We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (57)

Helt igennem professionelt

Cooloutdoor har en professionel og intuitiv hjemmeside, hvor der er nemt og overskueligt, selv for en begynder som mig, at finde de varer der passer mine behov, og fra bestilling til levering, gik der kun meget få dage.

Ingen problemer overhovedet!

5 stjerner herfra :-)

Ganske fornuftig shop...

Selve forsendelsen, modtagelsen af rigtige varer, priser og leveringen har været ok de par gange jeg har handlet hos firmaet. Den sidste gang blev de dog først modtaget næsten en uge efter, selvom de stod som værende lagervarer. Der blev heller ikke orienteret om status (om de var på vej eller hvor de nu befandt sig i processen).

Den eneste ting som sagtens kunne gøres bedre er beskrivelsen af de enkelte produkter. RIGTIG mange mangler beskrivelser (både nye og gamle produkter) og en del har været mangelfulde eller i direkte modstrid med hvad producenten selv opgiver på deres hjemmeside! :-/

En fornuftig shop, men bestemt med plads til forbedringer (produktbeskrivelser, ordrestatus, dag-til-dag forsendelse)... :-)

Lækre produkter - Kan afhentes i butik

Hvor er det rart med en internetbutik, hvor man kan hente sine produkter i en fysisk butik og dermed spare portoen.
Jeg har handlet hos cooloutdoor.dk flere gange nu og gør det gerne igen.

God oplevelse

Det var en god oplevelse at handle på cooloutdoore.dk. Rigtig godt tilbud, leveringstiden overholdt og super fint at få en mail der følger op på om alt har været i orden med leverencen, så ved man at der er tale om et firma der ønsker tilfredse kunder. Jeg er klart en af dem.

Super service.

Super god og hurtig service og levering. Blev hele tiden underrettet om hvordan det gik med min levering ;) det er bestemt ikke sidste gang jeg tjekker deres hjemmeside ud for gode tilbud ;)

Cooloutdoor

God service og lave priser så er det cooloutdoor

Jeg har skrevet det før, den lave pris og den gode og venlige betjening, gør at jeg vender tilbage til cooloutdoor, igen og igen, nu har jeg altid været vild med hagløfs, og der er altid meget på lager af mit yndlings mærke, og igen må jeg sige, til yderst fornuftige priser. Dan Andersen København Ø

Cooloutdoor

Super service og hurtig levering

Bestilte en primus omini lite ti på et af deres dagstilbud til næsten halv pris. der gik dog lidt inden der var information om track and trace nummer, men den må vel være postdanmark der styre den del og det var weekend (søndag)

Super Netbutik

Altid super service og hurtig levering. Skønt at man kan sidde i fred og ro derhjemme og kigge og bestille på hjemmesiden og så kan tage ud og afhente det selv, eller bytte/returnere i butikken, uden problemer. Priserne er også ofte billigere end andre steder og outlettet er bare helt fantastisk. Virkelig en netbutik der varmt kan anbefales.

Cooloutdoor

Fandt hvad jeg søgte til en super pris - 2 dages levering. Sådan skal det være👍👍

Fandt de fedeste hagløfs skibukser til 1/3 af prisen. Kan varmt anbefale cooloutdoor, god pris, overskuelig hjemmeside og hurtig levering - god stil :-)

Cooloutdoor

Super og effektiv og pålidelig service

Bestilte en Fjällräven jakke på Outlet. Fik straks mail om, at ordren var gået igennem. Dernæst en mail om, at ordren var under behandling og endelig en mail om, at ordren var afsendt. Havde jakken i hus efter 2 dage. Super og meget pålidelig service! Handler gerne igen, når der er gode tilbud.

perfekt

det virker det tændstål jeg har købt perfekt.

Lækker butik

Ingen anmærkninger - dog er det anden gang jeg har bestilt hvor der går et par dage førend varen sendes (og den stod som værende på lager). Det kunne lækkert hvis lagervarer blev sendt samme dag, eller senest dagen efter. Derfor "kun" 4 stjerner i denne omgang. Alt andet var perfekt :-)

Cooloutdoor

Aftalt produkt til aftalt tid

De ydede en høj service da jeg købte mine varer, og varene var hos mig da de sagde de ville være det.

Cooloutdoor

De bestilte varer blev hurtigt leveret og alt er i orden.

Jeg har mere på ønskelisten og vil helt sikkert handle med Cooloutdoor igen.

Cooloutdoor

SUPER FIRMA SOM MAN TRYGT OG ROLIGT KAN STOLE PÅ:)

Jeg har været mere end tilfreds ved at handle hos Coooutdoor:)
Ekstrem hurtig levering af 2 par super lækre smarte ski jeg for nylig har købt hos Cooloutdoor.
Begge hold ski var ekstremt godt pakket ind, servicen er bare total i top:)
Kan kun varmt anbefale Cooloutdoor til andre.
Ingen betænkelighed ved at handle hos jer kun stor ros:)

Efter bogen

Har handlet 2 gange hos Cooloutdoor og er godt tilfreds med varene. Eneste minus er, at de ikke har dag-til-dag levering.

Cooloutdoor

Ufattelig ringe kunderservice og forsøg på at sælge varer de ikke har!

Bestilte 3 varer under deres udsalg. Får så besked om at den ene vare (en rygsæk) kun fås i en anden farve. Det fortæller jeg så er ok med mig. Hører ikke noget før 14 dage efter bestilling - nu er ALLE mine varer udsolgt! Ikke til at få fra leverandøren :(

Jeg kan dog se at
- den ønskede rygsæt stadig er til salg
- at fleece er til salg (i anden størrelse - som kunne være værd at prøve)

Sidder nu tilbage med den opfattelse, at de ikke vil sælge varerne til den tidligere lovede tilbudspris...

Helt uacceptabel kundeservice og forsøg på salg af varer, som de ikke har :(

PS De sender dog en email lørdag, kun 12 dage efter bestilling, om at de beklager manglende svar pga travlhed og sygdom - stadig ALT for sent. Og, desuden ikke sendt bcc, så man kan alle de andres email - meget skidt.

Cooloutdoor

God service og hurtig levering

Jeg afleverede en defekt jakke midt i januar og måtte vente til sidst i februar før jeg - efter henvendelse - fik penge tilbage for den. Jeg vælger at tro på forklaringen om, at det var kommunikationsproblemer mellem nyt og gammelt IT-system, der var forklaringen, for pengene kom hurtigt ind på kontoen da jeg havde fået kontakt til Claus hos SEUF. Jeg valgte en Tierra Roc Noir som erstatning for den defekte Haglöf og mit umiddelbare indtryk af den er, at det er den bedste skaljakke jeg har haft!

Cooloutdoor

God service og god opfølgning!

God løbende information hvor pakken var i systemet og god opfølgning efterfølgende. Har ikke prøvet at sende varer retur eller reklamere, men har en fornemmelse af, at det også vil være nemt

No problems!

Jeg har haft en god oplevelse, ved at handle hos cooloutdoor.dk. Jeg vil helt sikker handle der igen. De virker troværdige.

Cooloutdoor

Cool service & fedt gear!

Bestilte Camelpak rygsæk - leveret fragtfrit til døren 3 dage efter . Perfekt og kan anbefales!

Cooloutdoor

God overskuelig hjemmeside. Huritg service. god feedback

Cooloutdoor

Fin service - hurtig levering - fornuftig pris..

Skulle bruge et GoPro kamera til skiferen, og var som altid ude i sidste sekund. Fik leveret på det aftalte tidspunkt - og så oven i købet til en rigtig fin pris. Sammenlignet med ander Web shops...
//Lars

Cooloutdoor

Utroligt godt pakket sammen, fylder ikke noget !

Er nemt at bruge, og brænder ikke på, hvis man bare følger anvisningen.

Cooloutdoor

er godt tilfreds med leveringen

jeg har ikke brugt skoene udendørs endnu på grund af vinteren, men da de afløser et par jeg havde sidste år men som er slidt op er jeg sikker på også at blive glad for disse sko, så altså jeg var meget glad for dem

God kvalitet.

Der var 6 dage levering. Alt for langt tid

Cooloutdoor

Lækre både at gå i og se på.

Skoene er overraskende gode.
Der er sne og is overalt men det er ikke noget problem når man har så godt et fodfæste.

helt sikkert pengene værd.

Cooloutdoor

Super gode tilbud og modtaget dagen efter, sådan!

Mere enkelt kan det jo ikke blive; en frisk tilbuds mail i postkassen en bestilling afsendt med det samme og en pakke modtaget dagen efter til med lækre varer til den halve pris, mere kan man ikke forlange, sådan skal det bare være.

helt fint.

Ingen anmærkninger, en uges leverings tid er det eneste der er at pege fingre af, men kan man vænne sig til det så er det fint.

Cooloutdoor

Ingen overraskelser - og helt fint med mig.

Købsoplevelsen var ikke ikke ektraordinær. Den indfriede bare forventningerne om en god handel.

Det kører bare !!

Det går bare glat igennem, fra bestilling til modtagelse. Og produktet svarer til forventningerne. Super!!

Pia , Østerballe

Let, Varmt, og pris venlig

Jeg har sidste år købt en Helly Hansen Vinterjakke/Pakka, den er både let og varmt, den er pris venlig, der er bare et problem med den, det er ved albuerne, der suser kold vind der men når man har fleece på kan man ikke mærke det, ellers er den meget god og behageligt at have på, det er godt der findes en butik med god vare sortement og god service, og som sender varene meget hurtigt, håber vi kan gøre forretning i nære fremtid :)

Cooloutdoor

Billigt - Hurtig levering - Top Kvalitet !!

Cooloutdoor kører med nogle virkelig gode tilbud - og kvaliteten af deres produkter er helt i top. Bestemt ikke sidste gang jeg har handlet her.

Cooloutdoor

En online virksomhed der kan stoles på

Jeg har købt Trangia udstyr og thermokande, og der var hurtig levering.
Dog sendte de først noget forkert, men 2 dage senere kom det rigtige .... og uden bøvl eller brok.
Fin og god service
John Christensen
Aalborg

Perfekt behandling!

Serviceminded ansatte og gode til at give rådgivning. Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos "Cooloutdoor"!

Cooloutdoor

Det gik stærkt og der var lige det som jeg havde bestilt!

Bestilte to soveposer, og de ankom på egen adresse efter et par dage. Der manglede ikke noget.
Meget fint og anbefaler varmt at bruge cooloutdoor!

Is Cooloutdoor your company?