[REPLY]
Min kære søster valgte at give mig og min kæreste en startpakke med to E-cigeratter fra din-ecigerat.dk. Vi var begge skeptiske, men allerede efter en uges brug er vi blevet så glade for vores ecigeratter og vi bruger næsten kun dem hver dag!
E-cigeratten er af rigtig god kvalitet og de forskellige typer E-juice smager rigtig godt.
Din-ecigerat.dk kan klart anbefales!
Jeg har peøvet forskellige væsker fra forskellige firmaer og endelig fandt jeg den bedste og reneste - nemlig her. Jeg var ved at blive træt af nogle væsker, fordi efter en påfyldning, var der allerede en væmmelig smag. Efter at jeg begyndte at købe mine væsker her, har jeg en dejlig og ren oplevelse i mange mange dage, inden jeg skal have en ny væde. jeg kan VARMT anbefale alle at handle her, for jeg har ikke røget en eneste cigaret siden 1 februar.
Anni Kongstad
hej alle sammen
det er en super side den kan anbefales til alle menesker det er billigt hurtig levering og super service jeg skrev til dem at jeg ønskede runde mundstykker og de har bestilt dem hjem jeg kan ikk sige andet end det er et vildt god koncept og gennem tænkt
24 timer fra bestilling til levering.
og produktet virker
Bestilte en startpakke den 1. marts og allerede dagen efter modtog jeg en dellevering. Jeg havde bl.a. bestilt et ekstra batteri og andet, som jeg vidste ikke var på lager og der var 10 dages leveringstid. Jeg forventer først at modtage det sidste idag den 20. marts, 10 dage for sent og det er ikke godt nok! De har dog svaret på henvendelser og også sent info om at varerne blev yderligere forsinket.
Konklussion:
Rigtig godt produkt men køb kun varer som er på lager med mindre du er villig til at vente på dine varer.
Og så lige et tip hvis du vælger at købe e-cigaretter hos Din eCigaret:
Køb eGo Clear X modellen hvor brænder kan udskiftes og man kan gøre udstyret rent ved at skille det ad og brænder kan skiftes seperat for 19 kr.!
Lav dybe langsomme sug og ikke hurtige. Så får du noget bedre 'røg' :)
Jeg startede med at dampe for 8 mdr. siden og har ikke rørt en alm. sigaret siden.
Jeg har simpethen ikke haft behov for det.
Jeg handler nu hos Din E-cigaret, det er nemt og enkelt, de har det man skal bruge, nemmere kan det ikke være:-)
Jeg bestilte en "eGo Clear X m. LCD Display" og noget e-juice d. 28 februar - 2013, hvor leveringstiden, på hjemmesiden, var 5-6 dage (da de ikke havde eGo Clear på lager).
Dagen efter d. 1 marts modtog jeg e-juicen og en lille meddelelse om at "Startkit eftersendes i næste uge". Nu sidder jeg så her d. 11 marts og venter stadig på mit startkit. Jeg skrev en mail d. 8 marts og forhørte mig om hvor langt varen var kommet i forløbet, dette var hvad jeg fik tilbage: "Vi henviser til vores udsendte mail" . Hvilken mail ?
* Efter en lille snak med din-ecigaret er vi kommet frem til en løsning og jeg fik forklaring på hvorfor leveringstiden var overskredet. I bund og grund var det ikke deres fejl, men et problem fra leverandørens side.
Mailen der blev omtalt om var simpelthen gået tabt i deres system og aldrig sendt.
** Det er ikke sidste gang jeg vil handle hos din-ecigaret men jeg vil overveje at vente med at købe hvis de ikke har det på lager.
Jeg har bestilt 2 gange ved Din eCigaret. Første gang var det ok på trods af en lille uges leveringstid. Anden gang gik der også næsten en uge og da jeg modtog pakken manglede der noget af det jeg havde bestilt/betalt for. Jeg skrev en mail samme dag som jeg modtog varen og først efter godt en uge og yderligere en mail modtog jeg et svar. De lovede at sende de manglende dele med det samme. I skrivende stund er det nu godt en uge siden jeg fik svar - men har endnu ikke modtaget resten. Det er desværre ikke godt nok...
En kammerat og jeg bestilte en masse ting på din-ecigaret.dk og nogle af tingene stod der ikke på lager ca. 10 hverdage. det vidste vi godt, men det hastede heller ikke, da vi havde trykket bestil, havde jeg glemt at bestille en ekstra oplader. jeg glemmer alt om det, og pludselig kommer der en pakke, med alle de ting vi havde bestilt, pånær det der var i rest (helt perfekt). jeg ringer så derind, for at høre om de kan tilføje en lader hvis jeg lige overføre så den kan komme med de andre ting der var på rest, men der sagde de så, at hvis jeg bestilte den, ville der komme er fragt gebyr på 29 kr. (opladeren koster 47) men inden jeg når at tænke mig om siger ham fra christian fra kundeservice at jeg bare bestiller den, så laver han lige en rabatkode til mig, og vupti, så har jeg bestilt en oplader også. Det er fandme iorden.
DET er god kundeservice!
hej jeg har ikke handlet hos dem før. de holde hvad de lover på hjemme siden. men jeg ville nu godt ønske at de havde flere muligheder, inden for e-juice. ikke kun i smag men også i styrke, det hele er på 18mg. og det er svært at finde stede man kan købe e-juice hende.
Jeg kan dog ikke give 6 stjerner da jeg er langt henne i bestillingen før det oplyses der ikke kan buges kreditkort. Det burde have stået med store bogstaver på forsiden. Nu var det ikke et problem for med bank overførsel gik der heldigvis kun 1 dag, men det kunne have varet længere.........
Men udover det kom knægtens e.cigaretter tirsdag efter betalingen var gået igennem fredag, det kan ikke været meget anderledes der står jo 2- 3 hverdage med Postdanmark.
jeg må sige at de har givet mig en god service,og føler mig godt behandlet.
Jeg bestilte min e cigaret efter at have set et døgn tilbud og den efterfølgende hverdag fik jeg en mail om at den var sendt. dagen efter fik jeg min bestilling. Jeg var menthol ryger og oppe på 30-40 cigaretter dagligt og jeg er nu fuldstændig gået over på e-cigaret og er nede på 18 mg nigotin. min eneste klage er at der på hjemmesiden bliver anbefalet en mint ryge vædske til menthol rygere. det er da noget af det værste jeg har smagt til min rygning. den smager som en dårlig tandpasta. ellers er jeg rigtig godt tilfreds
Allerede når du besøger hjemmesiden, popper der et lille chatvindue op, med en sød supporter der vil hjælpe dig undervejs i købet. Denne service har jeg ALDRIG stødt på, i mine 12 år på nettet, og var forbløffet. Hun guider mig igennem mit køb, forklarer alt i perfekt detajle og giver mig endda lidt ekstra service i form af valgbart batteri, uden ekstrabetaling. Så nu kunne jeg knap nok vente, på at pulse løs på min nye maskine. Desværre går der jo 2-3 dage, og jeg må vente. Så ringer dørtelefonen, og jeg løber glad hen til vinduet. Det er postmanden.
Under 18 timer efter jeg har bestilt min e-cig, sidder jeg med den og ryger løs. Produktet er perfekt, og servicen er langt over hvad man kan forvente. Især når priserne er 20-30% under markedet.
Hold da kæft en god service.
Efter jeg bestilte min ecigaret, gik der kun 2 dage inden jeg modtog min bestilling.
Jeg var imidlertid skuffet over virkningen af cigaretten. Derfor satte jeg med det samme en negativ anmeldelse her på siden.
Der var imidlertid øjeblikkelig respons fra din-eCigaret, hvor Esben foreslog en løsning, som han troede ville hjælpe. Allerede på andendagen derefter modtog jeg de produkter der skulle erstatte dele af min originale bestilling. Og det endda uden extra betaling.
Dette fungerer, så nu er cigaretten fuldt funktionsdygtig..
Desværre er det sådan at, lige så snart jeg anvender den, snører min hals sig sammen og jeg får åndenød. Jeg er mangeårig ryger og har aldrig haft de problemer med rigtige cigaretter.
Dette betyder på ingen måde at der er noget i vejen med produktet, men mere, at hvis man har tendens til rygerlunger kan der her være et problem og det er jeg frygteligt ked af, for det var netop for at ikke at forværre mit lungeproblem jeg ville prøve en ecigaret.
Tilbage står, at der var lynhurtig respons fra Din-eCigaret, og det tager jeg hatten af for og kan på det varmeste anbefale at købe sine damprygeprodukter her.
Jeg bestilte for små 3 uger siden en E-cigaret hos din eCigaret. Jeg var meget skuffet da jeg modtog varen, eftersom den ikke levede op til mine forventninger på nogen måde.
Da jeg er lidt af en "drama-queen" fik jeg hurtigt klaget over min misfornøjelse. Jeg fik forholdsvist hurtigt en mail fra dem, hvori de skrev, at de ville finde en løsning.
Dagene gik, og jeg blev lidt utålmodig, og skrev igen. Aldrig har jeg før oplevet så professionel og kundeminded et comeback, som jeg nu gjorde. De har på alle tænkelige måder gjort alt i deres magt for at rette op på mit tilfredsheds niveau.
Jeg vil ene og alene på deres professionelle og fantastiske kundebetjening give dem 5 stjerner. Kunne jeg give dem yderligere 5 for den ego-c jeg har modtaget, så ville jeg også gøre det.
Jeg vil varmt anbefale at handle hos din eCigaret, for er der et problem, så tager de hånd om det. Med kundens tilfredshed i centrum. De ærer deres aftaler, hvilket er et stort plus for enhver kunde.
hejsa startede med at jeg nu ville sætte cigret forbruget ned,og fandt denne,EL.cigret, troede ikke rigtigt på den i starten med hvad jeg havde hørt,
Men nu efter at have haft den under behandling som den ryger jeg er,har den sænket mit cigret forbrug,samtidig kan jeg tage et hive uden at genere andre stoppet ikke rygere...
før røg jeg ca 20 stk,efter at EL cigretten er kommet ind i min husholdning,er mit forbrug nu 8 alm cigretter om dagen,pga af at jeg startede med den smagfulde EL cigret,den mætter faktisk,lige så godt som en alm skadelig tjære cigeret,bare uden alle tilsætningstofferne,ja så er den nu en fast bestandel i min bryst lomme../ prøv den i vil ikke blive skuffet,jeg blev meget positivt overrasket over EL cigretten,,det er rart,og nemt...
Har bestilt den store pakke, men ved et uheld fik jeg den forkerte.
Kontaktede dem, og ingen problemer herved.
Kan varmt anbefale denne butik, de er i hvertfald min ecig leverandør fra nu af!
Bedste service jeg har modtaget. Dog kunne i godt sætte lidt mere flow i supporten, både telefonisk og mail, men det går! :)
Der gik næsten 14 dage inden jeg modtog min ordre.
Og viste sig efter kort brug at produktet ikke virkede.
Efter 3 mails og utallige forsøg på telefonisk kontakt lykkes det at få fat i dem ( eller tro kun der er en medarbejder ) Efter diskution om produktet gik de med at at sende en ny del ( damp delen ).
Den dukkede op efter 4 dage.
Dog gik der et døgn og problemet var det samme igen.
Både service og produktet er alt for ringe.
Og magter ikke og bøvle med at få fat i dem igen!!
Kan efter lang tids venten og telefonsnak stadig ikke bruge cigaretten jeg købte da det halve udstyr stadig mangler efter flere ugers venten trods at jeg har haft kontakt både pr telefon og pr mail......for ringe
Jeg er blevet kontaktet af firmaet efter et stykke tid hvor der var en del problemer med at få support.
Men er positiv overrasket over måden de efterfølgende har håndteret min sag på.
Så hvis det er fremgangs metoden fremover at rent faktisk tager hånd om deres kunder ligesom min sag, så er det ikke sidste gang jeg handler hos dem.
Ingen information?
Jeg bestilte på en tirsdag, og fik af vide at leveringen ville være 2-3 dage. Efter to dage (torsdag) sender jeg dem en mail, da jeg kan se de ikke har trukket pengene fra min konto. Jeg modtager ingen pakker og jeg får ikke svar på min mail.
Tirsdagen efter sender jeg en ny mail og onsdag får jeg så endelig svar; pengene er trukket og pakken skulle være på vej.
Så længe produktet kommer er alt jo okay, men bestemt ikke den bedste service jeg har oplevet på nettet.
HVIS pakken kommer idag, som de forventer den gør, har leveringen taget 8 dage og ikke de lovede max 3 dage.
Nu håber jeg bare jeg bliver glad for produktet! :)
vi takker mange gange for den fine service og gode varer. Vi handler helt sikkert her igen :-)
Havde desværre også problemer med den ene atomizer. Sendte en mail som ikke blev besvaret. Nå men prøvede igen og fik så et svar at jeg skulle sende den retur, så den kunne blive testet. Den sendte jeg retur den 1 FEB 2012 og kan se at den ligger til afhentning den 8 FEB 2012 på deres posthus, da den ikke kunne afleveres!! Så jeg venter stadig :-) Jeg har købt en ego T startpakke. Er ikke helt tilfreds, det er lidt træls at man skal trykke på knappen samtidig med at man suger. Synes heller ikke røgmængden er god nok.
17 FEB 2012
Må så lige ændre min bedømmelse til 4 stjerner. Gik kun et par dage så fik jeg byttet min atomizer og SÅ kom der røg. Samtidig fik jeg svar på mine mails, de havde vist haft problemer med deres server. Det kan jo ske. Har fundet ud af, at det er en god ide at have nogle atomizer i reserve, så de er bestilt ;-)
super hurtig levering bestilte onsdag den 1/2 og fik den leveret med posten den 2/2, havde dog lidt problemer med den ene af de 2 atomizers men efter en mail blev jeg traks ringet op af en med arbejder der vil sende en ny , super service kan varmt anbefale både firma og Startpakke eGo-T (Tank System) - LCD Display super fin e-cigaret
venner hold dampen oppe ;)
Afgav bestilling tirsdag formiddag og forventede så at have mine varer inden weekenden. Torsdag konstaterede jeg beløbet var fratrukket min konto, men stadig ingen varer. Søndag kontaktede jeg firmaet på mail for at høre, hvor varene blev af?
Denne besked tilbage mandag:
Vi beklager meget at der er sket en forsinkelse på afsendelsen af din ordre. Vi arbejder på højtryk for at få alle ordrer afsendt så hurtigt som muligt, men har desværre oplevet forsinkelser efter vores kontor blev ramt af det omtalte skybrud. I ordrens status kan vi se, at den står til at blive afsendt i morgen og du vil derfor kunne forvente at modtage den på onsdag.
Men det berettiger bestemt ikke til at hæve beløbet 6 dage før afsendelse af ordre.
Modtog heller ikke besked om at varen var afsendt, så det var en af mine dårlige oplevelser inden for nethandel.
Leveringen 100 % i orden, jeg havde varen dagen efter jeg havde bestilt og betalt. Produktet har jeg brugt i 14 dage og det smager fantastisk (jeg har bestilt e-juice med banansmag).. Jeg hygger mig med god samvittighed og i næste uge er det helt slut med cigaretterne -jeg er motiveret.
Bestilte min ønskede e cigaret, den var desværre udsolgt så den venlige mand sendte mig uden bregning en anden model som jeg kunne bruge end til den jeg havde bestilt kom på lager og vupti dagen efter modtog jeg den, den fungerede og igår modtog jeg så den jeg oprindelig havde bestilt og den gir virkelig røg og virker efter hensigten....
Kanon service og abselut stedet jeg køber mine filtre til min e cigaret :-)
Jeg faldt over Din eCigaret og så at de havde en begynder ecigaret til 125kr inkl fri fragt.Tænkte det ville være en kanon mulighed for at prøve konceptet af inden jeg gik ud og købte en masse gear. Modellen jeg har købt har godt nok ledning, men det passer perfekt til mig der sidder meget foran computeren og så gir den fuld damp og jeg slipper for opbrugte batterier der skal lades. Kort og godt, fuldt tilfredshed og godt produkt til en venlig pris:) ***** herfra
First, Im really suprised about the feedbacks coming. I bought the product for the best price on the market and i got a ecigaret which generates a lot of "smoke" and Im super happy about it. It has good batterilife and I can really see any weaknesses about this product. The service was incredible good, especially because they speak fluently english! Thanks for a nice product .. think people who give 1 star havent even tried it..
Er super glad for min ecigaret. God smag og det hele. Fik varen dagen efter jeg havde betalt. Kan varmt anbefale siden
Kasper Eckholdt Smith found this review useful