We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (33)

Flot resultat, ingen problemer

Jeg fik en graveret nøglering med billed på, lige som jeg havde regnet med. Fri levering og hurtig behandling. Fuld ud tilfreds. Ikke sidste gang jeg benytter det.

Positiv oplevelse

Alt var som forventet. Kun positivt herfra

Nemt og hurtigt

Jeg giver hanhunbarn.dk 4 ud af 5 stjerner fordi at jeg oplevede en nem bestilling og hurtig og problemfri fragt af min bestilling. Grunden til at jeg ikke kan give den sidste stjerne er fordi at de lagde mine personlige billeder ud på internettet uden at spørge om lov. De blev dog hurtigt og uden problemer fjernet igen da jeg ringede til dem.

Reply from Hanhunbarn

Det skal dog lige nævnes, at det ikke var kundens billeder, men billeder af nøgleringen, så man kunne se kvaliteten af graveringen. Det er en fejl at kunden ikke blev spurgt om lov, til at bruge dem på hjemmesiden, det skal og gør vi ellers altid, hvorfor de selvfølgelig blev fjernet med det samme.

Super hurtig levering

Det gik hurtigt med at finde varerne. Jeg bad om en hurtig levering og det fik jeg! Havde allerede varen dagen efter. Også en god tilbagemelding på mail vedr. leveringen

Hanhunbarn

God kommunikation og hurtig levering

Jeg bestilte søndag morgen og skrev tilmed en mail ang tilpasninger af billedet, som skulle på nøgleringen. Der var svar på mailen søndag eftermiddag og tirsdag lå nøgleringen i postkassen. Rigtig fint produkt til en absolut overkommelig pris. Handler gerne her igen!

Super hurtig levering.

Konkurrencedygtige priser, fint udvalg, god Kundeservice og meget meget hurtig levering.

God kundeservice

Jeg havde en rigtig god oplevelse med at handle med hanhunogbarnet.dk. Hjælpsom personale, og hurtigt levering af produkt. Jeg havde forestillet mig at ingraveringen af billeder var mere 'tydlig' i den nøglering jeg bestilte, men er overodnet tilfreds med mit køb.

Genialt arbejde

Jeg har købt en nøglering med billeder på begge sider, og var meget imponeret over resultatet. En skam de ikke viser eksempler på deres hjemmeside.

Reply from Hanhunbarn

Tusind tak for din anmeldelse af butikken. Vi vil bestemt få lagt nogle eksempler på graveringerne. Tak for ideen :)

PERFEKT

Jeg bestilte hjerte nøgleringen i guld med et billede indgraveret på forsiden og en lille tekst på bagsiden. Jeg modtog den i en fin lille æske 2 dage efter jeg havde bestilt. Jeg er helt tilfreds! Den er så smuk, og indgraveringen af billedet er meget bedre end jeg turde forestille mig! Det er helt fantastisk, og skrifttypen er virkelig smuk. Ingen klager herfra, jeg vil anbefale det til alle, det er nemt, billigt og hurtigt - og så er man sikker på at købe en vare man er fuldt ud tilfreds med.

fint og enkelt

det er fint og enkelt at handle på hanhunbarn og jeg har været fin tilfreds hver gang. dejligt at levering sker hurtigt efter bestilling.

Perfekt

Handlen var perfekt, nemt hurtigt og billigt :-)

Meget tilfreds

Er meget tilfreds med de to nøgleringe jeg har bestilt.
Et forslag: læg billede/video af et eksempel på en nøglering på din hjemmeside, det giver et godt billede af hvrodan de ser ud.
resultatet hos mig er over alt forventning og bragte meget glæde :)

Review by confirmed purchaser

Hurtig, tilfredsstillende og god service

Det var nemt at bestille, og ordren kommer hurtigt. Resultatet er smukt og bliver leveret i en flot æske

Virkelig god service!

Virkelig god service, god tone og generelt bare i top.

fantastisk

Det var let og hurtig forsendelse

Review by confirmed purchaser

Fuldt ud tilfreds med mit køb af super fin nøglering med gravering!

Jeg har købt en nøglering til min kæreste med et billede af vores søn indgraveret på forsiden, og en tekst bagpå.
Nøgleringen er blevet rigtig fin - flot indgravering, som ligner det medsendte billede rigtig godt.
Jeg er meget tilfreds med købet og glæder mig til at give gaven til min kæreste.

Lisbeth Jetz Winther found this review useful

super service

hurtig, nemt. smertefrit og perfekt ekspedition

Pragtfuldt

Er så glad for nøgleringen som jeg bestilte , til min kæreste , graveringen af mig er perfekt selv mine piger iøvrigt 4 syntes bare den var så cool :) er spædt på kærestens reaktion når han får den på tirsdag :) han ønskede sig nemlig ingenting :)

Review by confirmed purchaser

Super service - hurtig levering!

Rigtig god service.
Bestilte produkt søndag eftermiddag og mandag havde jeg det allerede i min postkasse.
De var rigtig gode til at hjælpe med bestillingen, da det drillede for mig. Også selvom det var i weekenden.
Bestiller helt sikkert herfra igen!

Nem og hurtig service

Det var en hurtig service, både mig og min kæreste fik glæden af det som vi havde bestilt. Mange smarte og flotte gaver til dem man holder af..

Review by confirmed purchaser

Perfekt! Produkt, kundeservice og pris er helt i top!

Jeg vil uden tvivl handle her igen. Jeg har købt en graveret nøglering, og den er bare så fin - præcis som beskrevet. Og så var der virkelig god kundeservice.

Leveringstiden var også i top (mener jeg fik produktet tre eller fire dage efter bestilling)

Kan varmt anbefales!

Helt perfekt.

Jeg bestilte en nøglering med to billeder indgraveret. Det var fint forklaret på hjemmesiden hvordan man skulle gøre mht at sende billederne, varen kom hurtigt og modtageren var meget begejstret for den flotte kvalitet. Jeg vil klart anbefale hjemmesiden til andre som har brug for lignende produkter.

Rigtig god oplevelse

Meget konkurrencedygtig pris og fri fragt. Jeg vil bestemt handle der igen og anbefale andre at tjekke siden for gode priser.

Hurtig service

Jeg kan kun anbefale Han Hun Barn, da der intet er at udsætte på hverken service eller produkt.

super hurtig service

syntes det var nemt og hurtig levering i høj kvalitet.
tak

Jeanette

Er enig i nedenstående. Rigtig flot nøglering og hurtig levering! men ja ærgerligt at ska sende billede seperat.

Hanhunbarn

Hurtig levering, og super flot

Bestilte en nøglering med billede på, og den var overraskende flot. Pakken blev afsendt med det samme. Det eneste minus er måske at man skal sende en seperat mail med billede man ønsker indgraveret i nøgleringen.

Nem og hurtig handel

Nem hjemmeside der gør det let at bestille - dog lidt ærgeligt man ikke kan vedhæfte billede men skal sende det ved siden af på mail. Men er super tilfreds med nøgleringen og der var rigtig hurtig levering!!

GOD SERVICE!!

En super god service :) Jeg har bestilt en hjerte nøglering til min mand i julegave.. Jeg er så glad for den, den er så flot.. Bestilte mandag og den kom allerede onsdag, Rigtig god service.. Kan klart anbefalde hanhunbarn.dk :-)

Super god handel

Nøgleringen lå i postkassen dagen efter bestilling. Den var super flot lavet, så jeg bestiller lidt flere til gave. Kan helt sikkert anbefale at handle hos hanhunbarn.dk

meget tilfreds !

Super hurtig levering og rigtig flot produkt, levede op til forventningerne !

Fantastisk, hurtig og super

Super kundeservice.

Jeg bestilte en nøglering som kom dagen efter, graveringen var perfekt. Kan klart anbefales til alle :)