We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (4)

Forkert vare - lang leveringstid

Jeg havde bestilt to ens bh'er i to forskellige farver.
Efter 5 arbejdsdage havde PostDanmark modtaget pakken. Altså ikke 3-4 dage. Som jeg dog kan acceptere - det sker jo. Men da pakken kommer ligger der en korrekt bh - og en forkert bh. Så nu, efter knap 1 1/2 uges venten må jeg sende den ene retur. Så kan man jo hygge sig med at tænke på hvornår pengene kommer retur. Den sidste bh må jeg ned i en butik og bestille. Det burde jeg have gjort til at starte med.
En fejl der kan ske, men jo virkelig nemt kan undgås ved at læse bestillingssedlen ordentligt.

Tine

Triumph

Svarer ikke på mails, returnerer ikke penge

Produkter bestilt online er fine, virker som god kvalitet. Det er så bare ærgerligt, at deres kundeservice er ikke-eksisterende. Har returneret varer for to uger siden, og kan se på track and trace, at pakken blev udleveret dagen efter. Jeg har rykket hele tre gange gennem en uge for en bekræftelse fra Triump om at de har modtaget retursending og info om, hvornår jeg får penge retur. De har ikke svaret på én eneste mail.
På deres hjemmeside skriver de, at man får en mail, når de har modtaget varer retur, hvorefter de vil indsætte pengene. Det overholder de ikke, kan jeg konstatere.

Ren nydelse

Kvalitets lingeri, reklamerne holder, hvad de lover.
Lang "holdbarhed"/slidstyrke - fedt design/stort udvalg/smarte farver.
Elsker denne form for selvforkælelse.

Is Triumph your company?