[REPLY]
Super super service, smarte briller og lækkert koncept. Jeg har endnu ikke fået mine briller, fordi jeg først skulle til øjenlæge - men kontakten med Foof (Susanne) om hvordan vi nu lige gør etc. - har været helt fantastisk. Nu har jeg fået valgt stel, nu skal der lige måles og så har jeg snart de fineste smarte briller.
Man føler sig som noget helt særligt når man er kunde hos FOOF .
så godt gået:-)
Jeg købte hele to par briller hos Foof.dk - et par solbriller og par almindelige briller, begge med styrke. Der var virkelig hurtig levering på prøvebrillerne, og da jeg bestilte mine briller, var der stor hjælp at hente, da jeg skulle tyde min synsprøve. De "rigtige" briller kom også hurtigt, og jeg er virkelig glad for dem! Jeg har allerede anbefalet Foof.dk til mange.
Det er også et kæmpe plus, at pakkerne kan komme i postkassen. Skønt ikke at skulle forbi posthuset!
Rigtig søde piger, når man har spørgsmål - det går hurtigt og er utrolig nemt. Eneste minus er, at stellene ikke kan tilpasses, men det må man jo tage med, når man handler briller på nettet! Igen - utrolig god service, og hurtig ekspedition, vil til enhver tid anbefale jer til andre:)
Tack för jättefina briller som levererades snabbare än väntat. Bra och personlig service!
Hos Foof.dk, har jeg oplevet hvordan service-delen af et brillekøb virkeligt betyder noget- på trods af at der ikke er nogen fysisk tilstedeværelse af en optiker.
Dette er mit første online brillekøb, og jeg har fået grundig, ærlig og hurtig rådgivning. Jeg kommer helt sikkert til at handle her igen.
Fede briller til lave priser, kanikke blive bedre :)
Jeg vil klart anbefale Foof.dk.
Det er et super koncept, at man kan prøve brillerne derhjemme og sende gratis retur, såfremt de ikke passer. Min eneste anke er at det kunne være fedt med et bredere udvalg. Men uanset hvad, vil jeg anbefale Foof - deres gode kundeservice, gratis fragt og billige priser - det er noget andre kunne lære af.
Jeg køber her igen næste gang
De er bare søde og rigtig hjælpsomme. Hurtigt levering og tilmed en sød lille hilsen i pakken når brillerne bliver leveret. :-)
Billige solbriller til en rigtigt god pris. Lækkert at det er muligt at få styrke i brillerne, uden at skulle betale alt for meget for det.
Leveringen var hurtig og servicen god (alle de tre gange jeg kontaktede dem med spørgsmål, gik der ikke mere end 3 timer før jeg fik svar :) )
Jeg vil bestemt handle der en anden gang :)
Det var ikke meningen at jeg skulle have nye briller, men så fandt jeg et perfekt par på foof.dk stand på finders keepers marked. Valgte dem om lørdagen og havde dem allerede om torsdagen. De kom i et rigtig smart etui, med pudseklud. Kvaliteten er helt i top med antirekleksglas. betalte 300 ekstra for tyndere glas, så de er helt perfekte. Det er nok ikke sidste gang at jeg køber briller her.
Jeg mødte Foof på finders keepers mode marked, hvor jeg stod over for et utroligt venligt personale, som hjalp med det rette brillevalg og var ærlige omkring, hvad der klædte en af brille. Jeg bestilte brillen lørdag og onsdag lå den i min postkasse - nemt, billigt og utrolig hurtig levering! Har fået de mest smarte nye briller, til en pris der gør, at man kan skifte model lidt oftere:)
En rigtig smart idé, som bliver udført til perfektion - konceptet virker bare!
Du vælger fem par briller på hjemmesiden, som du kunne tænke dig at prøve. Få dage efter modtager du disse med posten. Senest fem dage efter sender du dem retur. Hvis du er blevet vild med én eller flere af modellerne, så bestiller du den/dem og vupti - du får lynhurtigt dine nye briller.
Jeg havde ikke brug for personlig service, men administrations- og produktionstiden var overraskende hurtig.
Udvalget var fristende: Tilpas moderne og varieret. Og ja, prisen er jo yderst rimelig - det er skønt at have råd til nye flotte briller (så kan man jo også tillade sig at have mere end ét par af gangen). Jeg glæder mig til at se foof's nye modeller og ser frem til at gøre flere gode kup hos dem fremover.
Det var en rigtig god oplevelse at handle på foof.dk. God og hurtig betjening. Det var givende at kunne spørge venner og familie til råds ang. hvilken brille jeg skulle vælge. God ide at brillerne kan gå i alm. post, så man ikke behøver på posthuset.
Jeg er nu indehaver af et par super fede Foof solbriller og får mange komplimenter med vejen når jeg har dem på. Så alt i alt en god oplevelse.
Jeg har brugt prøv-hjemme-servicen 3-4 gange, synes til sidst det var helt pinligt at bestille, men det er svært at bestemme sig, især når alle stellene er i forskellige farver. Hver gang jeg bestilte, havde jeg dem i postkassen senest 2 dage efter, - Virkelig fantastisk.
Jeg har nu Endelig fået bestemt mig, og bestilt de "rigtige" briller, og har fået et gavekort i fødselsdagsgave, og der var ingen problemer med at indløse dette på hjemmesiden. Desuden er det super, at i henviser til en app man kan bruge til at måle PD med, hvilken jeg brugte.
Desuden skrev jeg mail til foof en enkelt gang, fordi jeg gerne selv ville have hentet mine prøvebriller, jeg fandt desværre deres svar lang tid efter i min "junk" , men kunne konstatere at jeg også sagtens kunne have gjort dette. Igen god service!
Jeg vil give de varmeste anbefalinger af Foof.dk !! :-)
Virkelig god service, hurtig levering, kvalitetsbriller!
Rigtig fin oplevelse, hurtig behandling og ingen problemer af nogen slags. bum.
Virkelig god og behjælpelig service.
Jeg fik et gavekort til et par briller af min kone - og efter at have prøvet briller hos Miss B i Næstved og siden bestilt fem par hjem, til prøve, fik jeg valgt et par. Disse blev bestilt. På hjemmesiden kunne jeg desværre ikke vælge så høj styrke som jeg ønskede, jeg sendte derfor en mail afsted og fik svar få timer efter, om at det ikke var et problem, jeg skulle blot tilføje min styrke i kommentarfeltet. Ganske få dage efter lå mine briller klar i min postkasse. Super service og hurtig levering :)
Helt igennem nogle både super skønne brillestel, men også virkelig god kvalitet.
Har selv haft personlig kontakt via tlf. og her en virkelig god service.
Brillestellene som man i ro og mag kan prøve hjemme i op til 5 dage, ankom allerede dagen efter jeg bestilte dem - Helt igennem alle stjerner værd.
Susanne
Super godt koncept! Briller kan godt være dyrt, og hvis man gerne vil have flere forskellige, kan foof.dk klart anbefales! Stel i tidens tand, super hurtig ekspedition. Jeg havde mine prøve briller 2 dage efter bestilling. Dog havde de glemt returlabel - jeg kontaktede dem, her var servicen super god! Jeg fik refunderet portoen ved min bestilling. Jeg er super glad for mine nye briller!
Jeg vil varmt anbefale foof. De er overordentlige servicemindede og leverer hurtigt - og leverer kvalitetsprodukter.
At handle briller på nettet er jo altid lidt en risiko, men jeg er blevet ualmindeligt godt behandlet! Det hele har fungeret til ug, brillerne kom hurtigt og nydeligt indpakket. Jeg har dog ét enkelt ønske - jeg ville gerne have flere modeller at vælge imellem! Ingen tvivl om, at jeg bliver fortsat kunde!
Jeg er meget tilfreds med mit køb hos Foof. Stellet er i udmærket kvalitet, og glassene er gode til prisen. Der var meget hurtig levering (jeg modtog brillen tre dage efter, jeg afgav bestillingen), og det var skønt at kunne prøve stel omkostningsfrit derhjemme - det burde faktisk altid være et must, når man bestiller varer på nettet.
Jeg vil også rose hjemmesiden, der er enkelt opbygget, og som er meget informativ.
Hurtig og nem service via mail
en fed oplevelse at handle med, havde fem briller hjemme og teste og købte efterfølgende to stk's. der var kort leverings tid.
Rigtig flinke piger og god service.
Har nu bestilt brille nr 2 siden I åbnede - og oplevede, igen, en kundeservice i særklasse.
Jeg havde invisteret i et gavekort, men kunne ikke få det til at virke - sendte en mail til Foof, som svarede tilbage med det samme - selvom det var søndag aften. Jeg skulle blot tilføje gavekortets nummer i "Bemærkninger", så skulle de nok holde øje med min ordre. Jeg bestilte briller om mandagen og fredag morgen lå de i postkassen.
Jeg vil lige tilføje, at da jeg bestilte de 5 prøvestel hjem, lørdag aften, lå de i min postkasse mandag morgen.
Rigtig god service, hurtig forsendelse af prøvebrillerne og hurtigt svar, når man sender en mail. Brillerne er rigtig flotte. Det eneste problem er glassene i prøvebrillerne - alt reflekterer i dem, så når man kigger sig i spejlet, at det ikke muligt at se sine øjne i brillerne, hvilket gjorde det virkelig svært for mig at bedømme om de klædte mig eller ej.
En helt igennem perfekt handel hos Foof! 5 par briller på prøve, som blev leveret hurtigt. Derefter hurtig handel og brillerne kom få dage efter. Jeg kan på det kraftigste anbefale Foof.
Hos Foof.dk kunne jeg på en overskuelig og nem måde udvælge de 5 brillestel, jeg ville låne. Indenfor et døgn, havde jeg modtaget dem i en lille praktisk kasse og kunne prøve dem hjemme og vise dem frem til mine veninder. Efter at have besluttet mig, sendte jeg brillerne tilbage, bestilte det endelige par, og fik inden for 2 dage tilsendt mine nye briller.
Jeg har kun godt at sige om foof.dk. Et fantastisk koncept, til en rimelig pris for en studerende som mig. Der er stel til en hver og solbrillerne må man heller ikke underminere!
Jeg skal helt klart bestille mine næste briller hos foof.dk.
Jeg "opdagede" først foof.dk via en af de mange tilbudsmails med 1/2 pris tilbud. Tænkte først at det nok, som det jo nogen gange er tilfældet, var for billigt til at være noget værd. Men da jeg så også læste en varm anmeldelse på en modeblog tog jeg alligevel chancen: bestilte 5 par briller hjem til test og forelskede mig i to af dem. Og nu har jeg så to par lækre briller:-)
Ud over et udvalg (og pris) der tiltalte mig meget var det super at få tilsendt 5 par test briller, og jeg var meget imponeret over den personlige service jeg oplevede.
Er super tilfreds med mine nye briller fra Foof.dk. De var lynhurtige til at svare på mine spørgsmål og gode til at hjælpe! Kan stærkt anbefale dem!
Jeg var forbi en optikker og fik af vide at jeg skulle bruge en læsebrille.
Jeg have hørt om foof.dk, gennem nogle venner, men tænkte det blev for besværligt og jeg skulle jo også betale for synsprøve, så jeg have oprindeligt et par briller hjem fra denne optikker på prøve.
Så kom jeg forbi et sted hvor de havde en kuffert med alle de fine stel fra foof.dk og så skulle jeg da lige prøve. Og dér var de der bare, mine nye briller... Jeg sparede langt over tusinde kr, selvom jeg måtte betale for min synsprøve (hos optikkeren), og fik den bedste service man kunne drømme om.
Jeg ringede til foof.dk, for det er bare noget andet, når man har en mavefornemmelse af de mennesker man handle hos. Og sikke en dejlige service og som lovet fik jeg brille rigtig hurtigt. Dejlige mennesker, godt koncept og de smukkeste, smukkeste stel. Det er ikke de sidste foofbriller jeg skal have mig.
Det gik hurtigt at få briller hjem på prøve og det er super lækker kvalitet, som jeg helt sikkert vil anbefale til ALLE!!!
Største problem var at vælge hvilken brille det skulle være - så var nødt til at købe to par! God service pr. både mail og telefon og skønt med studievenlige priser. TAK til foof!
Har fået super god og hurtig service hos dem, og det koster KUN 800.- for en brille med styrke, se på foof.dk
Helt eminent koncept og eksekvering - simpelthen.
Jeres hjemmeside er super overskuelig, pænt præsenteret og al information er tilgængelig i forbindelse med bestillingen af brillerne.
Jeg var en "torsk" og fik bestilt 2 x den samme model til "prøve-hjemme"-servicen, 10. minutter efter bestillingen fik jeg en sms fra en Foof-medarbejder, der spurgte om ikke jeg ville have et andet par med i stedet, og om jeg i øvrigt var klar over at jeg kunne få endnu et par med hjem, jeg svarede tilbage over sms og dagen efter (!) fik jeg 4 x smukke brillestel ind af døren - amen det er da helt vildt!
Også prisen er meget, meget rimelig for et par kvalitetsbriller!
Det er faktisk mine første briller nogensinde, så ja- utroligt at det kunne gå så glat :-) jeg behøvede ikke engang kontakte Foof med spørgsmål vedr. synsprøve etc. da al informationen allerede var tilgængelig på hjemmesiden.
Synes i det hele taget foof-konceptet (hjemmesiden, Facebook, betjeningen mv.) signaler en positiv kundebetjening/inddragelse, design og forretningsforståelse generelt - så jeg håber den vil vokse sig endnu større og at SU'en i øvrigt snart tillader mig at investere i endnu et par af jeres smukke designs :-)
Overraskende hurtig levering af både prøvestel og mine nye briller. Oplevede rigtig god service og var i kontakt med medarbejder fra foof.dk af flere omgange og fik svaret på alle mine spørgsmål.
Jeg har gået briller siden jeg var helt lille og har altid oplevet at anskaffelsen af en ny brille var en dyr affære, hvor jeg skulle af med mindst 3000 kr for stel og glas. Da en ven fortalte mig at han havde fået både stel og glas til lige under en tusse, havde jeg svært ved at forestille mig at kvaliteten eller designet var i orden og der ville sikkert være nogle mærklige gebyrer eller lign. der kom oveni. Men med foof.dk har jeg fået lige præcis den brille jeg ønskede og har ikke betalt én øre mere end de 995 kr. Det var rigtig fint at kunne prøve forskellige briller der hjemme og få venner og families råd om hvilken der passede bedst. Jeg har fået god service og meget hurtig levering. Jeg kan kun anbefale foof.dk