[REPLY]
Alt var super godt at skoen ik var på lager var jo ik noget at gøre ved. Fik tilbuddet om anden sko men viste ik lige hvilken det skulle være fordi der var sååååå mange at vælge mellem men valgte at få pengene tilbage og det gik hurtigt :0) tak til jer......
Desværre var oplysningen om leveringsmetoden ikke en jeg lige så med det samme... Heldigvis er der ansatte i BRING, der regnede den ud inden jeg selv gjorde. Min ordre var 1 døgn mere undervejs. Men alt i alt er det godt :)
Fandt nogle sko, som jeg købte efter at have læst de gode anmeldelser på trustpilot. Footway levede til fulde op til anmeldelserne. Tænkte ikke over at jeg bestilte skoene inden kl. 15, men næste eftermiddag sendte Bring en SMS med at de ville levere skoene fra Footway på min adresse samme aften mellem kl. 17 og 21. Det var hurtigt og nemt!
God hjemmeside til at købe sko. Gode søgefunktioner. Rigtig god kundeservice. Hurtig levering. Perfekte sko!
Super nemt og billigt. Bestilte Nike Free søndag aften og havde dem tirsdag morgen. Modtog sms om at pakken var på vej - den blev leveret til min nabo da jeg ikke var hjemme og jeg slap dermed for posthuset. TAK!
Klasse service og perfekt med fri retur da Nike er svære i størrelsen. Fik desuden rabatkoder på 100 kroner til mine næste køb. Rigtig god oplevelse.
Super nem side, lækre sko, og gode priser..
Leveringstiden er i top, og passer skoen ikke, sendes den retur på deres regning, og pengene bliver indbetalt hurtigt.
Har handlet der 3 gange, og har ikke tænkt mig at stoppe. ;-)
Gode priser/ kampagner samt hurtig leveringstid er lig med 5 stjerner herfra
5 stjerner fordi det hele var som jeg ønskede. Jeg har bestilt et par sneakers, og jeg fik dem hjem på to dage, hvilket imponerede mig meget, som ny kunde. skoene var ligesom jeg havde forventet de skulle være. Dog synes jeg det var lidt ærgeligt at pakken som skoene lå i var lidt smadret, men det synes jeg ikke skal trække ned i karakter.
Jeg har haft bestilt nok 6 par hos dem før jeg fandt et par jeg kunne bruge.
Det valgte par var endda lidt for store. Men da tilbød de om de skulle sende en sål at ligge i,på deres regning.
Grundet 4 stjerner er, at for hvert par jeg sendte retur, der skulle jeg skrive en note om hvad jeg så ville. Og der fik de ikk læst det hver gang så det var forkert ordre de fik lagt ind.
Så måtte ringe ind hver gang jeg sendte retur så jeg viste den rigtige style ville komme ;)
Jeg købte et par gummistøvler sidste år, og de kom hurtigt med posten. Min eneste ærgrelse er at jeg ikke gad bøvlet med at returnere dem, fordi de var lidt for store....Men det kunne jeg vist godt have gjort, da det ikke ser ud til at være særlig svært, når man læser andres anmeldelser ;-)
Havde købt et par lækre støvler, som gik i stykker. Jeg fik lynhurtigt svar og mulighed for reparation hos en skohandler. Det endte dog med at jeg returnerede støvlerne og fik beløbet til at købe nye sko for. Hele tiden har korrespondencen været hurtig og venlig. Tak for det :)!
Nem og hurtigt levering. INGEN bøvl med returnering og GOD service!
super hurtig handel...
Sko leveret 2 dage efter bestilling. perfekt og professionelt. Vil helt sikkert handle der igen :o)
jeg skulle bytte et par sko, som jeg havde fået i julegave, de var købt på min søsters konto, så de skulle returneres og jeg oprettede en konto efter aftale, hvor tilgodehavende skulle sættes ind på. Dette skete ikke i første omgang, men efter kort behagelig samtale kom der også styr på det og et par dage senere modtog jeg mine nye yndlings sko
Kan varmt anbefales ..
Trods det meget store udvalg i shoppen, er det nemt at finde det, man er på udkig efter. Super service, fik bl.a. svar med det samme og hurtig levering. Skoene levede helt op til forventningerne og prisen var fin. Hele vejen igennem super oplevelse.
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Footway , ærger mig over at jeg ikke købte flere deals!
Alt fungerede som forventet
Blev noget så glad da jeg vandt et par Duffy-støvler i julekalenderen - og så var det endda min søn der opdagede det ;) Men så snart jeg skrev blev mit valg sendt straks, og jeg er nu den lykkelige indehaver af et par virkelig fede støvler i rigtig god kvalitet ;) Tusind tak for gaven - jeg vender helt klart tilbage :)
Nemt at bestille, superhurtig levering og endda medsendes returlabels, hvis varen skulle retur. Det kan vist ikke gøres meget nemmere for kunderne.
Bestilte et par sko og fik dem dagen efter, super hurtig betjening.
Købte et par støvler og efter køb fik jeg ingen bekræftelse på købet, måtte selv skrive og spørge om de havde modtaget min ordre. Der gik et par dage inden de svarede og mere end 14 dage inden jeg fik støvlerne..... Handler nok ikke der igen.
Bestilling, levering og produkt lever helt op til mine forventninger, så jeg er bare super tilfreds!
Havde fået skoene for små. Givet som gave, men footway fandt handlen alligevel.
Afleveret på posthuset (gratis) og nye sko ankom kort tid efter.
Super.
Det var rigtig nemt at finde rundt i butikken og de havde mange gode tilbud. Mine converse er lige præcis så fede som jeg havde håbet.
Footway glemte at lægge rabatten på to af mine sko par inden de sendte beløbet til Klarna. Og så skal jeg ellers lige love for at det gik lige så hurtigt i Klarna som det gik langsomt i Footway. Jeg handler ALDRIG hos hverken Footway, eller en hvilken som helst butik, der formidler Klarna. No way.
Jeg har irriterende, vanskelige fødder... Sådan rent anatomisk :) Og der er det altså fantastisk, at jeg hver gang, uden beregning, kan sende sko retur, som ikke passer til mine fødder... Jeg køber normalt aldrig sko på nettet, men når det pludseligt er så nemt, så vil jeg til at gøre det noget mere... Tak fordi i bærer over med mine mærkelige fødder... ;)
Savner dog et lidt større udvalg af sneakers og Nike Free... Derfor gemmer jeg den sidste stjerne til lageret er udvidet ;)
Købte et par Adidas løbesko til en god pris. Hurtig levering og god betjening. Returporto er gratis, det burde alle netfirmaer have. Men super oplevelse, her køber jeg helt sikkert igen
Jeg er lidt træt af at købe et gavekort til Footway.dk igennem groupon.dk. Inden jeg kiggede var der gode tilbud på et par sko som jeg tænkte kunne være en julegave, men da jeg senere modtog værdibeviset (som jeg ikke fik nogen mail om jeg havde købt) var tilbudende væk, og jeg føler mig lidt snydt! ØV ØV!
Sjældent har jeg været ude for så god service. Vi har købt et par gange - det går stærkt og til tiden. Vi havde et par sko, der var produktionsfejl på - jeg ringede til FOOTWAY.DK og talte med dem. De tilbød med det samme at jeg kunne returnerer men at de desværre var udsolgt af den pågældende sko. De tilbød jeg kunne tage den til skomager og få den lavet på deres regning. Det fik jeg gjort og skulle bare maile en kopi af regningen.
Det er simpelthen så sjældent (desværre) at man får den form for fanastisk service.
Jeg søgte rundt - egentlig mest for sjov - efter sko på nettet. Var inde på stort set alle de sider, man finder på en googlesøgning, men efter at have browset lidt rundt på footway.dk, fandt jeg et par sko jeg syntes om - et par WESC til 150,- inkl. fragt und die ganzen molevitten.
Et par dage senere kommer de som lovet - men oveni købet fulgte fire rabatkuponer til senere køb!
Nu har jeg så ikke skullet returnere dem, så kender ikke til customer service-delen, men umiddelbart kan jeg KUN anbefale en superbillig butik, der forstår at give en lyst til at handle hos dem igen!
Jeg kan kun på det allervarmeste anbefale folk at benytte jer af Footway.dk, hvor jeg har fået det bedste service jeg til dato har oplevet.
Jeg havde købt gavekort på groupon og værdibeviskoden drillede. Jeg sendte en mail og få minutter efter skrev [Private data removed] tilbage og på sød og venlig måde fik hun rettede op det, så koden virkede igen. Da skoene så kom var de desværre for store og måtte retur. Det skrev jeg til [Private data removed] og derfra tog hun hånd om mit tilgodehavende.
Alt i alt helt utrolig mødekommende og sød behandling fra sælgerens side - virkelig en netbutik jeg har lyst til at vende tilbage til ;)
Jeg bestilte et par sko i starten af oktober som samme dag blev sendt afsted fra deres lager og Footway meldte ud, at jeg efter 2 dage ville have pakken hos mig. Der gik 3 dage uden sko, hvor jeg gennem Footway erfarede at pakken var gået tabt i sverige et sted. Jeg fik straks refunderet skoenes værdi - bestilte et par nye og havde dem efter 2 dage, som lovet.
Ingen fikumdik - bare super god betjening på trods af problemer undervejs! Footway er 1.prioritet fremover!
Jeg kan i den grad anbefale Footway: De har et meget stort udvalg af sko og støvler til både mænd, kvinder og børn, de har priser til enhver pengepung, det er nemt og overskueligt at bruge deres hjemmeside, varen bliver leveret hurtigt - og er der brug for at returnere, som der var hos mig, fordi jeg desværre havde bestilt en for stor størrelse, så går det fuldstændig smertefrit. Endvidere har de en SUPER nem, sød og tilgængelig kundeservice, hvis man har brug for hjælp.
Jeg giver dem mine allerbedste anbefalinger!
Jeg har bestilt skoene om søndagen og fik dem allerede om onsdagen. Skoene var op til mine forventninger, undtagen en fejl i farven på en hæl. Da jeg skulle bruge dem om 2 dage, var der ikke tid til at få dem retur, så besluttede jeg mig at beholde dem alligevel. Til gengæld fik jeg en rigtig god rabat på dem, takket til kundeservice og meget imødekommende Pernille. Det er bestemt ikke sidste gang at jeg bestiller noget hos dem.
Jeg er meget positiv over at handle igennem Footway. Jeg har både prøvet at købe og returnerer sko, og det er gået smertefrit det hele. Det er ikke sidste gang jeg handler der.
Jeg havde købt tilbudsbeviser på Groupon.
Så snart de blev frigivet var jeg inde på Footway og finde de sko jeg skulle have. De sko jeg købte - Adidas Dragon - var billige i forhold til andre sites, og så med den ekstra rabat fra Groupon, var det et steal :)
På trods af at der må have været stor travlhed, fik jeg tilsendt mine sko samme dag.
Posten valgte at levere mine to pakker fra Footway på forskellige posthuse. Jeg fik kun hentet det ene par indenfor fristen.
Jeg kontaktede Footway og spurgte om de kunne fremsende igen. Jeg fik svar dagen efter, og det var ikke noget problem. Det er rigtig god service!
Jeg undskylder for den ekstra portoomkostning jeg har været skyld i, men kvitterer med mine bedste anbefalinger.
Nellie Not found this review useful
Hurtig service, gode sko
Hvorfor ikke 5 stjerner?
Fordi, som alle andre havde jeg købt Groupon tilbud, og de priser og udvalg der var før jeg fik min kode, var ÆNDRET efter jeg fik min kode.
De New Balance jeg kiggede på kostede 409 kr den ene dag, og da man kunne bruge sin Groupon kode kostede de 574 kr.
HMMM, dårlig forretningsmoral enten hos Groupon eller Footway!
Havde købt gavekort på Groupon, som jeg uden problemer indløste, og vupti havde datteren nye sko fra Converse 2 dage senere. Endnu en af de forretninger, der kører med gratis fragt, hvilket gør at jeg får lyst til at vende tilbage.
Nellie Not found this review useful
I forbindelse med et tilbus på Groupon, benyttede jeg mig for første gang af Footway.dk. Normalt bestiller jeg aldrig sko på nettet, da man ikke kan prøve dem før man køber dem, men da footway har den helt fantastiske service at man kan prøve dem hjemme i 180 dage og hvis man ikke kan lide dem, kan de retuneres fragtfrit, tænkte jeg at det måtte prøves.
Jeg skrev til deres kundeservice for at få et par detaljer om den sko, jeg havde udset mig og fik lynhrutigt svar med mål osv på skoen.
Da jeg skulle bestille, var der lidt problemer med webshoppen, så jeg skrev endnu en mail og fik at vide det var pga af de mange besøgende, der gerne ville bruge deres Groupon gavekort, så jeg gav det et par timer og så virkede det helt som det skulle. Jeg bestilte fredag aften og mandag eftermiddag lå skoene klar til mig på posthuset. Undervejs blev jeg underrettet pr sms, så jeg hele tiden vidste hvor langt, min ordre var i processen - Super service!