[REPLY]
Fik lavet min første dermal anchor idag af Jack og jeg har haft en positiv oplevelse hele vejen igennem!
Man følte dig velkommen af personalet og hygienen er helt i top. Pierceren Jack skiftede handsker mindst 5 gange under processen og var dejlig afslappet og talende.
Top professionelt.. Og piercingen var i med et snuptag og med minimal ubehag:)
Jeg kommer helt klart tilbage dertil ved min næste piercing
Jeg var virkelig nervøs over at skulle have lavet min første piercing, men jeg må tilstå, at oplevelsen overhovedet ikke kom i nærheden af at være så slem, som jeg havde frygtet.
Jack fik hurtigt med sin charmerende personlighed og professionalisme manet min frygt i jorden, og bagefter kunne jeg slet ikke forstå, at jeg havde været så nervøs. Et minimum af smerte - der var virkelig styr på det!
Selve stedet fremstår som yderst rent og præsentabelt, og når man, som jeg var, er nervøs, er det enormt betryggende, at man kan se, at hygiejnen er i top.
Jeg havde en super fed oplevelse, og jeg overvejer allerede, hvad jeg skal have lavet næste gang :)
Dag kom hvor jeg skulle have skifte et smykke (i brystet), henvender mig i butikken hvor der står en ung tøs. Efter lidt ventetid bliver det min tur, forklarer hvorfor jeg er kommet og hvad jeg gerne vil have, men fortæller samtidig jeg er lidt usikker på størrelse, hvorefter jeg bare bliver mødt med et "Tja - så er det jo lidt svært", efter dyb tavshed siger hun, men du kan jo bestille tid til, at få tage mål (Vi har ikke tid i dag)
Undskyld ...Hva f... sker der lige, jeg var den eneste i shoppen og hun stod 5 skridt fra måleværktøjet (skydelæren), som hun forøvrigt skulle bruge da jeg enten med, at bestile en på øjemål, jeg mener helt ærligt, hvor er servicen ? Det havde taget 10sek. lige at tage et mål og dermed få en tilfreds kunde.
Efter min mening er I desværre blevet lidt for "smarte" og jeg kommer ihvertfald ikke igen.
For godt og vel 3 år siden fik jeg en septum lavet i roskilde - det var det mest smertefulde jeg nogensinde har oplevet. Den var skæv, den var betændt og begyndte at vokse ud af efter et par måneder, hvilket resulterede i jeg måtte pille den ud.
Jeg har i længere tid ønsket en septum da jeg synes den er så smuk, men af ren og skær angst har jeg ikke turde - indtil jeg hørte om gorlubb.
Jeg fik en tid samme dag jeg ringede (der havde været et afbud, yay!!) og da jeg kom ind duftede der sterilt, hvilket er meget pudsigt i henhold til den demografiske placering af butikken hehe. Allerede der havde jeg en god fornemmelse. Pigen bag disken var flink og rar, men kontant når det kom til kunder, som stod og pillede i deres piercinger eller satte tasker m.m. på disken - hvilket signalerede professionalisme på et højt plan! Hun guidede mig godt til at finde den rigtige piercing, hun forstod at jeg ikke var til store piercinger og ønskede det blev så enkelt og fint som muligt.
Kort efter kom Jack ud og fulgte min veninde og jeg ind i et rum. Jeg fortalte jeg var nervøs fordi jeg vidste det gjorde så ondt da jeg jo har haft det før. Jack stoppede mig allerede der, sagde at en septum ikke gjorde ondt og det var tydeligt at høre, at den anden piercer som lavede min septum for 3 år siden ikke havde forstand på det, hvis smerten havde været som jeg beskrev.
Han rensede min næse og talte om alt og ingenting, fik både min veninde og jeg til at grine - hvilket var super fedt, fordi jeg glemte helt min nervøsitet. Så tog han tangen og klemte hvor han mente den forhenværende piercer havde sat den ind (hvilket gjorde mega ondt) bagefter klemte han der hvor den rent faktisk skulle sidde, og det var vand i forhold til det andet sted.
Min venindes hånd i min, 3 dybe vejrtækninger og et stik (samt lidt ubehag) resulterede i en helt lige og perfekt fin hestesko i min septum. Jeg var så lettet og glad over den behagelige oplevelse.
Alt i alt så finder man ikke et mere hygiejnisk sted, et mere professionelt sted, et mere behageligt sted - end Gorlubb.
Jeg kan VARMT anbefale dem, de lever bestemt op til deres ry og de håndterede min angst så godt, at min ny-lavede piercing blev en fantastisk oplevelse.
MEGA FEDT OG MEGA SEJT! juhuuu
Altid flotte piercinger og gennemgående vejledning fra super dygtige og venlige piercere, TOP hygiejne, velinformeret og professionelt personale.. Behagelig og tryg atmosfære med fokus på den enkelte kunde for bedst mulige oplevelse. Det eneste sted jeg vil lade mig pierce!
Jeg fik idag min første piercing og det var en fantastisk oplevelse.
Når jeg først kom ind blev jeg mødt at en venlig mand der bad mig udfylde nogle ting. Bagefter kom der en rigtig sød og venlig pige ud som var rigtig sød til at svare på ens spørgsmål og lavede lidt sjov også som gjorde man blev tryggere.
Efter ca. 10 min. blev det min tur til at skulle ind og pierces af Jack og jeg var rigtig nervøs, men han var simpelthen så sød og rigtig god til at berolige en og god til at forklare hvad han gjorde og hvordan han gjorde det. Og da han havde stukket nålen igennem var jeg helt overrasket over hvor hurtigt han fik det gjort, det var en helt igennem positiv oplevelse over hvor god han var. Han jokede også hvilket gjorde man slappede lidt mere af i stolen også!!
Jeg valgte Gorlubb fordi jeg gik meget højt op i hygiejnen og det gjorde de også. Og så havde jeg bare hørt så utrolig meget godt om stedet og det levede det virkelig op til!
Kan klart anbefales!!! :D
Jeg har i går fået min første piercing(dermal anchor) hos Gorlubb, og jeg kan kun give stedet mine varmeste anbefalinger.
Butikken er hyggeligt indrettet, venterummet med masser af smykker i montre at kigge på, og med stor fokus på hygiejne og kundepleje. Da jeg kom ind i butikken blev jeg mødt af de sødeste smilende piger bag disken, som gav mig gode råd og vejledning om de forskellige smykker inden min tid.
Det var ejeren Jack der lavede piercingen, og han fremstod virkeligt professionel, erfaren og var god til at få en til at slappe af inden man fik den lavet. Han tog sig god tid til at sikre at man følte sig tryg og tilfreds med både placeringen og metoden. At han så også generelt var frisk, snakkesalig og sjov at høre på var en tilføjet bonus, og gjorde at man ikke ikke rigtigt nåede at blive nervøs.
Alt i alt en rigtigt god oplevelse med Gorlubb piercing, og hvis jeg skal have lavet andet i den retning, vil jeg helt klart vælge at vende tilbage til dem.
Jeg vil starte at ligge ud med at, Gorlubb er en YDERST ren butik, og jeg havde ingen problemer med ombytning af smykker som mistede stenen og gode forklaringer på rens osv. Ingen kritik der.
Første gang jeg fik lavet to piercinger var jeg yderst tilfreds. Jeg vil gerne tilføje at pierceren var Martin og han var rigtig god og der var ingen ubehagelige oplevelser eller spørgsmål, det blev holdt på et professionelt plan med lidt 'thitchat' om piercinger.
Jeg har været hos Jack med en veninde som skulle pierces, som også var en godt oplevelse på plan med Martin, hvor heller ingen ubehagelige ting skete.
Da mine piercinger, desværre, begyndte at vokse ud, fik jeg fjernet den ene af Martin som igen var en fantastisk godt oplevelse og et meget lille smukt ar.
Men da jeg skulle have fjernet min anden dermal (måneder senere), fik jeg fjernet den af Mira Rubini. Hun var venlig og modtagelig og svarede godt på mine spørgsmål. Men da jeg havde en veninde med, hvis telefon ringede, og hun tog den for at sige at hun ikke kunne snakke (da hendes mor ringede og er meget 'striks' med informationer). Da fik vi en smøre af Mira at det var absolut bare IKKE i orden og den fik ikke for lidt. Selvom 'svineren' ikke var til mig, fik jeg stadig en utrolig dårlig fornemmelse i kroppen.
Jeg kan udemærket godt se og har fuld forståelse for at, det ikke er i orden at tage telefonen når en veninde skal have fjernet en piercing og at jeg kunne været nervøs og jeg evt havde brug for min venindes støtte (Miras ord) Mira handlede professionelt ved nu at fortælle dette, men hun behøvede absolut ikke at fortælle og snakke til os i den ubehagelige og ubehøvlede tone som hun nu gjorte. Hendes 'sang' var virkelig nedladende. Men hun vidste jo ikke bedre, at jeg ikke var nervøs, men handlede kun professionelt. Resten forløb godt, men jeg er lidt utilfreds med det lidt halvstore ar (forstå mig ret, det er ikke et stort ar man får af at fjerne en dermal men Martins er mere lille og professionelt, hvor Miras var 'unødvendigt' langt - men håber på at det forsvinder med helingsperioden)
Jeg kan kun tilføje at hvis sådanne ting sker, kan man altså godt tale i en pæn tone, man skal jo tænke på at det er ens kunder og det er dem man lever af og de skal helst komme igen. Jeg vil forsat komme hos Gorlubb end til videre, men umiddelbart kun hos Martin og Jack da mine oplevelser med dem har været fantastisk gode!
Min bedømmelse er 4, men kunne være 5 hvis oplevelsen med Mira ikke var sket. Jeg har ingen problemer haft med Gorlubb på nogen måder. Men jeg finder mig absolut ikke i, at forlade butikken med en dårlig fornemmelse i kroppen over at min veninde er 'fik klasket en sang i hovedet'. Det er godt at være rapkæftet, men ikke SÅ meget :) Husk vi er jo jeres levebrød.
Jeg har én gang før fået lavet en piercing hos Gorlubb af en yngre mand, og han var super flink og god til at informerer om efterbehandling osv, så jeg valgte naturligvis stedet igen da jeg skulle have to nye piercinger - og det skulle jeg aldrig have gjort!! Jeg skulle have lavet piercingerne af ejeren Jack, og i starten var han da også meget rar, men lige pludselig slog hans personlighed helt over, og han begyndte at kritisere mig for at kun at have bestilt én tid til to piercinger (til trods for at jeg havde skrevet det i emnefeltet under bestillingen, sådan som han har skrevet på hans onlinebooking at man kan gøre), og han blev ret hidsig over at jeg var lidt i tvivl om placeringen, og sagde at ´jeg spildte hans tid' (men jeg havde sjovt nok ventet i 25 minutter inden jeg kom ind fordi han skulle købe mad). Han snakkede generalt til mig som om at jeg var en sinke der havde ansvaret for alt hvad hans andre kunder havde gjort af dumme ting (eller hvad han nok synes de havde gjort), og jeg fortryder sådan at jeg har overhovedet har brugt nogle af mine penge til at støtte hans forfærdelige butik. ALDRIG MERE!
Jeg var inde og få lavet mine to første skin divers d. 14 marts, mit første indtryk af shoppen var at det var meget professionelt, hygiejnen var i fokus og der var en rigtig god og personlig betjening. Blev piercet af ejeren Jack, han var sjov og snaksaglig og rigtig dygtig. Gorlubb overgik 100 pct. mine forventninger, og det er et sted jeg vil vende tilbage til.
Har fået lavet min næsefløjs piercing inde hos Gorlubb. Jeg var meget nervøs da det var min første piercing, men var virkelig tilfreds! Super søde medarbejdere, og hende der piercede mig (Susanne) var utrolig dygtig, og nede på jorden. Helt sikkert et sted jeg ville komme til igen!
:-)
Jeg er blevet piercet hos Gorlubb i nogle år nu og hver gang er det en fremragende behandling man får. :)
Søde og smilende medarbejdere er der altid når man kommer der ned.
Jeg kan stadig huske da jeg fik min første piercing, jeg blev rigtig dårlig lige bagefter og jeg fik bare en super behandling med det samme.
Jeg glæder mig allerede til næste gang jeg skal ind og pierces. :)
Jeg har nu fået lavet tre skin divers inde hos Gorlubb og kan ikke klage over noget overhoved derinde. Hygiejnen er ALTID i top uanset hvem man er inde hos og blive piercet, eller om vi taler om dem der betjener folk ved kassen, og viser smykker frem. Der bliver ikke på noget tidspunkt gået på kompromis med hygiejnen og det betyder alt for mig som kunde.
Servicen er altid god derinde, og man bliver altid betjent høfligt og nøjsomt med hensyn til den piercing man skal have lavet. Og så er ikke mindst piercerne altid rolige og professionelle med hensyn til at berolige og gøre en tryg ved situationen.
Jeg kan kun rose og give komplimenter til alt inde hos jer.
Kan kun anbefale folk at få lavet en piercinger derinde.
Og mange tak igen for Top hygiejne, top service og top tryghed
Alle de gange jeg er blevet piercet inde ved Gorlubb har jeg haft en rigtig god oplevelse.. Jeg synes de er rigtig venlige overfor én og alle de gange jeg har været der har datteren været rigtig god til ligesom at snakke med folk hvis der er meget ventetid.. og ham jeg blev piercet af var rigtig god til at berolige én enden for jeg var rigtig nervøs ved min første pierding :S men han var rigtig god til sit arbejde. og de gange jeg har været der for at få et smykkeskift der har det to af gangene været Jack og han har været rigtig venlig og er god til det han laver! han er god til at snakke med én imens han arbejder så der ikke bare er pinlig tavshed, og det synes jeg er rigtig fedt... så jeg har overhovet INTET kritik til det sted! Jeg ville ihvertfald anbefalde det sted til andre der ønsker piercinger! ...
Jeg er af den type som altid har været facineret og eksperimenterende omkring kropsudsmykning og har igennem mine 15 år med piercinger oplevet en del forskellige piercere og piercing forretninger både i DK og udland, men der hvor jeg altid har oplevet den bedste og mest professionelle behandling er uden tvivl hos Gorlubb og nej er ikke mine ben de er blot facinerende :)
1. gang jeg var der fik jeg lavet en piering, hvilket var en ok oplevelse.
Derefter har jeg været der 2 gange hvor ville jeg have forkortet smykket, men der var der ikke tid..Jeg måtte komme en anden dag.
4. Gang jeg sætter mine ben der igen. For det første overfuser både Jack og den kvindelige ekspedient mig, men jeg er tålmodig og venter til der er tid. Da jeg endelig kommer ind starter han med at skælde mig ud, og nedlade mig foran min kæreste. Da vi går i gang med at skifte smykket bliver han ved med at køre på mig, og både mig og min kæreste er i chok over den behandling vi/jeg får! Jeg har mest bare lyst til at gå ud derfra igen! Derudover siger/spørger han om nogle meget upassende og private spørgsmål der ikke vedkommer ham.. Har aldrig prøvet nogen lignende.. Alt i alt følte jeg mig krænket efter denne episode, og sætter aldrig minde ben der igen!
Jeg stiftede bekendskab med Jack og Gorlubb for efterhånden gode 10 år siden. Og jeg har intet at sætte på hverken ham eller forretning, udover "du og dit er for fedt". Kærlighed og respekt for faget har altid været nøgleord knyttet til Jack. Tak for alt, vi ses til næste piercing.
Det er bare min oplevelse! er kommet inde hos Jack og hans team af dygtige folk i mange år nu, og man ved bare at man er i helt trygge hænder hver eneste gang!
Selv i de travleste stunder er der tid og overskud til et smil eller en sjov kommentar, og har man brug for vejledning til smykkerne får man også det :)
Tak for jeres gode og professionelle arbejde, og den gode stemning man altid mødes af! Glæder mig allerede til næste gang jeg skal forbi og have lavet noget spændende :)
Mine venner og jeg har været flittig kunder igennem mange år hvor jeg altid har haft rollen som den observante, fotograf og drillepind for mine kære.
Jeg har en høj uddannelse indenfor hygiejne, arbejdet indenfor service branchen i mange mange år og så er jeg endt med at blive en LØVEmor af karakter.
Ingen andre end ejer og ansatte hos Gorlubb vil få lov til at stikke huller i mine børn.
Til forskel for mange andre butikker i DK så får du service, information, vejledning og sikkerhed hver eneste gang.
Skulle de have travlt i butikken så væbne dig med tålmodighed og vide det er din venten værd!
Mvh
Jeanette Eggers
..ikke, men jeg må dog lige indskyde at jeg aldrig og jeg gentager, ALDRIG nogensinde følt mig så ubehøvlet talt til af både datteren bag skranken og Ejeren. Min kæreste har flere gange klaget over et købt smykke, altså benyttet sin reklamationsret, åbenbart uden held. Pigen bag skranken talte med en utrolig nedladende tone og kælderbutikken ble hurtigt et ubehageligt sted at være. Imens hun er i baglokalet talte min kæreste og jeg om hvor dårlig en service det var med den tone og det hørte hun åbenbart for hun råbte til os at vi skulle stoppe det der og at hun godt kunne høre os, FRA baglokalet. Der sad ventende kunder på gulvet i butikken.
Så kom Ejeren selv ud og vi kom alle i en diskussion grundet min kærestes og min samtale som tidligere blev overhørt og fordi jeg klagede over servicen og spurgte til sedlen bag skranken med "2 mdr. garanti" da jeg ikke helt forstår hvordan 2 mdr's garanti og lovens 24 mdr. hænger sammen. Jeg er klar over de muligheder sælger har i henhold til loven og at der ikke står noget om at en given reklamationssag skal klares med et smil, men er god service for meget forlangt når man tidligere har lagt penge i biksen?!
Jeg endte med at sige stop og at tage min stærkt oprevet kæreste med mig. Vi har self. valgt at ligge vores penge og tid et andet sted.
Held og lykke til kommende kunder!
I've had a number of piercings at Gorlubb, and can say that they have the best customer service I've ever experienced - both in the piercing world and in the tattoo world for that matter. I just wish there were other piercers that would treat their business as seriously.
I would recommend Gorlubb to anyone interested in getting a bit of metal stuck through them. Especially first-timers, as the Gorlubb staff are a bit anal about making sure everyone is calm, sterile and enjoying themselves throughout the experience.
I de 10-15 år jeg har interesseret mig for kropsudsmykning i form af tatoveringer, piercinger og mere ekstreme former som branding, har jeg virkelig lært hvor vigtig det er at ting er i orden. Dels er det tale om et indgreb på kroppen der kan give alvorlige men og sygdomme, og hvor det er helt afgørende at dem der udfører piercingerne har en stor faglig viden og bruger sterilt og rent udstyr. Men en stor del af at få kropsudsmykning handler også om at man overskrider nogle personlige grænser. Og når man skal overskride disse grænser, er det en meget stor fordel at personalet både er professionelle og kan skabe en tryg stemning.
Gorlubb piercing har på disse punkter et niveau som andre piercere sjældent når til sokkeholderne.
Jeg blev piercet af jack hos gorlubb for et par år siden.
Desværre er min krop ikke særligt god til at acceptere nye piercinger, så der var en masse bøvl og jeg måtte besøge butikken nogle gange.
Men hver eneste gang jeg kom derned med det ene eller det andet, fik jeg den samme gode, professionelle behandling-også hvis jeg ringede med spørgsmål.
Kun fordi de var så søde overfor mig, havde jeg tålmodighed med min piercing og den blev helt i orden.
Skal jeg nogensinde pierces igen, bliver det hos gorlubb-ingen andre steder!
Nu har jeg været meget rundt og snuse i piercermiljøet i københavn og jeg har endnu ikke oplevet en forretning med så høj standard indenfor hygiejne.
Jeg har tidligere arbejdet hos gorlubb, så derfor kan jeg give en backstage anmeldelse, og den er i top.
Der bliver ikke sløset med noget.
Jack (indehaver af gorlubb) er en yderst samvittighedsfuld mand hvad angår kundeservice og renlighed.
Ingen andre end Jack får lov at pierce mig. Han er super behagelig og professionel. Har aldrig haft problemer med nogle af mine piercinger, og anbefaler ALTID at folk tager ind til Gorlubb Piercing.
Og selvom det kun er Jack der piercer mig, vil jeg godt samtidig skrive en ros til resten af personalet, som altid er søde, rare og hjælpsomme, og det er hvad enten man enten ringer eller kigger ind forbi butikken.
Jeg har fået lavet alle mine piercinger inde hos Gorlubb. Næse- navle- og tungepiercing. Alle tre gange har jeg været fuld tilfreds og det er dejligt at se at de gør så meget ud hygiejnen, og der er rigtig god service! Det er det eneste sted jeg nogensinde vil lade mig pierce. Det eneste "problem" jeg har haft, var da jeg skulle have smukkeafkortning i min tunge. Den blev ikke kort nok, så skal derind igen og have en kortere, men det er da slet ikke noget der vil afholde mig fra at komme der igen. De er super professionelle, og jeg er så glad hver gang jeg kommer ud der fra, og har aldrig haft problemer efterfølgende. Super sted, som jeg klart kan anbefale!!
Jeg har fået lavet alle mine piercinger i Gorlubb på nær en. Den ene har jeg haft problemer med. Efterfølgende har jeg lært af det og vil fremover altid tage derind når jeg skal have lavet noget nyt, hygiejnen og servicen er i top !
Datteren, manden og jeg er alle blevet piercet flere gange hos Gorlubb.
Det er altid med stor tilfredshed.
Fin kundeservice, professionel håndtering af sagerne og en piercer der forventer at man lytter, når der fortælles vigtige ting omkring piercingen og pasning af samme. Og det er vel hvad man kan forvente af en professionel og stolt (med rette) piercer!
Jeg vil til hver en tid anbefale Gorlubb til alle og vil aldrig tillade mine børn at gå andre steder.
Renlighed og professionalismen er i top.
Jeg har KUN positive anmeldelser til Gorlubb. Renlighed i top, betjening i top, veledning i top.
Jeg kunne ikke finde på at gå andre steder hen og jeg har godt nok 11 huller i min krop og vi er ikke færdige endnu- Gorlubb ;o)
Godt nytår !
Takker for alle mine SMukke huller. Tak til Jack og Co
Gorlubb er det bedste sted jeg noglesinde har fået lavet min piercing !
der er så god energi derinde, det skønt!
har aldrig noglesinde oplevet noget negativt inde hos Gorlubb ! :)
i min optik er der kun to steder, hvor jeg - efter selv at have lagt krop til - ville sende f.eks. mine døtre hen for at blive piercet. Og det ene sted er hos Jack.
God fornøjelse med nålene...
Prøv at læs hvad ansatte kalder deres kunder herinde.
Jack du har vel planer om at føre din virksomhed videre når din datter måske overtager. Håber jeg ikke for dig. Så lover det ikke godt
Jeg har været forbi Gorlubb et par gange, første gang var en fin oplevelse. Næste gang var det en rigtig ubehagelig oplevelse, så ubehagelig at jeg nu har fundet et andet sted at blive piercet.
Alle gange jeg har været i Gorlubb har folk været venlige og professionelle. Når du skal pierces forklarer de hvad der skal ske stille og roligt - og alt er selvfølgelig rent og pænt. En rigtig god oplevelse!
.Jeg er blevet piercet der efterhånden en del gange, og det har været fint og tilfredsstillende alle gange. Der har været god vejledning og piercerne har været yderst flinke og behagelige. Men så for et par dage siden kom jeg ind i butikken fordi at jeg syntes min nylavede piercing opførte sig underligt. Hende ved kassen kunne ikke fortælle mig hvad der var galt(Fair nok, da hun vidst ikke piercer)! Men så går hun ind i et lokale og spørger Jack hvad det er, Han siger så ligeså højt at alle de problemer kan han ikke tage sig af, det er lønningsdag og han vil kun lave det han får penge for! Må ærligt talt sige at jeg syntes det var en ubehøvlet udtalelse at komme med, og jeg blev godt nok også gal! Har altid fået at vide, at hvis der var noget jeg var i tvivl om, så skulle jeg bare komme ind. Jeg fik dog at vide at min piercing bare var irriteret, men det kunne Jack bare have sagt istedet for at komme med den udtalelse. Jeg overvejede også om jeg stadig skulle være kunde der efter den opførsel, men ja det tror jeg alligevel jeg skal. Fordi at jeg ved det er et ordentligt sted.
Jeg er kommet hos Gorlubb igennem 10 år, og har aldrig haft andet end super positive oplevelser.
Jeg er blevet piercet andre steder få gange, man har altid savnet og manglet den imødekommenhed, rådgivning og positive stemning der er hos Gorlubb. Specielt Jack Rubini er i stor grad med til at skabe den gode stemning hos Gorlubb, han er altid behjælpelig med gode råd og svar på de spørgsmål man nu måtte have. Samtidig er han rigtig god til at skabe en afslappet atmosfære hvis man skulle være nervøs inden selve piercingen udføres.
Deres hygiejne og viden om pieringer er uovertruffen.
5 ud af 5 uden tvivl.
Alexandra Stegmann found this review useful
Gorlubb er uden tvivl det bedste, mest professionelle og servicemindede sted jeg har sat mine ben.
Jack og hans ansatte er dygtige og interesserede i deres arbejde, hvilket fra starten af gør, at man føler sig tryg når man er i butikken.
Tonen derinde kan virke "hård" men som jeg ser det er det blot fordi Jack er passioneret omkring sit arbejde, og han vil fremfor alt sine kunder det bedste. Det indebærer, at man bestemt får at vide hvad der er rigtigt og forkert; og hvem vil ikke det?
Deres materialer, smykker og ikke mindst personlige hygiejne er sat i højsædet, og jeg har personligt aldrig nogensinde haft problemer af denne karakter.
Jeg har alt i alt fået lavet 25 piercinger af Jack Rubini og det er bestemt ikke for sjov at jeg til enhver tid vil køre de 100 km jeg har, for at lade ham udsmykke min krop!
Overpris? På ingen måde!
Grov? På ingen måde, tværtimod er Jack en ærlig mand, hvilket nogle åbenbart har svært ved at tackle. Men personligt ser jeg det som en kæmpe fordel at han tør, på trods af nogle menneskers reaktioner.
At nogen siger hans arbejde bare er "en simpel nål gennem kroppen"? I aner tilsyneladende ikke hva i taler om, og jeg bliver harm over at i mener det er en korrekt beskrivelse af hans arbejde.
I burde skamme jer!
Min allerbedste anbefaling til Jack Rubini, han er sateme dygtig!
Heidi Silke found this review useful
Jeg har nu fået lavet to piercinger hos Gorlubb, og føler mig absolut godt behandlet!
Jeg føler mig yderst tryg ved at stedet har SÅ meget tjek på det med hygiejnen.
Jeg kan kun give stedet mine allerbedste anbefalinger!!
Fik lavet min piercing her sidste år. Skrev en grundig bedømmelse på www.omdoemme.dk , og så slettede Gorlubb deres side derinde. De kan åbenbart ikke lide når folk er ærlige og giver dem konstruktiv kritik.
Jack var grov og ubehagelig at blive piercet af, man følte sig faktisk lidt truet af ham. Han bad os gentagne gange om at "holde kæft", og sådan taler man da ikke til sine kunder, som endda betaler overpris for at få en simpel nål gennem huden.