We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (160)

Review by confirmed purchaser

Kompetent vejledning og kvalitets produkter til rigtig pris.

ClimaCare er stedet hvor investeringen tjener sig selv ind - hurtigt.
Webshoppen har alle oplysninger der er relevante for mit køb, uanset om det er til forretningen eller privatboligen.

Pære defekt

Jeg købte 4 LED pærer til ca 600 kr ved Climacare.

Pærene blev afsendt dagen efter med track and trace info sendt per mail.
Ved modtagelsen viste det sig dog at en af pærene var defekte idet den ikke lyste.
Jeg ringede til Climacare den efterfølgende dag og de sendte en ny pære uden problemer.
Jeg mener ikke at man rigtigt kan bedømme et firme hvor alting bare glider - Medmindre det er et svindler firma kan alle "normale" firmaer kan sætte en hjemmeside op og fremsende de varer man har bestilt.
Det er først når der bliver problemer med leverancen som fx defekte varer, Ødelagt/forsvundet pakke eller andre problemer du må have fast i kundeservice for at få løst at du rigtigt kan bedømme firmaet.

På baggrund af min henvendelse til kundeservice med en defekt pære og den hurtige løsning kan jeg ikke andet en give Climacare en fin anmeldelse.

Fin service - godt produkt

Fin service - godt produkt
Meget fin hjemmeside der gør at man let kan finde det man skal bruge

• Middelfart, DK
  • 2 Reviews

Review by confirmed purchaser

LED spot når det er bedst!

Jeg var i den situation at jeg gerne vil skifte alle mine GU10 35W og 50W ud med LED. Så jagten gik ind for at finde LED GU10 som var gode nok til mig.
Må sige at jeg ikke gad at spilde min tid og penge, med at prøve købe LED GU10 fra føtex, jem&fix, XL Byg etc. bare for at finde ud af at de skuffer.
Så jeg genså en udsendelse fra DR Penge omkring glødepære og hvad der var af alternativer. Dette fik mig ind på Go' Energi hjemme side, læste alt om LED lys og så de anbefalede ClimaCare med GU10 spots.
Så beslutningen var nem, køb 3 GU10 fra ClimaCare, se dem an og købe flere hvis de virker.
Nu har jeg skifte alle mine GU10 ud med LED 4W og LED 5W. Jeg kan kun sige WOW! sikke noget lækker lys de giver, og er helt klart et bedre alternativ til A-pærer til GU10.

Besparelse for mig, hvis alt GU10 spot er tændt.
Med LED GU10: 81W
Uden LED GU10: 720W
Forskel: 639W

Kan kun anbefale ClimaCare!

Review by confirmed purchaser

Fungerede perfekt. Varer modtaget som forventet.

Fungerer perfekt. Pengene bliver først trukket den dag varerne afsendes og varene modtages dagen efter.

Pefekt, vejledning, levering og pris

Pefekt, vejledning, levering og pris

ClimaCare ApS

Gode priser, hurtig leverance, hurtigt svar og super service ved reklamation.

Fungerer perfekt

Så kan det vist ikke gøres bedre - UG+

God hjemmeside, hurtig levering. Kundeservice i top og reklamationer behandlet og afsluttet indenfor 24 timer. Godt gået Climacare

I orden

Ingen fejl og acceptabel leveringstid.

Meget tilfreds

Surfede på nettet efter et godt (fornuftigt) tilbud på energivenlige pærer, idet det lokale byggemarked på ingen måde havde et attraktivt tilbud. ClimaCare´s side var nem at gå til, og jeg fik præcis de oplysninger om pærerne (12 V / 3 W), som jeg havde brug for. Prisen var også rigtig, og endvidere var pærerne anbefalet (mærket) af Elsparefonden. Bestillingen var nem. Varerne blev afsendt første hverdag efter, og der indgik en mail herom. Dagen efter leveringen blev pengene trukket på min konto. Climacare har endvidere en rigtig god returordning. Jeg er fuldt ud tilfreds og vil handle med dem igen.

Review by confirmed purchaser

Hurtig og problemfri levering af de bestilte varer

Super hurtig levering

Man kan rolig regne med at få det rigtige . Super service

Altid godt hos Climacare

Jeg har altid være godt behandlet via Climacare, jeg har intet at brokke mig over..

Altid rigtig god service, og altid til at træffe på mail eller telefon.

En lille skam er dog at i så få udvalg af LED pærer... håber det bliver bedre med tiden

Hurtig levering; fin kvalitet

Det leverede levede op til forventningerne, og varerne blev leveret dagen efter bestilling.

god saglig rådgivning

Meget kompetent og professionel rådgivning ved køb og installering af belysning

Tillid til kunden:-)

Jeg købte 5 LED pærer. Fik dem hurtigt - men blev skuffet over lyset i dem. Ringede og fik afvide at de ville sende mig 5 med et andet lys i samt en returseddel. Modtog de næste 5 som faldt i vores smag rent lysmæssigt - men som ikke passede i vores lamper. Endte med at jeg måtte returnere det hele. De 5 stjerner får ClimaCare for at vise mig fuld tillid og et oprigtigt ønske om at jeg i sidste endte står med et produkt jeg kan bruge.

Review by confirmed purchaser

Prefekt ikke et øje er tørt . Verdensklasse.

Hurtig behandling og levering. Kan ikke fås bedre. Verdensklasse.

Review by confirmed purchaser

Proffesionel og ærlig til fingerspiserne.

Jeg kan varmt anbefale, at man køber hos ClimaCare, ingen problemer, alt er bare i orden.

perfekt håndtering

Nem hjemmeside, hurtig levering.

Review by confirmed purchaser

Tilbyd også de rigtige lampe produkter rette mod LED

Generelt et godt og bredt produktprogram.

Fantastisk service.

Super service. Meget kvalificeret mederbajder. Hurtigt komunikation.

Super kundeservice

Nogle af de pærer jeg havde bestilt, levede ikke helt op til mine forventninger, og blev ombyttet til nye pærer uden bøvl. Hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge, så kan jeg kun anbefale at lave et hurtigt opkald, inden du best. online, hvilket vil spare både dem og dig tid ift. evt. ombytning senere.

Review by confirmed purchaser

Prima produkter og hurtig levering

Produkterne lever fuldt op til beskrivelsen. Hurtig levering.

Hurtig og gode produkter

Alt lige efter bogen

Review by confirmed purchaser

Ringede til ClimaCare inden jeg bestilte på netshoppen. Fik fin service og varene var som beskrevet og mig i hænde 2 dage efter bestilling!

Super service.

ClimaCare levere hvad de lover på deres hjemmeside.
God hjemmeside.
Venlig betjening ved telefonisk henvendelse.
Kan kun anbefales..
Mvh
Morten
Viborg

Ok at handle hos ClimaCare

Fin service, hurtig levering, helt igennem et godt sted at handle

Fremragende service

Ringede for at høre nærmere om deres produkter og fik en god snak om hvilke LED-spots der ville passe til vores hjem. Levering dagen efter bestillingen. Rigtig fint lys. Bedre kan det ikke blive.

Og der kom lys

Let hjemmeside og hurtig betjening. Alt var i orden.

Fortræffeligt

Yderst proffesionelle og samarbejdsvillige personale. Meget tilfreds.

Review by confirmed purchaser

Super hurtig levering. Ingen problemer med bestillingen. Jeg bestiller de sidste LED pærer hos Climacare...

Review by confirmed purchaser

Fik sendt uden problemer en ny pære pga. defekt - god service.

de virker!

hurtig forsendelse og kvaliteten er i top!

Superservice og gode vare

Rigtig god service og især deres LED pære er helt i top

Fantastisk kundeservice

Er befriende at opleve en virksomhed hvor der stadigvæk er fokus på service. Kan kun anbefale dem uden forbehold.... Produkteterne blev leveret som lovet og de mindre issues der har været er blevet løst uden det mindste form for ævl....

Review by confirmed purchaser

God kundeservice, hurtig levering, konkurrencedygtig

Kunne igennem Politiken konstatere at ClimaCare havde LED belysning der blev betegnet som godkendt/godt køb. Åbenbart et produkt hvor der er risiko for virkelig at blive snydt - trods det at man måske bruger nærmest en formue på disse pærer.
Fandt deres hjemmeside og telefonnummer. Jeg kontaktede ClimaCare og fik en meget fin behandling. Jeg var meget tryg ved at bestille mine pærer igennem deres hjemmeside og de ankom på min bopæl efter 2 dage. Et firma jeg helt klart kan anbefale.

Super...

Lækkert udstyr, hurtig levering - bestemt ikke sidste gang jeg har brugt ClimaCare :-)

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering, selv i sommerferien

Fået leveret 2 stk. GU10 LED lamper for at teste dem, er lidt blå/lilla i skæret hvor de skulle være "varm hvid".

Review by confirmed purchaser

Ikke til at se det hvis man ikke lige ved det

Den bestilte vare kom hurtigt og inden for den lovede lev. Tid. Varen var dog med forkert data påtrykt hvilket skabte nogen forvirring. Ved kontakt til firma blev det oplyst at det var forkert data og at varen rent faktisk var som bestilt.