We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (3)

Taget ved næsen af EF

Priserne er tårnhøje, men til gengæld skulle der være super hjælp til al det praktiske. Det var i hvert fald derfor jeg henvendte mig til dem. Der var da også masser af hjælp fra deres side til hvordan jeg fik betalt pengene. Men det var også det fra den danske side.
Jeg havde bedt om, at få et tilbud på en samlet pakke, og den fulde pris dette ville koste. Jeg fik det, tænkte over det og sagde ja. Da jeg halvanden måned efter stod blot 1 uge fra at skulle afsted fik jeg en ekstra regning på næsten 10000! Det skulle betales ellers var der ingen tur. Grunden var ændringer i den amerikanske valuta. Det stod da også med helt småt formuleret i under 1 sætning på en af mange sider med flere koloner af tekst. Jeg gik ind og kiggede på hvornår der havde været ændringer i den amerikanske valuta og så, at det var 10 måneder siden den store ændring havde været. Det havde de åben bart "GLEMT" da de gav mig et tilbud.

De papirer jeg havde fået, som hjælp til hvilke papirer man skulle havde udfyldt inden afrejse, var virkelig mangelfulde. Når man sammenlignede med hvad den amerikanske ambassade havde af list af papirer der skulle være udfyldt inden var den mere end mangelfuld.

Jeg havde derefter snakket med min kontakt person hos EF og han fik en af hans kollegaer til at sende mig en ny opdateret liste med hvad jeg skulle have med. Her skrev de, at et af papirerne udstedt af den amerikanske ambassade skulle gemmes trykt derhjemme. Det var den største bommert jeg til dags dato har oplevet. Da jeg landede i USA og skulle have kontrolleret papirer skulle jeg sjovt nok fremvise dette papir! Det endte med en tur på et amerikansk POLITIKONTOR! Jeg sad og ventede i mange timer og så mit fly og alle andre fly til min destination lette, mens jeg sad på dette politikontor. Jeg fik dog til sidst lov at komme ind, men skulle nu udfylde en god sjat nye papirer, havde dem der lå derhjemme tilsendt og til sidst skulle jeg ned til et offentligt kontor og havde dem godkendt det hele for jeg kunne få lov at blive. Rigtig træls start på turen,

Lærerne på skolen var flinke, det må man give dem, men indholdet af undervisningen var meget svingende i den lave ende. Jeg blev pladseret i en spin klasse med film hvor det eneste vi lavede var at se de nye amerikanske film som "In time".
Maden på campus var decideret ringe, jeg ved ikke om det var amerikansk campus kvalitet eller hvad det var. Men det eneste spiselige var salaten. Effektiv slankekur.
Kvaliteten af værelserne var ringe og der var tit ting som gik i stykker pga. ren slitage. Dog var de mexicanske medarbejdere flinke til at fikse problemet.
Der var stort set fester på campus hver aften, hvor der blev indtaget alkohol og røget hash i store mængder. Det hele lignede en mellemting mellem festerne i American Pie og det tv udsendelser der følger unge i Sunny beach.

Dog skal det pointeres, at det sociale på skolen var godt, og selvom de fleste holdt sig til deres hjemlands sprog og gik i grupper med folk derfra, fik man stadig en masse nye venner fra over alt i verden.

De rige børns klub

Deres rejser er urimelig dyre. Og hvis man som teenager virkelig ønsker og tage afsted, skal ens forældre, eller en selv, have pengepungen i orden.

Fantastisk.

Jeg valgte i mit sabbatår at rejse med EF i en måned til Miami Beach. Det er en beslutning jeg aldrig vil fortryde. Absolut den fedeste oplevelse. Der er styr på tingene og ønsker du den mindste hjælp vil de altid være der. Kan varmt anbefales!

Is EF Danmark your company?