We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (16)
Orvillemedia

Bedste netværk - dygtige og hjælpsomme, hurtige betalinger og fede kampagner

Vi kan varmt anbefale orville media, de er der altid til at sirke du får det bedste ud af din trafik. De hjælpe med kampagner, tekster og opsætning.

Der er altid en positiv løsning på evt udfordringer og de er en af de bedste samarbejdes partnere jeg har arbejdet med i mine 8 år i branchen.

Så vil du have betaling til tiden, ingen knas og en hjælpsom samarbejdspartner, så er der orville media.

Excellent network partner

Orville Media is one of the select few who believe in good quality, customer service, and honest business through and through. It's been a pleasure working with them and I will continue to do so in the future.

My best regards to all the employees at Orville Media.
/Kim

Godt som gull...

Effektivt, trykt og enkelt – for sikker fremtidig vekst.

Anbefales på det sterkeste.

Det virker bare!!!

Service er i top og der er absolut ikke en finger at sætte på noget!! Anbefaler Orville til alle.

Orvillemedia

Benytter du endnu ikke Orville Media – så er du bagud :-)

Jeg kan varmt anbefale Orville Media, både som publisher og annoncør. De har et bredt udvalg af kampagner og er blandt de bedste og mest pålidelige, hvad angår hurtig og rettidig udbetaling.

De er altid lette at komme i kontakt med og giver gerne gode råd og konstruktiv vejledning, så man får det maksimale ud af potentialet.

Man fornemmer virkeligt Orville’s ægte engagement, for at man i fællesskab får det bedste ud af samarbejdet. Dette er vigtigt når man skal vælge et annonce-netværk. Naturligvis er split, lead-priser mm mindst ligeså vigtigt – men selv her hører de til i toppen.

Dette er helt klart fremtidens annoncenetværk, som allerede nu er blandt de bedste. Et både sikkert og klogt valg, både som publisher og annoncør.

#1 i DK.

Gennem flere år, har vi benyttet Orville Media som samarbejdspartner i Danmark, Sverige, Norge samt Finland. I løbet af de sidste år, er Orville begynde at bevæge sig ud på nye markeder og vi har fulgt trop.
Orville Media levere lækre og innovative kampagner. Hvor andre medier blot følger trenden, føler jeg, at Orville er med til at sætte trenden for markedet.
Som et af de få medier, er der aldrig bøvl med at få sine udbetalinger til tiden. Tilmed, køber Orville med en politik der gør, at de intet fratræk laver (Noget andre medier, straks burde se på).
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Orville Media.

Den bedste partner

Jeg har samarbejdet med Orville Media siden firmaets start, og jeg har de bedste erfaringer med det. Orville er godt ledet, og medarbejderne er dedikerede og professionelle. Det betyder meget - ikke mindst hvis man er ny i denne online-branche. Firmaet er altid parat til at hjælpe med at udarbejde kampagner og strategier. Skulle der opstå problemer med en enkelt ting, finder vi altid ud af det sammen.
Et meget væsentligt punkt er, at Orville altid har orden i teknikken og økonomien - det er ikke altid, det er er tilfældet i branchen. Orville Media med Tim Møllegaard ved roret er derfor den perfekte partner i en branche, der kan være vanskelig at finde rundt i.

Bedste kampagner & God samarbejdspartner

Har samarbejdet med Orville Media, lige siden de åbnede for nogle år tilbage.
Der er intet negativt at sige om Orville Media, men derimod en masse positivt, jeg vil nævne noget af det herunder.

- Orville, har aldrig udbetalt forsent.
- De har altid overholdt alle aftaler.
- De er altid nemme at få fat på, hvis man har spørgsmål.
- De har aldrig lavet fratræk pga. 'ugyldige leads' - noget som flere af deres konkurrenter ikke plejer at være tilbageholdende med, så snart man leverer godt på en kampagne.

Udover dette må man ikke glemme at Orville også har nogle af de absolute bedste kampagner, samt et system der er utroligt brugervenligt og altid online samt hurtigt.

Orville er klart min foretrukne samarbejdspartner, og de er efter min mening det mest seriøse affiliate bureau i branchen.

Super samarbejdspartner

Et netværk man som webmaster kan regne med. Lynhurtig support, betalinger til tiden, meget brugervenligt system og ikke mindst kundepleje i særklasse.

De bedste i mine øjne

Som gammel it ræv og erfaring fra hosting og produktion af websites har vi på nogle af vores tidligere medier, haft annoncer samt kørt leadgenerering igennem vores kanaler. Flere affiliate netværk sysler med tallene men min anbefaling til Orville bygger på

- vi får altid vores penge rettidigt
- vi taler kun med en kontaktperson
- altid kaffe på kanden hvis vi kigger spontant forbi
- åbne for nye tiltag
- supercool at arbejde med unge mennesker der tager kunderne seriøst

Jeg vil ikke sige vi kun samarbejder med Orville men det er absolut en TOP5 preferred partner for mig.

Super samarbejdspartner!

Jeg har nu været "medlem"/partner med Orville Media i over et halvt år. De er super hurtige til at svare tilbage på deres mails, de har ALTID taget telefonen når jeg har ringet til dem, og så er min udbetaling ALTID sket indenfor det tidsrum de har "lovet". Jeg giver dem 5 ud af 5 stjerner.

"Keep up the good work!" :-)

-Mathias Tarbensen

God samarbejdspartner

Vi har arbejdet sammen med Orville Media i et stykke tid nu, og har fået en super god service hele vejen igennem, og den personlige kontakt giver en god fornemmelse af at man er i trygge hænder. Hos Orville er de professionelle hele vejen igennem...

Mathias Tarbensen and Thomas Boerre found this review useful

Perfekt samarbejspartner

Har lavet forretning med Orville i nogle år nu. Der er har altid været en fin kommunikation og aftaler er altid blevet overholdt.

Kan kun anbefale dem som affiliate netværk.

Lige til og hurtigt!

Orville er et fantastisk affiliate netværk, mange annoncer især fra ASE som jeg er stor fan af!
Tracking virker som det skal, og opdatere mere eller mindre lige med det samme:-)
Brugervenligheden ved Orville er også i høj kvalitet, både med personlig kontakt, men også de partner mails der bliver sendt ud!
Kan klart anbefale Orville, til alle. Nye samt erfarne publishers!

Orvillemedia

Godt samarbejde - og god kundeservice

Nu har jeg i et halvt års tid arbejdet med annoncer fra Orville Media. Hvis du vil have bannere på din hjemmeside kan jeg varmt anbefale Orville Media som samarbejdspartner. Surveys og andre kampagner har også fungeret upåklageligt.

Orvillemedia

Meget ufine metoder til at lokke kunder i butikken.

Jeg modtager en e-mail med følgende.
--------------------
Emne: Vi søger testpersoner til en ny iPhone 4s.

Vi søger flere personer, som ønsker at teste den nyeste iPhone 4S eller
en af de andre nye smartphones på markedet!

Kunne du have interesse i at teste og efterfølgende beholde en af
følgende produkter!
- iPhone 4S
- Samsung Galaxy S3
- Nokia Lumia 900

Da der kun er et bestemt antal pladser, må du bekræfte hurtigst muligt.

Klik her og kom i gang med at teste med det samme: (LINK)
--------------------

Når man klikker på linket, skal man angive sit navn og e-mail samt acceptere "betingelserne".
Ved at nærlæse disse betingelser finder man ud af at kun én af de "testere" de søger rent faktisk får en mobiltelefon.
Resten bliver blot tilmeldt 7 forskellige nyhedsbreve samt kontaktet af et utal af annoncører pr. telefon.

"Efter tilmeldingsperioden er overstået vil en jury hos Orville Media udvælge de bedst egnede produkt-testere og der bliver så trukket lod blandt de egnede tilmeldinger.
Når der er fundet en egnet kandidat vil denne blive tilbudt at teste det pågældende produkt. Der skal bruges en produkt-tester pr. produkt.". (der var 3 mobiler at vælge imellem, så kun 3 personer modtager en telefon)

Efter min opfattelse er dette en grov vildledning af forbrugeren.
Enhver vil opfatte tilbudet som en mulighed for at modtage/teste en mobiltelefon, men stort set ingen får en telefon.
Man får kun en masse reklamer på email og telefon.

Finn Zeigermann found this review useful

Is Orvillemedia your company?