We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (20)

Nemt og hurtigt:)

Fik tilsendt et link til produktet indenfor 15 min så det var fint...

Havde dog lidt svært ved finde ud af det med installationen, men fik rigtig god support via mail og så var det løst.

Jeg er bestemt ikke computerstærk,, men vidste at det var vigtigt med sikkerhed på min computer, og her fik jeg god vejledning hos e-gear.dk... Så kan varmt anbefale det til andre.

Billig antivirus program

Jeg fandt et billigt antivirus program hos E-gear på dansk og jeg er meget tilfreds med købet da alt fungere efter hensigten. Levering skete inden for 15 min.

Martin Egesø found this review useful

e-Gear.dk

Hurtig levering og god kundeservice!

Bestilte BitDefender Antivirus 2013, da jeg havde problemer med virus på min computer. Jeg modtog min licensnøgle via email inden for 10 min efter bestilling.

Kan varmt anbefale E-Gear.dk hvis du skal bruge software!

Billigt software

Jeg købte AVG Antivirus via e-Gear.dk og for første gang har jeg oplevet, at få leveret mit køb direkte til mn mail adresse. Det er smart og så er man fri for at vente på at en pakke kommer med posten. Udover, at jeg sparer forsendelsen så var prisen på AVG kun på 139 kr. og jeg har aldrig set programmet så billigt i Danmark. Vi kan anbefale at kigge hos e-Gear.dk, da de har nogle rigtigt lave priser på software og programmer. God oplevelse herfra!

Det spiller 100 procent!

Gode priser, ingen problemer med leveringen.
Kort sagt, hos e-gear.dk der kører det smertefrit, som det forventes når man handler på nettet.
Andre virksomheder kan lære noget her.
Stort 5-tal herfra ihvertfald.

e-Gear.dk

Stort udvalg og gode priser

Det gode ved e-Gear.dk er de store udvalg, men ikke mindst de gode priser.... Så mangler du software programmer er e-Gear.dk bestemt et godt valg.

Super kundeservice

Havde bestilt en forkert gamermus, der skulle bruges dagen efter modtagelsen. E-gear sendte den rigtige mus med det samme ub. og uden nogen problemer, bare jeg lovede at sende den anden mus tilbage inden for en uge. Så det hele løste sig. Det er god service!

e-Gear.dk

God service og hurtig levering

Mit indtryk af e-gear.dk er meget positivt, da jeg skulle købe en fødselsdagsgave til min nevø. Priserne på de varer jeg kiggede på og sammenlignede med andre steder var fornuftige og det købte produkt blev hurtigt leveret. Kort fortalt, det fungerer fint hos e-gear.dk.

Martin Egesø found this review useful

mega god

kommer med varen kan ikke andbefale andet ;)

Meget hurtig levering

Bestilte fredag aften modtog pakken mandag morgen.
Super service fra en lille virksomhed - vil handle der igen!

Hurtig og effektivt

Bestilte mandag eftermiddag. Fik en undskyldning omkring langsomhed om tirsdagen og varen ankom onsdag middag.

Vil handle der igen

e-Gear.dk

Hurtig, Effektiv Og Profesionel Service!

Jeg kan ikke andet end at anbefale E-Gear!
Fik min gaming pc før forventet, fuldt ud samlet og klar til brug 2 dage efter bestilling (Selvom der skulle bestilles varer i udlandet), tilhørende diverse ekstra kabler til fremtidige opgraderinger.
Servicen var fantastisk og der var lynhurtig respons på min e-mail.
Jeg ønsker gerne at benytte E-Gear igen, da de virker både hurtige, effektive og professionelle!

• Svendborg, DK
  • 5 Reviews

Super hurtig levering og super service

Ringede til E-Gear mandag kl. 17,15 og fik pakken med Post DK tirsdag kl. 13,00.
Pakken er en fødselsdagsgave til om onsdagen, så varen er endnu ikke tjekket.
Med den hurtige levering og meget forstående og imødekommende telefonservice kan E-Gear helt klart anbefales.

Effektivt

Nem side at gå til. Nem bestilling. Fik ny musemåtte, samt et USB stick. Blev leveret hurtigt og sikkert uden problemer.

En handel der forløb lige som den skulle. Anbefalet herfra.

• København, DK
  • 5 Reviews

Hurtigt og nemt.

Jeg kan ikke huske hvornår jeg bestilte, men jeg modtog ihvertfald min musemåtte her i går.

Det var super nemt, og hurtigt.
Easy, easy, 5 stjerner.

Super kundeservice

Jeg bestilte nogle varer hos e-gear.dk og modtag dem dagen efter, hvilket i sig selv er fint.
Det ene produkt virkede desværre ikke, så jeg sendte en mail til dem. Indenfor en time fik jeg et pænt svar med instruktioner om returneringen. 3 dage efter jeg sendte varen retur, modtog jeg et nyt.
e-gear.dk kan klart anbefales fra min side af. Og jeg handler helt sikkert her igen.

hurtig og effektiv

Sandisk Extreme SD card - kom 2 dage efter ordre

Hurtig levering.

Bestilt headset ankom efter to dage. Hurtig/venligt svar på forespørgsel.

e-Gear.dk

Jeg bestilte et headset onsdag eftermiddag og fik det torsdag formiddag med posten. Det er hurtig levering :) Og så var der en lille pose slik med i pakken, det er sku da service.