[REPLY]
Jeg er meget imponeret over deres kundeservice! Jeg lavede selv en fejl i bestillingen, og henvendte mig. De rettede fejlen og sendte min pakke afsted med det samme til den rigtige destination, og fik pakken meget hurtigt!
Tak for god service!
Dejligt igen at kunne få kontakt med Easy To Smoke´s kundeservice, hurtigt nemt...
Nem hjemmeside, kvaliteten på produkterne er bare helt i top, sammenlignet med andre forhandlere og så er det tilmed super lave priser... og ej at forglemme lyn hurtig levering... Alt i alt bare perfekt :-)
Det kan betale sig at bruge denne side. Den er let overskuelig, god service og hurtig levering.
Har nu handlet hos easy-to-smoke.dk et par gange og har fået leveret mine varer hurtigt og uden problemer. Har også haft kontakt til deres kundeservice via mail, og der var hurtigt svar og den hjælp jeg havde brug for. Klart et sted jeg vil anbefale :)
Super service, hurtig levering og varerne lever op til det lovet
super god hjemme side og billigt. hurtig levering og alt i tip top orden.
Hurtig levering af de rigtig vare. Kan kun medgive mine bedste anbefalinger
Jeg gik bare ond og skrev det jeg ville ha og vupti så var det der :-)
Jeg kan ikke bruge et mundstykke med lang væde mere end højst en uge
De er simpelthen for dårlige
Jeg havde været uheldig at få nogle C4. Dem man fylder væske i. Dette meddelte jeg så til Easy to-smoke. og der var ikke nogen dikke dare. De sender mig 5 nye uden beregning, og jeg har dem så dagen derpå.. Service i top skulle man mene, :):)
har bestilet flere gange og fik hurtige levering..ingen problem.. med fantastisk service...bliver fast kunde og hjertelige anbefeler EASY TO SMOKE SOM BESTE INTERNET SHOP for e cig
Har nu betstilt ved easy to smoke 6-7 gange, hver gang modtager jeg pakken allerede næste dag. Ligeledes hvis du har spørgsmål mm svarer de mail meget hurtigt.. Priserne er billige i forhold til andre forhandlere. Er og bliver fast kunde ved dem, da det bare ikke kan blive bedre :-)
Hilsen en super tilfreds kunde
Julie Strange. .
Jeg bestilte og fik pakken et par dage senere. Der var ingen problemer og hurtig levering. :)
Ingen kredikort betaling, kun via paypal. ellers super service og hurtig levering
Kan godt anbefale at handle her, varerne kommer som lovet og det er noget billigere end mange andre steder:0)
Det er første gang at jeg har bestilt noget hos dem, jeg blev glædeligt overrasket, for dagen efter havde jeg mine varer i hånden, mange tak for det, sådan skal det være, og varerne er i rigtig god kvalitet.
Brugte der online chat, og fik hurtigt svar på mine tvivls ??
Easy to smoke er super at handle med hurtigt med vare og altid søde at snakke med over chatten
Du kan altid handle hos Easy to smoke, det kan jeg varmt anbefale.
Godt udvalg, med billige priser. Bestemt et af mine favorit steder at handle
God services , hurtig levering , og extrem billig i forhold til danske forhandler
Den sidste levering af 3 stk Ce4 V2 til 80 kr er noget lort, kunne kun bruges 1 dag, næste dag var glasset revnet og væsken løbet ud, har prøvet alle 3, og det er det samme. Hilsen Anna
Et firma, da da bare har varen til go´ pris hurtig levering, alt til UG. handler gerne med
dette firma igen. Det skal dog nævnes at jeg kun har købt deres e.liguid vædske
men den er rigtig fin til min smag. ( mentol og fersken )
Efter to dage gik mit første rør af og væske i hele etuiet :-/ har købt væske med lakrids smag, den smager ikke af noget :-/ dog er jeg stadig ved godt mod, mit andet rør holder stadig efter fem dage og jeg har bestilt nye væsker, det skal lige have en chance :-)
Bredt udvalg, rimelige priser og hurtig levering.
Ikke så meget pjat - det fungerer!
jeg købte 9 stk "brændere" hvor af 4 er defekte, oprettelses dato d. 30/3-2013 ordre id: 2850. de 2 blå og de to lilla var utætte, de andre farver virker fint!
Du skulle prøve, det er bare det bedste der findes.
og det lugter ikke.
prøv det.