[REPLY]
I løbet af 2 dage havde jeg et læs grus allerede kl. 7 om morgenen. Venlig betjening og venlig og hjælpsom chaufør han hejste 1Ton grus ind over hæggen.
Det virker bare. Bestillerr den ene dag og næste eftermiddag kom leverancen.
Jeg bestilte sten til min P-plads og det blev leveret som aftalt og ikke mindst lagt dér hvor jeg gerne ville ha det. Hvad kan man mere forlange ???
Skulle bruge noget grus, så gik på nettet og fandt grusdirekte.dk
Det var nemt at bestille, og det blev leveret på det aftalte tidspunkt. Ydermere blev der fulgt op med en mail omkring leveringstidpunkt mv.
Super betjening.
Jeg bestilte boldmix til anlægning af en græsplæne. Bestillingen var simpel og ligetil (Levering over hæk med grab). Derudover en rigtig god service da jeg midt under anlægningen stod og manlgede et par ekstra kubikmeter. Leveringen af den ekstra jord kunne ske samme dag. Super god service. Det bliver mit næste valg, når der skal anlægges kant på græsplænen med Granit :-)
jeg bestilte 0,8 grus og støbemix hos grus direkte. det var nemt. og chaufføren var meget hjælpsom, med at aflæsse gruset sorteret,og hvor det ikke lå i vejen. super nemt og bekvemt.
Jeg bestilte ærtesten hos Grusdirekte.dk. Det var enkelt at forholde sig til både deres produkter og priser, let at vurdere størrelsen på stenene ud fra billederne og enkelt at bestille.
Leveringen kom prompte og blev læsset af præcis, hvor jeg anviste det. Handler gerne dér igen.
er meget tilfreds med levering og produktvisning på website
Hilsen
Ulrik
Rigtig go oplevelse fra bestilling til levering.
Jeg var meget hys med at få nøjagtig den farve jeg skulle have.
Fin vejledning og endda et råd om besøg hos deres samarbejdspartner ude på selve pladsen hvor granitskærverne er oplagret. Super venlig betjening og jeg fik præcis de granitskærver jeg skulle have.
Den er anbefalet af mig til to af mine bekendte som også kunne bruge noget grus i sin indkørsel. Det er både nemt og hurtigt.
Det kommer jo helt af sig selv, det er først når leveringen ankommer arbejdet begynder.!
Bestilte brolæggergrus, 8 tons, chaufføren ringede, og spurgte hvor det skulle lægges, lå som aftalt, kom dagen efter bestilling, alt i alt tilfreds
Dejlig let at bestille, stiller det hvor du vil ha det, meget venlige schauffører.
Et dejlig sted at handle.
Let og brugervenlig hjemmeside, dog svipsede det med telefonopkaldet, men det gik. Kan anbefales.
Det hele fungerer bare og der er venlige svar på kundernes (dumme) spørgsmål. Dejligt!!
Har købt 3 gange - muldjord og 2 * ærtesten
Jeg bestilte flere forskellige big-bags og kom ved en fejl til at bestille grus som aflæsning også.
De rettede det til og pakkede det om for mig og leverede dagen efter - kanon service! (Det kostede noget, men det var blot transporten)
Jeg bestilte granit skærver hos dem og fik leveret den forkerte farve. De var selv forbi selv for at sørge for jeg fik de samme, som jeg havde i forvejen men de nægtede og tage dem tilbage og levere de korrekte. Jeg vil ALDRIG anbefale dem!
Vi har meget vanskelige tilkørselsforhold, så aftalen omkring - og selve leveringen er meget vigtig for os. Chaufføren fra Grus Direkte var serviceminded og superdygtig, og jeg fik min bigbag placeret præcis hvor jeg ønskede det. Jeg vil med glæde handle hos Grus Direkte igen.
Overskuelig hjemmeside og levering til tiden. Ringer inden de læsser af og derfor får man det leveret lige præcist på vejen hvor man ønsker det
Der er ikke så meget at sige. Bestilte varer på aftalt sted uden dikkedarer.
Brug dem trygt.
Ingen problemer med leveringen. De kom med vores sten som aftalt.
Havde desværre ikke bestilt nok sten (havde undervurderet hvor mange vi skulle bruge), så måtte bestille en gang mere, og igen var der ingen problemer med leveringen :)
God og venlig betjening, levering til tiden og den bedste pris jeg kunne finde.
Grus direkte kan varmt anbefales
Så sikkert levering til aftalt pris og til aftalt tid. Så du kan roligt købe hos Grusdirekte.dk. Den anbefaling har flere af mine venner fulgt, så det kan du også roligt gøre.
Har fået leveret i flere omgang til en terasse og sandkasse. Stabilgruset (15m) og afretningsgruset (6m) blev smidt præcist hvor det var aftalt, og sandkassesandet kom i BigBag som aftalt.
Billigt, effekt! Kan anbefales. Det er i hvert fald GrusDirekte jeg bestiller hos næste gang.
Jeg bestilte 3 kubikmeter flisesand, men fik noget der lignede sandkassesand. Jeg brugte sandet til fliserne alligevel og kontaktede ikke firmaet.
Bestilling, levering og betaling foregik helt uproblematisk.