meget med billigbyg, flere hundrede tusind, det har altid været i orden, en enkelt skæv lægte eller bræt, men der er længe imellem, heldigvis kun 1 eller 2 gange har jeg haft problemer med yngre chauffører, der smider rundt med det hele i et forsøg på at se hurtige ud, der slags hurtighed har jeg ikke brug for, jeg har set ældre chauffører læsse af på den halve tid, ved at tage det stille og roligt og gøre alt det rigtige første gang, og herved gjort et godt stykke arbejde for at passe på mine varer, lige til det sidste, en palle gipsplader, hvor alle er mærkede og flossede op, giver rigtig meget arbejde senere, det kunne være undgået, så i bemærkninger forlanger jeg altid en ældre erfaren chauffør, der sørger for at den gode varer er god hele vejen til mig.
Jeg fandt mine varer billigere på biligbyg.dk end andre steder og det afgjorde i første omgang mit valg. At varerne så ankom allerede dagen efter gjorde det ikke dårligere. Vil bestemt kigge hos billigbyg igen.
alt køre bare på skinner, super godt og fede priser
Jeg fik mine Bosch bluegranit bor med Post Danmark efter et par dage. Varen - som anført på hjemmesiden. De er bare gode!
Fin og hurtig levering, alt OK
Super god service. Levering til tiden. Stærkt at man kan betale via EAN nummer.
Bestilte om mandagen og modtog varene om onsdagen som lovet. Helt perfekt handel.
Bestilte 1. januar 2013, så de kunne først kikke på min ordre den 2.
Fik mail omkring levering den 3.
Varer kom med lastbil den 4. og lidt med postdanmark. Bare rigtig hurtigt og fin styr på kunde information. Beløbet er endnu ikke trukket på min konto, men det kommer vel i morgen mandag.
Jeg kikker klart på deres side næste gang jeg mangle noget.
bestilte nytårsaftens dag . og 3 januar afleverede post danmark det til mig. super nemt og billigt.
Kvalitet af indkøbte varer ikke efter min forventning.
Kom ikke med ordren, på det aftalte tidspunkt, ventede hele dagen indtil jeg tog kontakt og fik besked på ordren var rykket til dagen efter på morgenturen, ordren kom så dagen efter kl. Ca. 14.00 og ikke mellem 8-12, øv øv øv
Hjemmesiden, hvor købet foregår er uhyre logisk og nem at bruge, leveringen eksakt som beskrevet - kæmpe vareudbud. En rigtig god oplevelse.
De varer jeg havde bestilt kom fra forskellige firmaer, og kom ikke på samme tid. Dette forvirrede lidt. Men dog intet problem. Alle varer var pakket forsvarligt ind. Er ganske godt tilfreds!
Kan ikkim levere til tiden bestille en el radiator
blev lovet leveret 12/12 den kom ikki så blev lovet leveret 19/12
jeg tror ikke den kommer
Super service som gjorde opmærksom på fejlbestilling, og derefter på tog sig opgaven med at rette bestillingen
Leveret på 2 dage.. Og kom om morgen med fragtbil, en flink fragt man ringede hvor han kunne stille varende. Der mangle dog en vare, og jeg ringede til deres support, de tjekkede op på det, og varen kom dagen efter. Kan kun anbefales at købe gennem Billigbyg. Gør mig tryk ved lave handler med støre beløb på nettet. Hilsen en tilfreds kunde.
Bestilte nogle lister onsdag aften og fik dem leveret fredag eftermiddag. Det er fandme service, og 175 kr. for at få det leveret med fragtmand er virkelig billigt. Jeg er meget tilfreds.
Varerne bliver altid leveret hurtigt, jeg har bestilt om sønsagen og modtaget varerne tirsdag formiddag.
Jeg bestilte 4 støbeplader og 45 vinkelbeslag. Vinklerne er ikke de rigtige og pladerne er af ringe kvalitet og 2 af dem er så skæv-vredet at de ikke burde sælges!
Jeg fik dog refunderet 1 af de skæve plader, men vinklerne har de glemt alt om.
Udvalget er efterhånden blevet meget bredt indenfor byggematerialer.
Dog kan man savne lidt dybde i deres sortiment bl.a. på værktøjsdelen.
Derudover ville det være kanon, hvis de kunne finde en anden til at levere varerne end PostDanmark når varerne ikke skal leveres med fragtmand.
95 kr. er dyrt i levering, hvis det kun er mindre ting man har brug for.
Måske GLS kunne gøre det billigere.
Men alt i alt en rigtig god hjemmeside og handelsplatform!
Varer, tid osv - alt var perfekt ved handlen med BilligByg - køb af 4 pakker skruer -bortset fra at man kun kunne vælge fragtmand som leveringsmetode på hjemmesiden - og det var dyrt - rigtig dyrt. Besynderligt nok blev pakken - en lille pakke - leveret af Post Danmark!
Varer OK. Største delleverance meget fin med aflæsning på anvist sted. Big bag med grus blev derimod aflæsset 60 m fra brugsstedet og i en position til fare for trafikken. Dette nødvendiggjorde flytning pr håndkraft inden det blev mørkt.