[REPLY]
Jeg fandt udvalget godt og kunne konstatere at vi bl.a. kunne finde de nyeste 2013 Römer autostole til konkurrencedygtige priser. Thumbs up herfra vi kan kun varmt anbefale butikken!
Var lidt mistænkelig da de ikke har e-mærke, og domænet blev registreret for under 6 måneder siden, men besluttede at prøve med dem alligevel, da alternativet i forholdt til ønsket model og pris, ellers var en butik i tyskland.
Og jeg må sige at leveringstid mv ikke fejler noget. Autostol leveret med DPD fra laget i Tyskland lige til døren - ved ikke helt hvad der ville været sket hvis der ikke have været nogle hjemme...
Eneste minus, var at TrackAndTrace URL'en ikke var clickbar - men det skal med, alene fordi det ikke skal være en rose forening :)
Fandt den kvalitets autostol jeg havde brug for til den billigste pris jeg kunne opdrive på nettet.
Fik besked på at den vil være hos mig 3-5 dage senere. Den kom på 3 dagen.
Smukt!
Fandt den ønskede autostol, på nettet, E autostol havde den bedste pris, samt en hjemmeside der virker fint.
Levering på 2 dage. Super
jah - overskriften siger det hele. Jeg købte en stol ca. 1000 kr. billigere end andre steder og næsten samme pris som i tyskland. Stolen kom med posten nogle dage senere pænt pakket ind.
Kan klart anbefales!
Hej vi har købe en ny Rømer auto stol til Johanne i rød naturligvis.Det var en super nem og overskuelig hjemmeside. De lever op til deres udsagn om hurtig og nem leverig. Så er det den gode kvalitet, som vi kender. Johanne er bare super glad for at få en stol lige så stor som storbroders. :-) Jan og Birgitta
Vi har købt en Römer autostol via E-autostol.dk
Vi kan kun anbefale denne side til alle andre. Vi havde en fantastisk oplevelse.
Som et af de eneste steder på en dansk hjemmesiden fandt vi den lige præcis den autostol som vi ville have og oveni købet til en fantastisk pris.
Super hurtig levering.
Vi kan bestemt ikke klage over noget som helst og vil anbefale e-autostol.dk til alle andre.
Købte en autostol hos E-autostol.dk og har kun positiv til dem.
Kontaktede dem inden jeg bestilte ang. levering, da det var lidt en haste sag.
Varen kom til tiden som jeg var blevet oplyst.
Er i FULDT tilfreds med jeg valgte E-Autostol.dk.
Ps.
Junior er vild med hans stol og elsker at køre bil