We are hiring!

7 customer reviews
Review company
  • Reviews (7)

QIANBALL UDSTYR

Hurtig levering. Høj kundeservice. :-) god netbutik.

Featured review of Enjoysport

Enjoysport

Følger de store mærker i kvalitet, er bare billigere

Jako er super lækker kvalitets tøj, du får mere for pengene end ved at købe Addidas, Nike og alle de andre dyre mærker!
Jeg kan kun anbefale at købe Jako tøj, og så er servicen i top hos Enjoysport :)

Glimrende service og kvalitet

Har været meget tilfreds med at handle med enjoysport. De var fleksible og rare at handle med!

Super løbetøj

Mit favoritløbetrøje er den røde med lomme på ærmet og bagpå. Den har også en anden god detalje - hullerne til tommelfingrene. Selvom den bliver vasket to gange i ugen, har den samme farve, som da jeg købte den. Kanongod kvalitet

Enjoysport

Høj kvalitet til en meget fair pris !

Super lækre produkter, til en meget fair og overkommelig pris. Super service med hurtig levering !

Enjoysport

Rigtig god kvalitet og en fair pris - god service

Er rigtig glad for mine gode løbesko og min vinterjakke. Der var service med et smil og produktet var rigtig godt. Vender helt sikkert tilbage for prisen er helt i orden:-)

Enjoysport

Produkter af høj kvalitet til rimelige penge

Rigtig gode produkter af høj kvalitet til yderst rimelige penge og fin fin service med hurtig levering. :-)

Super fede produkter

Hurtig levering og super gode produkter til gode priser

found this review useful. Agree?

Thanks for your review.

To ensure that all reviews on Trustpilot is written by real people, you have to verify your email before your review is being posted online. You have just recieved an email with a link that instantly verifies your email.