We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (15)

Fin service

Produktet som forventet. Ekspeditionstid ok.

Ingen problemer

Kan varmt anbefales

Trustpilot supper

Jeg vil anbefale at alle husmødre/fædre får sig sådan en, den letter køkkenarbejdet. Jeg er meget tilfres med den jeg har købt igennem Etube, den er efektiv.

Kun til mg

Vare og pris helt ok. Men når man ikke straks "opretter konto" og gi'r en masse oplysninger, der ikke rager andre, er opfølgning vanskelig. Og pengene trækkes straks, selvom der varer 4 dage før varen når frem. Retfærdigvis var mailsvarene hurtige og tonen imødekommende, når man altså havde fundet frem til hvor og hvordan, der skulle spørges. Vil dog nok gerne handle med e-tube igen.

etube.dk

Jeg er godt tilfreds, Godt køb!

Handel og levering og betaling som forventet. Hurtig svar fra kundeservice

Review by confirmed purchaser

Sparede 3.000 kr. hos Etube!!

Jeg fandt hos Etube et professionelt Panasonic videokamera 3.000 kr billigere end i nogen anden detail- og webbutik :) Så kan man godt leve med at leveringstiden var godt 14 dage. Jeg bestilte en række andre varer til mit firma, og de blev leveret over to omgange. Der var hurtigt svar på spørgsmål via mail. Alt i alt fin service og alt leveret som bestilt og til aftalt pris. Kan give Etube min varmeste anbefaling.

Abdullah Abou Hussein found this review useful

Næsten perfekt

Bestilte en limpistol, men den var en uge undervejs. Alt fungerede perfekt m.h.t. bestilling, betaling - men kun 4 stjerner pga. den lange leveringstid.

etube.dk

Fed webshop med et kæmpe udvalg

Stor ros til Etube, fed web-shop med mange spændende produkter.
Helt klart et besøg værd

Ok!!

Lidt forsinket levering i forhold til det, der var opgivet.

Review by confirmed purchaser

Resonable, in stock not true, more than one week to delivery

Website indicated item in stock, after ordering mail said out of stock with option to cancel. Item arrived after about a week with tracking. Slow but otherwise ok.

God pris lynhurtig levering

Så kan man ikke forlange mere:-)

Hej Jimmi

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre vi levede op til dine forventninger.

Vi håber

God og hurtig service

Fik en hurtig og god service. De gange jeg kontaktede kundeservice enten på chat eller mail var der hurtigt svar. Fik svar selvom det var weekend hvilket jeg syntes er meget fornemt :-) . Så kan godt anbefale Etube

Hej Peter

Det glæder mig at høre at du har haft en god oplevelse med os. Vi gøre vores bedste for at levere en god service til vores kunder, mange tak for anmeldelsen.

Super information og levering

Alt var fint. Levering før forventet og emails undervejs, helt super.

Hej Hans

Det glæder mig at høre at du har haft en god oplevelse med os.
Tak for anmeldelsen.

Fin ekspedition og levering -

Fin ekspedition og levering -

Hej Jens

Tak for din anmeldelse. godt at høre at du er tilfreds med vores ekspedition og leveringstid.

Serviceminded

Havde bestilt forkert vare. Sendte retur og fik korrekt vare uden problemer.

Hej Ib
Vi takker også for et godt samarbejde. Mange tak for anmeldelsen.