[REPLY]
Jag är en mycket nöjd återkommande kund, och kommer fortsättningsvis också att handla av Folkraceshop. Rekommenderar varmt andra att handla här.
Ni gjorde precis vad jag förväntat mig, ett himla bra o snabbt jobb, rekommenderas starkt. :)
Mycket bra affär, har det mesta hemma på lager till Volvo motorer. Alltid tillmötesgående och trevlig. Försöker alltid lösa det för kunden, så man kan hämta grejer direkt i butiken.
Beställde kolvringar på morgonen och hade dom i handen dagen efter, Verkligen snabb service.
Har vid två tillfällen behövt kontakta Stefan, en gång med delar som ej passade samt en gång med en artikel som missats i leveransen.
Har blivit proffsigt samt trevligt bemött båda gångerna och fått delarna skickade utan problem!
Ett mycket bra företag med bra service och snabb behandling!
Beställde på en söndag och fick allt på tisdagen efter, snabb kundservice över FB. Kanoners!
Billigt!
Funka kalas, trevlig i telefonen och allt funkade smärtfritt.
Bra och lätt hemsida, seriöst till 100%
Snabbt,smidigt och bra delar!
Skickade och fråga om kolvringarna är samma till alla B230 och fick snabbt svar och när jag sedan beställde var de snabb och bra leverns!
//Peter
Skickade en kamaxel med silvertejp på, men ni ville ha en till för att ni inte kunde få bort klistret om ni är så duktiga på att slipa om en kammaxel borde ni lösa lite klister!
jag är hel nöjd med produkterna synd bara att det var slut på bäraarmarna just när jag skulle beställa
Beställde ett chip till en c20ne. Så nu bär det av till Mantorp den 16 mars för skrotbilsrejs.
Aldrig några problem,
bara plus för servicen att kunna hämta grejer på plats när som helst!
Sendte varene raskt! Enkelt og greit å ha med å gjøre!
Behövde mekanisk bränslepump, snabbaste stället att få tag i en kanonbra pump var folkraceshop!!! Flera tummar upp, minst två... gärna fler. Bra pris, bra pump, snabb service, bra mailuppdatering när det var på väg. Våga vägra elpump!!!
Fick det jag beställt ett par dagar efter. Lite dyr frakt men annars bra pris!
Snabba å trevliga grymt nöjd med deras varor
Jag tyckte att det gick snabbt och enkelt. Men att fraktkostnaden blev lite för dyr!
riktigt bra, å snabb leverans å rätt grejer som man bestält å inga skader på paket eller någonting.
Mycket schysst service och grymt trevlig personal. Snabb leverans. Svarar alltid på telefon/mail.
Har aldrig varit besviken
100% Nöjd återkommer !