We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (427)

Ingen problemer

Jeg har et par gange efterhånden handlet med Dagensbedste, og har endnu ikke oplevet nogle problemer.

Det er gode tilbud, det er nemt og overskueligt, og så er det billigt.

Alt sammen uden yderligere anmærkninger.

Utroværdig

Bestilte en USB-key i foråret, efter 2 måneder sendte de nogle "credits" som undskyldning for en "mindre forsinkelse", som gør at jeg kan få rabat på mit næste køb... flere måneder senere i slutningen af efteråret var jeg bare skuffet.
Man kan stole mere på leveringstiden fra en billig kinesisk hjemmeside end en dansk hjemmeside, hvilket er alt andet end i orden.
Da jeg kontaktede dagensbedste angående min frustration og skuffelse, hvor jeg bad om refundering af mine penge, svarede de igen med at der har været problemer med leveringen; no shit sherlock. og hvis jeg ville have mine penge tilbage skulle jeg sende USB-key'en tilbage. En uge efter ankom USB'en så. Jeg havde stadig brug for en USB så jeg beholdte den. Efter at have brugt den adskillige gange på adskillige computere kan jeg bekræfte at dette 30gb USB er fyldt med fejl. Nogle filer forsvinder eller kan ikke åbnes mm.
Konklusion er at dagensbedste kan levere under middel kundeservice, med halvt års leveringstid for en USB(hvis du konfronterer dem) og dårlig produktkvalitet.
Troværdighedsniveau: Politiker

Hej William

Der skal slet ikke være nogen tvivl om at det pågældende tilbud og levering trak ud - langt mere end acceptabelt.

Har du kontaktet os efter stikket er gået i stykker? Hvis du sender os ordrenr eller referencenr refunderer vi naturligvis pengene du har betalt.

er blevet snydt ang ordrenr 1281734

Starter med at købe en madras der skulle være 6 cm. tyk får en på4 cm i tykkelse , reklamerer både til dagens bedste (so m svarer mne løser ikke problemet ) og til leverandør , der aldrig svarer, prøver så en gang til og køber et kamera, det kan så ikke tage billeder som man kan se hvad er . det var ellers rost i høje toner hos dagens bedste., så jeg ved ikke rigtig hvor tro værdige de er
Erik
Hej Mia.
Som du kan se her har jeg tidligere korresponderet med jer , det jeg ønsker er jo at få den vare som i annoncerede ”altså en 6 cm tyk topmadras .Mon ikke den har ligget længe nok nu ?!!
Har ikke hørt mere siden 19/9 2012 og slet ikke fra leverandøren.
Mvh
Erik

Hej Erik

Jeg ved vi har mailet sammen vedr videokameraet og sagen skulle være løst.

Med hensyn til madrassen - hr du stadig ikke hørt fra den hollandske leverandør ? Hvis ikke vil vi gerne hjælpe med at få kontakt til dem. Vær opmærksom på at madrassen, pga vakuumpakningen, skal ligge i 24 timer før den har den korrekte tykkelse.

OK tilbud

Jeg har købt flere forskellige ting igennem dem - nogle har været en rigtig god oplevelse og andre har været en skuffelse. Blandt andet var jeg også en af dem, der bestilte og betalte for en USB-key, men efter 1 måneds ventetid, hvor pengene var trukket fra min konto, bad jeg SaveMyDay.dk om, at tilbage føre beløbet og annullere ordren, hvilket de gjorde uden problemer.
Generelt synes jeg, at de gør det godt, men jeg er ikke helt tilfreds med, at når man har gennemført et køb, har man ikke mulighed for at logge sig af igen, hvilket jeg har både ringet og skrevet til dem om, men uden at der sker mere ved det.

Alt for lang ventetid

Først ventede vi over 2 mdr på vores skohylde og så blev den efterfølgende sat til salg for halv pris på dagensbedste. Så bestilte vi en Mariehøne lampe, som skulle leveres inden jul, den er så også blevet forsinket og vi har fået det af vide 5 dage før jul:-(

Hej Maria

Jeg er ikke helt klar over hvad du mener mht skohylden og halv pris. Vi har haft den samme skohylde på 2 gange til den samme pris?

Vedr Mariehønelampen, så kontaktede vi alle kunder så snart vi blev klar over at der var en forsinkelse på levering. Og netop fordi det var op til jul var det vigtigt at alle blev informeret så man evt kunne nå at købe en anden gave i stedet. Men det er naturligvis uheldigt at lampen blev forsinket og det er meget beklageligt.

bravo

Du kan ganske rolig deale med dagens bedste

Udmærket tjeneste

Spændende og alternative tilbud. Nem betjening og pt ingen problemer med leveringerne.

Review by confirmed purchaser

Dagens bedste er Danmarks bedste. Danmarksmester i gode tilbud!

Gode tilbud kan vi alle lide. Hver morgen står man som kunde hos Dagens Bedste op til et nyt af slagsen. Uden købetvang og uden ekstra omkostninger af nogen art. Delete knappen aktiveres når tilbuddet ikke har interesse. Andre gange fænger for mig et godt tilbud om restaurantbesøg, hotel, tøj eller wellness.
At aktivere tilbuddet er nemt og overskueligt. Jeg har vel benyttet tilbuddet 30 gange over et par år. Der har aldrig været problemer med hverken Dagens Bedste eller tilbuddene. En enkelt gang har jeg benyttet mig af deres kundeservice, og den var i top! Et tilbud blev reaktiveret til trods for, at datoen var overskredet.
Så udsagnet "no pain - no gain" gælder ikke Dagens Bedste!

Review by confirmed purchaser

Overskueligt og ekstremt nemt at købe på Dagensbedste

Dagensbedste er nok den bedste på nettet i øjeblikket!

DagensBedste ApS

Fik alt hvad vi havde bestilt

Jeg fik alt hvad vi havde bestilt, og kundeservice er meget venlig

Review by confirmed purchaser

Dejligt nemt sted at handle, dog med efterfølgende mails.

Jeg har nu handlet to gange hos Dagensbedste.dk og jeg har været SÅ glad for at det gik så nemt. Der var dog lidt problemer da jeg først fik min bestilling en del tid senere, men da det var forhandlerens skyld og ikke jeres, så skal I ikke stå til skyld for det. Det leder mig frem til at jeres kundeservice er venligt og at man nemt kan få svar på sine spørgsmål :) Dog er jeg ret irriteret over at jeg STADIG modtager mails med dagens tilbuds fra jer, selvom jeg (så vidt jeg husker) ikke har ønsket det. Det kan godt gøre det mindre attraktivt at handle hos jer, når man efterfølgende bliver spamet med mails fra jer. Men ellers ingen klager :D

Hej Maria

Det er godt at høre du er tilfreds.

Med hensyn til nyhedsmails, så tilmelder du dem automatisk når du går ind på dagensbedste.dk første gang. Det er dog meget nemt at afmelde - både øverst og nederst i mailen er der et link "afmeld her" - tryk her og så er du afmeldt.

Rigtig god jul

Fusk

Dagens deal er på ingen måde retvisende. Deres før priser er ikke korrekte. Man kan købe den hos Skousen til samme pris.

Ulrich Bergmann and Sten Von Ravn found this review useful

Hej Jens

Vi har naturligvis tjekket op på din henvendelse. Modellen hos Skousen er en 2010 model - den Indream sælger er den nyeste 2012 model. Indream forklarer at det ydre til forveksling ligner den gamle model men selve støvsuger og motor er forbedret væsentligt i forhold til den gamle model. Bla er der også et helt ny navigationssystem.

For yderligere og mere indgående information er du naturligvis velkommen til at kontakte Indream, som har langt bedre og detaljeret produktkendskab.

Jeg håber dette har besvaret din henvendelse ellers er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os på 39 202 100

Review by confirmed purchaser

Fin handel og god service

Jeg lavede et køb gennem Dagens Bedste, hvor produktet ikke passede i størrelse (på trods af, at jeg havde fulgt nogle retningslinier for størrelse). Ikke noget problem ved webshoppen, jeg fik straks et nyt produkt tilsendt og behøvede ikke engang sende det første retur.

Dårligt

Da jeg på trods af at der stod at jeg ville modtage mit brev indenfor 3-4 dage og efter ti dage endnu ikke har modtaget det jeg har betalt for kan jeg på ingen måder anbefale det.... Jeg har købt Chicos Cantina frokost tilbud, til 6 personer..

Hej Lenette

Jeg ved jeg for et stykke tid siden har sendt dine kuponer til dig - men jeg har ikke efterfølgende hørt fra dig om de nu er modtaget. Vil du evt bekræfte du har fået dem - som jeg skrev er de sikkert landet i dit spamfilter i første omgang. Vi vil meget gerne høre fra dig på 39 202 100 hvis du stadig ikke skulle have fået dem.

Nemt og lynhurtigt

Dejligt med en side der vil gøre det jeg beder den om...;o))) Super tilfredstillende.

top-nice service

Handlen har været hurtig og effektiv

Næsten perfekt

Dagens Bedste får 4 stjerner - jeg ved nemlig ikke, hvordan deres kundeservice er, hvis der fx er noget galt med en deal. Og om jeg får mine penge retur,hvis det skulle blive nødvendigt. Det har jeg heldigvis ikke haft brug for. Så 4+ stjerner herfra

Review by confirmed purchaser

Gode tilbud og gode priser

Modtager gode tilbud til godt priser, men det er irriterende, at man også modtager tilbud for flere andre byer dagligt.

Review by confirmed purchaser

Skønt at kunne invitere til frokostbuffet på Chicos Cantina. Og så til 1/2 pris !

Købte tre tilbud 1/2 pris, til frokostbuffet på Chicos Cantina. Vi hyggede os seks personer i "junglen" om det runde bord.
Sød og venlig betjening. Det skal vi snart gentage.

Fuld tilfredshed herfra.

Vi har brugt mydeal.dk flere gange. Altid hurtig til at sende værdibeviset.

Vi vil godt anbefale mydeal.dk til andre. De holder hvad de lover.

Dejlige gode tilbud:-)

Gode tilbud, hver dag

Tip top

Købte via dagensbedste og havde mit bevis et par timer efter dealen var udløbet og brugte det dagen efter uden problemer :)

DagensBedste ApS

Måske får du din vare, ellers trækkes tiden ud ....

Jeg har 16/7 2012 købt dette på Dagensbedste :
'OUT-EAR SORT' høretelefoner fra NoMad Products.
Man trak straks 275.00 DKK fra kreditkortet.
Ved tryk på linket står der, at jeg ikke skal foretage mig noget. Det vil blive sendt til mig i løbet af 4 uger.
Knap 2 måneder senere henvender jeg mig igen, da jeg intet har modtaget.
Man mener jeg har skrevet forkert tal i adressen ( 5 i stedet for 2 ) !
Jeg bekræfter igen, at jeg intet har modtaget !
NoMad lover at sende et nyt sæt.
Efter yderligere 1½ måned har jeg stadig ikke modtaget varen.
Nu ( 15/11-2012 ) svarer hverken DagensBedste.DK eller NoMad ( selv om jeg har modtaget en computergenereret bekræftelse på modtagelsen ) !
Det taler hvis for sig selv.
Mange opgiver nok på grund af beløbets størrelse .......

Hej Steen

Vi beklager den oplevelse du har haft med køb af dette produkt fra NoMad. Jeg har været mailkorrespondancen igennem og kan se vi har været i kontakt med Nomad fere gange hvor de har bekræftet at de har gensendt høretelefonerne. Derfor undre det os selvfølgelig at de stadig på nuværende tidspunkt ikke er modtaget.

Vi beklager den lange svartid der har været på vores seneste mail - husk hvis du ikke får svar hurtigt, er du altid velkommen til at ringe til os. Så kan vi finde en løsning på sagen hurtigst muligt.

Jeg kan se min kollega har svaret dig tidligere i dag på din henvendelse - og vi hører selvfølgelig meget gerne fra dig, hvis vi kan gøre yderligere i sagen.

DagensBedste ApS

hold dig fra denne side........

Jeg købte en vare til 450 kr. på dagensbedste.dk. Dem der skulle levere kunne slet håndtere de indkøb, der via dagenbedste blev foretaget, og da firmaet ingen adresse havde, ingen telefonnummer og ikke svarede på mail, opgav jeg at få varen. Jeg bad derfor dagensbedste.dk om, at betale penge tilbage men de svarer IKKE på mine henvendelser og jeg har INGEN penge fået retur!! Med andre ord jeg er blevet franarret 450 kr af dagensbedste.dk.
Jeg prøvede at kommentere deres behandling af mit indkøb på deres facebookside - men mine indlæg blev straks fjernet (og dagensbedste.dk blokerede mig på deres facebookside). Mit råd: HOLD DIG FRA Dagensbedste.dk

KØB PÅ EN ANDEN SIDE

Sarah Hodkinson found this review useful

Hej Torben

Vi vil meget gerne hjælpe dig - men de e-mails du har sendt og kommentarer du har lagt på Facebook har ikke indeholdt informationer der kan hjælpe os til at finde den ordre du mangler eller. Blot en konstatering af at du vil have dine penge retur.

Vi er nødt til at vide hvilken ordre det drejer sig om. Så jeg vil bede dig sende en mail til mig på mia@dagensbedste.dk eller ringe til os på 39 202 100 mellem kl 9 og 15 på hverdage.

Super tilbud.

Jeg har af flere omgange købt tilbud og det kan klart anbefales. Pengene trækkes først når handlen er lukket og min. Antallet er solgt. Vil fortsat købe gode tilbud her.

Fin pris

Jeg er godt tilfreds med købet. Dog er det lidt besværligt, at man ikke altid kan få værdibeviset med det samme

• Slagelse , DK
  • 4 Reviews

Review by confirmed purchaser

Restauranten kunne ikke håndtere de mange salg

Sitet - Dagensbedste er en god idé og jeg glædede mig til at benytte det første gang. Det gjorde jeg. En middag blev solgt som 2 for 1, Restaurant Saigon, men var en skuffelse. Der var solgt 700 deals - 50 var minimum - og restauranten kunne slet ikke håndtere den overvældende "succes". Betjeningen var ikke særlig venlig, ej heller ved bordbestilling: "er det den der deal?" og maden var kold (alle 3 kategorier: suppe, forretter, hovedret) og bar præg af at være lavet mange timer før (forårsruller der næsten ikke kunne skæres). Mit råd til Dagens bedste er: Sikre jeg ved annoncesalget at kunden kan levere det lovede med kvaliteten i behold (hvis der sælges mange deals).
De 3 stjerner er for jeres koncept. Ikke restaurantoplevelsen. Og så var det ovenikøbet en fødselsdagsmiddag ....

Reply from DagensBedste ApS

Tak for din feedback på oplevelsen af dit køb. Vi er selvfølgelig kede af at høre at selve besøget på restauranten ikke levede op til forventningerne. Vi gør et stort arbejde for at sikre os seriøse leverandører af tilbud. Men selvom vi har et meget positivt indtryk - kan det desværre aldrig udelukkes at enkelte kunder har en anden oplevelse. Det vigtigste for os er at få disse tilbagemeldinger, som vi naturligvis tager med i betragtning, hvis vi overvejer at fortsætte samarbejdet med den pågældende leverandør. Vi håber ikke det har afskrækket dig fra at bruge Dagensbedste.dk i fremtiden og glæder os til fortsat at sende dig gode tilbud på andre oplevelser fremover. Du er også altid velkommen til at ringe til os direkte på 39 202 100 og fortælle om dine oplevelser - også hvis du selv har forslag til en restaurant der kunne være et emne til dagensbedste.dk

Review by confirmed purchaser

Vildt fede tilbud som også passer til fattige studerende

De mange fede og ikke mindst forskellige tilbud som også passer til studerendes tomme lommer! Kundeservice er imødekommende og meget hjælpsomme :)

For uorganiseret og uoverskueligt

Jeg har benyttet mig af Dagensbedste et par gange, og har fået meget forskellige oplevelser af, hvad jeg har købt. Jeg vil i fremtiden være lidt påpasselig med at benytte mig af Dagensbedste. Jeg har benyttet Downtown flere gange, med bedre held. Så skal man vælge blandt de to, så vinder Downtown by far. Jeg kan godt lide at Dagensbedste har mange artede tilbud og forskellige steder i landet - men jeg synes samtidig også at hjemmesiden er uorganiseret og hver gang man vil ind på siden, er man tvunget til at skrive sig op til byhedsbrev / tilbuds mail. Det er irriterende.

Hej Winnie

Tak for dit svar - der er helt sikkert ting vi kan forbedre og vi arbejder løbende med at optimere købsoplevelsen for vores kunder. Med hensyn til pop-up der beder om din e-mail lyder det som om det er dine internetindstillinger der er sat til at slette cookies automatisk. Du kan evt ændre indstilling - og så vil du kun blive bedt om det første gang du går ind på siden. Hvis du foretrækker at slette cookies vil du få denne pop-up - dog vil du aldrig modtage mere end ét nyhedsbrev pr. dag fra Dagensbedste.dk. Rigtig god weekend.

Review by confirmed purchaser

Super hurtigt, proffesionelt og nemt!

Jeg er normalt ikke særlig teknisk, så jeg afholder mig som oftes fra fra at bestille noget online, men dagensbedste har jo nogle tilbud som nogle gange er for gode til at lade gå en forbi. Det var super nemt at bestille, jeg fik hurtigt mit værdibevis tilsendt, og i det her tilfælde skulle det indløses online, hvilket også var super nemt, og meget hurtigt overstået!

Rigtig RIGTIG god oplevelse med Dagensbedste.dk

Har nu MANGE gange handlet via Dagensbedste.dk og har kun positive ting at sige om virksomheden. Jeg synes konceptet er helt fantastisk og giver rigtig mange nye muligheder for at købe og prøve ting til rigtig gode priser.

Dagensbedste.dk er en TOP professionel dealside! Som jeg på det varmeste anbefaler.

Perfekt tilbudsside.

Endnu en af mange gode deals sider, hurtig levering af værdibevis efter end deal, kan varmt anbefales ++++ herfra.

Review by confirmed purchaser

Nem, overskuelig og til halv pris :)

Det fngere fint den måde handlen foregår.
Masser af plus herfra.

meget tilfredsstille med at handle hos Dagensbedste ApS

Jeg kan anbefale at handle hos Dagenmansbedste ApS, fordi man kan få meget mere ud end man betaler for, og service er god.

Review by confirmed purchaser

Hurtigt, nemt og billigt!

Et godt tilbud, let at sige ja. Dejligt nemt og hurtigt at handle med DagensBedste.

Det fungerede bare......

Nemt, hurtigt og overskueligt.

Super godt koncept

Billige tilbud på god kvalitet

Review by confirmed purchaser

spændende indslag i min hverdag.

Jeg ville aldrig havde fået alle de middags invitationer fra min mand,hvis vi ikke brugte dagensbedste.

Review by confirmed purchaser

Jeg vil anbefale virksomheden til alle

Super, nemt godt og billigt.

Mange fantastisk gode tilbud

Tilbuddene giver mange gode oplevelser til yderst fornuftige penge