We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (43)

Review by confirmed purchaser

Meget personlig i forhold til internethandler generelt.

Hurtig, effektivt og personlig ekspedition.

En ubetinget fornøjelse

En ubetinget fornøjelse

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering (1 uge) tiltrods for at varen var annonceret udsolgt..

Virker professionelt. God hjemmeside. Varen var som forventet.

Fantastisk service

Tak for en super god handel, det bare et flot cover jeg har fået købt hos jer til en ok pris og tak for den dejlige personlige hilsen

Super service!

Jeg var på udgik efter en computertaske, og havde fundet ud af at coverme var forhandler af denne taske selvom de ikke havde den på deres hjemmeside. Jeg skrev derfor til dem, og de kunne sagtens købe tasken ind til mig, selvom de helst ikke ville sælge den da materialet var af PU læder. Jeg synes der var en super service hele vejen igennem og en rigtig god kommunikation!

Review by confirmed purchaser

Fin handel - dog med forsinkelse

Pga. et problem med lagerstatus (varen stod som den var på lager selvom det ikke var tilfældet) på hjemmesiden og efterfølgende forsinkelse hos leverandøren blev min handel hos CoverMe desværre en noget længere oplevelse end jeg havde håbet på.

Heldigvis er kom varen til sidst, for det er et lækkert produkt, der virker til at være af god kvalitet.

Dialogen med CoverMe undervejs var god og jeg oplevede en fin service mens vi ventede på leverandøren.

Review by confirmed purchaser

Fornuftig indpakning, hurtig levering, god information.

Høj service høj kvalitetsprodukter

Jeg har købt et cover i merino uld til min MacBook air 13. Pasformen er perfekt, og kvaliteten er udsøgt.
Der medfølger er lille brev med forsendelsen fra coverme, hvor de ønsker en god fornøjelse med produktet.
Modtagelsen var hurtig og det var bare god service hele vejen igennem. Helt klart anbefalesesværdigt!

Hurtig levering!

Jeg vil helt klart anbefale CoverMe til alle. Meget overskuelig hjemmeside, og hurtig levering.

god service

præcist som det bør være.

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering og rigtig god service

Købte et cover i fødselsdagsgave til min søster. Da jeg fik pakken Ca 2 dage efter bestillingen, lå en fin lille seddel i. Små ting skal til, for at gøre ens oplevelse meget bedre :-) få dage efter kontaktede jeg CoverMe, da jeg havde et spørgsmål omkring coveret. Fik svar indenfor en time - utrolig god service!!! Kan varmt anbefale CoverMe og køber gerne der igen.

Review by confirmed purchaser

God service, godt produkt.

Meget hurtig levering og et fantastisk produkt. kan jeg kun anbefale.

Gennemført!

Hej Coverme.dk

- Så var det tid til at skifte mit sorte cover ud, på min macbook pro!

- I havde det "blank" til samme pris som apple.dk, hvor jeg sidst købte mit cover.

Bestilte Søndag, de sendte det mandag, og tirsdag aften var postmanden ved min dør!

Det er vidst godkendt!

Btw. fedt med det personlige touch inde i pakken, med sedlen "Hej joachim...osv" fedt fedt!!

- Kan stærkt anbefale denne hjemmeside.

Best Regards
Joachim Didriksen

Super service!

Har nu to gange handlet ved CoverMe og har begge gange oplevet en super service! Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler der.

Reply from CoverMe

Kristina, det er vi bare så glade for at høre - tusind tak for din tid og lyst til at dele din oplevelse hos CoverMe med andre!
CoverMe

Jeg blev behandlet som en konge!

Fik hurtigt svar på mails, da jeg skulle bruge mit cover meget hurtigt. Der var stor fleksibilitet omkring hvordan jeg ville modtage varen. Der bliver skrevet personligt til en, og varen blev modtaget til tiden, pænt pakket ind med en lille fin sløjfe, og med en lille personlig hilsen. Tusind tak!

Reply from CoverMe

Jamen, hvor er det bare skønt at høre, Stefan :-) Tusind tak for din anmeldelse!

Service i top!

Jeg bestilte lidt før jul min egen julegave - et læder etui til min macbook, og det kom frem meget hurtigt, pakket ind og det hele. Dog var dette bestilt, men oveni hatten fik jeg også et julekort samt til-og-fra kort fra dem + et takkekort for at have købt varer hos dem. Thumbs up!

Dog trak de først beløbet på kontoen en måned senere, dvs. lang tid efter de har sendt varen, og den har jeg ikke lige set før.

Men alt i alt gav de mig en rigtig god oplevelse.

CoverMe

Hurtig ekspedition - en super god kundeoplevelse

Jeg bestilte min vare inden kl. 8 ved morgenmaden. Havde godt set at firmaet ikke lå langt fra mit arbejde og havde bedt om at leveringsadressen var på mit arbejde. Ca. 6 timer efter stod der en nydeligt ung mand og spurgte efter mig på arbejdet, i hånden holdte han den bestilte vare. Det må man da sige er hurtig ekspedition. En rigtig god kundeoplevelse. Tror ikke engang at beløbet er trukket på min konto endnu. Da jeg kom hjem, lå der en personlig mail om tak for handlen. Jeg vil anbefale dette firma til enhver og nok fortælle denne "hurtige" historie.

God kundeorienteret service

Der var en lille smule panik før "lukketid" - var i tvivl om varen kunne nå at komme frem før julen. Coverme sørgede for at få sendt pakken i tide, og ikke mindst - gav mig hurtigt response da jeg spurgte efter hvor min vare blev af!

Jeg vil gerne handle igen med CoverMe

Jakob

Reply from CoverMe

Tak for din tid, det sætter vi stor pris på! Panik er det vi er bedst til at løse specielt i juletiden :-) Du skal være velkommen til at ringe eller skrive hvis du har brug for noget en anden god gang. De bedste - Mads

Hurtig ekspidition

Ingen problemer, køber der igen. Helt sikkert

Rigtig positiv oplevelse

Fik lynhurtigt svar på min henvendelse og måske mere vigtigt meget venlig og professionel service. Kan klart anbefale CoverMe, og vil selv anvende butikken igen, næste gang jeg skal bruge tilbehør til mit Mac udstyr.

MVH
KD

Reply from CoverMe

Karsten, tak for din anmeldelse! Du skal være velkommen anytime :-)

Fuldstændig tilfreds

Hvor er jeg tilfreds! Så fint med indpakningen med fin sløjfe om og så fint med den håndskrevne seddel, som er vedlagt. Og produktet levede selvfølgelig også fuldstændig op til forventningerne.

Jeg er en glad og tilfreds kunde.

Reply from CoverMe

Lea, sløjferne øver vi dagligt to timer på at udføre til punkt og prikke ;-) Tak for din anmeldelse!
CoverMe

Havde lidt spørgsmål til forskellen 2 forskellige covers og der kom rigtig hurtigt svar, da jeg ringede for at stille lidt flere spørgsmål var der også rigtig god hjælp at hente.. Pakken blev sendt hurtigt og jeg er rigtig godt tilfreds med mit nye BookBook cover :)

CoverMe

Servicen er helt i top med god information omkring de produkter, der er bestilt og levering af dem.
Produkterne er vildt lækre og modtaget med stor glæde.

Kan klart anbefale at handle hos CoverMe

Top professionelt og meget serviceminded!

Jeg skulle på ferie og havde derfor hurtigt brug for et lækkert tyndt cover til min macbook 15" som jeg kunne tage med. skrev en mail til cover me lørdag aften om min situation og blev ringet op af cover me søndag formiddag der tilbød at mødes ved forretningen så jeg kunne få coveret med på ferien. Super service og rigtig tilfreds med kvaliteten af coveret!

kan kun anbefale dem :)

Uovertruffen service!

Deres hjemmeside ligger egentlig ikke op til at man kan afhente på adressen, men efter lidt emailen frem og tilbage fik jeg lov til at afhente mit produkt, og endda uden for lukketid en fredag aften. Det er lækkert med nogen der vil tjene penge og samtidig er fleksibel overfor kunderne. Tak for god service og et top lækkert produkt.

CoverMe

Hurtig levering, forrygende service, godt produkt. Vil helt klart anbefale denne til andre.

CoverMe

Har nu købt to iPad covers (BookBook). En super oplevelse og service herigennem. Og sikken et cover :-) Coverme.dk kan varmt anbefales.

Mvh Jan

Perfekt

Første cover til iPad der har været 100.procent iorden-
især når man som undertegnede befinder sig meget ude
i alt slags vejr.
Forsendelse lige i øjet.
Kan klart anbefales

mvh Poul Erik Døj

5 stjerner!

Jeg købte et macbook cover, som jeg er så glad for.

Det var ligeledes en utrolig dejlig oplevelse at handle med Coverme!

Kan i den grad anbefales :-)
Mvh Antonie

CoverMe

Fuldt ud professionel service og punktlig levering!

Har netop købt et Sleeve til min MacBook hos CoverMe, og købsoplevelsen var intet mindre end begejstrende fra første klik på hjemmesiden til levering få dage efter. Super professionelt!

CoverMe kan varmt anbefales at handle med.

SUPER SERVICE

Købte et cover til min nye ipad hos CoverMe

Undervejs i hele processen oplevede jeg et firma som var meget professionelt, men som også havde en meget personlig kontakt.
3 nøgleord for min handel hos Cover Me

- Unikke produkter
- Service
- Personlighed

Glæd jer til i åbner en pakke fra dette firma - det er unikt og jeg har aldrig set det før hos andre firmaer

MVH
Jesper

CoverMe

Her er den mail jeg sende CoverMe:

Hej Anders

Jeg har modtaget mit cover og det er et lækkert produkt.

Du skal have stor ros for den fine service i giver jeres kunder, det var der mange netbutikker der kunne lære meget af.
Endnu engang tak for den fine service i giver, det bliver ikke sidste gang at vi handler hos jer.
Man bliver jo helt glad indvendig.
Jeg skal med glæde sprede mine oplevelser til venner og forretningsforbindelser.

Mvh
Bo

Fremragende service

Service med et smil,og har den virkning at man vil handle der igen!

Virkelig god service!

Jeg havde glemt et par detaljer i min bestilling, og Coverme.dk ringede mig op for at få de manglende informationer. De var enormt hjælpsomme og servicemindede, og produkterne er i øvrigt af meget høj kvalitet. Jeg er meget tilfreds med mit køb!

super positive imødekommende betjening

Skulle bruge nogle covers til Ipad og Macbooks. Fandt Coverme, fik info pr mail, telefon, butikken var åben for afhentning (passede mig bedre) og oplevede i det hele taget en meget positiv imødekommende måde at håndtere sin kunder på! De drenge skal nok blive til - lige det de ønsker!

Fantastisk service

Cover me får absolut 5 store stjerner fra mig. Super service samt levering. I får min store ros samt jeg skal glædeligt anbefaler jer videre:)))

Fantastisk service!

Jeg bestilte et forkert cover og fik fat i Mads fra CoverMe, inden det blev afsendt. Ingen problem at få ordren ændret, blev ringet op en ekstra gang, for at fortælle at det nye cover forhåbentlig kom samme dag. Senere på dagen fik jeg mail, om at det var afsendt og dagen efter modtog jeg det smukkeste BookBook cover med sød håndskrevet hilsen.
Handler en del på nettet, det her blev bare så meget mere personlig. Jeg anbefaler gerne CoverMe til andre og er ikke sidste gang jeg kigger ind!

Service i TOP!

Min kæreste havde netop købt en Mac Air 13" og ville gerne have et fedt Cover til den. Først fik vi af CoverMe mulighed for at afprøve det cover vi nu var faldet for, men som var designet til en Pro. Det viste sig desværre at det var for stort, men CoverMe kontaktede straks producenten som specialdesignede et cover - bare for vores skyld! wauw det kalder jeg da service!

Kanon arbejde !

Lynhurtig levering

Var i telefonisk kontakt med Mads fra CoverMe inden min bestilling og fik god vejledning - og at jeg så havde coveret dagen efter min bestilling gjorde ikke oplevelsen dårligere.