[REPLY]
Vær opmærksom på, at alt bliver skrevet ind i kontrakten. Hvis det er aftalt i telefonen. Og ikke skrevet ned i kontrakten, løber cityscoop fra aftalen. Jeg har ikke selv været helt opmærksom på det. Med det resultat, at produktet ikke er blevet som aftalt. Min fejl.
Da jeg så, i god tro, har sagt det videre,som jeg troede var aftalen, til mine kunder. Er en blevet sur og har klaget til cityscoop. Nu beskylder Cityscoop mig for at løbe fra kontrakten. Hvilket ikke er tilfældet. Jeg har haft en aftale med kunden siden januar 2012. Selvom det er uden for gældende område! Men har grundet frost ikke kunne udføre arbejdet. Og kunden skriver til mig, at cityscoop oplyser at der ikke er begræsninger for værdikortene. Dette er ikke korekt.
Så vær lige lidt mere opmærksomme end jeg var. Hvis I indgår samarbejde med Cityscoop.
Brugerne ser ud til at være glade for cityscoop. Og jeg har også haft mange glade kunder.
Ideen er god hvis man er frisør, café eller lignende. Ikke hvis man har et variabelt produkt. Eller ikke har en "butik" hvor kunden møder op. Fordi ikke alle brugere, ser ud til at kunne finde ud af det med områderne værdikortene gælder i.
med venlig hilsen
Anlægsgartner
Robert Tranto
Som fattig studerende småbørnsmor (=fattig med fattig på) er jeg vild med konceptet med, at man kan afprøve forskellige ting uden at betale fuld pris for dem. Hjemmesiden er nem og overskuelig, og der er nogle rigtig gode tilbud imellem.
Blandede tilbud, nogle selvfølgelig bedre end andre - men altid brugervenligt og nemt at gå til :-)
God hjemmeside med mange gode tilbud. Fedt med fortrydelsesret så man ikke risikerer at brænde inde med ubrugte værdibeviser.
Jeg abonnerer på en del tilbuds-mails og må sige, at City-Scoop skiller sig ud ved at have et mere varieret udbud. Dertil kommer upåklagelig service samt brugervenlighed
Jeg er generelt meget tilfreds, jeres hjemmeside virker fint og kundeservice svarer hurtigt.
Jeg har een gang købt et produkt hos jer, og jeg synes at der møg-irriterende at bruge 200 kr. på 7 øl der næsten er for gamle. Det bør der bliver oplyst om!
Nogle af tilbudene er helt hen i vejret, mens andre tiltaler mig og mit forbrug
For 14 dage side, var der tilbud på en lækker sommermenu for to til halv pris i Brasseriet i Gilleleje. Vi inviterede to venner med ud at spise, og det var super lækker mad, god betjening og dejlig beliggenhed. Jeg har ikke før benyttet cityscoop, men vejledningen er lige til at følge, og man får hurtigt at vide, om man har opnået scoopet. Super vejledning og tryghed til kunden fra cityscoops side hele vejen igennem. Nu får jeg altid besked om de forskellige scoops via min mail, så at jeg altid er opdateret.
Jeg har købt hos Cityscoop nogle gange og har altid været med websiden