We are hiring!

• Reviews (779)

Super.

Lynhurtig levering! :-)

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering i flot indpakning med sødt kort vedlagt

Flot og overskuelig hjemmeside.
Gode tilbud/deals.
Nem og hurtig bestilling/levering.
Flot pakket ind og med et lille personligt kort vedlagt...

Det virker

Helt fint web-sted

Review by confirmed purchaser

Fin service og fine varer

Hurtig levering og skønne varer. Bedste anbefalinger herfra :-)

GOT TO HAVE IT

Super personlig service og kvalitetsvarer

Kan kun anbefale at handle hos GOT TO HAVE IT.
Fik tilmed et personlig kort og en lille lækker chokolade med mine varer denne gang. Det har jeg aldrig oplevet før og jeg har handlet meget på nettet.
Er meget positivt imponeret og kan kun give min bedste anbefaling :o)
/ Sanne E.
Aarhus

Helt perfekt;-)

Nem og overskuelig hjemmeside, hurtig levering og MEGET dejligt at man kan få leveret til GLS pakkeshops og så fin indpakning af varen så man næsten følte man fik en gave fra en god ven;-))

Masser af plusser herfra !! ;-)

Kan kun varmt anbefales

Hurtig levering, smukt tøj, kan varmt anbefales

Review by confirmed purchaser

Trygt og godt sted at handle.

Super god service.

Lækre varer som lever helt op til kvalitet og beskrivelsen.

Super god service.

Jeg synes der ydes en fantastisk service ved Got to have it. Det er en sand fornøjelse at handle ved Mette. Man føler ikke bare man er en kunde i en række af mange.

Sindsyg god service

Nemt, hurtigt og sikkert. Varen er godt pakket ind og der var måde fakture, hilsen mm. Med og det er bare sindssygt godt. Og deres vare, ja, lad os vare sige de har styr på stilen og moden og JA just like they say: "gottohaveit" <3

super service niveau

Altid gode tilbud, altid nye spændende varer, man bliver let fristet og aldrig skuffet.

Review by confirmed purchaser

Det kan ikke være nemmere!

Jeg har senest købt en kjole hos GOT TO HAVE IT, og ligesom sidste gang, jeg købte et produkt, fik jeg kjolen i løbet af et par dage uden problemer af nogen art. De ser ud til at have check på e-handlen, også fordi deres hjemmeside er så nem at gå til.

Review by confirmed purchaser

"Got to have it" er "easy to get it".

Overskuelig og flot hjemmeside, så det er nemt at bestille. Meget personlig service - både i emballage, personlig betjening og guidning på hjemmesiden. Lækre varer i super kvalitet og i en prisklasse der harmonerer. Er aldrig blevet skuffet over varemodtagelse eller udvalg.

Professionel service samt forsendelse

Kan kun anbefale andre at handle online hos GOT TO HAVE IT, det spiller tip top

fin service!

rigtig god og professional service!

Fin betjening

Fin betjening og varen kom indenfor den aftalte tid. Handler gerne der igen.

Udmærket

Sorry dont have the time.

Review by confirmed purchaser

Super service og lækre varer!

Jeg har nu handlet hos GotToHaveIt flere gange og kan kun give "thumbs up" for alt fra service, til smil i kommunikation og lækre varer ...helt sikkert ikke sidste gang jeg handler derinde :-)

nemt og hurtig levering

Fin hjemmeside, nemt at bestille og hurtig levering.

Super god service

Der er altid hurtig levering og tøjet er fint indpakket sammen med en sød hilsen

Super hurtigt og nemt

Bestilte en søndag og kunne hente pakken om tirsdagen.. Skulle jeg være lidt kritisk, kunne det fremgå bedre at gratis levering ved køb på over 1000kr kun gælder gratis levering til et pakkeleverings sted.. Levering til døren kostede ekstra.. :)

Review by confirmed purchaser

Super service til hver en tid!

Altid super service og ingen problemer med at returnere hvis tøjet ikke passer. Vil anbefale shoppen til hver en tid.

Review by confirmed purchaser

Altid perfekt levering og god service

Jeg har snart handlet hos GOT TO HAVE IT mange gange, og har altid fået super service og lynhurtig levering. Det er afgjort min favorit internet tøjbutik med masser af gode mærker.

Review by confirmed purchaser

Super hjemmeside med gode produkter

God service og rigtig gode produkter på hjemmesiden.
Kan kun anbefales.

PERFEKT internethandel

Som altid er det en SUPER-fin oplevelse at handle her!
Fine beskrivende billeder - lækre mærker - godt beskrevet i ord - hurtig levering - sikker betaling.

Min bedste anbefaling af siden :D

Fedest Webshop.

Got to have it er stedet med det fedeste inden for moden kvaliteten er bare i top kan varmt anbefale at handle her. Så hold jer ikke tilbage prøv det;-) Hurtig levering.

Review by confirmed purchaser

Nemmere kan det ikke blive !!!

Super hurtig lev tid, og samtidig havde mette lagt en personlig besked i pakken.

Det kører som smurt.

Review by confirmed purchaser

Nem hjemmeside hurtig retur service

Bestilte og sendte retur pga pasform. Pengene var hurtigt tilbage på kontoen og fik samtidig en venlig hilsen fra gottohaveit. Her vil jeg handle igen

Review by confirmed purchaser

Altid fin service, flot udvalg og hurtig levering

En rigtig fin web-shop som jeg kun kan give min varmeste anbefaling. Altid flotte og aktuelle varer, flotte nyhedsbreve og super service både ved varekøb og øvrige forespørgsler.

Review by confirmed purchaser

Fantastisk tøj til fantastiske priser og levering i top

Tøjet er flot og til gode priser. Perfekt med levering dagen efter bestilling - utrolig god service.

SUPER

Super hurtig levering og støvlerne er perfekte;-)kan helt klart anbefales:-)

Review by confirmed purchaser

Lækkert og bredt vareudvalg, samt hurtig odrebehandling

Rigtig skønne designs, bredt udvalg af lækre mærkevarer, hurtig og effektiv ordrebehandling, brugervenlig web site med fine billeder og grundige beskrivelser af bl.a. størrelse.

Review by confirmed purchaser

Perfekt fra første klik til levering

dette var min første handel med Got to have it, det bliver sikkert ikke den sidste.

Review by confirmed purchaser

Flotte varer og fin indpakning

Fantastisk shop

Har købt hos Got to have it et par gange, og må sige det er en super oplevelse hver gang. Super service og personlig betjening samt lækre varer!

Skøn webshoo - fed stil

Jeg kikker ofte i denne webshop fordi den er inspirerede, god stil og et skønt sortiment ..
Hurtig betjening og god beskrivelse ;)

Herlig hjemme side

Med lækkert designtøj og gode priser. Alt lever som sædvanligt op til forventninger.

Totalt ynglings netshop

Jeg kan kun anbefale Gottohaveit.dk!! Super udvalg, gode tilbud og hurtig levering. Bestilte søndag aften og fik min pakke tirsdag. Min vare var iøvrigt smukt pakket ind i silkepapir. Det elsker jeg. Det virker lækkert og eksklusivt. Min bluse fra Stylebutler er iøvrigt fantastisk ;)