[REPLY]
Bestilte en billig bongalow i Rosalina Mare. Den var flottere end beskrevet + den havde A/c.
Vi har været en uge på Kreta og bestilte heldigvis flybilletterne i god tid og hold da op hvor har vi sparet penge. I februar kunne vi få tur/retur billetter for 3 personer til lidt over 3000 kr. og vi havde en fantastisk tur, tak for vejledning og fordi i opfordrede os til at booke i god tid.
Hjemkommet efter en skøn ferie til Bibione, med Dansk Fri ferie, har vi kun rosende ord til overs. God og serviceminded betjening såvel ved bestilling ved telefonen som guiderne på rejsemålet. Kæmpe ros til Jonas og Vibeke. De er bare så dygtige og gode servicegivere.
Eneste malurt i bægeret går til busselskabet Skelund, der sendte en bus der klonkede fra højre baghjul hele vejen gennem Europa. Aircondition virkede ikke, og bussen rystede voldsomt under hele turen.
Ellers, alt perfekt, vil varmt anbefale en god og billig ferie gennem danskfriferie.
Vi bestiller en del rejser gennem Dansk Fri Ferie. Det har altid fungeret problemfrit med hensyn til bestilling, betaling og det efterfølgende ophold.
Vi har flere gange undersøgt, om samme ophold kan bestilles billigere, hvis vi køber direkte hos feriestedet, men ofte er der ikke noget at spare.
Har købt rejse til Italien gennem danskfriferie de sidst 6 år, og har kun været posetiv.
Dog lidt negativ med deres rasmus klump klub, som vores børn var på skattejagt med, hvor vi gav 2 euro pr. barn så skulle de få en slikpose, men der var desværre ikke nok slikposer, så vores børn fik ingen, lidt dårlig..