[REPLY]
Binnen een dag geleverd en alles helemaal prima in orde! Wat mij betreft een enorme aanrader!
Vlotte bestelling, makkelijk af te rekenen.
Duidelijk in aflever tijd. Snelle respons aftersales bij vertraging in bezorging buiten hun schuld. Goede service bij goed werkende kaart.
hallo,
ik heb 5-7 flashcard besteld,nog niet binnen
Ik heb een tijd geleden besteldt.
Door waterschade werd later geleverd (kan gebeuren)
Mail gekregen dat dinsdag verstuurd zou zijn.
Nu week later nog niet binnen gekregen.
Mail gestuurd wanneer het geleverd werd GEEN mail terug gehad.
Heb al meerdere keren wat besteld daar en toen wel gewoon goed geleverd, NU DRAMA.
Meteen na plaatsing werd ik gebeld door flashcard (klasse)
Het probleem is uit gelegd en een tevreden antwoord gekregen.
Dus nu nog even wachten totdat hij binnen komt.
Mijn mail had ik gereplayd en niet naar het gewone email adres gestuurd wat moest, dus daarom kreeg ik geen berichtje terug, doordat mijn mail nooit binnen gekomen kon zijn bij ze. Dus die fout lag bij mij en NIET bij flashcard.
Na wat strubelingen met de douane (volgens Flashcards.es) toch mijn kaartje ontvangen.
Werd in eerste instantie niet gezien, ondanks dat op de website staat vermeld dat hij geschikt was voor v1.43 of lager. (geen f-core aanwezig)
Na het zelf flashen werkt hij naar behoren.
Bij deze wil ik laten weten zeer te vrede te zijn over onze order. Toen de levering uitbleef heeft u ons via de e-mail (klantenservice) zeer vriendelijk geïnformeerd over de situatie en ons nog gevraagd om u op de hoogte te houden.
een ruime keuze en de prijzen zijn super
This review has been reported to customer service by the company
for only being about the product.
Customer service is in the process of investigating this review.
Following this investigation, it will either be deleted or returned to Trustpilot.
See our review guidelines here.
Overzichtelijke site en de kaart met vooraf geinstalleerde software werkt goed.
Correcte nette levering, messcherpe prijzen, levering iets langer dan vanuit Nederland, maar zeker acceptabel en het wachten waard!
Ik denk dat als de levering sneller gaat dat ik snel weer iets bestel
Het gaat immers wel over het produckt dat jullie niet snel leveren.
En dat ik er andere dingen na waarheid bij vermeld wil niet zeggen dat het zo maar weg gehaald mag worden.
Weer iets om achter te gaan verschuilen.
Laat klanten gewoon lezen hoe jullie met ons omspringen en ons geld afhandig maken dan kom je er tenminste ook eerlijk voor uit.
Bestelling is snel gedaan en snel geleverd. Helemaal perfect.
Heb vaker bij FLASHCARD.ES wat bestelt. Voor mijn zonen en ik. Producten altijd ontvangen en werkt altijd. Mijn zonen en ik hebben veel plezier met ons muziek, films en backups.
Ik bestelde voor het eerst en kan alleen maar zeer tevreden zijn.
De enige hobbel was dat de bestelling wat later kwam als beoofd,maar kreeg keurig reactie en uitleg waarom.
Ik zou zeggen houd vol!!!
Bestelling gedaan.
Levering liet even op zich wachten maar de kaart wekt perfect voor de 3DsXl. De software stond e al op en werkt. Onze zoon is blij en wij ook!!
Aanrader om kaarten te bestellen.
Ondanks het feit dat er problemen zijn met de nl douane ben ik redelijk tevreden en is er ook via de e-mail is er snel en goed gereageerd
Na wat problemen met de levering is alles netjes geregeld
Na een week nog niets ontvangen te hebben, begon ik me een beetje zorgen te maken, dus even een mailtje gestuurd of er iets aan de hand was.
Werd meteen gerustgesteld en als ik na een paar dagen nog niets ontvangen zou hebben, moest ik weer contact opnemen.
Was niet nodig, want de volgende dag had ik het binnen. Lastig, die douane!
Flashcard, goede service wederom!
Ik ben erg tevreden over mijn flashcard. Ik had er geen sd card bij besteld. Op de site staat een duidelijke beschrijving en downloads voor de software. Ik ben nieterg handig met dat soort dingen, maar zelfs voor mij erg goed te doen!
De verzendtermijn was echt wel wat aan de lange kant, 12 dagen.
Zorgvuldig ingepakt met begeleidende instructie over firmware en formatteren.
Jammer vind ik, dat er maar één skin / theme / achtergrond op het kaartje geïnstalleerd kan worden.
Mijn volgenden kaartje zal een ander zijn, werkt verder goed en dat is het belangrijkste.
Fijn om een betrouwbaar adres te hebben!
Jammer dat, als de zending bij de grens is tegengehouden, ik zelf moet mailen dat ik nog niks binnen heb.
Als dit kleine minpuntje op te lossen is dan krijgen ze *****
Wij zijn zeer goed behandeld ook naar aanleiding van mijn vraag die zeer snel en correct beantwoord werd. Ik ben zeer tevreden en zal zeker mijn vrienden en familie dit bedrijf doorgeven.
RECTIFICATIE op mijn voorgaande bericht.
Op de beoordeling van mij werd direct gereageerd door een van de medewerkers. Er werd mij om mijn telefoonnummer gevraagd (let wel: het was 23.30 uur), ik werd direct teruggebeld en ik werd door het proces heen geleid om dit voor elkaar te krijgen. Is gelukt, ook door mij als 68 jarige.
Mijn kleizoontjes zullen blij zijn.
Dus GEEN slechte beurt maar om met Radar te spreken een WARME DOUCHE voor Flashcard!!!
Even geduld hebben maar dan heb je ook wat.
Goedemiddag,
Een vlotte reactie op mijn mail dat ik mijn pakket niet ontvangen had. Maar bij mijn tweede mail kreeg ik bijna eenzelfde reactie.
Dan bekruipt je toch het gevoel dat het niet lekker zit, terwijl dat zo niet hoeft te zijn.
Als je een tweede mail wilt sturen dat de verwachting er is dat het wat langer duurt, zorg er dan voor dat die mail niet alle zinnen in zich heeft als de eerste mail. Komt als niet echt en erg gemaakt over. Geeft geen vertrouwen dat het goed gaat komen.
Mijn bestelling is nu bijna 2 weken na besteldatum gearriveerd. Werd netjes geantwoord over vertraging en dat de reden buiten hun schuld om was. En dat ze alles aan deden om snel te leveren. Met resultaat.
Ondanks een klein probleem met de verzending, niet de schuld van Flashcard overigens, een super service van Flashcard. Meteen reactie op mijn mail en het probleem was snel opgelost! Nogmaals super service!!!
Ik vond het prettig een reactie te ontvangen met uitleg over de reden van verlate levering. Uiteindelijk r4 kaart alsnog ontvangen.
Deze mensen hebben me enorm verdergeholpen, er was iets foutgelopen in de bestelling en dit is zonder veel problemen opgelost. Het contact was erg goed en duidelijk. Kortom, ik zou het aanraden.
Na de bestelling duurde de levering wat langer. Bij navraag bleek het een logistiek probleem te zijn omdat de douane moeilijk deed. Vanaf dat moment werd ik op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en werd mij verzekerd dat alles in orde zou komen. Dit is ook gebeurd. Bij een volgende order zal ik dat zeker weer via Flashcard doen.
Rene
Had een flashcard gekocht, na een week nog niet binnen. Mail gestuurt naar de klantenservice en deze heeft mij zeer klantvriendelijk benaderd en geholpen. De flashcard had ik een dag later in huis. Overigens werkt de card zeer goed! Mijn complimenten voor jullie service.
Omdat het wat langer duurde voordat ik het flashcard had ontvangen, mailde ik. Zeer snel antwoord, waren wat problemen met de douane, of ik nog even geduld wilde hebben. Prima, twee dagen later werd mijn flashcard bezorgd. Software erop gezet en top, werkt zoals beloofd met de laatste Nintendo firmware!