We are hiring!

Jeg var meget tilfreds.

Perfekt

Ingen problemer. Hurtig levering

Review by confirmed purchaser

Super hjemmeside med god beskrivelse af de enkelte produkter

Købet foregik uden problemer og varen blev leveret som lovet

Review by confirmed purchaser

Lækre produkter og god kvalitet.

Har handlet her et par gange, og det har altid været med en god fornemmelse, og godt indtryk af hvad man får for pengene. Kvaliteten holder, og levere det hurtigt.

Review by confirmed purchaser

Tak for hurtig levering og nem bestilling på hjemmesiden.

Overskuelig køb, hurtig service

Bestilte noget hos dem som blev sendt med post danmark som brev. Da brevet stadig ikke var dukket op ugen efter, skrev jeg til dem, og de sendte med det samme varene igen, da brevet formentlig var forsvundet hos post danmark.
Næste dag kunne jeg så hente 2 pakker, den første de havde sendt var åbenbart dukket op, jeg bad derfor post danmark om at sende en af dem tilbage.
De svare hurtigt på mail, og det er nemt at overskue hvilke pærer man skal have fat i på hjemmesiden.

Super

Alt forløb perfekt og varerne blev leveret lynhurtigt.

Brugervenlig hjemmeside

godt overblik over produkterne
nem betalingsmåde
hurtig levering

Sådan !

Det kan vist ikke gøres meget bedre!

Review by confirmed purchaser

Pålidelig webshop med god service

Bestilte en LED pære, som desværre var gået i stykker under transporten. Kontaktede Energilys, som straks sendte en ny LED pære samt en returlabel til den defekte pære.

Dog var jeg ikke tilfreds med den LED pære jeg bestilte, da jeg ikke helt synes den leverede de specifikationer, som angivet på hjemmesiden. Det vil jeg dog ikke klandre Energilys for, da de bare videresælger produktet. Og der var heller ikke det mindste problem med at returnere LED pæren bagefter. Et par dage senere tilbageførte Energilys beløbet til min konto.

Så selvom jeg ikke var tilfreds med produktet leverede Energilys en fremragende service. Ros for det.

Altid levering til tiden

Et godt sted at handle, varerne lever fuldt op til forventningen.

Review by confirmed purchaser

De bedste anbefalinger skal lyde herfra

Nemt, god pris og hurtig levering. Nemmere end at gå til din lokale VVS butik!

varen iorden

Hurtig levering,varen iorden

Review by confirmed purchaser

God og kompetent vejledning ved telefonservice. Præcis forsendelses-afvikling.

Ville købe nogle specifikke pærer til et specielt projekt, og tog telefonisk kontakt for at få nogle detaljer.
Meget kompetent vejledning og projektet lykkedes. :-)

Alt i skønneste orden

Kan kun anbefale Energilys.dk. Alt fungerede optimalt.

Nem og hurtig

Det virker bare og hurtig levering lige til døren

Energilys.dk

Har købt af to gange inden for de sidste uger. Varer bestilt om aftenen afsendes næste dag. Er kommet frem på andendagen. Hurtigt og effektivt:)

Sådan

Alt fungerer perfekt. Manglede at bestille et par varer da ordren var sendt. Bestilte det sidste og ringede til dem om morgenen samme dag som varer skulle sendes. De satte de to ordrer sammen så jeg slap for fragt-omkostninger. Det duer:-)

Købte led pærer.

Spurgte om de passede til min. Sensor, - jep Ingen problem der, sagde den venlige ekspedienten på telefonen.

Men da pærerne havde været monteret 3 dage brændte min nye sensor af :-(

----- Blev kontaktet af firmaet som tilbød mig en ny sensor og en ny pærer --- Det er da service :)

Reply from Energilys.dk

Hej Jon
Har lige haft ringet til dig og bedt dig undersøge sagen lidt nærmere så vi kan få afklaret hvorvidt problemet skyldtes pærerne eller om der ligger noget helt andet bagved. Problemet du beskriver har vi aldrig oplevet før, men såfremt det viser sig det skyldtes en fejl på varen så tager vi selvfølgelig ansvaret for det og afhjælper problemet.

Vi ser frem til at høre fra dig snarest muligt så vi kan få sagen løst på en fair måde.

Mvh Christian - Energilys.dk

Review by confirmed purchaser

Vil du ha' de bedste LED pærer? så køb dem her!

Led pærer spare dig for en masse strøm, men der er mange forskellige kvaliteter og styrker i almindelig handel til mange forskellige priser. Vil du have den bedste vejledning og de bedste pærer til de bedste priser, så finder du det kun her hos matronics / energilys.
Hilsen Ingvar Olsen, Hjørring

Kan anbefale jeres firma

God service forventningerne er som jeg havde regnet med jeg er godt tilfreds og kan anbefale jeres firme

Jan Poulsen

helt i top

handler her tit, internet handel som det burde være !

Review by confirmed purchaser

Miljøholdet syntes at belysningen svarer til forventningen

Jeg kan virkelig godt anbefale den form for energilys, jeg venter kun på at få undersøgt
hvad Miljøholdet kan spare på den nye energilys opsætning.

Nemt, hurtigt og problemfrit

Hurtig levering og god service. Fik dog bestilt en forkert type g4 pærer, og fik derfor at vide jeg bare skulle sende de pærer retur jeg havde fejlbestilt og pengene ville blive tilbageført på min konto, når de havde fået dem retur. Det hele kørte uden problemer og jeg kunne efter en kort rådgivning få bestilt de rigtige pærer.
Jeg vil helt klart købe belysning hos Energilys igen.

SUPER

Modtog hurtigt alle varerne. Kanon.

Hurtig og fin betjæning

Review by confirmed purchaser

Hurtig leverance og god service

Oplevede super hurtig levering ved to leverancer, havde dog også fået bestilt nogle vare, som desværre ikke kunne anvendes som planlagt. Også her oplevede jeg en fantastik hurtig respons, hvor betalingen for de tilbageleverede varer, var overført til min konto samme dag som varene var modtaget retur

hurtig overblik

Det er så nent handle her så selv jeg kan finde det rette produkt.

Review by confirmed purchaser

Fin hjemmeside, gode oplysninger og god service.

Du kan roligt handle med Energilys.dk Det jeg bestilte kom dagen efter og opfyldte mine forventninger. En opringning til Energilys inden jeg bestilte varene, angående usikkerhed om et enkelt produkt, blev hurtigt afklaret. Fin service.

God handel

God handel, omhyggeligt firma

Super

God vejledning og god service

prof. betjening.

Energilys er et godt firma, som leverer en rigtig god betjening. Jeg har dog lidt svært ved at finde monteringsvejledningerne.

Hurtig betjening!

Jeg har bestilt her fra 3 gange, til et par projekter hvor jeg har udskiftet trafo og lyskilder. Alle 3 gange har pakken været der dagen efter. Alle lyskilderne levede op til forventningen.

Perfekt service!

Min oplevelse er at Energilys.dk leverer perfekt service - også når man skal returnere varer.

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering, nem og sikkert leveret.

Tingene passer med det der er beskrevet på hjemmesiden. Det er ikke sidste gang jeg har købt led lys der.