[REPLY]
Jeg har handlet hos Hairandface flere gange over nettet og hver gang blevet overrasket over den hurtig levering, og så er der også en lille gave med! Jeg kan klart anbefale det til andre!
God fornøjelse!
Jeg havde et spørgsmål om levering og fik hurtigt respons. Både produkt og levering levede fuldt op til min forventning.
Som ved mine tidligere handler hos Hairandface er alt sket til den allerstørste tilfredshed :)
Nem og overskuelig hjemmeside. Lynhurtig levering - 100% tilfreds:-)
Kan kun anbefales.
Ingen problemer med bestilling eller leveringen. Dog kunne butikken ikke levere det ene produkt, som jeg havde bestilt, hvilket selvfølgelig var lidt irriterende når det stod på hjemmesiden. Men jeg modtog en høflig beklagelse på mail, med tilbud om at annullere ordren, så det var ok.
Jeg bestilte mine varer søndag og fik en mail mandag om at et af produkterne ikke var på lager, svarede at jeg gerne ville have de andre varer alligevel og fredag havde jeg dem. Tjekkede priser på varerne flere steder før jeg købte noget og dette var det billigste.
Eneste ulempe er at der står man får gratis levering ved køb over 450,-.. Der burde stå at det kun gælder, hvis man får den leveret gennem en "pakke/post-shop" og ikke gennem post danmarks pakkelevering.
Super godt produkt, nem og overskuelig hjemmeside, let at bestille, lynhurtig levering og meget tilfreds kunde her;-)
Pakke er nået frem til tiden og i ordentlig stand.
Jeg ville have fingrene i arganoil og fandt siden hairandface! Fine priser, lækker overskuelig hjemmeside, hurtig levering... Alt er til at stole på, og så elsker jeg indpakningen på arganoil med lyserødt papir osv. Vil bestemt handle der igen :-)
Fik det jeg havde bestilt, ingen problemer og det kom hurtigt
Alle burde købe hos hair&face !!! De gør det virkelig perfekt, og hvis man er rigtig heldig får man en lille silikose. Skide sød tanke!
Alle mine veninder skal handle hos jer nu. Bor i byen og ved at hair&face ligger (vidst nok) Jylland, og mine varer kom efter 1 fucking dag! Og jeg mener det, alt var pakket omhyggeligt, så jer der omtaler hair&face som fuskere osv...ærgerlig haha.
Giver mine bedste anbefalinger til Webshop,
Bestilte mine produkter om mandagen og modtog pakken Tirsdag.
Rigtig god service,god indpakning af produkter - en rigtig god oplevelse,vil absolut handle ved Webshop meget snart igen .Mine bedste anbefalinger 😃
Jeg havde varen to efter den var bestilt. Alt fungerede perfekt og jeg sparede penge på produktet. Jeg handler bestemt gerne igen.
Produkt langt billigere end hos frisør, hurtig og venlig service :-)
Jeg fandt nogle gaveæsker fra Murad til billige penge. Produkterne er noget af det bedste jeg har oplevet inden for skønhedspleje. Handlen var let at gøre på deres hjemmeside. Der gik få dage, så havde jeg alle bestilte varer hjemme, hvilket gjorde stor glæde i gave til to dejlige kvinder der helt sikkert fortjente, at få lov at prøve disse produkter. Jeg sender de varmeste anbefalinger herfra. Vender helt sikkert tilbage!
Hurtig ekspedition og har hver gang kun oplevet at indholdet levede op til mine forventninger.
De virker som en seriøst virksomhed som levere hurtigt og uden problemer.
Levering 1-2 dage senere end beskrevet på hjemmesiden. Det betød dog ikek det store, me gør alligevel at det kun bliver til 4 stjerner. Varer helt ok.
Købte Matte Hed voks. Absolut den laveste pris overhovedet på nettet.
Bestilt Tirsdag leveret Onsdag.
Bekræftelse og faktura på mail. Yderst professionelt.
Her kan du trygt handle.
Michael