[REPLY]
Rigtig god service og rigtig gode produkter. Hurtig levering ;o)
Kan jeg anbefale til alle andre
Rigtig god service og rigtig gode produkter. Hurtig levering ;o)
Alt i alt i en fin købsoplevelse. I skal dog arbejde lidt med jeres ordrebekræftelser; efter min mening er det ikke fedt at få en ordrebekræftelse, hvor emnelinjen ikke siger "firmanavn ordrebekræftelse", men derimod "tasker online shop - tasker gode priser". Jeg var lige ved at slette mailen som spam.
Ærgerligt, når I nu ellers sender alle dokumenter og info fint omkring levering m.v.
Min handel var en fin oplevelse
De lovede dog mig et postid, så jeg kunne følge pakken. Det skete ikke. Ellers godt. God betjening og hurtig levering. Birthe fra Thisted
Dejlig oplevelse. Nem overskuelig hjemmeside med lækkerier for en hver smag. Hurtig levering, meget fin indpakning. Kan varmt anbefales.
Jeg bestilte kufferten om fredagen og fik den med posten om mandagen, det gik super hurtigt og der var INGEN problemer!
De bestilte varer kom som lovet i løbet af 1-2 dage, og sms-adviseringen fungerede perfekt.
:-)
Har igen handlet hos CarrieAlong, som altid blev varen leveret super hurtigt, prisen var lidt lavere end hos butik her i byen - og svarede præcis til foto og beskrivelse på siden,
Ingen problemer med bestillingen.
Fandt varen billigere end andre steder på nettet.
Jeg er meget tilfreds med min handel hos CarrieAlong hurtig levering. jeg bestilte tirsdag og modtog mine varer onsdag.
Nem bestilling og god information hele vejen igennem.
Carriealong var meget kundevenlig og hurtig til at kontakte en, hvis varen ikke lige fandtes så en anden løsning kunne findes. Meget hurtig ekspedition.
dejligt stort udvalgt af lækre tasker og til rimelige priser. God service og hurtig ekspedition. Kan varmt anbefales :)
God serviceoplevelse. Konkurrencedygtig pris og hurtig levering.
Jeg kan kun anbefale carriealond. God pris og super hurtig levering
Efter flere forgæves butiksbesøg, hvor jeg søgte en bestemt taske fra Liebeskind, fandt jeg den på CarrieAlong, som leverede 2 dage efter bestilling. Alt fungerede perfekt, så jeg kan varmt anbefale CarrieAlong
Ja, overskriften siger alt - hurtig handel og god kvalitet - en god oplevelse ....
Jeg har aldrig handlet i shoppen før, men de havde lige den børnerygsæk, som jeg ikke kunne finde nogle andre steder - også oven i købet 100,- billigere. Leveringen tog 2 dage. Det var OK. Og 39,- kr. i fragt er bestemt også meget rimeligt.
Jeg kan varmt anbefale at handle hos Carriealong. Super service! :)
Kan varmt anbefales :-) jeg købte en stor pung som var til gave, den var fint pakket ind og var igen pakket pænt ned i en stor kasse med silkepapir om.
MEGET FLOT
Varen bestilt søndag aften, og tirsdag formiddag modtaget den. Det kan ikke gøres hurtigere.
Super søde til at svare , beklageligvis var der dsv ikke flere skoletasker af den slags vi havde bestilt.... men så havde de så mange andre tasker.... <3
Hjemmesiden er nem at finde rundt i, og varerne kommer hurtigt og uden problemer.
Der var hurtig levering og tasken var pakket rigtig fint ind. Det er et sted jeg godt kunne handle igen
Helt fantastisk hjemmeside med at hav af skønne tasker, der er virkelig noget for enhver smag :)
Gode tilbud, med seriøs rabat! Super søde og imødekomme kundeservice medarbejdere, som gør alt de kan for at man bliver tilfreds :)
jeg bestilte en taske i påsken, mener det var søndag, fik tasken om onsdagen godt tilfreds med dette.
Super nem og hurtig betjening, kan varmt anbefales!
Kan kun anbefale at købe hos CarrieAlong. Hurtig levering og flot indpakning af den kuffert, som jeg købte. Den svarede for øvrigt fuldstændig til beskrivelsen på hjemmeisden.
Hurtigt og nemt. Fik desuden rabatkupon på 10% med til næste køb. Vil klart købe skoletaske der igen.
Jeg bestilte min kuffert i lørdag, og den forventes leveret i morgen onsdag, hvilke er super da jeg skal rejse i morgen :)
Jeg anbefaler CarrieAlong , de leverer kvalitetskufferter til fornuftige priser og levering
er hurtig og præcis.
Jeg bestilte varerne søndag eftermiddag, tirsdag var de leveret til afhentning.
Super hurtig, og det er nogle dejlige kufferter.
Karin