[REPLY]
Jeg har brugt Dansk Digitalcenter to gange til at sætte parabol op. De er kompetente og altid venlige til at hjælpe. Den virkelige test kom, da viasat-boksen døde. Viasat kom med en søforklaring om, at der må være noget galt med signalkvaliteten. Ddc konstaterede allerede i telefonen, at harddisken var gået, og de skiftede den hurtigt på garantien.
Så lykkedes det for svigermor og se tv2 igen det kunne boxertv ikk klare men det kunne danskkabertv en flink montør god service og svigermor bliv glad
Jeg skulle have justeret mit parabolanlæg og ringede i juni til Dansk Digital Center for at bede dem komme forbi og klare opgaven. Efter deres første besøg medio juni, som jeg betalte kontant for, var der stadig problemer med at modtage kanaler fra Astra. Det kom de så forbi og klarede i slutningen af juni. Uden beregning. Hurra.
Efter sommerferien fik vi så nyt fjernsyn med indbygget paraboltuner, og nu viste det sig, at der stadig ikke var orden i tingene. Endnu en gang måtte de ud og nu viste det sig, at den ene LNB var defekt. Den blev så skiftet ud en uge senere - uden at jeg var til stede. Montøren lagde en arbejdsseddel med opkrævningen for dette arbejde, som jeg betalte samme dag via overførsel til firmaets bankkonto.
Nu har jeg så i dag modtaget endnu en opkrævning på det beløb, jeg allerede har betalt. Når man ringer til firmaet, får man bare en sang fra de varme lande, og vedkommende lover at ringe tilbage. Intet sker og jeg har derfor valgt at sende fakturaen retur sammen med dokumentation for, at jeg allerede én gang har betalt for arbejdet.
Summa summarum: fire besøg for at få mit parabolanlæg op på det niveau, som det skulle have været allerede efter første besøg. En opkrævning for noget, jeg allerede har betalt for. Et firma, der åbenbart ikke har styr på deres bogholderi.