We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (213)

I er fuld af lort!!

Jeg bestilte den 3/4 noget kreatin fra jeres side!
Har idag den 23/05 stadig ikke modtaget noget og i bliver ved med at udskyde ved at sige at i er i dialog med leverandøren! Det er godt nok en lang dialog, da jeg skrev til jer første gang 29/4 og i så igen den 21/5 stadig er i dialog med leverandøren!
Det er ikke første gang der er problemer når jeg bestiller fra jer.. Men en ting er sikkert.. Det er hvertfald sidste gang jeg bestiller noget fra jer, og jeg vil råde ALLE til at holde sig langt væk fra jer!
I er dybt useriøse og fortjener ikke engang den ene stjerne som jeg desværre er nød til at give jer!

Reply from Groupon Denmark

Hej Mads. Vi er meget kede at forløbet med leverandøren af kreatin produktet. Kundeservice har I dag sendt en mail til dig, med en løsning på problemet. Vi beklager udlejligheden og ønsker dig god weekend. Hilsen Groupon Danmark
Groupon Denmark

Det er simpelthen ikke besparelsen værd

Købte en deal med billige sko. Jeg blev glad, da min store pige sådan mangler sko og der var mange penge at spare. Jeg købte dealen d. 8. maj og bestilte samme dag sko, som skulle leveres efter 3-5 dage. Det var super. Vi har så nu d. 23. maj og jeg har stadig ikke fået mine sko og jeg har ringet og ringet og skrevet til forhandleren, men ikke et ord hørt, først d. 22. maj får jeg en standard mail om min vare er forsinket, da den er udgået fra lageret :(
Det værste ved det hele er dog jeg lige fra d. 16. maj prøvet at komme i dialog med groupon for at de skal kontakte deres samarbejdspartner, for at få dem til at overholde de generelle betingelser i forbrugerloven, men de fralægger sig bare ethvert ansvar og vil ikke tilbagebetale mig nogen penge før jeg har fået besked fra easyshoes om min handel er annulleret, hvilket jeg ikke kan, da de ikke vil svare mig. Det er bare ØV det her!!!

Reply from Groupon Denmark

Hej Anette. Det er naturligvis meget beklageligt at du ikke kan komme i kontakt med easyshoes. Vi vil gerne forsikre dig om at vores kundeservice gør alt hvad de kan for at skubbe bag på easyshoes. Den seneste update fra dem lyder: at de har meget travlt men de er i fuld gang, med at arbejde på alle ordrene som de har modtaget. Så snart der er mere nyt, vil du høre fra os. Hav en god dag. Hilsen Groupon Danmark

Groupon er dybt amoralske

Som så mange andre her på siden, har jeg oplevet ikke at nå at få brugt en deal. Jeg kontaktede Groupon for at få en refusion, men fik at vide at det ikke kan lade sig gøre. Så Groupon har stukket mine penge i lommen uden at have en udgift til tredjepart.

Jeg kan se på Groupons forskellige svar herinde, at de anfører at de ikke gør noget ulovligt, og det er jo rigtigt idet deres "forretningsmetode" er beskrevet i købsvilkårene. Denne metode er dog dybt amoralsk, og det eneste man kan gøre er jo så at undlade nogensinde at benytte Groupon igen.

Reply from Groupon Denmark

Hej Morten. Vi er kede af at høre om din dårlige oplevelse med os, og at du ikke har forståelse for vores forretnings vilkår. Vi takker dog for din feedback, som vi vil bruge i overvejelserne omkring vi kan gøre det mere tydeligt at det er vigtigt at man husker indløse sit værdibevis. Hav en god dag. Hilsen Groupon

Company bedragerisk

Det er normalt at man skal læse Vilkår og Betingelser inden man skal handel ved firmaet.
Jeg har oplevet nogen måned efter jeg har tilmeld mig ved GROUPON.DK, at de har ændret reglerne uden at informere deres medlem.
Det stod ved tilmelding, når man købe en værdi bevis ved GROUPON og har ikke bruget værdien inden udløbes dato, så kan man få penge overført til sit GROUPON'S konto, ved enkelt tilfælde havde jeg glemt at indløse værdi kode pga. Travlhed og min kones sygdom, og da jeg havde kontakt dem om jeg kan indløse værdi koden stadigvæk, så svaret var, at værdien var udløbet og jeg kan ikke få penge overføret til min GROUPON'S konto, fordi de havde ændret købs regler uden informer mig om det. Og de fortæller mig at jeg skal selv søge og læse reglerne igen, jeg synes det er uacceptabel, fordi man læse Vilkår og Betingelser ved tilmelding for første gang, hvis sker ændringer så skal de informer medlemmer.
Jeg synes det er synet og bedrageri........
Derfor hvis stå for mig, så få GROUPON nul stjerne fra mig.

Hej Arkan
Vi er meget kede af at høre, at du ikke nåede at indløse dit værdibevis og derved gik glip af dealen.

Vi vil gerne understrege at muligheden for tilbagebetaling i form af kredit stod skrevet i vores informationscenter. Vi har ikke på noget tidspunkt haft groupon-kredit servicen stående i vores handelsvilkår, da det aldrig har været kundens krav, men blot en ekstra service, vi tilbød.

Der er dog visse tilfælde, hvor vi yder kompensation, så hvis man som kunde står i en situation der forhindrer dig i at bruge dit værdibevis, så opfodrer vi kunder til at kontakte vores kundeservice på kundeservice@groupon.dk så de kan vurdere hvordan de kan hjælpe dig.

I forhold til din situation, så har vi snakket med kundeservice, som oplyser at de har kontaktet dig per mail, med henblik på at finde en god løsning på denne.

Hav en god dag.

Ingen problemer!

Jeg har bestilt en rabatkode til Easyshoes.dk. Det har et par af mine familiemedlemmer også. Vi modtog alle omgående rabatkoden. Den kunne straks indløses. Proceduren var udførligt beskrevet. Det gik super nemt. Ingen problemer med at indløse rabatkoden. Jeg vil være helt tryg ved at købe rabatkoder på Groupen en anden gang. Det var min første handel med Groupen, og sikkert ikke den sidste.

Groupon Denmark

Dårlig Kundeservice! Synes Groupon skulle komme tilbage til hvem de var fra start!

Jeg er af lidt samme holdning som de andre brugere herinde - da jeg har handlet rigtigt meget hos Groupon, har jeg en god vurderings fornemmelse vil jeg sige.
Det eneste gode jeg har at sige er at de stadig har billige tilbud. Jeg var MEGET tilfreds kunde den første tid, og anbefalede dem til alle og ville uden tvivl give dem 5 stjerner herinde - synes de havde en SUPER kundeservice med søde medarbejdere, der både svarede hurtigt og altid hjalp en. Når jeg en sjælden gang ikke kunne nå at bruge mit værdibevis, eller det var udløbet uden jeg havde bemærket det, gav de mig bare beløbet som groupon credit - som jeg ganske enkelt bare kunne bruge på et nyt tilbud inden et år , skide smart :) Det var sådan noget som det, der fik mig til at komme tilbage.

Ved ikke rigtigt hvad der er sket her efter årrsskiftet, men nu har man kun de standard 14 dages returret som var det en bluse jeg har købt i en butik?? Hvis jeg fx. har et oplevelses værdibevis der er gyldigt i et halvt år, kan jeg altså intet gøre hele 5,5 måned før det skal udløber hvis jeg fx ikke har muligfor for at gøre det alligevel pga. en ulykke med min hånd. (så i skal sørme være hurtige hvis i vil ombestemme jer)
Nu har jeg mistet mange hundrede kroner efter de åbenbart har lavet servicen om, pga. jeg regnede med den gamle service stadig gjaldt - men som andre også skriver - har ingen kunder fået noget som helst at vide om at man ikke kan få groupon credit eller noget mere. Det er simpelthen ikke fair! Kan ikke se hvad problemet er i at give groupon credit tilbage - i får jo jeres penge alligevel i form af at vi bruger creditten til et andet tilbud?? Jeg sidder bare tilbage og tænker - hvad gør i så nu nu når mine værdbeviser udløber? I giver jo ikke pengene til frisørene, restauranterne osv man har købt tilbuddet til, i stikker dem jo bare lige ned i jeres egen lomme! Hold da op , hvor må i tjene styrtende på det her lille nummer i kører :) Jeg havde fx. problemer med at få fat i det firma jeg skulle bestille et billede hos, også udløb værdibeviset og de ville stadig ikke engang give groupon credit, så mistedet 300 kr, som de selvfølgelig selv bare tager!

Synes virkelig Groupon skulle til at komme tilbage til basics og få deres gode kundeservice OG kundepleje tilbage, OGSÅ selvom i siger det ikke var med i returneringpolitikens, og at det var en ekstra service i gav. Om man bruger creditten på et andet tilbud er vel ligemeget for jer, får i ikke stadig jeres penge? :)
Det andet bondefangeri er simpelthen noget fis - det kommer ikke til at virke i sidste ende. Som i kan se på folks kommentarer og ratings går det ikke særlig godt for jer, synes i selv? :)

Så folkens. medmindre i er helt 100% fra start, på at i vil have det i køber eller er synske og kan forudse at i ikke brækker et ben eller sådan og derfor er forhindret i at gennemføre jeres rejse/oplevelses-køb , så vil jeg ikke anbefale Groupon. Deres kundepleje er blevet lig nul og mange gange svarer kundeservice slet ikke. Sweetdeal er et alternativ til billigsites - dem har jeg været rigtig glad for, og super kundeservice!

Mvh. T.S Andersen

Reply from Groupon Denmark

Hej Tara. Vi er kede af at høre at du oplever os som havende dårlig kundeservice. I vores system er der ikke noget der tyder på, at du ikke har modtaget svar på dine henvendelser. I forhold til din seneste henvendelse, så kan vi se at du har haft problemer med en kode til printerpix. Her er blevet opfordret dig til at skrive til Printerpix via contactus@printerpix.co.uk, og fortælle dem om din situation og høre om de har mulighed for at forlænge gyldighedsperioden på dit værdibevis med et par dage, hvilket vi stadig vil råde dig til at gøre, så du ikke går glip af dealen. Hilsen Groupon Danmark

Udmærket

De har gode tilbud og jeg har indtil videre købt noget ved dem 4 gange, og har endnu ikke haft problemer, så jeg kan kun give dem 5 stjerner :)

Reply from Groupon Denmark

Hej Anh Ly. Mange tak for de fine ord, som vi sætter meget stor pris på. Skulle du have lyst til at uddybe, hvilke deals du har haft glæde af, så vil vi meget gerne høre fra dig. Hilsen Groupon Danmark
Groupon Denmark

Service i bund - vælg et af de andre rabatsites

Jeg købte en kagemand til min søns 3 års fødselsdag til 200 kr. Desværre blev dagen rykket til påsken, da min svigermor blev indlagt. Nu var problemet bare, at bageren havde lukket i påsken. Skrev til Groupon, men fik svaret, at pengene desværre var tabt. Har handlet med dagensbedste, spotdeal, sweetdeal mf, og har aldrig haft problemer med at få penge retur - selv efter udløbsdato. Mit råd er - vælg et andet site, der forstår sig på service.

Reply from Groupon Denmark

Hej Mikkel. Vi er meget kede af at høre at du gik glip af dealen, og har fuld forståelse for hvilken negative følelse du sidder med. Vi sætter stor pris på din feedback og har videresendt den til alle relevante parter, så vi kan arbejde på at optimere dette. Hav en god dag. Hilsen Groupon Danmark
Groupon Denmark

Handler aldrig med groupon igen

Trods de dårlige anmeldelser her på Trustpilot, vovede jeg forsøget med at købe en deal... koden jeg fik udleveret virkede ikke hvorfor jeg henvendte mig til groupon via mail. Her fik jeg beskeden at de godt vidste at der var problemer, men prøv igen efter 36 timer. Det skete der så ingen ændring ved, men de kan sagtens finde ud af at hæve penge på ens konto selvom de godt ved at der er problemer med den specifikke leverandør.

Jeg har benyttet mig af min fortrydelsesret og nu er jeg så spændt på hvor længe der går før mine penge er på min konto igen...!

Groupon Denmark

Super dårlig kunderservice og groupon stjæler pengene hvis man ikke får brugt værdi bevis

Min oplevelse er præcis det sammen som en af de brugere her:
Nu har jeg handlet hos Groupon nogle gange, og først gik det ok og jeg kunne få noget til tilgodehavende hvis jeg ikke havde brugt nogle af de beviser . Men har de lavet reglerne om uden at giver kunderne besked (fuldstændig ulovligt) så man ikke længere kan få en del eller det hele af prisen udbetalt hvis man ikke når at bruge sit værdibevis. Da jeg så ringede til kundeservice for at høre om jeg så måske kunne få noget tilgodehavende hos groupon var det også et nej.
Og så sende jeg emails og det var det sammen svar - det var som om de slet ikke læste emails - som de bare copy/paste fra den første email.
Jeg mistede næsten 1500 dkk på beviser og de er ligegyldig. Det er skrammende hvordan de har overlevet indtil nu med så forfærdelig business holdning.

Kære Migena
Vi er kede af at høre, at du ikke fik indløst dit værdibevis og derved gik glip af Groupon oplevelserne.
Vi kan oplyse, at det ikke har været en del a vores refunderingspolitik, men en ekstra service som vi tidligere udbød, derfor har det heller ikke været et krav at vi har gjort vores kunder direkte opmærksommme på det.
Vi sætter dog stor pris på din feedback. Den er blevet viderebragt til de relevante personer, som vil bruge den i overvejelserne omkring hvordan vi kan gøre det mere tydeligt at det er vigtigt at du som kunde holder øje med udløbsdatoen på dit værdibevis og planlægger i god tid, så lignende situatuioner ikke opstår igen. Hav en god dag.

Langsom, men billig

Man kan virkelig få nogle gode tilbud derinde, men leveringen kan være lang, og kvaliteten er meget svingene.

Reply from Groupon Denmark

Hej Snorre. Tak for din positive anmeldelse, som vi sætter meget pris på. Vi vil dog hele tiden, gerne blive bedre, så dem negative feedback du har i forhold til leveringstid, vil vi meget gerne høre mere om. Så hvis du skulle have lyst til at dele den med os, så vil vi meget gerne høre fra dig på kundeservice@groupon.dk. Hav en god dag. Hilsen Groupon Danmark

Hav højere krav

Jeg fik et værdibevis af min veninde i gave, og nu har prøvet i flere dage at komme i kontakt med forretningen på deres tlf som står på værdibeviset, deres tlf nr som står inde på nettet og på deres online booking.

Jeg synes det er sindssygt så dårlig service det er, når de vælger at lave et værdibevis for at få flere bestillinger, og så bagefter købet, bare dropper alt kontakt.
Efter de anmeldelser der i forvejen er herinde, er jeg blevet meget i tvivl om jeg overhovedet vil bruge mere tid på det og bare smide værdibeviset ud.
Derudover er værdibeviset "kun" gyldigt i under en måned. Hvis de bare tog telefonen når man ringede i deres åbningstider, ville dette ikke være et problem, men i og med der overhovedet ikke er nogen kontakt til dem, bliver det jo ret kritisk!
Jeg kunne selvfølgelig tage ned i forretningen og bestille der, men dette burde ikke være meningen når de skriver på værdibeviset at man skal bestille på tlf eller online.

Det er virkelig forfærdeligt at GROUPON vælger at ligge navn til den frisør.
Skam jer.

Sjovt nok har jeg sendt jer en email - der bad i mig om at få min veninde til at sende en mail i stedet for, da det var hende som købte værdibeviset. Den har i dog ikke valgt at svare på, selvom det nu er en uge siden?
Men nu hvor i siger at jeg bare kan sende en mail, svarer i så ikke lige på min i stedet for? det lader ikke til at være et problem, om det er min veninde eller mig som skriver en mail længere. Tak.

Reply from Groupon Denmark

Hej Josephine. Det er meget beklageligt at du har haft en del problemer med at komme igennem til frisøren, og vi har stor forståelse for hvilken negativ følelse du sidder med. I disse situationer, vil vi meget gerne gøre hvad vi kan for at hjælpe, så skriv til vores kundeservice@groupon.dk, så vil de kigge nærmere på dette, så du kan få bestilt en tid. Hav en god dag. Hilsen Groupon Danmark

Elendig kundeservice

Vil ikke hjælpe med at få indløst et købt bevis - selvom de gentagne (over 10 gange) er blevet kontaktet.

Reply from Groupon Denmark

Hej Niels. Vi er kede af at høre dette og vil meget gerne undersøge det nærmere, så vi kan finde en god løsning på det. I hvilket navn har du kontaktet os og har det været via email? Hilsen Groupon Danmark
Groupon Denmark

Tag dig i agt, er ren svindel

Som flittig handlene på nettet, har jeg oplevet en del, specialt fra kina hvor det kan knibe med leveringshastigheden, jeg er dog aldig blevet tørret og snydt som på Groupon, og der er ingen tvivl om, at de slet ikke har flere af de vare som de reklamere med. Da jeg tillod mig ar rykke for mine vare første gang, ja så kunne de "genlevere" for 67,50 ekstra ( skal lige nævnes bestillingsadressen var til en firma adresse hvor der altid er nogle) fordi der i følge dem ikke var nogle første gang hvor de havde forsøgt at levere. Da jeg står og skal bruge vare, acceptere jeg en ekstra omkostning på 67,50. men modtager forsat ikke varen. Og nu efter gentagende historier og forklaringer med mere, lover de at retunere pengene, men nu har de jo også "lånt" dem i mere end en måned. Så min anbefaling er gå langt uden om Groupon

Camilla Kornbeck found this review useful

Groupon Denmark

Jeg skal tager aldrig på rejse købt gennem groupon igen!

Min mor og jeg købte hvad vi troede var et fordelt agtigt tilbud med fly tur-retur, 7 nætter og rundrejse i Tyrkiet (Antalya). Men vi blev slemt skuffet!!!!
Rejsen kostede rundt regnet 4000kr for to - afrejse Kastrup.
Vi fik oplyst afgangstid og dato - købte billetter fra Aalborg til Kbh så det passede med de anbefalede min. 2 timer før afgang til Tyrkiet. Turen til antalya bliver ændret så vi ombooker vores flybilletter til en pris af 1400kr oven i de 1800kr som vi brugte på de oprindelige billetter, men skidt pyt. Vi vil afsted og har stadigvæk sparet gode penge.

Turen i Tyrkiet var helt dum og dårlig planlagt. Kan kun gi hotellerne og guiden + herfra!!!!

Da vi så skal hjem fra antalya til Kbh bliver flyet ændret ENDNU engang UDEN at nogen oplyser os om det. Så vi lander i Kbh lige præcis for sent til at nå flyet til Aalborg. Vi køber derfor NYE billetter til en værdi af 2000kr. Altså har vores rejse nu kostet 8400kr ca.
Har efterfølgende kontaktet wow travel op til flere gange uden held - vil ha kompensation for alle mine udgifter. Men der er ingen kontakt eller svar at få derfra.

Føj noget lort.

Reply from Groupon Denmark

Hej Natasha. Vi er meget kede af at høre om din dårlige oplevelse med WowTravel og har fuld forståelse for, hvilken følelse I begge sidder med. Vi vil meget gerne kigge nærmere på sagen og kundeservice har forsøgt at finde dig i vores system, dog uden held. Er du ikke sød at oplyse os I hvilket navn rejsen er bestilt, så en af vores kundeservice medarbejdere kan hjælpe Jer videre med dette. Mange tak, Hilsen Groupon Danmark

Elendigt

Jeg har handlet flere gange hos Groupon nu og næsten hver gang har der været problemer. Vare som ikke dukker op, er defekte når de ankommer osv. Har i øvrigt også flere kammarater som oplever det samme.
Ydermere virker nogle af førpriserne skruet op - specielt når leverandøren er JLweb, som det ofte er. I dag har de f.eks. Gillette barberblade til en langt dyrere pris end man kan finde dem til på nettet, men der står at de har en "(værdi: op til 671,-)" og at man dermed sparer 41% hvilket er noget vrøvl og sikkert også på kanten med god markedsføringsskik. Jeg vil tro at JLWEB er oprettet for at kunne leverer vare med fiktive priser som godtroende folk så kan købe til overpris, og det skulle ikke undre mig om den ejes af nogle hows Groupon eller med relationer dertil. Plattenslagere! Deres hjemmeside minder også om noget performa!

Jeg har forresten købt nogle Fruit of the Loom t-shirts hvor 4 af dem var med huller i, dem skulle i tage at refundere...

Reply from Groupon Denmark

Hej Brian. Vi er meget kede af at høre om dine og dine kammeraters dårlige oplevelser. Vi sætter meget pris på feedback fra vores kunder, så hvis ikke du allerede har sendt deltajerne omkring din dårlige oplevelser til vores kundeservice, så vil vi opfordre dig til at gøre dette. På den måde kan vi bruge dette til at forbedre kundeoplevelsen.
I forhold til priserne hos JLWEB så kan vi oplyse om at priserne på Gillette er baseret på original priser hos steder som Bilka, Føtex osv. Vi kan desværre ikke tage højde for andre steder på nettet, hvor de sælger dem til lavere pris m. rabat.
Afslutningsvis, så vil vores kundeservice gerne høre fra dig på kundeservice@groupon.dk ang. dine t-shirt, så de kan løse dette problem. Hav en fortsat god dag. Hilsen Groupon Danmark
Groupon Denmark

Fin service og gode tilbud

Familien skal på påsketur til Århus. Køber Groupon tilbud til pizza i Højbjerg. Første gang afvises min dankortbetaling, og jeg laver en ny bestilling. Pludselig sidder jeg med to værdibeviser. Meget underligt først at få besked om en afvisning om betaling, og så trækkes pengene alligevel. Det problem bør Groupon løse omgående!!! Jeg ringer straks til kundeservice og snakker med en sød pige, der straks annullerer min dobbelte bestilling og jeg modtager en mail om at pengene refunderes. Går ud fra det sker som aftalt. Pizzaen i Højbjerg var fantastisk, den kræver sin helt egen anmeldelse :-)

Groupon Denmark

Group on fremstiller opfunde førpriser!

Idag er der en HD til salg som efter sigende oprindelig koster 950.
og nu 590.

På edbpriser er den til salg til 619,00 (incl. forsendelse)
Altså en besparelse på 29 kr og ikke 350!!.

Maurizio found this review useful

Reply from Groupon Denmark

Hej Peter. Tak for din henvendelse. Førprisen som er oplyst i denne deal er baseret på forhandlerens oprindelige pris, og derfor ikke en vi har opfundet. Det er muligt at du vil kunne finde den andre steder på nettet til en billigere pris end 950 kr, men det er desværre ikke muligt for os at gardere os imod de forskellige priser som HD'en sælges til, da dette kan variere fra sted til sted og tid til tid. Vi håber dette bringer mere klarhed om prissætningen hos Groupon. Såfremt du skulle have bruge mere en uddybelse af dette anbefaler vi at du skriver til kundeservice@groupon.dk. Hav en god dag. Hilsen Groupon Danmark
Groupon Denmark

Groupon stjæler pengene hvis man ikke får brugt værdi bevis

Nu har jeg handlet hos Groupon nogle gange, og først gik det ok. Men har de lavet reglerne om uden at giver kunderne besked (fuldstændig ulovligt) så man ikke længere kan få en del eller det hele af prisen udbetalt hvis man ikke når at bruge sit værdibevis. Det sidste jeg købte var kun gyldigt en måned, en urimelig kort periode når der ikke er meget ledighed der hvor man skal indløse. Da jeg så ringede til kundeservice for at høre om jeg så måske kunne få noget tilgodehavende hos groupon var det også et nej.
Magen til uforskammet og åndsforladt kunde"service" skal man lede længe efter. De kunne lige så godt sætte en robot til at svare, de siger bare det samme ligegyldigt hvad man siger.
Efter denne oplevelse kan man helt sikkert godt forstå hvorfor firmaet er ved at gå konkurs, med den måde de kører forretning på.
Mit råd er at købe hos Sweetdeal som da stadig forstår hvad service er og som behandler deres kunder på en ordentlig måde.

Migena Gjerazi found this review useful

Kære Mikkel
Vi vil gerne understrege, at det ikke har været en del af vores refunderingspolitik, men en ekstra service som vi tidligere udbød, derfor har det heller ikke været et krav at vi har gjort vores kunder direkte opmærksommme på det.
Vi sætter dog stor pris på din feedback. Den er blevet viderebragt til de relevante personer.
Groupon Denmark

Pas på med hvad i køber fra Groupon!!!

Jeg vil slet ikke anbefale nogen at købe noget fra dette firma. Nu har jeg købt 4-5 gange. Første gang det gik galt gik der næsten 2 måneder før jeg fik mit bestilte produkt selvom der var angivet en leveringstid på ca 14 dage. Fair nok tænkte jeg, der kan jo ske fejl for alle. Men nu har jeg haft købt hos groupon 4-5 gange, og der er gået noget galt hver eneste gang. Enten går der urimelig langt tid før produktet kommer eller også kan firmaerne slet ikke levere produktet.
Når man så prøver at klage til groupon, er der ingen kære mor. Man skal først helt op og true med forbrugerombudsmand før man kan få sine penge refunderet. Man kunne godt havde dem mistænkt for at lave deals der slet ikke kan lade sig gøre, bare for at få godtroende folk ind på deres side, så de kan købes deres andet ragelse.

Nu handler jeg ihvertfald aldrig mere hos Groupon. Med den måde deres aktier klarer sig, kunne det måske også ske at firmaet bare lukker, og man så står der uden sine penge.

Nej så hellere undgå de plattenslagere!!!!!

Hej Vivi.
Vi er meget kede af, at høre om din oplevelser, og at der har foreligget forsinkelser på levering af varene. Vi sætter stor pris på din feedback, som vi vil viderebringe til de relevante afdelinger, så vi mindsker problemerne fremover.
Vi vil gerne dræbe enhver tvivl om, at vi laver deals der slet ikke kan lade sig gøre, for at få godtroende folk ind på vores side. Hver deal bliver nøje udvalgt ud, og bliver grundigt tjekket, så vi sikrer os at I får det største værdi for pengene. Det er naturligvis så beklageligt, når der opstår problemer, og i disse henseender gør vores kundeservice hvad de kan for at hjælpe, ud fra de regler som er gældende. Det sidste vi nemlig ønsker er at I skal føle Jer snydt. Hilsen Groupon Danmark

Intet at klage over

Jeg var helt nervøs da jeg så alle de negative anmeldelser ... EFTER at jeg havde lavet min ordre .... selvfølgelig

Men jeg må sige jeg er fuldt ud tilfreds.

Jeg var bekymret da min pakke ikke dukkede op heeelt på det aftalte tidspunkt men så skrev jeg bare til firmaet som stod for leveringen ... ikke til Groupon og de var både hurtige til at svare og hjælpsomme så der var ingenting der.

Som det tidligere er nævnt i en af anmeldelserne så ville jeg også sætte pris på at Groupon stod for al korrespondancen mellem køber og sælger men det gik nu også fint på egen hånd.

Jeg kunne da godt overveje at gøre brug af hjemmesiden igen, men skal selvfølgelig lige tjekke det med at de ændre reglerne for køb som nogle skriver :/

Groupon Denmark

køb intet fra disse snydere

Køb ikke fra disse svindlere. De ændrer refunderings regler hele tiden og giver ikke folk besked, så man ikke ved hvad man køber. Og deres service er en joke hahaha.

Hej Steen.
Vi sætter stor pris på din feedback, men kunne godt tænke os en nærmere uddybning.
Vi er meget interessered i at vide, hvad det er ved vores refund politk, som gør det uklart hvad du køber? Vi foretager ingen køb på kunders vegne, så det er til hver en tid dig selv der styrer hvilke køb du foretager.

Elendig Kundeservice

Jeg købte et tilbud til Fregatten Jylland, hvor hele familien bookede dagen og ville tage den lange køretur.

Efter købet, tjekkede jeg at pdf-dokumenterne lå klar til print, hvilket de gjorde - alt så fornuftigt ud..

Dagen hvor vi skulle afsted loggede jeg ind for at printe, men der var intet at printe kontoen var tom og uden nogen historik overhovedet :(. Jeg læste alt, ringede og skrev ind, men intet/ ingen vil tro på profilen har haft et visningsproblem den pågældende dag.

Jeg har efterfølgende af Kundeservice fået tilbudt en 50% refusion af tilbudet, samtidig med de insisterer på det ikke er deres fejl. med andre ord har jeg tabt værdibeviserne og ligeledes billetterne jeg var tvunget til at købe i indgangen, trods det faktum jeg har fotodokumentation for problemstillingen, men ingenting at stille op via Kundeservice.

Groupon Denmark

Stjæler med oprejst pande penge fra fattige studerende!

Aldrig har jeg oplevet så dårlig kundeservice i mit liv, ALDRIG!
Jeg har benyttet mig af deals fra groupon nogle gange, og havde efterhånden fået opbygget et tillidsbånd til dem. Lige indtil min kæreste og jeg købte en deal, som bestod i en rejse til den tyrkiske riviera. Dealen kostede i alt 4000 kr, så vi skulle kun af med 2000 kr per mand. Dealen indholdt lufthavnstransport, morgenmad ,overnatninger på hoteller og fly tur /retur. Det var vores chance for at få en rejse, når vi er fattige studerende på SU. Og det lød da super godt! Så vi greb selvfølgelig chancen.

En uge før vi skal afsted, får vi ændret rejseplaner. Meningen er, at vi skal rejse d. 21-28 Februar fra Kastrup lufthavn. I stedet ændrer de ruten med en dag, så vi skal afsted 22 februar til 1 marts. Vi begge har spildt penge på denne ekstra dag i forbindelse med vores arbejde. Og nu skal vi fandme flyve fra Malmø lufthavn!
Wowtravel som vi så åbenbart skulle flyve med, har så valgt at give os de sidste to dages all inclusive.

Jeg kontakter Groupon for at høre hvordan og hvorledes. Kvinden i den anden ende fortæller mig, at hun vil indsætte beløbet fra transporten til min groupon account.
Godt sur accepterer jeg, at jeg intet kan gøre. Vi kan ikke afbestille rejsen, eftersom vi begge har rykket planer og arbejde for at tage afsted.

Billetter fra Kastrup til Malmø C kostede os 105 pr person pr. vej. I alt 420 kr.
Man skal yderligere tage en lufthavnsbus for at komme til Malmø airport. 80 kr pr vej per person. I alt 320 kr. Vi besidder ikke disse penge, så vi ryger naturligvis i overtræk.

I Tyrkiet møder vi så nogle andre, som har fået indsat 350 kr på deres groupon account og yderligere 571 kr for kompensation for ændring af rejsen! Denne forskelsbehandling finder vi os naturligvis ikke i, og vi kontakter groupon adskillelige gange, når vi kommer hjem igen. Vi forlanger de 571 kr som kompensation og får så også disse. Groupon tilbyder samtidigt at give os 350 kr i Groupon kredit SOM UNDSKYLDNING for besværet. Hvilket vi så gerne vil have ind på vores konto, så vi ikke kommer for meget i underskud. Det kan vi så ikke, så få taber Groupon jo lige 350 kr ;) Vi bliver jo bare nødt til at tage imod de 350, selvom vi på ingen måde har lyst til nogensinde at handle hos dem igen, men de giver os ikke andre muligheder, hvis vi gerne vil have på den mindste glæde af vores stjålne penge.

Vi forlanger så vores penge tilbage for transporten på i alt 740 kr, som Groupon nægter at betale. Alligevel vil de dog se kvitteringer for billetterne. De henviser dernæst til Wowtravel, som bør stå for udgifterne, efter det ifølge Groupon var dem, der ændrede rejsen. Wowtravel er selvfølgelig ikke dansk, og de stod jo for vores all inclusive i 2 dage som kompensation. Problemet er bare, at vi ikke spiser frokost og aftensmad for 185 per person per dag. Desuden ville vi gerne selv have lov til at vælge, om vi ville bruge penge på hotellets mad, for det kunne vi da SNILDT har gjort billigere selv.

Groupon står ikke til ansvar for transporten overhovedet, hvilket de burde, eftersom det er igennem dem, vi har købt dealen. De kaster skylden over på nogle andre, så vi står med besværet, hvilket ikke er første gang, jeg har oplevet dette hos Groupon.

Vi er nu 740 kr fattigere og jeg vil på det stærkeste fraråde alle om at handle hos Groupon, det er stensikkert. Det er uden tvivl (næst) sidste gang jeg handler hos Groupon! Så må vi se, om de vil stjæle flere penge fra mig igen næste gang, så de kan undgå at gå konkurs med de billige priser.

Hej Maria
Vi er meget kede af at høre om din dårlige oplevelse Det er meget beklageligt at afrejsestedet blev rykket til Malmø, og vi har fuld ud forståelse for din frustration omkring de ekstra omkostninger. Vi har gjort hvad vi kunne i denne situation og vil gerne benytte lejligheden til at understrege, at vi ikke er udbyder af rejsen, men blot har solgt et værdibevis der giver Jer muligheden for at spare penge på rejsen. Derfor er det også Wowtravels ansvar dække disse ekstra udgifter.
Vi takker dog meget for din feedback, som vi vil bruge i overvejelserne omkring, hvordan vi kan gøre det mere tydeligt, hvad der gælder for dig som kunde, når du handler hos os, så vi undgår lignende situationer. Hilsen Groupon Danmark
Groupon Denmark

TYVERI!!! Pas på dine penge...Groupon stjæler dem!

Har været tilfreds kunde hos Groupon i næsten 2 år og brugt mange penge hvert år på deals. Har de få gange jeg ikke havde brugt en deal fået refunderet den uden diskussion.

I december ændrede Groupon deres refusionspolitik "ad bagdøren" uden direkte at informere deres kunder, men ved bare at skrive det et sted på deres hjemmeside. Da jeg for nyligt ringede til dem idet jeg grundet rejse og sygdom ikke havde fået brugt deals for næsten 1000 kr fik jeg en lang næse...og selv efter jeg appelerede til deres fornuft via en skriftligt behageligt formuleret klage stilet til ledelsen, hvor jeg argumenterede at de som det mindste pr kulance burde refundere "første gang", afviste de det blankt og beholdte alle mine penge.

Nu findes der jo en del konkurrenter derude der gerne refunderer uden diskussion...så umiddelbart virker det komplet tåbeligt det Groupon har gang i...tja tænk jer gevaldigt om før i bestiller noget som helst hos Groupon!!! I ser aldrig pengene igen!

Og så se lige på aktiekursen. Den er faldet fra 31$ til sølle 4$ så måske er de ved at gå konkurs og har derfor brug for at stjæle folks penge? Og idag har de så lige fyret deres egen grundlægger Andrew Mason pga kæmpe tab hos Groupon...det svarer til at Facebook fyrer Mark Zuckerberg og Microsoft Bill Gates...av av av farvel Groupon!

Kære Volker
Vi vil gerne understrege, at det ikke har været en del a vores refunderingspolitik, men en ekstra service som vi tidligere udbød, derfor har det heller ikke været et krav at vi har gjort vores kunder direkte opmærksommme på det.
Groupon Denmark

Ingen mulighed for at få en krone retur, hvis ikke man når at indløse :-(

De ændrede betingelserne uden at sende en mail til eksisterende kunder!
super super DÅRLIG kundeservice!!!!!

Kære Lise.

Vi er kede af at høre, at du ikke nåede at indløse dit værdibevis og har forståelse for din frustration.

Der er dog visse tilfælde, hvor vi yder kompensation, så hvis du stod i en situation der forhindrede dig i at bruge dit værdibevis, så vil kundeservice meget gerne høre fra dig, og vurdere hvordan vi kan hjælpe dig.

Hav en fortsat god dag.

For FANDEN da !!

DÅRLIGESTE anmelder side jeg har set herinde.
Kik dog for HELVEDE på det i køber, og lad være med at svind et firma til fordi at i er for DOVNE og DUMME til at benytte jeres deal.
Det KAN SKU IKKE stå mere TYDELIGT at i har en frist, beviset virker i,,, !!!!!
Nå, ja,,, jeg har købt flere ting gennem Groupon.dk og sparet en del mønter, MEEEN leveringstiden halter.
Jeg er stort set tilfreds med mine køb, og fortsætter med at købe, da jeg kun har oplevet nogle få problemer, i har et godt koncept, (skal fin pudses lidt med jeres samarbejdspartnere) men ellers fungerer det meget godt, kundeservice er ok, men har ikke mulighed for at se/bekræfte at jeres samarbejdspartnere har gang i ordren (ikke godt).
Jeg som kunde føler at jeg køber varen af ’jer’ og forventer at ’Groupon.dk’ tager ansvar for handlen, og eventuelle problemer i den forbindelse,
(det er IKKE ok at kunden skal kontakte JERES samarbejdspartnere)
GROUPON i skal stramme op på jeres samarbejdspartnere, og være mere obs på at dealen kører PRÆCIST som beskrevet !.

Håber at i kan bruge min lidt kritiske anmeldelse 
P.S. Er stadig en glad og tilbagevendende kunde.
Hilsen Kenni

Casper Schack found this review useful

Hej Kenni,

Tak for din feedback - det er bestemt noget vi kan bruge til noget, tak.

Kan du have en fortsat god dag.
Groupon Denmark

Ville ikke bekræfte overfor min bank at ordren var annuleret så beløbet kunne frigives på min konto

Havde bestilt et hotelophold, som jeg alligevel ikke kunne tage på. Bad om returnering før de 14 dages fortrydelsesret, fik mail om at pengene ville blive tilbageført i løbet af nogle hverdage. Efter næsten tre uger kontaktede jeg både banken og groupons kundeservice, da beløbet ikke var blevet frigivet, men groupon kunne på ingen måde sende dokumentation for at købet var annulleret, som banken skulle bruge for at frigive pengene. Måtte vente over en måned på at få pengene retur.

Lars Vilhelmsen found this review useful

Hej Nana,

Tak for din feedback. Det er rigtig ærgerligt, at du ikke kunne tage på dit hotelophold, men vi håber, at du får chancen på et senere tidspunkt.

Vi foretog tilbagebetalingen til din konto den 17. januar, altså dagen efter du havde henvendt dig til os. Vi hørte fra din bank den 28. januar, hvor vi skulle bekræfte tilbagebetalingen - dette bekræftede vi samme dag.

Vi er selvfølgelig kede af hele forløbet men det er desværre ikke noget, man kan gardere sig i mod. Velviljen til at lave en tilbagebetaling til din konto, har altid eksisteret hos os og vi foreslår derfor, at du tager en snak med din bank i stedet.

Ingen problemer

Jeg har flere gange benyttet mig af Groupon's tilbud og har ingen problemer oplevet overhovedet. Synes faktisk at Groupon er i blandt de bedste deal-sider jeg kender til, og så er deres hjemmeside nemmere at finde rundt på end flere af konkurrenternes. At folk GLEMMER at bruge deres værdibevis inden det udløber, mener jeg bestemt ikke er Groupon's fejl!

Dårlig Kundeservice

jeg oplevede at køre forgæres 2 gange hos Nagoya Sushi, hvor de ikke overholdte vores aftale, som ellers var godkendt pr. mail og bekræftet, da jeg ville have hjælp fra Groupon til at blive kompenseret for at have kørt 4 x ½ time forgæves. feks. til en gang gratis sushi var der desværre ingen hjælp at hente.
Der er sgu ikke meget fidus i at få sushi til halv pris hvis det ender med man skal bruge 6 x ½ times kørsel før man kan få sin Sushi.

Mange OK deals

Jeg har købt flere deals hos Groupon og har generelt været godt tilfreds. Jeg har også returneret ved et par lejligheder og fået mine penge indsat på min Groupon konto uden vrøvl. Ved ikke om man kan få dem ud kontant. Det er også lige meget for mig, da jeg alligevel kommer til at købe mere. Af og til har jeg købt noget som jeg ikke helt synes var pengene værd. Men sådan er det jo. Man er selv nødt til at tænke inden man køber. Samlet set synes jeg det er et fint koncept Groupon har. De dårlige anmeldelser er i hvert fald ikke dækkende for mine oplevelser.

Snyd og bedrag.

Den 11. December havde min mor bestilt en groupon for en robot støvsuger "E.ziclean VAC100 Robot Vacuum". Der stod i aftalen at vi ville modtage støvsugeren efter 10 arbejdsdage, men den ankom først den 28 Januar, efter mange førsøg på at fremskynde processen. Da den ankom, åbnede vi kassen til støvsugeren, men efter vi kigget på den indså vi at det var en ældre/billigere model end den vi havde bestilt "E.ziclean FURTIV".

Det her var en forfærdelig oplevelse at købe fra Groupon.dk ikke kun at den kom 30 dage senere end have regnet med, og også det at man blev snydt med en billigere/ældre model.

Reply from Groupon Denmark

Hej Patrick. Tak for din feedback. Vi beklager de problemer der er opstået mht leveringen af jeres robot støvsuger. Vi har været i kontakt med kundeservice, som oplyser at de har modtaget en email fra din mor i går kl 22:15, men grundet at dette var uden for vores åbningstid, har de ikke svaret på den endnu. De er nu ved at undersøge sagen og i skulle høre fra dem snarest med en opdatering på situationen. Hilsen Groupon Danmark

ADVAR DINE VENNER, KØB IKKE YDELSER, SKIFT TIL SWEAT DEAL

SKIFT TIL SWEAT DEAL DE KØRER MED EN MULIGHED FOR REFUNDERING I OP TIL 30 DAGE EFTER UDLØB, MED ET FRADRAG PÅ 10%.
MEN LÆS SELV MIN KOMMUNIKATION MED FIRMAET HER, PS JEG VED IKKE HVORFOR JEG PLUDSELIGT HEDDER MARIANN, JEG KAN KUN FRYGTE AT DER ER SÅ MANGE DER KLAGER AT DER I ROD I NAVNENE start med at læse nede fra og op:

kundeservice, Jan 28 17:45 (CET):
Hej Mariann
Tak for din tilbagemelding.
Dét, at vi ikke længere tilbyder kredit for værdibeviser, der er udløbet, fremgår af vores hjemmeside under "Udløbet værdibevis": https://groupondk.zendesk.com/entries/21790646-udlobet-vaerdibevis
Groupon forbeholder sig retten til at ændre i reglerne på hjemmesiden, så længe ændringerne fremgår online.
Groupon har den lovpligtige returret på 14 dage, efter at man har købt et værdibevis, hvilket er i overensstemmelse med Forbrugeraftale-loven og Købeloven. Derudover hjælper vi selvfølgelig, hvis man skulle opleve problemer med at indløse værdibeviset og modtage den ønskede service fra en af vores samarbejdspartnere. Hvis det ikke er muligt for en kunde at modtage den ønskede service, vurderer vi sagen, og har mulighed for at refundere i Grouponkredit. Hvis man som Grouponkunde ikke modtager sit ønskede produkt, tilbagebetaler vi pengene.
Når værdibeviset er udløbet, er der desværre ikke mere, vi kan gøre. Vi har fra begyndelsen informeret kunder om, at værdibeviset kun er gyldigt indenfor en vis periode og gjort opmærksom på gyldighedsdatoen. Derfor frafalder Forældelsesloven, der går ud på, at man skal have en vis tid til at indløse sit værdibevis eller sit gavekort, hvis intet andet er aftalt.
Jeg ville rigtig gerne hjælpe dig, men det er sådan vores refunderingspolitik fungerer.
Hvis du har yderligere spørgsmål, må du endelig kontakte mig igen.¨
Kundeservice
Groupon DK

Hej kundeservice
Ved ændrede regler har I pligt til at melde det ud til jeres kunder.
Det betyder at man nu betaler nogle penge til noget man ikke får uden
mulighed for at få dem retur, hvis ikke man når det.
Hvis dette køb kan sidestilles med et gavekort kræver loven at de løber i 5
år.
At I trak et gebyr kan jeg godt forstå. Men tag f.eks. Sweet deal, de
trækker kun 10 % såfremt man melder fra maks. 30 dage efter udløb.
Mvh
Anja

> kundeservice Jan 28 14:28 (CET):
> Hej Anja
> Tak for din tilbagemelding.
> Det er rigtigt, at vi tidligere har tilbudt at refundere ubrugte værdibeviser
> som kredit, men det er desværre ikke en service vi længere tilbyder. Det har
> aldrig været kundens ret at få denne Groupon-kredit, men har derimod været en
> ekstratjeneste vi tidligere tilbød vores kunder. Groupon har på global plan
> afskaffet denne service, så jeg har desværre ikke mulighed for at hjælpe dig i
> dette tilfælde.
> God dag.
> Med venlig hilsen
> kundeservice.

> Anja, Jan 28 11:09 (CET):
> Det forstår jeg ikke.
> Jeg har tidligere fået krediteret med 25% fradrag mener jeg at det var.
> Checker du lige igen.
> Mvh
> Anja

>> > Kundeservice, Jan 28 10:44 (CET):
>> > Hej Anja
>> > Tak for din henvendelse.
>> > Jeg er ked af at høre, at du ikke fik brugt dit værdibevis.
>> > Vi har desværre ikke mulighed for at refundere værdibeviser efter den 14
>> dages
>> > returretsperiode. Vi kan kun tilbyde dig en refundering, hvis der skulle
>> være
>> > problemer med den ydede service fra vores partnere eller problemer med
>> > indløsning af værdibeviset.
>> > Jeg beklager rigtig meget, men jeg kan desværre ikke hjælpe dig i dette
>> > tilfælde.
>> > Hvis du har andre spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os
>> igen.
>> > Med venlig hilsen
>> > kundeservice

>> > Anja, Jan 25 16:46 (CET):
>> > Jeg fik ikke brugt min kupon, kan I kreditere den.

Snorre Kold Liljegren found this review useful

Reply from Groupon Denmark

Kære Anja. Vi er kede af at høre, at du ikke nåede at indløse dit værdibevis og har forståelese for din frustration. Det er dog ikke et lovkrav, at vi gør vores kunder med udestående deals opmærksomme på, at vi foretager ændringer i vores politik. Derudover har du som kunde som sådan ikke ret til at få Groupon-kredit, men dette var en ekstra service vi tidligere tilbød, hvorfor vi ikke er forpligtet til at give kredit, hvis du som kunde ikke når at bruge dit værdibevis.
Vi takker for din feedback, som vi vil bruge i overvejelserne omkring hvordan vi kan gøre det mere tydeligt, at det er vigtigt at holde øje med gyldigheden på sit værdibevis, så lignende situationer ikke opstår. Hav en god dag. Hilsen Groupon Danmark
Groupon Denmark

De ændrer reglerne efter indgået aftale. Altså overholder de ikke betingelserne for købet!

Jeg glemte desværre at bruge mit værdibevis i tide, men heldigvis opdagede jeg det indenfor den frist på 1 måned, som de havde beskrevet på deres hjemmeside, da jeg købte værdibeviset.

Nedenstående er fra deres hjemmeside:

"Hvad gør jeg med mit udløbet værdibevis?
Det er meget vigtigt, at du holder øje med udløbsdatoen på værdibeviset for at kunne gøre brug af det. Er du udover udløbsdatoen kan du ikke gøre brug af dit værdibevis, tilgengæld kan du få Groupon-kredit for hele beløbet, hvis du henvender dig inden for 1 måned efter udløbsdatoen."

Tilmed har jeg tidligere henvendt mig omkring et værdibevis, der var lidt mere end en måned overskredet. . Meget bekvemt for Groupon betød det (også ved denne henvendelse), at jeg ikke kunne få refunderet min betaling.

Heldigvis har jeg gemt denne mail og var derfor ikke i tvivl om, at jeg denne gang kunne få pengene sat ind på min groupon-konto, bare jeg henvendte mig indenfor en måned efter udløb:

"Hej Morten,

Tak for din henvendelse.
Se venligst nedenstående regler og returret.

Du har 14 dages fortrydelsesret efter du har modtaget dit værdibevis, derefter kan vi desværre ikke refundere dit værdibevis til din bankkonto.

Hvis dit værdibevis er udløbet, og du henvender dig til os indenfor 1 måned, efter udløbsdatoen kan vi tilbyde dig, at sætte beløbet ind på din Groupon-konto. Kreditten er gyldigt i 1 år og kan bruges på hvilken som helst af vores deals.

Det samme gælder, hvis du ikke er interesseret i at bruge dit værdibevis imens det er gyldigt.
Desværre opfylder du ikke ovenstående.

[Name removed]
Kundeservice
Groupon DK."

Altså har jeg deres eget ord både på mail og fra hjemmesiden, der bekræfter, at jeg skal have refunderet mit køb, da jeg henvender indenfor den 1-måneds-periode, der er gældende ved købet. De nægter alligevel.

Deres typiske svar på Trustpilot, kan jeg ikke bruge til alverden, da de tydeligvis er totalt ligeglade med feed back og ikke forholder sig til problemet med, at de ændrer på de vilkår – der er gældende for købet – EFTER handlen er foretaget. I dette tilfælde har de ændret vilkårene 3 måneder efter, jeg købte værdibeviset. Det kan umuligt være lovligt.

Groupon spekulerer i, at kunder glemmer at indløse deres beviser.
De andre tilbudssider er rigtigt gode til at refundere. Eksempelvis har Downtown og Sweetdeal hjulpet mig, straks jeg kontaktede dem. Det bliver helt sikkert ikke Groupon, jeg benytter fremover.
Pengene går jo udelukkende i Groupons lomme. Samarbejdspartneren får kun penge for de indløste beviser (selvom Groupon har prøvet at bilde mig ind, at samarbejdspartneren allerede havde modtaget pengene, hvilket ikke var tilfældet). Hvordan kan et firma leve af/med at stjæle penge fra deres kunder? Penge de på ingen måde har gjort sig fortjent til. Det er en ussel måde at drive virksomhed på.

Hold jer langt væk fra Groupon – der er flere rigtigt gode alternativer!

UPDATE:
Jeg har nu fået det samme svar som alle andre.
Groupon mener ikke, at de har lovet andet, end at man kan fortryde i 14 dage. At der ved købet stod skrevet på deres hjemmeside, at man kan fortryde i op til en måned EFTER udløb af værdibevis, finder de åbenbart ikke relevant. At de ændrer dette efterfølgende, finder de ikke som et brud på den indgåede aftale.
Jeg forstår ikke deres tankegang, da det jo også er en del af aftalen. Det er under de forudsætninger, købet er foretaget, og det kan man vel ikke bare ændre efter købet?
I så fald er ALT, hvad der står på deres hjemmeside ligegyldigt, da de må ændre på det, som de har lyst til. Dette er et tydeligt udtryk for, at Groupon er direkte utroværdige og amatøragtige og derfor ikke værd at handle med.
Det, der stod på deres hjemmeside omkring tilbagebetaling i op til 1 måned efter udløb, opfatter jeg som en udvidet garanti, og den står altså ikke til at ændre i min verden.

Hej Morten

Vi er kede af at høre, at du ikke nåede at indløse dit værdibevis og har fuld forståelese for din frustration. Vi forklarer naturligvis gerne hvad der gælder.

Forældelsesloven træder kun i kraft, hvis intet andet er aftalt (Se § 3. Kapital 3 - https://www.retsinformation.dk/forms/r0710.aspx?id=2655). På vores værdibeviser står der altid en gyldighedsperiode, derfor frafalder denne lov i dette tilfælde. Da vi har informeret kunden om den korte tidsfrist, mener vi derfor at kunden altid kan vælge ikke at købe dealen, hvis han/hun mener at tidsfristen er for kort.

Slutteligt, vil jeg også gøre dig opmærksom på at Groupon-kredit aldrig har været kundens ret at få men en ekstra service, vi tidligere tilbød. Da vores dealkvalitet er blevet bedre, er det blevet vedtaget på global plan, at vi ikke finder denne service nødvendig længere.

Vi takker for din feedback, som vi vil bruge i overvejelserne omkring hvordan vi kan gøre det mere tydeligt, at det er vigtigt at holde øje med gyldigheden på sit værdibevis, så lignende situation ikke opstår. Hav en god dag. Hilsen Groupon Danmark

TYVEKNÆGTE

KØB ALDRIG HOS DETTE FIRMA KONTAKTE DEM DAGEN EFTER UDLØB AF VÆRDIBEVIS OG FIK AT VIDE AT PENGE VAR TABT TIL TRODS FOR OPLYSNINGER OM ULOVLIGEHEDER VEDR DETTE FASTHOLDER DE AT BEHOLDE MINE PENGE

BANDITTER KØBER ALDRIG HOS DEM MERE

Groupon Denmark

Kender Groupon forbrugerombudsmanden personligt, eller?

Det er som sådan OK, at der er lang leveringstid. Det er selvfølgelig træls, men nånå. Nu har jeg ventet de maksimale 10 hverdage, og mangler stadig min pakke, så går STÆRKT ud fra, at den kommer inden weekenden.

Det der generer mig er dog følgende: Virksomheder må først trække penge fra dit kort, når pakken er afsendt, dette kan umuligt være tilfældet her, og Groupon handler derfor i direkte uoverensstemmelse med forbrugerombudsmanden.

Hej Ida,

Først og fremmest tak for din feedback; vi sætter stor pris på, at høre fra vores kunder i jagten på, at yde den bedste service. Omvendt er vi er kede af, at du har måttet vente i længere tid end forventet, hvilket selvfølgelig ikke er tilfredsstillende.

Vi har dog talt med vores kollegaer i kundeservice, der fortæller os, at du ikke har været i kontakt med dem. Det betyder, at vi desværre ikke har haft mulighed for at hjælpe dig - men det har vi så heldigvis nu :-)

Groupon sælger værdibeviser til en bestemt service; det kan være restauranter, frisører, massører, take away mad, forlystelser og alt muligt andet mellem himmel og jord. Vi trækker pengene fra din konto med det samme, da værdibeviserne giver dig adgang til en anden service, som efterfølgende skal indløses. Vi handler derfor helt i overensstemmelse med den gældende lovgivning, og kunne ikke drømme om at gøre andet!

Vi tror og håber, at din ordre er hos dig snarest, da vores kundeservice team for en sikkerheds skyld, følger op på det og vil sørge for, at du har den så hurtigt som muligt.

Hav' en fortsat god dag :-)

Mvh. Groupon
Groupon Denmark

Forsøger at slippe for refundering inden for de retmæssige 14 dage!

Bestiller en deal den 2/1, modtager deal den 4/1.
Henvender mig den 16/1 for at få penge refunderet. Det er inden 14 dages grænsen BÅDE i forhold til den 2. og den 4.

Groupon nægter at tilbagebetale pengene. Skriver i to dage mails frem og tilbage. Den 18/1 skriver de sjovt nok at fristen er overskredet. Ja, det er den jo med deres forsinkelse af processen.

De påstår desuden, at de 14 dage tæller fra det, de kalder bestillingen og ikke fra købsdatoen, hvor pengene trækkes og grouponen sendes.

I deres vilkår står tydeligt: "I overensstemmelse med loven og gældende for størstedelen af deals, kan uindløste Grouponer refunderes inden for de første 14 dage efter du modtager Grouponen"

Deres behandling af sagen har været uprofessionel og både i strid med købeloven og deres egne vilkår -samt en kamp for mig som forbruger.

Utroligt at man skal kæmpe for sin ret inden for lovens rammer!

Hej Josefine,

Du har helt ret og vi beklager mange gange, der er simpelthen sket en misforståelse. Undskyld!

Vi har derfor selvfølgelig ført pengene tilbage til dig, der lander på din konto indenfor 3-5 hverdage.

Vi håber, du vil bære over med os og vi kan oplyse dig om, at vores kundeservice team, har skrevet en mail til dig for at få helt styr på det.

Vi håber dermed, at du trods alt, får en god weekend.

Med venlig hilsen,

Groupon

Advarsel. Dårlig kundeservice. [External link removed]

Køb ikke hos Groupon. Du mister dine penge. Havde købt et værdibevis hos Groupon til tandblegning hos Kim Sperly, Palæcenteret til 1400,00 kr. Det viste sig desværre at mine tænder ikke er egnet til tandblegning. Efter utallige henvendelser både til Groupon og Palæcenteret har jeg stadig ikke modtaget mine penge retur, eller fået et nyt værdibevis som jeg kunne give som gave. Jeg vil nu prøve at kontakte Forbrugerrådet og jeg vil råde jer andre at gøre det samme, så vi kan få stoppet dette firma. Gitte

Hej Gitte,

Tak for din feedback.

Vi har talt med vores kundeservice team, der har fortalt os, at du sagtens kan få dine penge tilbage.

Det eneste du skal gøre er, at fremsende en bekræftelse fra Palæcenteret (gerne på e-mail), at dine tænder ikke er egnet til tandblegning. Vi har tidligere oplevet, at andre kunder ikke er egnet til tandblegning, og har uden problemer rekvireret et bevis fra klinikken for, at det var tilfældet og derfor kunne få deres penge tilbage.

Vi har desuden fået lovning på, at én af vores kundeservice medarbejdere skriver til dig, for at aftale helt præcist, hvordan vi løser denne udfordring på bedst mulig vis.

Når vi som aftalt har modtaget dokumentationen på kundeservice@groupon.dk sørger vi for, at overføre penge dine 1.399 kr. til dig.

Med venlig hilsen,

Groupon Danmark
Groupon Denmark

Har ikk modtaget min vare

Bestilte midt i december et neglesæt fra beauty spa and weelness , leveringstiden var 7-14 dage men der er nu gået 5 UGER !! Jeg har gentagne gange skrevet til firmaet og jer uden respons ! Er der noget nyt med ordren ? Eller hvordan skal jeg forholde mig ??? Havde håbet servicen var bedre :(

Reply from Groupon Denmark

Hej Christine. Det er vi kede af at høre. Vi har snakket med kundeservice, som har ledt vores system igennem for henvendelser fra dig, dog uden held. Vores bud er derfor at de ikke er gået igennem til os. Er det denne email addresse du har skrevet til os på: kundservice@groupon.dk?

De har stjålet 1.700 kr fra mig

Jeg kan ikke anbefale Groupon, da de har stjålet 1700 kr fra mig. Jeg har forsøgt at finde en løsning gennem kundeservice, men de afviser at hjælpe. Historien er at jeg fik 2 helikopterture af min kone i bryllupsdagsgave i juli. Af mange årsager fik vi ikke booket turene i efteråret. I november blev jeg bange for at miste turene fordi de udløb 31.12. Jeg kunne heldigvis læse på Groupons hjemmeside at der ikke var nogen risiko fordi jeg kunne få groupon-kredit hvis de udløb, så ingen risiko for at miste pengene. Da jeg kontakter kundeservice i starten af januar får jeg at vide at de har ændret regler 10.dec og nu er det hele bare tabt. Jeg har haft meget korrespondance med kundeservice, men de vil under ingen omstændigheder hjælpe mig, så mine 1700 kr er nu bare stjålet af Groupon. GRIMT OG USSELT. De bliver ved med at skrive til alle sure kunder at de er glade for feedbacken. Hvad med at hjælpe dem i stedet??? Jeg har tilbudt dem at vi laver en aftale om at dele beløbet, men de er ligeglade

Jan Hoffmann, Nick Rene Jensen and Brian found this review useful