We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (248)

Review by confirmed purchaser

Den snabbaste leverans jag varit med om....

Mkt enkelt och bra att beställa ifrån er sida och ett JÄTTE plus för så snabb leverans.

Review by confirmed purchaser

snabb service, snabb leverans och personlig kontakt

snabb service, snabb leverans och personlig kontakt. Kan varmt rekommendera detta ftg till andra. Har även haft kontakt med Hestbolaget innan på mässa mm och de är mycket serviceminded och lätta att prata med.

Snabbt och bra!

Allt gick perfekt och ännu bättre - förutom Postens del i det hela, de vågade tydligen inte böja paketet för att få in det i brevlådan, och inte heller testade de att öppna luckan som kan vara låst men som var öppen, så jag fick åka till ICA och hämta försändelsen. Inte världens jobbigaste grej förstås men jag fick åka två gånger eftersom jag dessutom glömde telefonen där sms med försändelsenummer fanns... Så kan det gå :-)

Snabbt och enkelt

Det gick lätta att beställa, varorna kom snabbt och betalningen var smidig.

Review by confirmed purchaser

Fantastisk hjælpsom og hurtig kundeservice

Jeg bestilte varer hos Hestbolaget tirsdag og allerede torsdag havde jeg varerne her hos mig i Danmark.
Jeg have problemer med at finde ud af betalingmåden herfra Danmark, men fik superfin og meget venlig hjælp.
Tak Hestboaget. Jeg køber gerne hos jer igen

Reply from hestbolaget.se

Åh vad skönt att höra att det kom fram så fort och bra till dig!

Du är så välkommen åter!

Servica med "pass"hastighet

En leverantör av produkter för häst, som om inte alltid så nästan alltid har de produkter jag vill ha i lager.
Finns produkten i lager är leveransen och allt omkring den ypperlig och snabb.

service i raketfart

Beställde på torsdagen och tänkte att: ja men då får jag kanske hämta det på posten på måndag-tisdag.
Meeen, redan torsdag kväll kom sms om att det var skickat och på fredagen låg paketet i brevlådan.
Otroligt snabb leverans! Kommer absolut att beställa härifrån igen!
Och tack för godiset! ;)

Bra snabb leverans

Inget att klaga på!

Mycket bra!

Lätt att beställa, mycket snabb leverans och smidigt med betalningen genom KLARNA!

Snabbt och bra

Mycket smidigt att beställa på nätet med snabb leverans och med goda lakritsar. Då jag var på Island för ett år sedan åt jag dessa lakritsar med choklad och älskade dem. Sen kom jag och tänka på den helt plötsligt och bara en googling ifrån och max två dagar så fick jag hem dem. Mycket bra! Kommer bli fler godis beställningar härifrån!

Super

Oslagbar service varje gång. Jag hade mina varor dagen efter att jag beställde. Rekommenderas varmt.

Jätte nöjd!

Lätt att beställa! Leveransen var snabb och jätte bra information om vart varorna befann sig innan jag fick stilla min nyfikenhet att öppna paketet som glatt överraskade mig med jätte fin häst utrustning! Och det goda godiset mums säger både jag och min sambo, tack!! Kommer med all sannolikhet att rekommendera Er! Mvh

Review by confirmed purchaser

Det bästa jag varit med om!!

Fantastisk service!
Lätt att hitta det jag sökte och leveranstiden va ju noll. Beställde varan vid middags tid och redan dagen efter hade jag mitt paket i brevlådan!

Review by confirmed purchaser

Fantastisk service och bra utbud *****

Jag är imponerad av er snabba leverans och ni håller ett bra utbud även för de yngre ryttarna!

Review by confirmed purchaser

Bra urval och snabb leverans.

Jag är mycket nöjd och har handlat av Hestbolaget vid flera tillfällen. De har ett bra urval och en mycket snabb leveranstid. Jag väljer Hestbolaget eftersom de är specialiserade på Islandshästar och har produkter med hög kvalitet.

Mycket positivt!

Super service, bra pris, snabb leverans, jag är helnöjd!

Blixtsnabb leverans

Mycket snabb bekräftelse på ordern och 2 dagars leveranstid bara!
Bra priser på både varor och frakten.

Toppen, snabbt och smidigt

Mycket nöjd med mitt köp, snabbt och smidigt

Snabba

Snabbaste leveransen jag varit med om! Bra pris och fraktfritt var det också. Kommer att kolla om Hestbolaget har varan först om jag ska beställa i framtiden :)

Review by confirmed purchaser

Bra produkter, snabb leverans.

Ett bra utbud, bra priser och snabb leverans, kanon nöjd.

Review by confirmed purchaser

Jättetrevliga, kunniga med bra grejer och fantastisk service!

Jättebra från Hestbolagets sida, men Posten som leverantör? Fick meddelande på mail från Posten i tisdags att ett brev var på väg, att de skulle lägga det i min postlåda och skriva bytt meddealnde om det inte gick ner i lådan. Sälvklart går det inte ner i lådan i ett flerfamiljshus (boots) men ngt meddelande har jag inte fått. Men det ordnar sig säkert.

kan inte bli bättre!

-Smidig och lätt navigerad hemsida att beställa ifrån.
-Mycket snabb respons.
-Mycket snabb leverans.
-Uppskattad, roligt med "present".
-Fraktfritt uppskattas alltid.
Ett mycket väl fungerande upplägg, otroligt snabbt smidigt klart bästa företag över nätet jag varit i kontakt med som jag varmt kan rekommendera alla!!
(Det enda jag skulle kunnat önska är mer storhäst prylar samt hundprylar.)

Smidigt

Känns som ett seriöst företag och leveransen gick fort.

Snabb & Rätt

Vi fick vår leverans mycket snabbt, vi fick det vi beställt utan krångel.

Super service

Supersnabb leverans. Beställde på eftermiddagen och hade varan i brevlådan dagen därpå. Rekommenderas!

Servicekungar

Otroligt bra service, supersnabb leverans ! Finns ingenting att klaga på!

Absolut strålande!

Kan det bli bättre?

Beställde på söndag kväll, hade paketet i handen på tisdag!! Alldrig varit med om något så snabbt!!

Review by confirmed purchaser

Lätt att beställa varor till ett bra pris

Hög kvalitet på underkläder. Jag kommer att återkomma. Har rekommenderat er till flera av mina vänner

Review by confirmed purchaser

Servicevänliga med snabb leverans.

Mycket nöjd med båda beställningarna. Smidigt att kunna handla med Klarna så man slipper använda kort på webben.
Allt mycket positivt!!!

Kanon!

Hel nöjd med min beställning, snabbt o enkelt precis som man vill ha det!

Smidigt

Mycket enkelt och smidigt

Review by confirmed purchaser

Bra service och trevligt bemötande!

Lånade sadel för provning och är mycket imponerad av servicen, hur enkelt det var och bemötandet från dem jämfört med andra företag som kräver hutlösa depositioner utan förståelse för att den "vanliga" människan kanske har lite begränsad ekonomi!

Super snabb leverans !

Verkligen snabb service ! beställda varor kom dagen efter lagd order.Bor på Gotland, och då brukar det ta några dagar extra.

Reply from hestbolaget.se

Skönt att det funkar bra även dit ut!

mvh,

Lennart

Review by confirmed purchaser

Snabbt, bekvämt, enkelt, kundvänligt med det lilla extra!

Jag har blivit väldigt snabbt och bra bemött vid mina beställningar. Inga problem att byta eller avbeställa heller, vilket ofta är det man är lite rädd för när man köper on-line.

Toppensmidigt!

Jag som trots allt bor 2 mil från Hestbolaget tycker denna service att handla på nätet är helt fantastiskt. Jag kan i lugn och ro kolla vilka varor som finns och får besked direkt om varan finns hemma. Finns den inte får man ju snavvt besked om när den väntas komma. Jag är mer än nöjd med Hestbolaget och de varor jag har köpt och det sätt jag har köpt varorna. Jag har rekommenderat Hestbolaget till mina stallkompisar!

Reply from hestbolaget.se

Härligt! Men någon gång får du komma in och om inte annat få en kopp kaffe :)

mvh,

Lennart

Sadel på prov

Lånade hem en sadel på prov. Enkelt smidigt. Väldigt snabb leverans. Även väldigt smidigt och enkelt vid retur.
Kommer absolut att handla här igen.

Review by confirmed purchaser

Bra utbud och snabb leverans

Inget krångel alls på mina beställningar, bra frakt och bytesvillkor! Supersnabb leverans, smidigt att betala genom elektronisk faktura, ingen avgift och har 14 dagar på sig.

TRANSPORTBUR

Väldigt snabb leverans mycket bra service, mycket nöjd med varan också

Review by confirmed purchaser

Snabb service och rätt vara!

Bra och snabb service.