We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (54)
hipvilla.com

Elendig service, på grænsen til svindel !

Jeg bestilte et par hippe æggebægre hos Hipvilla, som de straks hævede penge på mit kort for, efter 3 uger uden at modtage varen, klagede jeg, og fik også en mail tilbage, med tilbud om at få pengene retur, så jeg svarede at hvis de sendte varen samme dag, var det okay, ellers ville jeg gerne have mine penge retur, 14 dage efter, og stadig ingen varer eller penge, og nu er der ingen svar på mine mails mere, i mine øjne er det kun et svindel foretagende der handler sådan.

hipvilla.com

God service, men er pludseligt sunket i jorden!

Købte en vare hos dem, og fik den leveret hurtigt. Jeg besluttede at bytte varen og efter aftale med dem kunne jeg indlevere varen personligt på deres kontor hvorefter de vill sende en anden vare i stedet.

Det er nu 3 uger siden, og ingenting er sket og jeg kan ikke komme i kontakt med dem. Har prøvet hovednummer (man bliver smidt af efter 2 min) et direkte nummer til supportmedarbejderen, Skype og email. Samme resultat: ingen svar eller bare livstegn fra Hipvilla. Det er useriøst! De skulle skrue ned for deres "Hipness" og få styr på butikken i stedet. Måske det allerede er for sent :-(

Hold jer væk!

hipvilla.com

Fantastisk service och snabb leverans!!

Har beställt ett flertal produkter från Hipvilla.
Snabbt, enkelt och med fantastisk service och support. Rekommenderas varmt, ett absolut måste om du ska beställa möbler via nätet. Lätt att beställa från Sverige.
Like Hipvilla! :)

Kongeservice!!!

Aldrig før har jeg oplevet så hurtig levering.
Fra, at jeg ringede for at høre om lagerstatus på en vare, gik der et kvarter inden varen blev leveret.
Måske ikke noget man kan regne med hver gang, men alligevel.

• Copenhagen, DK
  • 1 Review

Toppen! Fantastisk service & snabb leverans

Har köpt ett Hay Loop Stand table och 3 Muuto lampor på HipVilla.
Möttes först och främst av en fantastiskt service från de tillmötesgående människorna på HipVilla.
Fick sedan snabb leverans hem till dörren och alla produkter var i topp-skick.
Kan varmt rekomenderas!!!

Review by confirmed purchaser

Modtog købet efter 4 dage, men savnede en ordrebekræftigelse efter bestilling.

Købet er som forventet, og emballagen helt i orden. Jeg savnede en ordrebekræftigelse efter jeg havde bestilt på nettet. Irriterende at indholdet står på engelsk.

Review by confirmed purchaser

Det virker bare... Og så går det stærkt! :o)

Ingen problemer! Vil varmt anbefale stedet til andre!

Review by confirmed purchaser

Nem og hurtig bestilling og levering!

Kan absolut anbefales. Ingen problemer og det gør julehandlen dejlig nem og hurtig:-))

fine

it was eksactly as i have wanted it to bee

Really good service.

I ordered some table legs and by a mistake they where sent back to Hip Villa. They then called me and luckyli for me one of the workers was going to visit his mother near me so he came with the table legs 1 hour after and checked out if the table legs had had any damages since it was sent back - i didn't. Really really good service and i love my table legs :)

Review by confirmed purchaser

Rigtig flot opfølgning - det giver lyst til handle hos firmaet😄

Kan ikke leveres i døgnboksen - bør stå på hjemmesiden

Hej Søren,

Jeg er rigtig ked af at du ikke har modtaget ordren du bestilte i søndags. Vi afsendte imidlertid mandag og da problemet opstod, aftalte du med GLS at pakken i stedet kunne leveres til en pakkeshop tæt på dig.

Desværre har GLS ved en fejl ikke gjort det, og vi fik pakken retur igår (onsdag). Idet vi modtog den tog vi kontakt til dig, og vi sørgede for at den blev sendt afsted igår, altså samme dag som vi modtog den.

Jeg håber ikke at du fortsat synes du har været ude for så ringe service, min kollega nævnte også at der var god tone i telefonen.

Bedste julehilsener

Carsten
/Hipvilla

Review by confirmed purchaser

Best service you can imagine!

This is a very good firm with great and competent serviceminded staff.I got answer quick via email and also via their chat at their homepage . Fast delivery of the items and no problems at all.

Delevery by promise.

Delerevy by promise.

Review by confirmed purchaser

Meget lang levering og manglende info

Meget lang levering trods besked om at leveringen var til gave og skulle bruges 5 dage efter bestilt. Blev først kontaktet 7 dage efter bestillingen og modtog 9 dage efter bestilling. Har oplevet lign. på andre sider, men her altid med lidt kompentation for ventetiden. Dette var der ikke skyggen af på denne side. Er ikke sikker på jeg vil handle på siden igen.

Hej Theresa.

Først og fremmest tusind tak for dit indlæg her. Jeg beklager meget den dårlige oplevelse du har haft, og har talt med min kollega som du har haft den løbende dialog med. Han vil forsøge at kontakte dig i starten af næste uge.

Vi er kun interesserede i at have glade kunder.

VH

Carsten/ Hipvilla
hipvilla.com

Oplevede god service og hjælpsomhed

vi skulle købe et rokkefår til vores datter. Men da pels jo fra naturens side er forskellige og dette er en netbutik, fik vi tilsendt billeder af et par af deres rokkefår, som vi så valgte et af. Efter at have valgt selve rokkefåret var den allerede hjemme i stuen dagen efter! Rigtig god oplevelse! :o)

Fast deliveries

Hello. It has been some misunderstanding to get my item delivered but the service was very competent and supportive and customer oriented.

Great!

Great site with superfast delivery...

Review by confirmed purchaser

Serviceniveau langt udover det man normalt kan forvente

ENDELIG!!

For et par måneder siden, havde jeg nogle problemer med Hipvilla.com. De fik aldrig afsendt min ordre, men jeg kom til gengæld heller ikke til at betale for det. Jeg lavede en 1-stjernes vurdering af dem her på Trustpilot.
Jeg fandt varen et andet, og smed egentligt Hipvilla ud af mine tanker. Jeg fik kvitteringer på, at købet var annulleret.
Men pludselig en dag blev min anmeldelse besvaret af en ansat hos Hipvilla. De var rigtig kede af situationen og ville kompensere for min dårlige oplevelse hos dem. Jeg gav dem min adresse, og ganske rigtigt, et par dage efter, lå der en lille ting i postkassen. Pænt gjort må jeg sige.
Efter nogle dage, modtog jeg et girokort på det køb jeg for længst havde annulleret. Jeg prøvede at kontakte dem, og de var hurtigte til at svare tilbage. Vi blev enige om, at hvis det var okay med mig, kunne jeg vælge min vare i nogle andre farver, end dem jeg allerede havde købt andetsteds, og så få dem bragt til døren, hvis jeg selvfølgelig betalte girokortet.
Det gjorde jeg, og i dag har jeg modtaget mine 2 smukke HAY puder :)
Så til alle Jer der havde en dårlig oplevelse dengang:
Giv dem en chance mere, jeg tør i hvert fald godt at handle der igen! :)
Desuden vil jeg gerne sige, at deres hjemmeside er yderst professionel. Jeg er selv uddannet i at lave hjemmesider, og deres hjemmeside er i hvert fald designet og udviklet topprofessionelt !

Mvh. Pernille Tvilling Hansen

Review by confirmed purchaser

Fantastisk sortiment og hurtig levering

Mit køb hos hipvilla.com har ovenud været en positiv oplevelse. Fantastisk at navigere rundt på en hjemmeside med skøn inventar til hjemmet.

Virkelig god oplevelse

Jeg har kun haft rigtig gode oplevelser med hipvilla. De giver en fantastisk service især da jeg fik leveret min Hay stol. Så jeg er meget positiv.

Review by confirmed purchaser

super lækker sortiment af ting til indretning m.m. + meget effektiv og god betjening

jeg vil klart anbefale Hipvilla da de har en dygtig ekspertige i et meget stort og lækkert udvalg af møbler m.m.
Samt leveringen er hurtig og effektiv.
Gir´dem klart 5 ud af 5 stjerne * * * * *

Review by confirmed purchaser

HIP webshop og upåklagelig service

Min oplevelse med Hipvilla.com var overbevisende fra start til slut. Ud over de fede produkter der er på hylderne, så er det første gang jeg rent faktisk har haft en givtig dialog gennem en webshops "chat"-funktion!! Jeg SKULLE bruge én af de købte produkter til en gave efter et par dage og efter hurtig chat med deres kundeservice var jeg overbevist og havde tillid til at leveringen ville komme inden 4 dage - og det gjorde den!

Helt klart anbefalelsesværdig.

perfect customers service

Great working with hip villa and excellent delivery

hipvilla.com

Great products, good prices, excellent support!

I can browse the webshop for hours and hours, making these huge wishlists. Maybe not all products are straight up my alley, but the prices, especially from HAY, are. I love HAY design, and just got myself a DLM-table. Check it out.

Anyways, the thing that made me write this review is that the delivery got delayed after I paid for it. I panicked a little because I really needed the table by this weekend. So, after a brief chat with the excellent Olivia at Customer Support, we agreed on they sending me a similar table (green instead of yellow, and the bigger model) with a discount.

Sure, it didn't get me the original order, which is unfortunate, but this solution based service just gets my juices flowing. And the replacement isn't exactly carp so to speak.

I am a happy customer and will visit this shop, with my spending trousers on, again and again and...

Review by confirmed purchaser

Nice price and promt service

All in all very good

Godt

Tak til hipvilla for hurtig og god levering

Review by confirmed purchaser

Good service, Good Product. Delivered Damaged!

I loved the Hip Villa website. I loved the Product. I ordered and watched it travel from Denmark to Germany to the UK. It arrived and I couldn't wait to open it. All good but it was damaged so that was bad! I am sure it will all be sorted as I was asked to send pictures which I have done so I am just waiting to hear what will happen next.

Reply from hipvilla.com

Hi Mark, we am really sorry to hear about the case, but thank you for contacting us. You send us an email today at 12:56 PM and we responded to you at 13:32. However it seems like you have written a different email to contact you on than intended. So we have been writing to a different email. I will email you the whole correspondence so you can see we actually did take care of your problem. Glad you like the rest of it :-)

**Mark I am still not sure if I have sent an email to your correct email address. If you could be so kind to correct your email in our system, then we can take of it all.

Best

The HIPVILLA team

Excellent service

Thank you so much for helping me out guys! In short - it was my girlfriends Birthday and the people in customer service was truely awesome helping me out on short notice. Thats why i promised to Make this review , and i mean every word of it.

Good service. Fantastic products

I like the site, the service is good and they have amazing products. However it took a little more than a week to have the products sent- thats why they dont get 5 Stars.

God kundeservice, ok ventetid

Imponerende kundeservice og acceptabel ventetid på mine stole (ca. en uge). Tilfreds !!

Fin leveringstid

Jeg købte et bord igennem hipvilla. Leveringstiden var 2-9 dage og jeg modtog det efter 3 dage. Jeg vil klart handle der igen en anden gang.

hipvilla.com

Super hurtig levering & skøn brugervenlig shop

Jeg bestilte i torsdags et mintgrønt sengetæppe fra Hay på hipvilla.com og allerede om tirsdagen fik jeg det tilsendt!!! Det er virkelig hurtig levering og undervejs fik jeg tilsendt mails, så jeg kunne følge med. Jeg følte mig fuldstændig tryg hele vejen fra bestilling til levering.

Derudover synes jeg, at Hipvillas hjemmeside er skøn og nem at navigere rundt i - rart for en gangs skyld, at der er en shop, der tager højde for dens brugere fremfor sig selv som afsender.

Jeg vil klart anbefale andre at bruge hipvilla.com, da jeg synes det er nemt og overskueligt at handle og så er der hurtig levering. Jeg tror heller ikke det er sidste gang jeg har købt noget på hipvilla.com

hipvilla.com

:-) :-) :-) :-) :-) SUVERÆN SERVICE :-) :-) :-) :-) :-)

Sjældent har jeg modtaget så god og personlig service. Jeg har gennemført 3 køb hos HIPVILLA og haft én reklamation, der blev klaret hurtigt og professionelt. Den sidste vare jeg købte fik jeg med fragtfirma samme dag - om eftermiddagen!! Hvordan gør de det! Min bedste anbefaling til HipVilla og tak til dets medarbejdere. God vind fremover :-)

Hurtig levering - Gode produkter

Jeg bestilte Muuto Buttons fra HipVilla og havde ingen komplikationer. Jeg modtog varen efter 4 dage og vil klart benytte mig af HipVilla igen, da de ligger inde med en masse fede produkter.

hipvilla.com

En online livsstil-shop der har det, der skal til

Jeg har nu over et års tid surfet Hipvilla.com tyndt og foretaget køb over 6 gange indtil videre - jeg må indrømme jeg er ret vild med hele stemningen og servicen. De har tydeligvis udviklet sig. Helt i starten var det ikke sikkert de svarede med det samme og jeg var lidt forvirret over nogle af varerne og proceduren - men jeg har godt kunne mærke en voksende seriøsitet og professionalisme, og jeg har også surfet rundt på nogle af de andre livsstil sites der findes herhjemme, og ingen af de andre steder føler jeg mig ligeså godt tilpas og velkommen, som ved Hipvilla. Måske kunne de godt få lidt flere varianter på lager nogle gange, men det virker til at det stille og roligt dukker mere og mere op med tiden. De udviser også en kanon forståelse for livsstilen og gør noget ud af deres beskrivelser og oplevelser på sitet. Personligt er jeg træt at online shops, der bare fungerer som producenternes forlængede arm, nogle gange med hovedet under armen, kan det virke til. Jeg vil 10 gange hellere handle et sted jeg kan forholde mig til og have en relation til.

Ud af mine 6 køb indtil nu, hvor der næsten hver gang har været 3-4 produkter ved hvert køb, har jeg 1 gang oplevet at jeg havde fået leveret en forkert størrelse Hay pude og 1 gang kom en vare senere end planlagt. Men jeg har ikke oplevet nogen problemer med at få det løst fornuftigt. Selv min store og omfattende MUUTO stacked reol, som blev leveret i rigtig mange kasser, var spot on, der manglede intet og det kom til tiden, så det matchede min flytning.

Og her er lige noget x-factor som Hipvilla har, som de andre ikke har: Jeg har ført samtaler med dem over mail og live-chat vedr. stil, livsstil, møbler og sammensætninger, newcomers osv. som inspiration til mit eget hjem, og jeg har fået rigtig fede samtale ud af det, hvor de altså fatter det her med funktionalitet, mode og stil, og ikke bare fyrer en typisk "ekspedient-floskel" af, som sker ofte i andre online shops. Jeg ledte også efter noget til en gave, som de ikke selv havde, men jeg fik alligevel at vide, hvor de regnede med jeg kunne skaffe den. Det er da god service.

Så thumbs up herfra!

hipvilla.com

Hipvilla.com får fjernet dårlige anmeldelser på denne side!!!

Jeg fik efter at have skrevet en lang og negativ bemærkning i forbindelse med min handel med hipvilla.com fjernet indlægget med begrundelsen at jeg ikke havde handlet med firmaet og blev bedt dokumentere at handlen havde fundet sted (meget let da jeg har fakturaen, varen mv....) Efter at have verificeret at jeg rent faktisk var tidligere kunde kom opslaget alligevel aldrig op igen! prøv at vær opmærksomme, de negative indslag her på siden forsvinder lige så stille igen, meget skræmmende, men sandt!

Betinna Ehlig and Simone found this review useful

Reply from hipvilla.com

Hej Søren vi beklager enormt denne dårlige oplevelse og forløb. Vores ansatte er d.d fyrret og er ikke længere eksisterende og vores abejdsrutinere er blevet forandret fremadretet. Vi må erkende at vi har haft for store armbevægelser og at man på dette Online markedet virkelig skal være lagerførrende og tlbyde en ekstraOrdinær kundeservice.. Alt dette vil blive ændret det kommende måned grundet din og og 4 andre anmeldelser.

Jeg vil ønske at du sender os en mail på hello@hipvilla.com og jeg vil herefter sørge for at kompensere samt takke for at have oplyst os om den elendige kundeservice.

ADVARSEL - FUP OG FIDUS

Jeg har haft præcis samme - dårlige - oplevelse, som Simone, Sammy, Morten og Peter beskriver nedenfor med uretmæssigt træk på min konto og utallige forgæves henvendelser til firmaet.

Først efter at have varslet, at jeg agtede at POLITIANMELDE dem, fik jeg mine penge retur.

De skulle skamme sig.

Tilføjelse: Hipvilla har i øvrigt forsøgt at bestride over for TrustPilot, at jeg overhovedet havde handlet med virksomheden (det ser ud til, at de har forsøgt samme usle trick i forhold til de andre anmeldere, der har haft dårlige oplevelser). Dokumentation for forløbet er derfor fremsendt til TrustPilot.

Betinna Ehlig found this review useful

Reply from hipvilla.com

Kære Bizaar, vi beklager enormt denne dårlige oplevelse og forløb. Vores ansatte er d.d fyrret og er ikke længere eksisterende og vores abejdsrutinere er blevet forandret fremadretet. Vi må erkende at vi har haft for store armbevægelser og at man på dette Online markedet virkelig skal være lagerførrende og tlbyde en ekstraOrdinær kundeservice.. Alt dette vil blive ændret det kommende måned grundet din og og 4 andre anmeldelser.

hipvilla.com

Ufatteligt dårlig service og mangel på kundekontakt

Jeg valgte at handle med Hipvilla.com, da jeg syntes hjemmesiden så troværdig ud og fordi de netop havde angivet det Hay sofabord som jeg søgte, værende på lager.
Jeg var så dum ikke at tjekke Trustpilot først.

Efter at havde accepteret min betaling og ordren er gennemført, går der ikke mange timer før jeg kan se, at de 1500 kr allerede ER blevet hævet på min konto. Jeg formoder derfor, at min vare ER sendt.
Jeg modtager ingen email på at min vare er afsendt og dagen efter bliver jeg nysgerrig og tager kontakt.
Jeg beder dem pænt bekræfte, at min vare er afsendt og påpeger, at såfremt den ikke er afsendt, ønsker jeg ordren annulleret (efter at have læst firmaets dårlige anmeldelser på Trustpilot).
Jeg får ingen svar og firmaet tager ikke telefonen nogle af de 30 gange jeg forsøger at ringe dem op.
Der går en dag mere med tilsvarende usynlig/mangel på nogen som helst kontakt med firmaet...
På tredje dagen er jeg så irriteret at jeg overvejer at tage personlig kontakt til Hay for at fortælle dem hvor urimelig dårlig service jeg har fået fordi jeg har ønsket at købe et af deres produkter....

Pludselig modtager jeg en mail fra firmaet som oplyser, at der er sket en fejl i forbindelse med min ordre og at produktet er forsinket og grundet forsinkelse tilbyder de mig 15% i rabat. Denne mail er desuden på engelsk selvom alle mine mails er skrevet på dansk. Jeg tænker NEJ TAK og skriver straks at ordren skal annulleres ASAP.

2 min efter får jeg en mail tilbage med en bekræftelse på at ordren er annulleret - senere samme dag går pengene retur på min konto.

Jeg synes at servicen på denne hjemmeside at helt i bund. Det er utroligt at man kan bygge en forretning med dyre designermøbler, uden at man på nogen som helst måde kan komme i kontakt med en medarbejde i løbet af 4 dage.

Jeg fraråder alle at handle på denne side!!! Og er forarget over, at HAY lader så dårlig en forretning sælge deres produkter - det får dem desværre ikke til at fremstå særlig professionelle :-(

OPDATERING - JULI 2012:
Efterfølgelig har Hipvilla vist sig fra deres professionelle side og givet mig en berettiget undskyldning. Denne er godtaget, men synes stadig ikke den behandling jeg har fået har været i orden.
Dog ser jeg frem til at handle hos Hipvilla igen - og glæder mig til at opleve en mere kundevenlig service :-)

Bizaar found this review useful

Reply from hipvilla.com

Kære Simone, vi beklager enormt denne dårlige oplevelse og forløb. Vores ansatte er d.d fyrret og er ikke længere eksisterende og vores abejdsrutinere er blevet forandret fremadretet. Vi må erkende at vi har haft for store armbevægelser og at man på dette Online markedet virkelig skal være lagerførrende og tlbyde en ekstraOrdinær kundeservice.. Alt dette vil blive ændret det kommende måned grundet din og og 4 andre anmeldelser.

hipvilla.com

En helt igennem ekstrem dårlig oplevelse

Kære læser,

Går du med tanker om, at foretage en hurtig og smertefri handel over nettet og er tilfældigvis landet på www.hipvilla.com - så gør dig selv en tjeneste og klik på det fine røde kryds oppe i højre hjørne - luk siden ned - og find varen et andet sted.

Jamen hvorfor så det? Det skal jeg fortælle dig...

D. 21 Marts støder jeg på et bord hos Hipvilla som jeg har kigget efter nogle gange på andre hjemmesider - jeg bliver umiddelbart lokket af tilbuddet om fri fragt.

Jeg er lige flyttet og har brug for bordet hurtigt, så jeg ringer til Hipvilla for at få bekræftet, at varen 100% er på lager og hvornår de kan levere den.
I tilbageblik, så fanger jeg dem meget overraskende første gang jeg ringer - det skal siges, at det så er eneste gang ud af efterfølgende 20 opkald fordelt over en måned, at jeg formår, at komme igennem på telefonen (og jeg har prøvet alle tidspunkter på dagen).
Her får jeg at vide, at varen er på lager og jeg kan forvente en levering ugen efter d. 29 eller 30. April.

Fint tænker jeg og dagen efter - d. 22 April bestiller jeg varen igennem hjemmesiden.
Dagen efter bemærker jeg overraskende, at det fulde beløb for varen, allerede er hævet fra min konto - på nuværende tidspunkt har jeg kun modtaget en ordrebekræftelse.
Det undrer mig, da det ikke er en praksis jeg før har oplevet, når jeg har shoppet varer over nettet.
Og endnu mere undrer det mig, at der så også på Hipvilla's hjemmeside står følgende under handelsebetingelserne:
"Beløbet bliver først fratrukket din konto, når varerne afsendes fra vort lager."

Dagene går og midt inde i ugen efter, har jeg intet hørt fra Hipvilla eller potentielle fragtmænd. Jeg tænker det er underligt og prøver så at fange supporten på telefonen uden held. Fra denne dag, bliver jeg kun mødt, at en telefonsvarer der henviser til mail eller deres "online" chat.
Jeg prøver dagligt henover den næste måned flere gange, at skrive til chatten imens den har status "Vi er online" - som regelt ville jeg skrive og blive hængende op til en times tid - men ud af muligvis 30 forsøg, havde jeg heldet med mig ca. 3 gange.
Den ene gang jeg får fat i chatten er en påske søndag og får jeg at vide, at en medarbejder vil kontakte mig tirsdag d. 10 April - det sker dog ikke.

SÅ sker der dog noget - ud af det blå d. 11 April - får jeg en autogeneret mail: hvor der står:

"Din ordre er blevet afsendt.
Du vil snart modtage en URL du kan klikke på så du kan spore leveringen af din pakke"

YES tænker jeg. Desværre modtager jeg intet track & trace og rykker pr. email for svar på dette to gange.

Jeg prøver ligeledes chatten flere omgange igen og er en dag heldig med, at fange "thomas" i supporten. Han erkender, at der er sket en eller anden fejl og at fragten har fået besked på, at re-sende varen igen. Han fortæller, at varen kan være hos mig blot 2-3 dage fra vores samtale - jeg er naturligvis meget pessimistisk.
Samtidig får jeg, hvad der lyder til en go' røver om, at grunden til at det har taget så lang tid er, at når de kontakter fragtmændene med en status på en bestilt vare, så tager det dem 20 dage, at svare tilbage - WHAT !?!

D. 19 April får jeg endeligt et ikke autogenereret svar på mine adskillige emails - her får jeg at vide:
"Jeg tjecker op på dette med det samme og vender tilbage til dig lige om lidt!!"
- Et par dage efter havde jeg stadig intet hørt - så det kan bestemt ikke betragtes som "lige om lidt".

Jeg endte med, at annullere mit køb, ved at grave en email frem til deres bogholderi.

For at opsummere, så endte jeg med en alt i alt, ekstremt dårlig oplevelse, af service,- generel mangel på kommunikation, misinformation omkring både levering, lagerstatus og handelsbetingelser!

Så vil du fortage dig en handel med henblik på,- god service og troværdighed, så får Hipvilla 0 stjerner herfra.

Bizaar found this review useful

Reply from hipvilla.com

Kære Sammy, vi beklager enormt denne dårlige oplevelse og forløb. Vores ansatte er d.d fyrret og er ikke længere eksisterende og vores abejdsrutinere er blevet forandret fremadretet. Vi må erkende at vi har haft for store armbevægelser og at man på dette Online markedet virkelig skal være lagerførrende og tlbyde en ekstraOrdinær kundeservice.. Alt dette vil blive ændret det kommende måned grundet din og og 4 andre anmeldelser.