[REPLY]
Aldrig er jeg blevet snydt og tørret så meget, som datacity, en komplet ubrugelig computer, som de kunne lave for 400,-kr, der er sat en ny harddisk i og kostede
2350 kr, man ville ikke tage et defekt Bullguard tilbage dagen efter, nu var det åbnet.
Jeg kan bare sige tillykke til disse platugler
Jeg bestilte varen som var let at finde på siden. Prisen var fin og pakken kom 2-3 dge efter.
Helt tilfreds med ordre forløbet samt information til varen ankom.
Jeg havde dog problemer med at logge ind på min konto og hente fakturaen til et regnskab. Dette skyldtes både interne fejl samt noget eksternt gravearbejde (kabelbrud).
Til sidst blev det hele klaret vha. en opringning.
Jeg er fuldt tilfreds og vil give 5 stjerner hvis jeg ikke havde haft lidt bøvl undervejs.
Til DataCity: hvis I ved der arbejdes på en opdatering af web siden, telefonerne er nede el. lign., så kunne der måske stå noget på web'en indtil den bliver opdateret.
Der er ikke meget at rafle om, de levere varen igen.
Vi havde på mit arbejde problemer med en af vores maskiner - efter en grafikort opgradering duede maskinen ikke mere. Vi afhentede maskinen som desværre ikke virkede i første omgang. Datacity var forbi, hentede maskine, konstaterede den virkede på deres adresse og aflevere den igen. Endnu engang var vi nede med maskinen og fortælle at den ikke virkede - Denne gang skilte de maskinen fra hinanden, samlede den og leverede den. Den blev sat til, opdateret og tjekket på stedet - uden beregning.
Det er ærgeligt forløbet blev så langt, men de har leveret varen og taget ansvar og efterladt os som tilfredse kunder - og som plaster på såret leverede de headset med til 5 af vores maskiner UB.
Tak, forsæt det gode arbejde/
Har handlet hos Datacity to gange. De er virkelig flinke og giver en rigtig god behandling. Det er ikke sidste gang jeg skal handle der. Tak!
Jeg har bestilt en del ting fra deres webshop allerede, leveringen er hurtig, og jeg er meget tilfreds med de produkter jeg har købt.
Jeg ville henvende mig til datacity først og fremmest, overlegen service iforhold til andre steder! Ville prioritere dem som nr 1
Først og fremmest så er jeg en pige, som overhovedet ikke har forstand på elektronik osv osv, så derfor siger jeg bare hold da op en god service man får hos Datacity!
Jeg har ofte købt diverse ting hos dem, og fået det med det samme - jeg havde ikke forventet en så hurtig levering, så jeg siger bare, go' service og I har sku' styr på sagerne :)
Mvh Karina
Jeg har købt et par ting hos Datacity, de blev bestilt og afhentet på en og samme dag, kan det gøres bedre, nej..... ;o)
P.S.... Og så er det altid sjovt at komme i den butik
Jeg har efterhånden bestil mange ting ved Datacity og alt er blevet leveret til tiden. Så jeg vil meget gerne anbefale Datacity :D
JEg har ingenting at sætte en finger på.
De svarer hurtigt på spørgsmål og der var ingen problemer på nået tidspuknt i forløbet
Nemt, hurtigt og med meget konkurrencedygtige priser. Mere kan man vel ikke forlange.
Ændret fra 3 til 4 stjerner pga. glimrende kundeservice, får dog ikke 5, da en lidt forvirrende email fra dem, fik mig til at tro, at jeg var ved at få et lidt andet produkt end det bestilte...
Bortset fra det: Super pris på varen (mellem 20-40% billigere end andre steder på markedet på samme tidspunkt), god service, hurtige svar når de kontaktes elektronisk...Stort set alt hvad man kan ønske sig foreløbigt...
Det bliver klart det sted som jeg vil handle hos fremover, hvad angår it og spil. Flinke mennesker, god service og behandling + de bedste priser.
Har kun handlet hos datacity nogen få gange, men de par gange jeg har været der, har de været meget service minded. har fået hvad jeg manglede til en god pris og en håndfuld godt råd med et smil på læben. fuld tilfredshed herfra. derfor de 5 stjerner, da der ikke har været noget til at trække ned.
Jeg har en internet cafe / printcenter i Århus, vi bruger rigtigt meget EDB udstyr, og det er vigtigt for os at det virker, og at vi hurtigt kan få fat i noget nyt når der er noget der går ned,, Dette kan Datacity levere, de har fair priser, og ved hvad de snakker om.
5 stjerner..
Jeg har nu handlet der nogen gange efterhånden, og vil sige at jeg kun har haft positive oplevelser med dem. God (og ikke mindst hurtig) service og kvalitets produkter, trods de lave priser. Jamen det er da helt klart et sted jeg vil handle IT dele fremover, da man udover gode tilbud, altid kan få råd og vejledning af dygtige fagfolk, til hvis man evt godt selv kan lide at skrue i pc'en. Og som et plus renser de oven i købet din pc for støv om nødvendigt, så at sige uden beregning, det må man da kalde god service. Derudover ligger de et centralt sted, hvor det er nemt at komme til, der er gode lokaler, butikken er altid pæn og indbydende, og med det samme man træder ind af døren, står der en glad og imødekommende medarbejder klar til at give dig den bedste vejledning og service, den gode oplevelse kan da kun anbefales til andre.
Michael Ejvind Therkildsen found this review useful
Havde det ikke været fordi jeg havde bestilt Diablo 3 Collectors Edition hos Cool Shop da det var billigst, ja så havde jeg nok købt standard versionen her da. Dette spil er et godt eksempel på en fabelagtig pris der er en skilling billigere end alle andre steder. Og dette er bare ét af mange eksempler på sindssygt gode og konkurrence dygtige priser til trods for hvor nyt på markedet, firmaet er.
Firmaets ejere er ydermere nogle helt igennem fantastiske, dygtige, og hjælpsomme personer, der ikke er blege for lige at smide en rensning af kabinet + hardware oveni en eventuel reperation, uden yderligere omkostninger. Hvis ikke det er service, ved jeg skisme ikk hva det ellers er. Helt klart en 5'er herfra!
DataCity er godt nok en lille firma. Men det bliver lavet ordenligt og godt og altid royalet over for køb. helt sikkert et firma der skal bruges og nydes !