[REPLY]
Jeg vil anbefale at alle husmødre/fædre får sig sådan en, den letter køkkenarbejdet. Jeg er meget tilfres med den jeg har købt igennem Etube, den er efektiv.
Vare og pris helt ok. Men når man ikke straks "opretter konto" og gi'r en masse oplysninger, der ikke rager andre, er opfølgning vanskelig. Og pengene trækkes straks, selvom der varer 4 dage før varen når frem. Retfærdigvis var mailsvarene hurtige og tonen imødekommende, når man altså havde fundet frem til hvor og hvordan, der skulle spørges. Vil dog nok gerne handle med e-tube igen.
Handel og levering og betaling som forventet. Hurtig svar fra kundeservice
Jeg fandt hos Etube et professionelt Panasonic videokamera 3.000 kr billigere end i nogen anden detail- og webbutik :) Så kan man godt leve med at leveringstiden var godt 14 dage. Jeg bestilte en række andre varer til mit firma, og de blev leveret over to omgange. Der var hurtigt svar på spørgsmål via mail. Alt i alt fin service og alt leveret som bestilt og til aftalt pris. Kan give Etube min varmeste anbefaling.
Abdullah Abou Hussein found this review useful
Bestilte en limpistol, men den var en uge undervejs. Alt fungerede perfekt m.h.t. bestilling, betaling - men kun 4 stjerner pga. den lange leveringstid.
Stor ros til Etube, fed web-shop med mange spændende produkter.
Helt klart et besøg værd
Website indicated item in stock, after ordering mail said out of stock with option to cancel. Item arrived after about a week with tracking. Slow but otherwise ok.
Så kan man ikke forlange mere:-)
Fik en hurtig og god service. De gange jeg kontaktede kundeservice enten på chat eller mail var der hurtigt svar. Fik svar selvom det var weekend hvilket jeg syntes er meget fornemt :-) . Så kan godt anbefale Etube
Alt var fint. Levering før forventet og emails undervejs, helt super.
Fin ekspedition og levering -
Havde bestilt forkert vare. Sendte retur og fik korrekt vare uden problemer.