[REPLY]
Vil helt klart anbefale at handle på denne side! Hurtig levering ihvertfald !
Hvor svært kan det være. Nem og hurtig levering af ordre
Bestilte varene lige op til jul, var lidt usikker om det kunne nås inden jul. Men fik den med posten til afhentning dagen inden, så det var jo super dejligt.
En super god behandling, Hurtig forsendelse
Bestilling og modtagelse gik som forventet. Vi modtog hurtigt de rigtige klodser.
klodserne lever op til forventingerne, og dejligt med noget krig synes min søn
Men absolut et problem, at man ikke kan bruge alm. dankort
super service og ingen problemer af nogen art.
Kan stærkt anbefale cobi klodser.
Cobi er noget fint LEGO til en dreng på 8 år som syns alm. LEGO er for dyrt. Man kan jo få næsten det samme hos cobi,og meget mere :) vi fandt cobi til Langeland festival. Handlen gik også fin dejligt har ikke noget at klage over meget tilfreds skal nok købe mere til julegaver:)
Varen modtages 1-2 døgn efter betaling.
Perfekt service.
Vores ordre gik glat igennem og blev leveret som forventet.
Ingen problemer
det er fint man kan få cobi når det nu ikke kan købes i butikkerne mere , men tænker at portoen er dyr. vil´foreslå at cobi bruger gls det er billigere
Overskuelig hjemmeside, hurtig og effektiv levering. Sådan skal alt e-handel være.
Cobi-klodser leverede på under 2 dage, produktet er rimelig og passer med lego. Priserne er billige.
Det var en let og overskuelig hjemmeside, hurtig levering af vare. Så kan kun helt klart anbefale denne side.
Jeg slog til da det var meget billigt. Dvs ud over at Cobi er billigt i forvejen, sammenlignet med " bipp " så var prisen jo ekstrem lav, da jeg bestilte det, pga rabat.
Oven i det, fantastisk hurtig levering. Bestilt onsdag aften, hos mig fredag...................og jeg bor enda på Bornholm.
Venlig og personlig kundeservice og hurtig levering. Jeg vil meget gerne handle hos cobi-klodser.dk igen!
Som ofte når man prøver et helt nyt produkt, som er billigere end det etablerede produkt, så er man nok lidt skeptisk.
Jeg må sige at efter min søn (på 9 år) har samlet 2 af sættene fra Cobi, så er tingene bare iorden.
Meget nem og overskuelig brugsanvisning
Flotte detaljer
Klodserne passer fint sammen
Seje byggesæt (begge sættene han har samlet er militær sæt)
Alt i alt absolut anbefalelsesværdigt. :)
Jeg er mega glad for mine klodser, for har råd til at købe mere, når det nu ikke er så dyrt. Mændene ser lidt sjove ud, men det ok
Hos cobi-klodser.dk er det nemt at bestille og varen kommer hurtigt og rigtig gode priser.
Selve materialet Cobi er rigtig godt, nemt at bygge med, og ser bare for fedt ud.
Købte 4 ting på cobi-klodser.dk lørdag eftermiddag og fik varen mandag formiddag, det er hurtig levering.
Det virkede bare !!!
Bestilling nem, god info fra Cobi-klodser ang. afsendelse. Pakke ankommet før forventet.