[REPLY]
Well. Jeg havde engang en Css server fra hyperhost. For det første var der lag, jeg skrev til dem og de fortalte mig at de var ved at flytte servere.. Det tog dem 2-3 uger hvor jeg ikke kunne bruge den. Får så 2 uger efter, yey... Men at flytte servere hjalp ikke. Der var stadig lag. Jeg skrev meget til dem... og der var ALTID 1-3 dages vente tid... Så ja, jeg kan ikke lide Hyperhost...
Jeg kan ikke betale når jeg prøver at købe en server står der bare failed payment please hjælp!!
Hold da op et dejligt sted at have sin Teamspeak 3 de er hammer flinke og meget hjælpsomme =0) jeg er vist en Newbee til ts men de tager sig godt af en må man sige Kan meget varmt anbefales.
De er simpelthen bare kanon til at yde hjælp og har stor toldmodighed (især med mig ) hæhæ så skal du bruge en ts server eller game server så er det her du skal handle
Rune Smed Pedersen found this review useful
Kan kun sige positivt om hyperhost, de har en suveræn og effektiv service.
De giver sig god tid til og sikre sig kundernes tilfredshed og fulde udbytte af deres vare.... Jeg købte TS 3 hos dem og var overrasket over at der stadig fandtes firmaer som havde tid til deres kunder.
Min vare havde jeg modtaget automatisk på under 15 min.
supergod service og tusind tak for den store tålmodighed og hjælpsomhed til alle hos hyperhost..
HyperHost, deres supporter lever op til det navn ihvertfald!
Lige meget hvad man spørg om har jeg ikke oplevet lang vente tid. Og de er altid venlige, lige meget om det var en fejl fra min side, eller om der var noget andet galt, første gang jeg købte en server herinde kom jeg til at købe 2, men der var ikke noget problem da de bare annullere den ene.
Serveren er også noget af det bedste jeg har oplevet, der er næsten aldrig problemer, og de problemer der har været har jeg ikke ventet mere en allerhøjst en dag fra da jeg skrev til de svarede, og serveren var iorden igen :)
Har ført købt server fra andre hjemmesider, som godt nok var billigere, men den support som HyperHost kan levere,er der ikke andre der kan! Er alle penge hver. Kan kraftig anbefale Hyperhost!!
Jeg har på 15 okt. 2012 købt en Counter strike: Scourse FFA server med 12 slots, forudbetalt i 12 mdr (fik yderligere rabat pga dette), serveren var online få minutter efter køb!
Hyperhost hoster de HURTIGSTE game servere jeg har spillet på (forsinkelse pr. spiller 5-10, selv på dårlige forbindelser)
HyperHost har en utrolig hurtig responstid på deres support som lader til at være åben 18 timer i døgnet!!! Jeg har ikke skulle vente mere end maks natten over, og i dagtimerne er der aldrig gået mere end 2 timer før der har været et svar og en løsning på mit spørgsmål eller problem. oveni er de hos HyperHost rigtig flinke at snakke med, det giver da også en fed fornemmelse at det er den Administrende direktør man har direkte kontakt til :D
jeg har kun topkaraktere til Selskabet, og med alt hvad man få synes jeg så absolut IKKE de er dyre til trods for de selv siger de ikke vil være de billigste men de bedste. jeg synes virkelig man får top kvalitet for få penge.
Det er mega dårlig personer går ind på min server opper sig selv giver folk enchant og alt muligt andet lort kan ikke anbefaldes
Jeg har haft 2 server hos Hyperhost. De begge har kørt som SMURT. Deres Support er fantastisk, den længeste tid jeg har ventet er en dag.
Deres Website ser profosjonel og flot ud.
Kontrol Panelet er også virkeligt lækkert
Alt i alt , kan jeg kun Anbefalde HyperHost, hvis du leder efter en ordenlig host. :)
hej alle syntes hyperhost gør det vildt godt og de er hurtige til at fikse tingene vis noget ikke virker og jeg for står slet ikke alle de dårlige andmeldeleser har kun hostet ved hyper host og har ikke haft store problemer er vildt glad for jeg valgte dem jeg er så glad at jeg overvejer at købe flere servere hos dem. :D hilsen en super glad kunne :D
Jeg havde for noget tid siden lavet en negativ anmeldelse af Hyperhost fra før de skiftede central og må sige, at de har forbedret sig gevaldigt. Der er små lagspikes af og til på vores Teamspeak 3 server, dem kan man nu ikke rigtigt undgå uanset firma man vælger, men de er oftest hurtigt overstået, i forhold til før er det nu blevet luksus.
En ting jeg savner, er lidt mere åbenhed overfor kunderne, eksempelvis ville en lille note på facebook siden være guld værd, hvor man gør kunder opmærksomme på planlagte nede tider, updates, crash, lag, udskiftninger eller hvad det måtte være.
Jeg har valgt at trække min negative anmeldelse tilbage, da jeg mener, at det ikke er andet end rimeligt, når de nu har forbedret sig.
Lidt mere åbenhed overfor kunderne så ville det være super.
Hvorfor skriver du en anmeldelse om noget som har været? Du har jo ikke prøvet deres servere efter de er flyttet?
De kører i hvertfald skide godt nu!!!!!!
Steffen Frederiksen found this review useful
jeg leje en server hos HyperHost.dk og da jeg fik den kom den man noget mage lag jeg skrive til dem ringe til dem og sms til dem med de svar ikke på noget af den og ind på ders fb gruppe slette de hvad jeg skrive til dem syns godt nok man man skal ha hvad men giver penge for min server køre i 3 dag max med mege lag så håber på folk vil tænke sig om ind de lejer server dem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Har haft CS:S server hos Hyperhost i nu et halvt år og må sige at den seneste måned har været plaget af lagg.
Men efter de er flyttet til et andet datacenter og har opgraderet deres servere, kører de fandme nice :D min ping ligger på konstant 6 og frames kører totalt smooth.
Fucking nice i får ordnet jeres servere :D
Thanks.
Steffen Frederiksen found this review useful
Jeg købte en minecraft server hos Hyperhost, virkede fint til at starte med, og 30-60 min senere begyndte den at crashe hvert andet minut, jeg skrev at jeg ikke ville spilde penge på det, jeg skrev en Ticket den 12/02/2013 20:24 den blev lukket, og jeg regnede med at de havde lukket den (Jeg tjekkede det ikke) Også får jeg en regning på den, og jeg skrev igen 05/03/2013 17:14 der blev prioriteten så ned fra høj til medium, og den skal betales i morgen (d. 12-03)
Og i lover en svar tid på på 24 timer. Ved ikke hvor den er, tvivler på hvor professionelle i er.
Hyperhost har en af de bedste ansatte (Aske)
Jeg var den 02-03-13 udsat for at en hacker havde udnyttet min paypal konto en stor sum penge var derfor sendt til hyperhost og en stor sum penge var brugt i udlandet på nogle mærkelige ting som er sporet tilbage til 5 ip adresser.
Jeg skrev i frustration til Aske søndag aften 03-03-13 og 5 min efter kom de første svar.
På trods af min kortelunte samt forvirring over at min mail, paypal og andre ting pludselig ikke kun tilhørte mig mere så var Aske meget rolig og holdt fokus på sagen. Jeg meldte sagen hos paypal og de sprang straks på sagen. Efter ca 2-3 timer var problemet løst efter at aske havde været inde og se nærmere på deres paypal konto og godkendt en tilbagebetaling.
Der er self en del tvivl i at det netop var sendt til Hyperhost, men den del tager politiet sig af.
Jeg takker Aske for den fantastiske hjælp.
lad værer med at købe hos hyperhost . de gør ikke noget for at hjælpe dig . de vil rent ud sagt skide dig et stykke bare de for nogle hurtige penge . hvis du skriver du vil have dine penge tilbage gider de ikke og svarer dig .
Hyperhost er en totalt forfærdeligt hosting hjemmeside
Først af alt mig og mine venner købte en minecraft server (En for 100 kr).Først tænker vi at den kommer op om et par dage Ja så venter vi et par dage.Ingen ting sker vi skriver så til support 3 gange på 5 dage Intet svar.Så næsten 20 dage efter vi har købt den skriver de så til os at vi har fået ny ip og et link til control panelet Ja linket til control panelt virker ikke.Så nu har vi brugt 100 kr på noget bras.Hyperhost skulle bannes for alt hosting med deres elendige support og forfærdelige server
Vi skrev til support 8 gange uden svar
-Alexander Rützou Kontakt mig på sniperage@gmail.com
Vi har i vores clan prøvet mange forskellige udbyder til vores server og endelig finder vi en der funger.
Supporten er der med det samme man spørger efter den og efter de har fået lavet om på hele deres system virker alt som det skal, og når du trykker på en knap, reager siden og serveren med det samme.
Alle dine servere er under samme FTP og du har mulighed for at uddele co-admin rettighedder til dine admins med deres egen kode og bruger. Så slipper du for at give dine koder væk, bare fordi en waradmin skal kunne starte og stoppe en server.
Jeg giver 5 stjerner fordi jeg PT ikke har fundet en bedere host til vores servere og tror ikke jeg gør
Vil bare gerne have mine penge tilbage, for har købt en anden server, så har ikke brug for 2 server, så gerne de penge til mig nu, for gider ikke brug tid og resouser på jer. og det lagger af bæ til
Har haft flere servere hos hyperhost.dk. Alle mine server har kørt fint intet lag så det kan jeg ikke klage over, lige nu har jeg kun en fast download server hos dem, som køre perfect, der var lidt problemer i starten, men det blev hurtigt fixed :). Bruger den på 4 servere og den køre perfect! :). Kan klart anbefale dem til både css hosting og fast dl :).
Jeg har eftersom jeg fik min nye server for ca. 10 dage siden, kun haft PROBLEMER. Har sendt utallige support tickets.. De holder ikke en skid. Jeg fik af vide, at min Server Location blev rykket pga lags dagen efter jeg havde skrevet support ticketen. Min Server Location blev IKKE rykket. Jeg sidder nu her og har smidt 200 kr. ud af vinduet, på "Professionel Game Hosting". De lever helt klart ikke op til deres RY!. De går ind for Lav Latency og Ping, også får jeg en rettere sagt Lorte server. Har i overhovedet forstand på hvordan man hoster en server?. Hvis i ser det her HyperHost kan i kontakte mig på fahl@galnet.dk.
Thomas Harndahl found this review useful
I det hele taget syntes jeg, at HyperHost.pro kører perfekt intet at sætte en finger på der. Jeg har lige haft hostet på Gamservers.com, som syntes at være en del dårligere. Jeg prøvede noget nyt på HyperHost. Jeg får min server, og oplever laggs på op til 2-3 sekunder. Jeg har nu sendt 2 support tickets uden svar. Jeg er lidt skuffet over, at allerede efter 10 minutter som ny server ejer, oplever problemer
En skuffet server ejer
-Frederik
Hej HyperHost.dk ville gerne sige af det er en fin hjemme side. Men jeg har ikke fået en ip endu. Så jeg ville sette stor pris på hvsi i ville sende mig en ip. Mange hilsner Jacob
Jeg har prøvet utrolig mange servere igennem min gaming karriere, og jeg har efterhånden prøvet mange forskellige game servere, både i indland og udland, men personligt synes jeg, at HyperHost.dk er det bedste på nuværende tidspunkt.
I starten var jeg meget skeptisk overfor om det overhovedet var nogle gode servere, om supporten var god og om admin panelet overhovedet var brugervenligt, men jeg kan sige at ALT er perfekt.
Game serverne HyperHost.dk kører for tiden så godt, så jeg tør helt sikkert godt at kalde det for Danmarks bedste serverfirma...... og så er supporterne jo super venlige! ;-)
HyperHost.dk kan VARMT anbefales, man får virkelig hvad der betales for!
- Josefine
Jeg ville med hele mit varme hjerte anbefale Hyperhost.dk til dit fremtiere køb af CS:S servere, du får serverne til en god pris og Danmarks bedste support og opsætning af serverne. Kontrol panelet er super nemt og let af finde ud af når man først er kommet ind i det, og når servere er oppe og køre er der næsten ingen lag overhovedet. Så jer der tænker på at købe servere, KØB DEM HOS HYPERHOST!!!!!
Mvh Rasmus 'Zukko' Jensen (CL af iSmokerZ.eu)
Fantastisk kundeservice! det gør alt for at man er tilfreds med sin server!! Købte min css server, 5 minutter efter kunne jeg bruge, den! Pisse god hjemmeside KLAR ANBEFALING!!
kan stærkt anbefale hyperhost.dk det er nogen af de bedste server firma'er jeg har prøvet :D
Perfekt!!!
Jamen genial support og meget venlig og pro ..
var villig til at blive hængene til jeg var fuld ud tilfreds .. så kan varmt anbefales
Min søn har nu fået sig en Minecraft Server hos Hyperhost, hvilket han er rigtig godt tilfreds med.
Supporten har desuden været supergod - meget, meget hurtig, venlig og fin hjælp, da vi havde brug for det.
Kan anbefales.
venlig hilsen
Eva
Jeg valgte og prøve HyperHost, som der har været så meget omtale om.
Min clan og jeg, købte en FFA server og en CW server + en 12 slots TS3, som hurtigt blev sat op, og jeg fik alle emails + informationer jeg skulle bruge til at forbinde til diverse servere.
Har ikke rigtig mere at sige, dog at det kan anbefales til andre, og super god support. Fortsæt det gode arbejde!
// Anders
De skriver alle servere er danske.
Nope minecraft tyske.
- Men ellers er supporten meget god.
Stod og skulle bruge server til wow raid. da jeg faldt over Hyperhost.dk. Dog bestilte jeg på en god påskedag og de havde lidt knas. Så jeg måtte vente lidt længere end forventet ( et par timer).
Men jeg sendte en mail til support og spurgte om de ikke kunne vente med at gå til påskefrokost før de fik min server op og køre :-)) Og fik super god kundeservice og forståelse hvorfor der var forsinkelse (nej de var ikke gået til påskefrokost :-) .
Så 5 stars her fra og tak til jer
Bedste hilsner
Jonathan
Helt klart favorit hosting sted, ingen lag, 24/7, virkelig GOD support, billig mm. Jeg vil klart anbefale dette hosting sted frem for noget andet! + deres ejer er virkelig dejlig!!!! Men tag et kig på siden!
hilsen deres bedste
Rigtig gode servere til billige penge, fungere rigtig godt. Har på nuværende tidspunkt 3 servere, 1 CSS og 2 TS3 servere, uden lag og med lave pingtider, super fedt!
Hilsen en glad kunde!
Jeg købte igår 2 stk. GameServere og 1 stk. Voiceserver ved HyperHost.dk. Der gik ikke mere end 5 minutter, så havde jeg modtaget 4 mails, og mine servere var sat op, og det hele fungerede bare.
Jeg havde læst posetive anmeldelser herinde, så jeg gik ud fra, at det var fint nok, og jeg synes godt nok det hele bare er super! :)
Mine FFA servere køre perfekt, også selv med lidt belastning på dem, og mine TS3 servere har super god kvalitet og intet lag.
HyperHost.dk kan helt klart anbefales, super god hjælp fra supportteamet som ligger maps på osv.
Jeg fik sat min server op i nat, kl. halv 1, så det viser bare hvad de gør for HyperHost.dk :-)
Stjerne, Stjerne, Stjerne, Stjerne, Stjerne....
5 ud af 5, det er da helt sikkert, at jeg køber igen næste månede. ;-)
Tobias Tangaa found this review useful
Mig og en kammerat har en server ved hyperhost og vi er pænt utilfreds over supporten. intet svar uanset hvordan man skriver til dem.
der står også der er 24 timers support hvilket der heller ikke er.
inde under deres produkter står der når man køber en counter strike condition zero server at der er amxmodx, deathmatch, superhero og csmatch ingen af de følgende ting virker eller er lagt på serverene.
de skriver også der er 99% oppe tid på teamspeak3 server og gameservere. vores 2 teamspeaks har været nede lige siden vi købte dem. den ene af vores server pinger mellem 50 - 60 og lagger og den anden virker okay. de skriver også at deres rcon commands virker men det gør de heller ikke. jeg er meget utilfreds med hyperhost og har derfor valgt at gå tilbage til gamehotel.
hilsen en meget utilfreds kunde
Thomas Harndahl, Morten Elving and Mikkel Schmidt Andersen found this review useful
Synes jeres service og support er enorm god!
Har nu købt et par servere hos jer, og har ikke oplevet nogen problemer indtil videre, og hvis jeg har spørgsmål eller lign. så er supporten altid online og de hjælper mig altid super hurtigt.
Kan i hvert fald godt anbefale jer andre at bruge Hyperhost fremover, de er simpelthen bare super gode.
Søren Mikkelsen
Tobias Tangaa found this review useful
Når jeg siger super service, mener jeg både support og servere!
Jeg bestilte en CW server og en FFA server med en rabatkode fundet på deres facebook side, www.HyperHost.dk/FB
Der gik ca. 2 minutter og så havde jeg serverne med login osv.
Jeg skrev til deres Livechat og kom igennem ind til Aleaxnder, han hjalp mig med de mods der skulle på den og lavet min CW server med de rigtige configs osv. Min FFA server fik DM og De_nuke only, og det køre bare! :-)
Kan klart anbefales at købe ved HyperHost. Farvel til Gameehotel og deres lag servere...
Malthe Oxenborg
Clanleader
Skrevet d. 16.01.12.
Har haft lidt vrøvl med betalings-fakturering og kontrolpanel-login-siden har været nede et par gange. Tillige har vi indimellem noget bøvl med ping'en
som snildt kan liste sig op på de 50.
Morten Elving found this review useful
Jeg har spillet Counter-Strike: Source meget af mit liv, og går derfor også meget op i servere.
Jeg har altid haft servere ved GameHotel og SpeedGaming, da de har været nogle gode udbydere, men det er virkelig gået ned af bakke her på det sidste. Deres hovedservere får ofte nedbrud eller bliver hacket, som går ud over kunderne. Det er jeg rigtig træt af.
Jeg hørte så om HyperHost og kiggede rundt på deres hjemmeside osv.
Det så meget imponerende ud, så jeg valgte og gå på deres livechat og spørge dem om nogle ting osv. Alle spørgsmål blev besvaret med fuld forståelse. Jeg købte 2 servere, 1 stk 12 slots CW Server og en 18 slots FFA.
Der gik ca. 1.5 minut, så havde jeg modtaget mails om login til deres gamingpanel osv. hvor mine servere var oprettet og de kørte allerede.
Jeg fortryder aldrig jeg købte ved jeg. Jeg vælger da helt klart HyperHost.dk i fremtiden, og vil da klart anbefale dem til mine venner.
Helt klart 5/5 stjerne herfra!
Kan varmt anbefales til alle!
Malthe Oxenborg and Tobias Tangaa found this review useful